369
-
#209 Ja bocs megvan zavar volt a matrixban. :D
egybefolyt a 2 helpme. :D
nah majd meglesem. -
csgj #208 A jet-ski-ről beszélek... -.- -
#207 Ha nem írja le nem fogom meglátni...:D -
csgj #206 Majd meglátod... :-D -
#205 Mit jelent a jól minden?
Mert úgy segíthetek ha tudom pl mi nem megy. -
#204 Köszi, ezt megtettem, de ennek ellenére sem jó...:( mind1, várok egy patch-et. -
#203 Mien dzsecki? -
csgj #202 Sziasztok! Szólok előre, hogy amikor a jet-ski-t kell irányítani (billentyűzet+egérrel), akkor káromkodni fogtok... borzasztó... Amúgy kellemes meglepetés ez a játék! -
#201 Vissza kellene olvasni -
kasa85 #200 Nekem meg a Kontrolleremmel csinálja ugyanezt.
A BinaryDomainConfiguration- imput device fölben állítsd a
imput device= keyboard
Lentebb.
Input Display Icons keyboard utána alatta Save and Quait.
Van mikor a menüben ennek ellenére nekem is el állítódik a játék elindítása után mikor bejön a logó húzd ki USB a billentyúdet utána vissza ez segít.
Nekem a Kontrollerrel ugyan ezt kell eljátszanom utána a gomb kiosztás a pres start a start gombra esik majd. -
#199 Valaki legyen szíves segíteni végre... mit kell csinálni, hogy billen menjen jól minden???? -
kasa85 #198 Ezer hála -
#197 Fogadjátok sok szeretettel:
HQ minőségben! 1:15-től van ingame....
-
#196 Én ezt nem értem. Valamiért klaviatúrán nem lehet irányítani a játékot. A cfg fájlt indítottam, beállítottam mindent klaviatúrára, mégiscsak kontrollerrel tudok mozogni a menübe. Pedig, írja h a space gombot nyomjam, de hiába nyomom..:S pls vki help mi lehet a gond? -
#195 Riot Shield is van. :D
-
#194 Ott van hány fps-em van így 1680x1050-be full details-al. -
néhány kép még -
#192 Ja. Ok te tudod.
De én szeretem ha van történet is meg sok embert ismerek akik utálják a sima céltalanságot. -
Reg5 #191 Azon legalább nem alszok el. -
#190 Ha meg csak mész lősz az nem gáz? -
Reg5 #189 Még annyi se. Akciójátékhoz képest túl sokat pofáznak, ráadásul elég durván pórázon van tartva a játékos. -
#188 Hát egy akciójátékban a látvány kell.
76/100 pontos játék, és valóban annyi, nem egetverő, de átlagos.
Csak mikor kéne mondani egy ennél jobbat ebben a stílusban lehet gondolkodnál egyet. :D -
#187 Igen és sajnos minden más full átlagos!
Ez a nyomorék gorilla kikészít nem tudom kinyírni :(
Na mára elég holnap újult erővel nekiesek hátha sikerül! -
#186 zsír.
nah látszik milyen faszinkás a karakterek kinézete.
Már-már lemászik a képernyőről. -
#185 Na közben elkészültem
-
#184 Grat, nekem bobi mutatta az avidemux-ot één nem is veszem észre a toldást, vagy csak nem figyeltem eléggé és egyszerű használni, de az is valamiért 2gb-okba taglalja a cuccot. -
#183 Hát a minőségre odafigyelek, de amikor összeillesztem sajnos meglátszik, hogy hol volt a tördelés... lehet rossz illesztő progit használok ...
am most toltam fela risen 2 első 15 percét :D -
#182 Igen a feltapasztásnál nyomtam én is egy szünetet a felvételben.
Amúgy vihetném lejjebb a mb-okat de akkor csunyább lenne.
Amúgy jó minőségűek a te videóid is!.
Úgy döntöttem hagyom így és laptopon hagyom a töltögetést majd. -
#181 Én most állítottam össze a játék első gameplay percceit. Intro nincs benne. A kezdéstől egészen a hajó feltapadásáig vettem fel, sztem 8 perc kb vagy 10
összeillesztem, azt töltöm fel yt-re :D -
#180 Oks 30 az elég, de pc-n ha megy a cumo a 25-30 nem fix vagyis ez elég lenne single-be itt ha fix lenne, de mivel ugrál ezért fura, néha lassulva látod, van mikor csak 19fps. vagy hogy 28...:S
Ja és megvan az első part! de 1gb...:S
Ezt 3 ora mire feltöltöm. Még gondolkodom, mert fasza ugymond natív minőséget akartam, ah engedi a youtube akkor felteszem így. mert így szinte ugyanazt látod mintha te játszanál 1280x720-ba.
itt egy foto a mostani 1gb-os 14perces videórol:
-
mester1987 #179 25 szerintem tökéletes, mert a filmek egy része is annyi -
#178 csak az elejéről csináltam, semmi extra csak ha valaki meg akarja nézni mielőtt letölti,arra jó.
amúgy rábasztam mert a fraps miatt elég rendessen lemegy az fps-em 20-25-re, de ez van. -
mester1987 #177 Na majd nézem a multiplayer videóidat ha csinálsz majd belőle :) -
#176 Oksika, de ez se rossz.
Annyi hogy elsőnek én is arra költöttem kis pénzmagot mert abban van multi is, szóval több tartalom van benne.
:) -
mester1987 #175 Sniper Elite V2 a várós :P -
#174 Amíg nincs jobb alkotás, ezt ideiglenessen beteheti a nyitó, ha netán offline, akkor holnap írok a modi topikba, persze ha addig nem csinál valaki egyet amit inkább szívesebben látnátok fellül.
THX.
-
#173 What a fuck is This.? -
#172 Nincs HG -
#171 Ok köszönöm a nagylelkűséget!
A HG bedobhatna egy faintos banner-t:) -
#170 Akkor tárgytalannak vettem.