369
-
#89 Neked hülyeség mert baszol egy másféle kezelőfelületet használni csak mert köze van a konzolokhoz, szánalom.
De igazatok van hagyjuk, aki szenvedni szeretne nyugodtan tegye.
Nem velem szúrnak ki vele. -
#88 Addigra nekem is lejön és majd eldöntöm én, hogy nekem milyen. Bár az FOV tuti gáz lesz, mert már a videokban is zavaróan alacsony volt. -
#87 Nem, én sem így születtem.
De ha valaki szenved mint a partravetett hal azt elég szar nézni. -
#86 Jó csak már fáj az a sok hülyeség amit minden topicban összehord. -
#85 Igen mert azt írták hogy sok gombot kell nyomkodni és szar a gombkiosztás.
De meg lehet változtatni.
Amúgymeg a kontroller kialakitása révén sokkal több gombot elérsz könnyedén, szóval IGEN könnyebb kontrollerrel ha túl sok minden van, például még parancsosztogatás is.
De ha vársz 4-5 orát lejön és megmondom milyen bill+egérrel. -
#84 Haggyad... -
#83 2 óra marhára nem elég, ahogy egy játék végigjátszása sem de már ezt is megbeszéltük. Persze neked nyilván elég volt 5 perc is, mert te pro vagy sőt te kontrollerrel a kezedben születtél. Ja és PC-n hagy ne kelljen már kontrollerrel játszani, olyan mintha boxon csak bill+egérrel lehetne valamit normálisan. -
#82 Te kezdted el magyarázni, hogy azért szar mert bill+egér és nem kontroller. Hát öcsém PC+célzós játék ahhoz nehogy már kontroller legyen a jó. -
#81 Igen ezért ide nem kormány kell.
Amúgy meg.
1 nem kötelező vele játszani
2 fogsz egy szaros kontrollert és 2 ora gyakorlás után megtanulod ahogy más is. csak akarni kell. -
#80 de bazz ez nem autós játék... -
#79 Miért mondtam én hogy jó bill+egérrel?
Egy szóval sem.
Grebber írta hogy jó.
"Egyszer rohadjak meg elbuszozok az egyik síróhoz hogy mutassa meg élőben mi a szenvedés benne!
WASD + akciógomb + egér + space a futáshoz + stb. Ebben mi a szenvedés nem értem világ összes tps-e meg fps-e eddig is így volt irányítva.Max átállítod ha nem áll kézre valami."
Vagyis jó bill+egérrel is!!! -
#78 De nem erről van szó.
Hanem arról hogy ha én bemegyek egy autos játékba és a kormány helyett billentyűvel erőlködök akkor nem sírok.
ennyi -
#77 Akkor meg mit okoskodsz itt? -
#76 nem mindenki született gamepadal a kezében mint te,igen az öregebbeknek egér+bill jobban bejön Gears of War 1-et is így toltam végig pc-n,mikor meg a GoW 2-öt meg 3-at ikszen eléggé megizzadtam mire belejöttem az irányításba... -
#75 jam, de nem bill+egérrel ha arra célzol. -
#74 De te már kipróbáltad? -
#73 De sablon irányítás mégis problémáztok. -
#72 De még is sírnak valamiért nem? -
#71 Tán el kéne indítani a BinaryDomainConfiguration.exe-t, és beállítani a dolgokat? :) -
#70 A sapkás csokáról amint megláttam a fejét egyből a Prey 2 dvd cover ugrott be
Szerintem nem rossz cucc konzolom is végigtolom majd egyszer! -
#69 Nekem aplication errorozik :SD meg critical error... nincs beállítva a config azt írja XD
na menjnen a píbe -
#68 Am úgy látszik megorrolt rám a cucc, mert nem indul el :D A company logok után loading felirat, és kb ennyi. Ott áll a végtelenségig. -
#67 már írtam. Bocsánat de érthetőbben nem tudom elmagyarázni... -
#66 Prince of persiahoz, dmc-hez,esetleg tomb raiderhez oks.. De egy sima shooterhez már mi a pöcsömért kéne kontroller... ne fárassz már. Itt nem kell pixeleken ugrálni, ill nincs szopás a kamerakezelés miatt. -
#65 Egyszer rohadjak meg elbuszozok az egyik síróhoz hogy mutassa meg élőben mi a szenvedés benne!
WASD + akciógomb + egér + space a futáshoz + stb. Ebben mi a szenvedés nem értem világ összes tps-e meg fps-e eddig is így volt irányítva.Max átállítod ha nem áll kézre valami. -
#64 Bill+egér a szokásos, mert nem értik meg hogy kontroller kell ezekhez, inkább szenvednek. -
#63 Tudom, én is így vagyok vele. Nekem a kedvencem az, mikor az egyik srác azt mondta, hogy haverja eladta a PC-s BFBC2-t és vett helyette boxost, mert azt jobban lehet irányítani. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak néztem, hogy ez biztos csak vicc de nem az volt :) -
#62 Itt sincs semmi baj a célzással nem is értem mi a lassú neked! -
#61 Mert szarnak rá.
A kontrolleres témához annyit, hogy azzal én max dmc stílusú játékokat (amiben nem kell lőni) ill autóversenyt. Célozni egérrel sokkal jobban lehet (főleg ha ne basszák el a dolgokat, mint a jelen példánál) -
#60 Kontrollerrel kell játszani :D -
#59 pl abban hogy hiába állítom az egér érzékenységet, horizontálisan müxik is a dolog, de vertikálisan pl oylan kurva lassú lesz (főleg célzásnál) hogy az valami rettenet.
..és természetesen külön nem lehet konfigurálni. -
#58 Amúgy nem értem miért kell PC-re ugyanakkora FOV-vel kiadni egy játékot, mint konzolra. -
#57 Atyaég nem az első game aminél sírtok hogy szar az irányíthatóság.
Írd már le kérlek mi benne a szar?
Számodra mivel másabb mint pl egy Grears of War mert szerintem full ugyanaz .Nekem semmi bajom vele. -
#56 Ja hát nyilván az az én hülyeségem hogy egy bug miatt baxott alkalmazni a beállítást (érdekes most simán tudom váltogatni játék közben is)
Egyébként én még ennyire elbaszott irányíthatósággal rendelkező tps játékkal még nem találkoztam.
A másik gondom vele a NAGYON kicsi fov. Én emiatt nem szoktam rinyálni, de ennél a cuccnál már zavaró, nagyon. Legalábbis számomra.
-
#55 Huh ez télleg nagyon fura. :D
mióta játszol játékokkal? :D -
#54 ahhhh megvan. Valamiért hiába kapcsoltam ki az opsönszbe, csak újraindítás után fogadta el. -
#53 Ezt az idióta voice linket nem lehet valahogy teljesen kiiktatni a játékból? Mikor valami párbeszéd lenne, mindig azt várja a játék h mondjak valamit, ha nem teszem, kb 30 sec-ig semmit nem lehet csinálni. (hiába könyvelte el az elején h nincs mikrofon, és nem is akarom használni)
Bár tab megnyomására ott vannak a lehetséges válaszok, de azok között meg nem lehet lépkedni, váltogatni, kiválasztani. -
#52 Azt mondják sokan, hogy jó a története és a játékmenete is. -
#51 Nem olyan rossz ez.Délutáni időtöltésnek tökéletes.Két főszereplő nagyon nagy arc ahogy poénkodnak állandóan! -
#50 Ráadásul túl sok értelme sincs.