Binary Domain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Honnan tudjam hogy te mit szólsz hozzá? 😊
De ne legyen már ilyen kecivékony kaki banner...😄

780x270 vagy 780x300 között hogy legalább igényesebben nézzen ki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah youtube-ról nézheted az is ilyesmi csak az sokkal pörgõsebb. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Jobb, mint ami van, csak nem tudom tényleg kell-e nagy-totál a jobboldali arcról.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Ehhez mit szólok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
azt nem ismerem csak kepékrõl mivel nincs boxom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Vanquish? 😄

Tatyla
eljutottam capter 2-be most elõször örülök hogy van xbox 360 controllerem egér+billel nem tudtam kiigazodni sehogy se hiába erõltettem,megfogott a játék mert olyan régi fajta japán játékokra emlékeztet+gears of war 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Megtennétek hogy a grafikus beállításnál kifotóznátok nekem pls hogy dx9-es karival és dx10-es karival miket enged?

HD4870-es érdekelne elsõsorban.

DarkSector
Nah megnéztem
valóban fura az irányítás, nekem 3200DPI-re van állítva, most így látom mire írjátok, de nekem a DS 1 irányítása ettõl még bénább volt.
Ettõl független még a ds is jó játék lett, ez is az.
Ez hiba a készítõktõl, de ettõl még maga a játék jó, ha valakit ez zavar akkor természetessen ne is játszon vele...

Viszont ha nozoom-ban forogsz akkor még a kontrollerem analogjához képest is lassabb, fõleg ha fel-fel kell emelnem az egeremet.
Mondjuk ott a SHIFT a forduláshoz, de azért az mégsem ugyanaz. 😄

yesname
Szintén és mérföldekkel jobb volt ennél az irányításnál. Nálam pedig nem nagyon lagolt. Itt pedig amúgy sem lagról beszélünk. Az jobb lenne 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Shep
Ja tényleg, mi más 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sniper Elite V2
Mondjuk az Alan Wake DLC-it még nem toltam ki, lehet arra állok rá.

Ezt meddig vitted? Változatos, van benne dinamizmus vagy monoton?
Shep
SEV2? Ez most nem ugrik be.

DarkSector
Ha tetszik a stílus, nem találsz mostaniakból olyat pc-n ami ennek a nyomába érhet, szóval hajrá.
Legközelebbi ilyen mászkálós a SEV2 vagy a MP3 lesz.

DarkSector
Oks ez oké ebben biztos igazatok van, de más hibát nem igen találni.

DarkSector
figy ds játékot ne pedzegesd, fan vagyok, ismerem tövérõl-hegyire...
a ds-ben van a világ leglaggosabb egér irányítása!.

Amúgy a játék milyen...videóakt láttam róla, de mégis?

Hangulat, játszhatóság, sztori?
yesname
Ha valóban így van, akkor igen szerencsés vagy. Lehet ez is csak egy olyan bug, ami nem mindenkinél jelentkezik.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Shep
Az csak poén volt. Dehogy ilyen minden játékban. Normális játékban alacsony fps mellett is jó az egérmozgás itt ezt elszúrták, ennyi.

yesname
Még hogy összes TPS-ben ilyen. Ez messze nem igaz. A Dead Space-ekben sem ilyen, a Red Factionben sem ilyen. Sõt, számomra ez az elsõ ahol ilyen.

60 FPS nálam simán megvan folyamatosan, soha nem esik vissza. (És hgoy el ne maradjak tõled, egérpad több zres és egér is több ezres, mint amit írtál. De ez nem számít, mert jóval gagyibb egérpaddal és egérrel játszottam említett TPS játékokat, sokkal jobb irányíthatósággal!)

DarkSector
Hát jó ez oké.
Ha nálatok akad-tapad megértem a szentségelést.
Nekem eddig nem tûnt fel, nekem ha odarántom valahová az egeret akkor az oda is ugrik.
Nemtudom, de fps-re figyelni kell mert a 30 szerintem belassitja a játékot.

DarkSector
Nem, nem figyeltem fel, de az összes tps játékban ilyen.

