369
-
#329 Eddig is normális volt, nem vágom mit sírtak.
Ez ne olyan fov mint egy fps-nél, itt a kamera a háta mögött van nem pedig a "fejében"...
Csak szokásos sírás volt.
De mind1 akinek eddig ez volt a baj most mehet játszani. -
#328 Végre. Normálisa fov stb. Így már lehet nekiesek. -
#327 Ja oksa.
Elsőnek én sem figyeltem fel erre a célzás dologra, de valóban zoomolva nagyon fura így hogy a sima peccseletlent néztem.... -
#326 Mint írtam erről nem tudok nyilatkozni nálam nem volt semmi gond nem vettem észre semmi ilyet.
Elvileg oroszok megoldották a fordíthatóságot.Ha lesz magyarítás még1x végigviszem!
-
#325 De érted az volt eddig a baj hogy lassan lehetett célozni vagy mi. -
#324 Én eddig is azzal irányítottam és semmi gondom nem volt szóval erről nem tudok nyilatkozni! -
#323 Vagyis most már ezzel a bill+egéreel is jo irányitani?
Néztétek már? -
Evoluti0N #322 Végigjátszottam. Az év meglepetése. Nagyon kellemes csalódás volt. A játékmenetben volt számomra 1-2 zavaró, esetlen rész, de ettől függetlenül nagyon tetszett. A sztori nagyon jó és a játék hangulata magával ragadó. -
#321 Binary.Domain.Update.1-SKIDROW
Changelog:
- FOV options have been added in the Configuration Tool for Aiming and Normal views.
- Fixed Configuration Tool crash when modifying options for DirectInput control pads.
- Restored missing Controller Sensitivity options to Configuration Tool.
- Added basic keyboard and mouse navigation to the menus.
- Updated mouse sensitivity; mouse aiming should generally feel more comfortable now.
- Added Volume option in the Configuration Tool.
- Changed the Screen Size setting to be 100% by default.
- Changed the default button prompts to the keyboard icons.
- Fixed a crash on game exit. -
IgH #320 az 1680x1050 is 16:10, ezért szoktam ingázni e között a két felbontás között. -
#319 warez-ra céloztam, ha ingyen akarod. :D
Felbontás sajnos ahogy lejjebb mész egyre homályosabb, pixelesebb lesz.
Ha nm a monitor nativ felbontásán használod. -
#318 Annyira nem izgat, majd lesz 5 euró is...
Másnak egyébként milyen a felbontás, ha a monitor max felbontásától alacsonyabbra veszi? Ritkán használom, mert csak egy felbontás van ,ami 16:10 arányú -> 1280x800, de már ezen is majszos a szöveg, homályosabb és fehéres.
Mint anno, mikor 640x480-on kellett tolnom a MOH demóját. :P -
#317 20ezer na! :P
Elég igénytelen lettem volna a 20FT-al mi? :D -
#316 Annyiért már csokit sem kapsz. :D -
#315 Jogos megértelek.
Nekem 6670 van 1-2 játéknál nekem is kell kompromisszum
de én annyit nem játszok akkora igényekkel hogy ettől a meghúzott 20ft os határ felett vegyek vga-t. :D -
IgH #314 alapjáraton még meg vagyok vele elégedve, többnyire e kettő között szoktam válogatni, hogy mondjuk tolok valamit 1680x1050-ben, netán alacsonyabb részletességben kicsit, vagy ha úgy már húzós, ahogy a binary domain annak bizonyult, akkor 1280x800-ban jobban felnyomja, úgy viszi ezt is fullban. eddig még a normálisabban optimalizált játékoknál nem kellett sehol sem annyira drasztikusan lecsupaszítani, de nyilván mondjuk egy witcher 2 mindenhogyan játszhatatlan szinte. -
#313 Van már egy ideje full játék...:D -
#312 ment maxon 6550-el, akkor jó kari. -
IgH #311 hát nem tudom, nekem a dead space 2 pl. 1680x1050-ben is futott maxon quad core, 4gb ram meg ati hd6550d mellett, erre már kevésbé volt jellemző, ezért 1280x800-ban tolom a képarány miatt. -
#310 Csináltam pár képet a demóból, full grafikán. Bár asszem az AA-t hanyagoltam, annyira nem kell neki. Íme.
Úgy fut akár a Dead space. -
#309 Kösz, bár ahogy látom van egy olyan befejezés ahol mindenki ott van. -
#308 Ugyanaz lesz -
#307 Az érdekelne engem ,hogy ha teszem azt Faye helyett valaki mást viszek mindig magammal akkor arról derül ki az ami kiderül, vagy tök mindegy a történet ugyanúgy alakul? -
#306 Na most, hogy így mnegoldottam a problémákat és megszoktam az irányítást, no meg tovább jutottam a chapter 1-en (3-asban vagyok), azt kell mondjam, hogy a chapter 1 csupán egy gyengécske bevezető volt.
