369
-
#169 A játék úgy marad csak valamiért a launcher áll vissza ha belépsz megint.
Ez nekem is feltűnt. -
#168 ha configban beállítom hogy milyen legyen a graf sav and exit miért nem marad úgy? -
#167 okes koszi mindenkinek a helpet. Most nem tudom kiprrobalni de este meglesem. -
#166 Nem télleg, csak mert merek pc-n használni kontrollert megkaptam ezt a jelzőt....:S
Nem Shep-től hanem itt-ott. -
#165 Oks de te mindig rólam beszélsz és rám célzol, bárcsak ne így lenne és tévednék! :)
Ha nem így volt akkor ELNÉZÉST KÉREK ÉS VEDD TÁRGYTALANNAK! XD -
#164 "Nem vagyok konzolos vazze." hazucc kutya -
#163 Nem csak te létezel, nem te vagy a világ közepe!! -
#162 Ha A-t ír akkor nyomja az A betűt mi? :DDD -
#161 Ott nyomd,és müxik -
#160 Kint vagy bent a laucher-rel tudod inditás előtt beállitani a kezelőfelületet meg ilyeneket, tedd a kezelést keyboard-ra akkor jónak kell lenni.
Amúgy jah elvileg az A az a Space... -
#159 Látod itt a baj.
Miaz hogy konzolosok?
Nem vagyok konzolos vazze.
Nekem van mind2 gépem, ott és azzal az eszközzel játszom amit jónak látok éppen.
Engem a játékok érdekelnek.
Biztos vannak akik konzolmániások, de azért mert valaki azt írja hogy próbáld meg kontrollerrel és te meg éppenazért se aban semmi fanság nincs ettől még pc-n játszol, a konzol fan azt mondaná hogy játsz akkor vele konzolon.
Ez a baj mindenben és mindenkiben a rosszat feltételezed. :P De ettől még szeretlek. :D -
#158 tehat meg a menu se jelent meg. Az elott van ez a hiba. -
#157 az elejen nyomok entert. Utana egy zold a betu megjelenik es kiirja h autosaves a jatek. Na most ott kene space t nyomni? -
#156 Végre egy fasza gyerek a placcon!
Én is megveszem kár hogy nincsen multi vagy coop. -
MinimumGame #155 Az elején ? Nyomj "Space"-t.
-
#154 Üdv!
Olyan problémám van, hogy a játék nem lép tovább az autosaves-es képernyőnél. Csak tölt és tölt...:S pls help -
#153 Na így kellett volna elkészíteni a legutóbbi Terminator játékot! Hihetetlen játékmenete van, és még az átvezetők is profik. szinte már FF stílusba nyomatják. Ilyen amikor a japán styl találkozik a Nyugattal. És a játékideje sem egy MW 2 - 3 agymenés (rövidségre). Jelenleg 6 epizódnál tartok, de eddig több mint 6 órát öltem bele. A csapat kiválasztás teljesen a Mass Effect-re épül, és ez tetszik benne. Van itt minden, a sokféle, ötletes bossok likvidálása nagyon ott van.
Eddig nálam:
9/10
Karácsonykor tuti beszerzem, persze ha még játszani fogok akkor is, na meg ha túléljük ezt az évet :D:D
Egy bökkenő van, az irányítás nagyon konzolos, hiába van Config. WASD-al mozogni a menüben? F-el visszalépni? na nemá SPACE az enternek felel meg ? xd -
#152 Joy-jal repszimeket játszottam és még anno a Tie Fightert a LucasArtstól, azokhoz az tök jó volt. Gamepaddal pedig sokmindent játszottam már, de ha ilyen faxa gyerek vagy, hogy Te jobban tudod mint én :D:D:D
Elmondtam a véleményem, amivel tulajdonképpen mindenki egyetért aki FPS-t/TPS-t játszott mindkettővel konzolon és PC-n, erre én tutira nem használtam kontrollert.
LOL, hogy Te mekkora hülye vagy. -
#151 sokaknak nincs kontrollere,nekem is csak azert van mert a lanyaim raymaneznek,de en ritkan hasznalom mert jobban kedvelem a G9-es egerem :) -
#150 Szerintem te csak Super Mario-t játszottad joy-jal :)
Ha hozzá lennél szokva nem írnál ilyet.
Nyilván egy fps jobb bill+egér-rel, de most erről a játékról van szó, és ez jelenleg sokak szerint szar irányítással rendelkezik bill+egér kombóval, nyilván mert joy-ra lett KITALÁLVA az irányítása. A port ilyen, majd vagy javítják a te szájízedre vagy nem. -
#149 Vagy inkább mindkettőhöz szokva vagyok és tisztában vagyok vele melyikkel lehet jobb eredményt elérni hasonló stílusú játékokban?
Talán hallottál róla, hogy a konzolos FPS brigádot egy MS rendezte versenyen a PC-s játékosok össze akartak ereszteni a PC-s brigádokkal.