Arra figyelj oda ha nincs 40-60 FPS akkor valóban gyenge a célzás, és lassu szakadozik.
Nekem 60fix fps-el brutáljó.
Olyan mint a többi fps-nél.
Igaz 14ezres egérrel meg 9ezres egérpadal nem is fura.

Ezt aláírom hogy valóban szar ha a célzás nem egyenletes, és bármilyen fura attól hogy controllerrel tolom még különbséget tudok tenni a 2 közt.
Csak nálam nem szakadozik.
Csak ha fraps-al leszivatom az fps-t 30-ra.

(de visszanézek próbálgatom még egérrel.)

yesname
Pontosan. Hiába van kikapcsolva minden auto aim és egeres szarság. Tapad az egér vagy van mikor gondol egyet és 2-3x-os sebességel mozdul vagy éppen fordítva: hiretelen belassúl.

Shep
Remélem én is 😊

Shep
Én tudom mirõl beszéltek, az egér egyszerûen úgy mozog, mintha tapadna, vagy legalábbis, mintha nagyobb rácspontokra tudna csak ugrani, szerintem ez lehet a gond és ez tényleg zavaró, bár neked aki kontrollerhez van szokva ez fel sem tûnik, mert neked ez a természetes 😄

DarkSector
😄
Te vágod milyen irányíthatósági hibákról beszélgettek eddig?
Az hogy a space többfunkciós vagy mi?

Te találtál valamit?

Prince23
Hidd el, ha végigjátszod, te is 9 pontot fogsz rá adni 😊 Remélem nem fogok tévedni 😄

DarkSector
Kipróbáltam bill+egérrel.
Ugyanúgy full tökéletessen megy mint akármelyik tps játék, szóval valaki leírhatná konkrétan mivel volt problémátok, mert eddig nem látom hol a gond.

DarkSector
A végén még megszereted. 😄

Shep
Alakul ez a játék csak ez a roppant alacsony FOV ne lenne.

Shep
Miért, mennyit adtak el PC-re?

JethroHUN
Végig játszottam. Jó játék lett volna, 8 vagy 9/10 et is lehetett volna rá adni. DE! Nem véletlenül csak ilyen keveset adtak el belõle PCre.

(+) Van egy jó sztori vezetés, amiben pár helyen egész nagy és váratlan fordulatok vannak. Volt ami nagy meglepi volt.
(+) Nagyon folyamatos, zökkenõ mentes a játék, a videók, az akció részek, a kis pihentetõ beszélgetõ részek. -> (-) emiatt full lineáris 1x végigjátszós az egész.
(+) Boss harcok, nagyon ott vannak(lennének) látványos, izgalmas. CSAK!
(-) A csapattársakat irányító MI segghülye. Teljes mértékben használhatatlanok, sõt amikor veled vannak 3an még akadályoznak is rendesen.
(-)Boss harcnál ez nagyon elõjön. Még tankolni se tudják, mert folyamatosan a játékost agrozza. Így egy jó harc nagyon gyorsan frusztráló görcsöléssé fajul.
(-)Csapatársak irányítása: 0 -Hangvezérlés sehogy sem mûködött, néztem a parancsokat is, nem tudom mennyivel lett volna kezelhetõbb a csapat- Miért van náluk gránát, rakétavetõ ha nem utasíthatod h használják??? Big Bo 1x ajánlotta fel hogy dob egy decoy nadet egész játék alatt. Faye, Rachel szintén. Ez így baromi gáz hogy mindent neked kell csinálni.
(-) Rohadt szar irányítás. SPACE-n 4 funkció? Csupán teljesen használhatatlanná vált... az a gomb

Az üzemanyag tartály tologatós részt meg sem említem...

6/10

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Én is ezt néztem, melyik beállítással? mert játék alatt nem tûnt nekem fel ez az ablak mód.

Maxtreme
A képméreten mért nem nagyítasz egyet? 😊 Akkor nem lenen az egész "ablakba". (ott az options-be rá a lehetõség)

DarkSector
220000.
De ez nem jelent semmit.

