369

Gyakran Ismételt Kérdések:

Hangirányítás áthelyezése gombokra (offolás):

Options -> Game Options -> Voice Input OFF

• yesname #249
    Még hogy összes TPS-ben ilyen. Ez messze nem igaz. A Dead Space-ekben sem ilyen, a Red Factionben sem ilyen. Sőt, számomra ez az első ahol ilyen.

60 FPS nálam simán megvan folyamatosan, soha nem esik vissza. (És hgoy el ne maradjak tőled, egérpad több zres és egér is több ezres, mint amit írtál. De ez nem számít, mert jóval gagyibb egérpaddal és egérrel játszottam említett TPS játékokat, sokkal jobb irányíthatósággal!)
  • DarkSector
    Hát jó ez oké.
    Ha nálatok akad-tapad megértem a szentségelést.
    Nekem eddig nem tűnt fel, nekem ha odarántom valahová az egeret akkor az oda is ugrik.
    Nemtudom, de fps-re figyelni kell mert a 30 szerintem belassitja a játékot.
  • DarkSector
    Nem, nem figyeltem fel, de az összes tps játékban ilyen.

Arra figyelj oda ha nincs 40-60 FPS akkor valóban gyenge a célzás, és lassu szakadozik.
    Nekem 60fix fps-el brutáljó.
    Olyan mint a többi fps-nél.
    Igaz 14ezres egérrel meg 9ezres egérpadal nem is fura.

Ezt aláírom hogy valóban szar ha a célzás nem egyenletes, és bármilyen fura attól hogy controllerrel tolom még különbséget tudok tenni a 2 közt.
    Csak nálam nem szakadozik.
    Csak ha fraps-al leszivatom az fps-t 30-ra.

(de visszanézek próbálgatom még egérrel.)
  • yesname #246
    Pontosan. Hiába van kikapcsolva minden auto aim és egeres szarság. Tapad az egér vagy van mikor gondol egyet és 2-3x-os sebességel mozdul vagy éppen fordítva: hiretelen belassúl.
  • Shep
    Remélem én is :)
  • Shep
    Én tudom miről beszéltek, az egér egyszerűen úgy mozog, mintha tapadna, vagy legalábbis, mintha nagyobb rácspontokra tudna csak ugrani, szerintem ez lehet a gond és ez tényleg zavaró, bár neked aki kontrollerhez van szokva ez fel sem tűnik, mert neked ez a természetes :D
  • DarkSector
    :D
    Te vágod milyen irányíthatósági hibákról beszélgettek eddig?
    Az hogy a space többfunkciós vagy mi?

Te találtál valamit?
  • Prince23
    Hidd el, ha végigjátszod, te is 9 pontot fogsz rá adni :) Remélem nem fogok tévedni :D
  • DarkSector
    Kipróbáltam bill+egérrel.
    Ugyanúgy full tökéletessen megy mint akármelyik tps játék, szóval valaki leírhatná konkrétan mivel volt problémátok, mert eddig nem látom hol a gond.
  • DarkSector
    A végén még megszereted. :D
  • Shep
    Alakul ez a játék csak ez a roppant alacsony FOV ne lenne.
  • Shep
    Miért, mennyit adtak el PC-re?
  • JethroHUN
    Végig játszottam. Jó játék lett volna, 8 vagy 9/10 et is lehetett volna rá adni. DE! Nem véletlenül csak ilyen keveset adtak el belőle PCre.

(+) Van egy jó sztori vezetés, amiben pár helyen egész nagy és váratlan fordulatok vannak. Volt ami nagy meglepi volt.
    (+) Nagyon folyamatos, zökkenő mentes a játék, a videók, az akció részek, a kis pihentető beszélgető részek. -> (-) emiatt full lineáris 1x végigjátszós az egész.
    (+) Boss harcok, nagyon ott vannak(lennének) látványos, izgalmas. CSAK!
    (-) A csapattársakat irányító MI segghülye. Teljes mértékben használhatatlanok, sőt amikor veled vannak 3an még akadályoznak is rendesen.
    (-)Boss harcnál ez nagyon előjön. Még tankolni se tudják, mert folyamatosan a játékost agrozza. Így egy jó harc nagyon gyorsan frusztráló görcsöléssé fajul.
    (-)Csapatársak irányítása: 0 -Hangvezérlés sehogy sem működött, néztem a parancsokat is, nem tudom mennyivel lett volna kezelhetőbb a csapat- Miért van náluk gránát, rakétavető ha nem utasíthatod h használják??? Big Bo 1x ajánlotta fel hogy dob egy decoy nadet egész játék alatt. Faye, Rachel szintén. Ez így baromi gáz hogy mindent neked kell csinálni.
    (-) Rohadt szar irányítás. SPACE-n 4 funkció? Csupán teljesen használhatatlanná vált... az a gomb

Az üzemanyag tartály tologatós részt meg sem említem...

6/10
  • DarkSector
    Én is ezt néztem, melyik beállítással? mert játék alatt nem tűnt nekem fel ez az ablak mód.
  • Maxtreme
    A képméreten mért nem nagyítasz egyet? :) Akkor nem lenen az egész "ablakba". (ott az options-be rá a lehetőség)
  • DarkSector
    220000.
    De ez nem jelent semmit.

