Többen is az iPad-tól várják a megváltást

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
A régiek elérhetõek az elektronikus könyvtáron keresztül, az új kiadásoknál sajnos marad a warez 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Darth Sith, emögött az állhat, hogy egyszerûen az öreg rókák a kiadóknál még nem kapcsoltak, vagy aki már kapcsolt, az azt mondja hogy a 40 ezer forgalomban lévõ iPad (plusz a marginális Android-os tabletek és az ePub-képes iPhone-ok és iPod touch-ok, de utóbbiakat valószínûleg kevésbé használják a tulajdonosaik ilyesmire a kijelzõ mérete miatt) nem jelent elég nagy piacot.

A kiadáshoz vagy szerzõdni kell ekönyv-kiadóval, vagy saját maguknak kell letalpalniuk, hogy közvetlenül feltölthessenek. Ezután egy könyv átalakítása a megfelelõ formátumba többórás pepecsmunka, ami kemény munkaórákat jelent, aminek a bruttó költsége manapság túl magas lehet a megszorításokkal, adóemelésekkel sanyargatott és forgalomcsökkenéstõl szenvedõ cégek számára, és a megtérülés esélye alacsony vagy csak eléggé annak tartják ahhoz, hogy inkább ne történjen semmi.

Tehát végeredményben egyszerûen "túl kevesen vagy". 😊

De javaslom az e-konyv.hu-t, talán még nem ismered, van Android-os és iOS-es appjuk is.
Szerintem meg az a furcsa hogy az e könyvek meg drágábbak mint a nyomtatótt könyvek. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Darth Sith
Nekem az a bajom, fõleg itthon, h nagyon sok könyvet szívesen megvennék eBook formában, de egyszerûen nem adták ki. Amit azért sem értek igazán, hiszen ha már elküldik a nyomdába, gondolom digitális formában teszik, mibõl állna azt még kiadni egy ebook-ban? Pláne, hogy akkor több platformon lennének jelen ugyanazzal a termékkel, így nagyobb piaca lenne, ergo valószínûsíthetõleg sokkal többet is eltudnának belõle adni. Zavarja õket, hogy talán még sikeresebb lenne és több pénz folyna be? Ezt nem tudom egyszerûen feldolgozni, hogy miért csinálják ezt itthon.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

← ElőzőOldal 3 / 3