Másra költik a pénzt, ezt meg lewarezolják...

jarlaxxe
200 000 eladott példány azért mutatta, hogy mire lehet számitani a kritikán aluli port miatt meg pc-re jó ha 10-20 ezret eladnak.

Prince23
Én hoztam a ME párhuzamot fel, de csak is kizárólag a csapat választás végett. És igen, eszméletlenül jól ki vannak dolgozva a karakterek (és az átvezetõk), és még humorok is volt. Charlie és Faye egészen kedvelhetõ. Ez a Charlie sokszor a FF 13-ból a sapkás szõke srácra emlékeztetett. Boateng meg a szokásos nagydumás feka karakteret hozza. ez már ugye nem új. filmben, játékban sem, de a közértnek, a hangulathoz nagyon jót tesz.

Én még ilyen jól kidolgozott TPS akciójátékkal az életemben nem játszottam.... csak úgy megjegyzem. Kár hogy PC portról beszélünk, ennek egyidõben kellett volna megjelennie a konzolos kiadással egyszerre.

Nálam egy bivaly erõs 9/10 a port ellenére is

DarkSector
én pont hogy a karaktert nézem legtöbbet a játék alatt.

alma2
ooo, ugy szerettem volna fogalmazni, jatek kozben nekem tok mindegy, hogy nez ki a karakterem, nem azt bamulom, hanem az atvezetok kozben, valami hihetetlen szep es jo az arnyekok is nagyon rendben vannak kozben az arcukon.
Ami talan szebb, de teljesen mas technika, az l.a noire, de azok hus ver emberek gyakorlatilag, itt meg azert neha igen elengedtek a fantaziajukat a keszitok.

szerintem

DarkSector
Én használnám szívessen de nekem a mikrofon a menüben még megy de a szavakat nem ismeri fel.

DarkSector
" Persze ez a jatek sem tokeletes, de a karakterek valami eszmeletlen jol ki vannak dolgozva, elvezet nezni az atvezetoket!"

Nekem ez a gyengém egy tps játékban nézzenek ki jól a karakterek next-next játékokban lesz majd valami ilyesmi.

alma2
ez controllerrrel is borzaszto szar😊 mindig derekszogbe akart allni.

szerintem

alma2
Senki nem szorakozik azzal, hogy mikorofon segitesgevel valaszol mindenre? MOndjuk csataban nem sok ertelme van iranyitani az embereket, kar erte.
.Illetve parpeszednel nem muszaj a felajanlott alternativakat valaszolni!

szerintem

alma2
Valaki valamiert hasonlitotta a mass effecthez, utobbi egy igazi ocsmanysag ehhez kepest, na meg dogunualom. Persze ez a jatek sem tokeletes, de a karakterek valami eszmeletlen jol ki vannak dolgozva, elvezet nezni az atvezetoket! Ha ez lenne a standard ezentul, ha csak fele igy nezne ki a szerintem a botranyosan csunya, bena risen 2, akkor most azzal szorakoznek😊
Persze ott semmi motion capture nincs valoszinu, itt teljesen az az egesz, de ez nehogy mar a vasarlo "gondja" legyen, oldjak meg es kesz.

szerintem

DarkSector
Dicsérd még egy kicsit. 😄

Hö, ez jó duma volt 😄

Most léptél trollságban szintet 😊

DarkSector
Nem kell neked megnézni, majd kapsz ajándékot. 😄
Elküldhetem a videó linket többször is ha a sokszorosa kell! 😄

Shep
Ja amúgy szerintem elég gyenge lett a játék, nem csoda ,hogy nem fogyott a boltok polcairól. Ha a történet nincs akkor tényleg csak egy tucat lövölde, az effektek több évvel ezelõtti színvonalat képviselnek ,egyedül a karakterek néznek ki valahogy. Nem minden a grafika de azért egy akciójátéktól elvárja az ember ,hogy jól nézzen ki.

Shep
Kontrolleres irányítás 😄 Sose nyomtam még semmire yt-on úgyhogy azért ez a kattintás sokszorosát éri 😊