Másra költik a pénzt, ezt meg lewarezolják...
  • jarlaxxe
    200 000 eladott példány azért mutatta, hogy mire lehet számitani a kritikán aluli port miatt meg pc-re jó ha 10-20 ezret eladnak.
  • Prince23
    Én hoztam a ME párhuzamot fel, de csak is kizárólag a csapat választás végett. És igen, eszméletlenül jól ki vannak dolgozva a karakterek (és az átvezetők), és még humorok is volt. Charlie és Faye egészen kedvelhető. Ez a Charlie sokszor a FF 13-ból a sapkás szőke srácra emlékeztetett. Boateng meg a szokásos nagydumás feka karakteret hozza. ez már ugye nem új. filmben, játékban sem, de a közértnek, a hangulathoz nagyon jót tesz.

Én még ilyen jól kidolgozott TPS akciójátékkal az életemben nem játszottam.... csak úgy megjegyzem. Kár hogy PC portról beszélünk, ennek egyidőben kellett volna megjelennie a konzolos kiadással egyszerre.

Nálam egy bivaly erős 9/10 a port ellenére is
  • DarkSector
    én pont hogy a karaktert nézem legtöbbet a játék alatt.
  • alma2
    ooo, ugy szerettem volna fogalmazni, jatek kozben nekem tok mindegy, hogy nez ki a karakterem, nem azt bamulom, hanem az atvezetok kozben, valami hihetetlen szep es jo az arnyekok is nagyon rendben vannak kozben az arcukon.
    Ami talan szebb, de teljesen mas technika, az l.a noire, de azok hus ver emberek gyakorlatilag, itt meg azert neha igen elengedtek a fantaziajukat a keszitok.
  • DarkSector
    Én használnám szívessen de nekem a mikrofon a menüben még megy de a szavakat nem ismeri fel.
  • DarkSector
    " Persze ez a jatek sem tokeletes, de a karakterek valami eszmeletlen jol ki vannak dolgozva, elvezet nezni az atvezetoket!"

Nekem ez a gyengém egy tps játékban nézzenek ki jól a karakterek next-next játékokban lesz majd valami ilyesmi.
  • alma2
    ez controllerrrel is borzaszto szar:) mindig derekszogbe akart allni.
  • alma2
    Senki nem szorakozik azzal, hogy mikorofon segitesgevel valaszol mindenre? MOndjuk csataban nem sok ertelme van iranyitani az embereket, kar erte.
    .Illetve parpeszednel nem muszaj a felajanlott alternativakat valaszolni!
  • alma2
    Valaki valamiert hasonlitotta a mass effecthez, utobbi egy igazi ocsmanysag ehhez kepest, na meg dogunualom. Persze ez a jatek sem tokeletes, de a karakterek valami eszmeletlen jol ki vannak dolgozva, elvezet nezni az atvezetoket! Ha ez lenne a standard ezentul, ha csak fele igy nezne ki a szerintem a botranyosan csunya, bena risen 2, akkor most azzal szorakoznek:)
    Persze ott semmi motion capture nincs valoszinu, itt teljesen az az egesz, de ez nehogy mar a vasarlo "gondja" legyen, oldjak meg es kesz.

• DarkSector
    Dicsérd még egy kicsit. :D
  • lammaer
    Hö, ez jó duma volt :D

Most léptél trollságban szintet :)
  • DarkSector
    Nem kell neked megnézni, majd kapsz ajándékot. :D
    Elküldhetem a videó linket többször is ha a sokszorosa kell! :D
  • Shep
    Ja amúgy szerintem elég gyenge lett a játék, nem csoda ,hogy nem fogyott a boltok polcairól. Ha a történet nincs akkor tényleg csak egy tucat lövölde, az effektek több évvel ezelőtti színvonalat képviselnek ,egyedül a karakterek néznek ki valahogy. Nem minden a grafika de azért egy akciójátéktól elvárja az ember ,hogy jól nézzen ki.
  • Shep
    Kontrolleres irányítás :D Sose nyomtam még semmire yt-on úgyhogy azért ez a kattintás sokszorosát éri :)
  • DarkSector
    Most enm a paranscadás meg fov-ról beszélünk? :P
    Jah és nyomj pls egy tetsziket! XD
  • Shep
    Elnézést, nem tudtam ,hogy kontroller nélkül is menne de belátom tévedtem. :)
  • DarkSector
    Semmi köze a kontrollerhez, paranoiás vagy.:D
  • DarkSector
    minden fokába nah...kössé belém!!! :D
  • Shep
    Hagyjad már magadat, meg a proságodat. Te a világválságot is megoldanád 2 óra alatt egy kontrollerrel a kezedben.
  • Shep
    "360 fok minden sokába" Na ma is tanultam valamit :D
  • DarkSector
    Nekem engedelmeskedik, fov nem tűnt fel, alkalmazkodtam mint egy kaméleon...:D
  • Shep
    Hát botrányosan alacsony az FOV alig látni valamit, azt sem tudom hova fordulok, hogy tudták ezt így összehozni? Mintha egy csőbe néznék bele, ennyire szar még egy konzol átirat sem volt. Társunk nem tudom minek van, mert csak lelöveti magát, mindegy mit mondok neki.
  • DarkSector
    Nemtudom majd ha odaérek kiderül, valóban maga a mozgás sokkal könyebb-jobb egy analog karral mint awsd, hiába van melette az egér a célzásra, az egyértelmű hogy például a karakterek adott irányba lévő mozgatásához a kar jobb mert a kart a kontrolleren 360 fok minden sokába elmozgatható, pontosabb kezelést eredményezve mint az awsd a 8 irányával....

• csgj
    Semmi gond. :-D Amúgy lehet, hogy csak nekem nehéz, de még egy-két próbálkozás, és úgyis meglesz... Csak elég gáz, hogy ilyen túlérzékeny a kanyarokra.