369
-
#289 Szép munka -
#288 Még gondolkodsz a játék elkezdésén???
Nem csak azoknak ajánlott megnézni, aki most gondolkodik a játékon, hanem aki már játszik vele, mert a játék kezdő löketet adó videója, magyar felirattal tündökölhet! :P
(elnézést ha a fordításba hiba csúszott, akkor ha valaki hibát lát nyugoftan jelezze, és kijavítom!)
(jó lenne megszerezni az OST-t, mert a videó utolsó 3-4 másodpercében jó kis zene megy. :D)
-
#287 Az egyedi problémo lehet.
Érdekes ez a Binary Domain mentés gond, hiszen a saját mappájába ment, nem lehet hogy egyszerűen nincs rendszergazdi jogod? -
rcsaby #286 Már irtam korábban hogy nem működik,az automata mentés.A skidrowos verzió van meg,de láttam egy blacboxost ha annál nincs ilyen probléma valaki megirhatná.Már a második skidrowos játék egymás után amivel gáz van,a deus exnél a helikopternél betonfal.Két hét leforgása alatt kicsit bosszús vagyok. -
#285 Ott van "ikon change" illetve "mouse sensitivity" -
#284 irányításhoz meg:
-
#283 Ezeket off-old majd indítsd újra a játékot!
-
#282 szevasztok. Hogy a fakkba lehet kiválasztani a voice commandot?:D -
#281 76/100 a meta...
annyira van is jó, főleg mire végigviszed! -
#280 Kipróbáltam, ez egyfajta Gears of War + Dead Space + Mass Effect keverék egy kis japán felütéssel.
De jónak tűnik, elég igényesen van összerakva. Azért elég komoly értékeléseket kapott, szóval biztos több annál mint aminek elsőre látszik.
Technikailag teljesen rendben van, jobban is néz ki az említett játékoknál (GoW 3-nál nem biztos), és elég jól van optimalizálva. Az irányítás kontrollerrel nem rossz, keyboard/egér kombinációval nem próbáltam még.
A shop ahogy szétnyílik, illetve a hangok amikor vásárlás közben a shop menüjében navigálsz egy az egyben a Dead Space-ből lettek lopva.
-
#279 Hát jó ez a játék, mármint nem a lövölde hanem az átvezetők meg a dumák, olyan, mint egy jobbfajta film. A lövölde sajna középszerű. -
#278 Microbiten vagyok fent, oda még nem került fel. Amúgy az hogy a peer listában kb. minden harmadik peer magyar, az magáért beszél. Röhej.
Megvan nekik a 100 aztán lépnek is le, én meg 99%-on 0.4k-val szedek, miközben teljes sebességgel seedelek. Baszódjon meg mindenki. -
#277 Nem semmi köze ahoz, ez inkánn a régi Dark Sector-ra emlékeztet, hogy kicsit stílusos legyen vagy Gears of War.
Vanquish-t mondhatnám de lehet nem annyira ismerős név.
Vagy Resident Evil 4-5.
-
#276 Ez a játék most akkor tulajdonképpen egy Mass Effect klón kidolgozottabb harcrendszerrel, vagy mi? -
#275 Töltenéd privátról ott lenne. -
#274 :D -
#273 Nekem olyan problémám van, hogy csak leecherek vannak, seederek meg egyáltalán nincsenek, hogy b*szná meg egy vagonnyi aprómajom az összeset. -
#272 Hát reméltem ,hogy proságod mellé a gondolatolvasás már alapfelszerelés :) -
#271 Hát ez a jetskis rész, hogy tudták ezt összehozni? Legalább lenne egy menési pont a közepén ha már ekkora szar az irányítás. -
rcsaby #270 Nekem olyan problémám van,de olvasva a hozzászolásokat nekem egyedül.Hiába mutatja az automata mentést,ha kilépek a játékbol sehol nincs.Ha ujrainditom meg csak new game van. -
#269 Honnan tudjam hogy te mit szólsz hozzá? :)
De ne legyen már ilyen kecivékony kaki banner...:D
780x270 vagy 780x300 között hogy legalább igényesebben nézzen ki. :D -
#268 Jah youtube-ról nézheted az is ilyesmi csak az sokkal pörgősebb. :D -
#267 Jobb, mint ami van, csak nem tudom tényleg kell-e nagy-totál a jobboldali arcról. -
#266 Ehhez mit szólok? -
#265 azt nem ismerem csak kepékről mivel nincs boxom... -
#264 Vanquish? :D -
#263 eljutottam capter 2-be most először örülök hogy van xbox 360 controllerem egér+billel nem tudtam kiigazodni sehogy se hiába erőltettem,megfogott a játék mert olyan régi fajta japán játékokra emlékeztet+gears of war :) -
#262 Megtennétek hogy a grafikus beállításnál kifotóznátok nekem pls hogy dx9-es karival és dx10-es karival miket enged?
HD4870-es érdekelne elsősorban. -
#261 Nah megnéztem
valóban fura az irányítás, nekem 3200DPI-re van állítva, most így látom mire írjátok, de nekem a DS 1 irányítása ettől még bénább volt.
Ettől független még a ds is jó játék lett, ez is az.
Ez hiba a készítőktől, de ettől még maga a játék jó, ha valakit ez zavar akkor természetessen ne is játszon vele...
Viszont ha nozoom-ban forogsz akkor még a kontrollerem analogjához képest is lassabb, főleg ha fel-fel kell emelnem az egeremet.
Mondjuk ott a SHIFT a forduláshoz, de azért az mégsem ugyanaz. :D -
#260 Szintén és mérföldekkel jobb volt ennél az irányításnál. Nálam pedig nem nagyon lagolt. Itt pedig amúgy sem lagról beszélünk. Az jobb lenne :D -
#259 Ja tényleg, mi más :) -
mester1987 #258 Sniper Elite V2 -
mester1987 #257 Mondjuk az Alan Wake DLC-it még nem toltam ki, lehet arra állok rá.
Ezt meddig vitted? Változatos, van benne dinamizmus vagy monoton? -
#256 SEV2? Ez most nem ugrik be. -
#255 Ha tetszik a stílus, nem találsz mostaniakból olyat pc-n ami ennek a nyomába érhet, szóval hajrá.
Legközelebbi ilyen mászkálós a SEV2 vagy a MP3 lesz. -
#254 Oks ez oké ebben biztos igazatok van, de más hibát nem igen találni. -
#253 figy ds játékot ne pedzegesd, fan vagyok, ismerem tövéről-hegyire...
a ds-ben van a világ leglaggosabb egér irányítása!. -
mester1987 #252 Amúgy a játék milyen...videóakt láttam róla, de mégis?
Hangulat, játszhatóság, sztori? -
#251 Ha valóban így van, akkor igen szerencsés vagy. Lehet ez is csak egy olyan bug, ami nem mindenkinél jelentkezik. -
#250 Az csak poén volt. Dehogy ilyen minden játékban. Normális játékban alacsony fps mellett is jó az egérmozgás itt ezt elszúrták, ennyi.