A játék óriási!!! Nagyon jól kidolgozott karakterek, (mint egyéniségek), óriási poénok (sok sírva röhögős, mint pl. mikor robbantja az ajtót Rachel és hangsúly ahogy mondja: fire in the hole, majd ami utána történik behalás), Nagyon jól megtervezett, szép helyszínek, gyönyörűen, részletesen kidolgozott karaktermodellek, kiemelkedő "törésmodell" a robotoknál stb.
Ráadásul egy folyamatos interaktív akció sci-fi film rulajdonképpen. Én pedig szeretem az ilyeneket, főleg ha hasonló módon igényes a kivitelezése. Erősen ajánlott játék, csak az első chaptert bírják ki akik netán kételkednek benne :) -
#305 Mehetne banner alá. -
#304 -
#303 Hali. A csapattagokkal történő kommunikációt hogy lehet billentyűzetről megoldani? Az megvan hogy megnyomom a tab-ot bejönnek az opciók de utána mit kell nyomni ? Már végigzongoráztam a billentyűzetet de semmi :S -
#302 Ha valki rajtam kívül használja úgy, hogy kontrollere is van és kikészíti az ilyenkor jelentkező billentyűzet és egyéb vezérlő eszközök megbolondulása, az a kontrollert kikapcsolhatja a következő módon anélkül, hogy állandóan ki kéne húzogatni az USB-ből:
A játék könyvtárban a savedatában van egy UserCFG.txt. Keresd meg benne notepad-ben megnyitva a <controllers num="1"> sort és írd át a számot nullára. Probléma megoldva. Nekem így minden jól működik. -
#301 na a végére értem kicsivel több mint 8 óra játék idővel,nem volt ez rossz kérem szépen,itt egy kis gameplay tőlem:
-
#300 Na azért ne túlozzunk már. A környezet tényleg nem nagy szám, de a karakterek és az effektek elviszik a látványt a hátukon.
Valaki írta hogy shooterként közepes a játék. Szerintem van olyan jó, mint a GoW. A tűzharc kellően kidolgozott és szórakoztató. A csapattársaknak van AI-ja, ami ritkaságszámba megy manapság.
Itt is megvan a mindenféle szófosás akció közben, ami megdobja a hangulatot. Nem mellesleg a játékmenetre is kihat a karakterek közötti kommunikáció. Ha pl. valakit folyamatosan leoltasz, akkor egy idő után leszarja majd a fejedet, és nem segít ki harc közben illetve nem teszi amit mondasz neki.
A bossfight-ok élvezetesek, szórakoztatóak. A fegyverek változatosak, ez igaz a játékmenetbeli elemekre is.
Az átvezetők igényesek, a sztori érdekes.
Összességében az egész játékon érezni, hogy a készítők igyekeztek mindent komolyan venni.
A zene néha kicsit repetitív szvsz, főleg harc közben. De összességében azért nem rossz.
Nekem nem igazán jött még be újkori japán játék a Metal Gear Solid/Silent Hill/Resident Evil sorozatokat leszámítva, de ez most betalált. -
#299 van multi is benne. -
#298 6 -
#297 hány chapterböl áll a játék most járok az 5.-ben? -
#296 Egyetértek a GeoW az pixeltől pixelig profi.
Míg azért itt a környezet nem feltétlen pazar.
A karakterek viszont baszottszépek, nem merem állítani hogy a geow karaktereknél szebbek azt sem hogy az szebb ettől, inkább azt hogy 2 eltérő grafikai stílus.
Mind2-ben szépek a karakterek, itt mondjuk a fegyók sokkal szebbek, de a GeoW-ban a technikai erő eloszlik, míg itt látszik hogy a karakterekre nyomták el a grafikus motor nagyobb részét. -
#295 "Technikailag teljesen rendben van, jobban is néz ki az említett játékoknál (GoW 3-nál nem biztos)"
Közelében sincs. Grafika közepes alá maximum... a karaktereken kívül a pályák látványa rettentő sivár. -
#294 Na na, a Pong például nem !! -
#293 Minden gém előzőkből táplálkozik. -
#292 Keresek credit trainert de egyszerűen nem találok sehol vagy vmi oldschool megoldást de nem találok ezért segítséget kérek priviben.... -
#291 Én is pont ezt vettem ki sejtelmesen vannak benne motívumok más gamekből xD.
-
#290 thx.