Binary Domain

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ITT 200.000 van

PSN ID.: Beegabor

És a Remedy foglalkozott is vele. Lásd Grafika, megjelent Patchek, nameg a Warezeseknek az üzenetük 😊
DarkSector
Érdekes pedig elég korrekt játék 8/10

Ne feledd hogy az Alan Wake is szarul ment, holott egy bitang jó játék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mi nem az? Ebben az évben max 5 játék lesz az akció-kaland stílusban (nem RPG vagy szerepjátékra gondolok), ami az elvárt szintet hozza majd.

Bezzeg 2007...
grebber
Akkor ezért hozzák ki pc-re! Steam-en ennyi lazán elmegy majd!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Csak 20000 példány kelt el. eddig egy totális bukás a game :S

Kevesen hozzák vissza azt a Tom Clancy's Endwar-ba ültetett megoldást, de szeritnem vinné a pálmát, csak senki se foglalkozott vele.

Kiváncsi leszek erre énis 😛
greenmangamingen PROMO-FESTI-VAL20 kóddal csak 28 eur, steames.

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen>

Hangirányítás lol.
Remélem lesz pc-n is. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Tudom,tudom boxos teszt,de egynek jó lesz!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Közepes lövölde.

Bence94
ez a robotos sci-fis dolog nagyon bejön + a játékmenet nem tûnik rossznak! Tesztek alapján egy több mint közepes játékról van szó. Egynek biztos jó lesz, csak kérem legalább egy minimálisat legyen igényes port...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Seth

Én most hallok róla elõször...meglátjuk 😛
grebber
Én szerencsére nem olvasok ilyeneket max linkelem õket!
Sokszor olyat dolgot írnak hibának amit más pl észre sem vesz vagy neki az még véletlenül sem hiba!

Fpocok
örülök, hogy egyre többet hoznak át PCre. Bár ez a játék nem nagyon jött be a reviewek alapján. Elég sok hibája van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Remélem ez az Alan Wake hatásnak köszönhetõ!Látták lehet még kiszedni pénzt a pc-bõl!

Seth
Unalmasan indul,de nagyon jó lesz. Ha a lövöldözést meg is unod, a sztori és a karakterek hajtani fognak elõre, az tuti. Remek cucc

Bence94
Jó hír hogy pc-re is megjelenik állítólag már Április 6-án.Érdekes sztorival (szerintem) és elvileg eléggé "összeollózott" gears of war szerû játékmenettel jelentkezik. Port minõségétõl félek...

Steamen már elõ is lehet rendelni

Forrás

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

← ElőzőOldal 8 / 8