Microsoft nem engedte... Ne menjünk bele, hogy mi az a stílus ahol a kontroller sokkal jobb és mi az ahol az egér. -
#148 Én nem értem miért akarják a konzolosok mindenáron meggyőzni a PC-n játszókat, hogy a kontroller mindenhez jó és játsszunk mi is azzal. -
#147 Inkább csak nem vagy kontroller-hez szokva -
#146 "A port tökéletes mert olyan lett mint az eredeti."
Na látod éépen ezért nem tökéletes :) -
#145 Van kontrollerem és azzal is szar. FPS/TPS-hez nem való kontroller PC-n. Ha már csinálnak egy PC portot legyenek kedvesek nem nagy ívben szarni a bill+egér párosra, mert az ilyen hanyag meló ami ebben a játékban irányítással kapcsolatban az egyenesen kritikán aluli. -
#144 örök nyavajgás POWA! :) -
#143 Önfejűek vagytok.
Semilyen frankót nem mondok, csak már sirvafakadok néha mennyire önfejűek vagytok, mert kontroller kell és? szard le. játsz vele, nem a sátán eszköze.
PC fannak TÖKMINDEGY MILYEN JÓ CUCCOT ADNAK KI, EZ ÖRÖK MARAD.
ŐRÖKÖS NYAVAJGÁS A SORSOTOK.
ÉRTED NEM FRANKÓSÁG EZ, MEG AZTÁN NEKEM A LEGKEVÉSBÉ ÉRDEKEM HOGY TE MIT FOGSZ JÁTSZANI MIVEL.
ÉN MAX SEGÍTENI TUDOK ÉS TIPPEKET ADNI.
EZ NEM MEGMONDOM A FRANKÓSÁGOT.
Nagyon sokan piszkosúl makacsok vagytok és önfejűek soha nem lesz semmi jó. SEMMI. -
#142 Mi lenne velülnk nélküled te mindig megmondod a frankót, igaz általában utolag kiderül, hogy hülyeség...
A pc-én való kontrolleres irányitás meg a szánalmas port bizonyitéka nem a tökéletesé. -
#141 Szóhasználati gondok merülnek fel.
A port tökéletes mert olyan lett mint az eredeti.
Csak max az irányításban fedezhető fel hiba ha nem kontrollerrel irányítod.
Várj peccsre. -
#140 Hát megint egy hihetetletnül gyenge portot kaptak a pc-sek ezek tényleg azt hiszik, hogy steamen minden szart el lehet adni az embereknek... -
#139 az alábbi konfiggal neked az ajánlott gépigény nemigen lehet meg mai játékoknál, max egy 3-4 évvel ezelőttinél talán...:S
Azért ez durvábban néz ki minthogy ilyen géppem maxon akarod vinni, azért jól van optimalizálva de ennyire nem hogy egy e5300 és egy 8600gt maxon vigye. :D
Pláne nem FXAA meg Motion blur meg hasonló.
Szóval nem annyira hihetetlen hogy néha beakad esetleg. Köss kompromisszumokat. -
#138 Kéne lennie reload gombnak, 360 joy-on a jobb felső gomb volt -
#137 Viccből kipróbáltam maxon a játékot. Úgyis fut, AA-nek FXAA-t tettem, motion blur a másik két opció SSAO és shadows is highon. Röhej, de jól be van lőve a játék. Sok címnél hiába van meg az ajánlott gép is, mégse fut simán.
A játék egész jópofa. Az irányítás nekem csak a Shift-tel való 90 fokos pörgés fura, meg hogy nincs realod gomb. A menüben rosszabb mozogni, mint a játékban. Ja, és játék közben nincs kilépés gomb? -
#136 A hang engem is, majd várjuk meg a javítást a játékhoz, de gyanítom hogy lehet warez probléma lesz. -
#135 Egyenlőre hangirányitás nem müködik jól, olan mint ha kint lenne on bent a játékban nem az akcentus a baj, HANEM kikapcsol a mikrofon.!!!!
Valamint nemsokára megnézem bill+egérrel és megmondom hogy milyen lett egész pontossan hogy ha van hiba akkor hol.
Eddig csak 20 percet próbáltam (igaz nem billentyűzettel) szerintem semmi extra.
De mindjárt megnézem hogy mi az az irányíthatatlan dolog.
Aim Assist-ot ki kell kapcsolni, valamint középső fokon vigyétek akkor semmi irányitásban fellépő rásegítést nem ad a játék.!!!! -
#134 Á úgy nem megy, pedig engem érdekelne ez a hangirányítósdi de hogy ennyire szar legyen. Volt annak idején ugye a Rainbow6 Lockdown ahol szintén lehetett hanggal parancsot adni, érdekes módon ott felismerte a progi amit mondok, ez meg. -
#133 Arab :)) -
#132 Amúgy milyen akcentussal kell beszélni, hogy a játék megértse? :) -
#131 csak halkan, mert így egyes okos emberek itt neked esnek, akik szerint semmi baj az irányíthatósággal. :) -
#130 Belépsz Options-Audio-Voice Imput Off!
Majd újraindítasz és játszol!
Mehetne banner alá, mert sokan sokszor meg fogják ezt kérdezni.