2890
-
Zzenit #1208 Pact oldalon még a cseh felderítő pruzkumnicinek is Dragunovja van és olcsóbb, mint a felderítő Speznaz -
Ma esete elvileg lesz időm multira. Sokan sírnak az airspam miatt. Akkor ma visszatérek gyökereimhez és összerakok egy B vagy C Cat air/arty spam decket és megnézem, hogy mire lesz jó. Szeritnem a nagy büdös semmire annak ellenére, hogy az EA-6B mennyiségét iszonytosan betápolták és C deckben is elérhető. A jenki C deck fürdik a potens SEAD gépben, és most már van buta bombázó és CBU F-111 is. Arty spamről meg gondoskodik a LARS és Abbot. -
Zzenit #1206 Nato oldalon még ott van a norvég Marinejeger mint sniper, amúgy az amerikai gyalogos Mountainersnek és a cseh motostreclinek is 1050m a stat. távja. Amúgy én azt hittem a CQC az erdőben is jó.
. SMG deal less suppression, are less accurate at long range but have the fastest rate of fire and the best accuracy in CQC fights. They also retain more accuracy while moving than other weapons.
. Assault rifles 5.56 and 5.45 have an average long range accuracy, CQC accuracy, suppression, rate of fire and moving accuracy.
. Assault rifles 7.62 have worse accuracy than 5.56 and 5.45, but the same rate of fire and better suppression.
. Battle rifles 7.62 have the best static accuracy but the worst moving and CQC accuracy and rate of fire.
. Bolt action rifles are accurate but have very low rate of fire, accuracy on the move and CQC accuracy.
Forrás:http://www.wargame-ee.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=37069
Tehát minden fegyvert lehet CQC-ra is használni, csak nagyon rossz hatékonysággal. Most már csak az kérdés melyik fegyver SMG az PACT-nál.
Ha vkinek van kedve szívesen csinálnék egy ilyesmi összehasonlító videót:https://www.youtube.com/watch?v=UcHNaOIYtZE ,vagy legalábbis szeretném nem élesben leszűrni a következményeket.
-
Egyes recon és SF gyalogos egységeknek van mesterlövész fegyverük. Ilyen pl. a felderítő és nem gyalogos Specnaz és egy német felderítő. -
bgabor #1204 Melyik egység ez a sniper, és én miért nem találom az egszégek között? -
Tehát pl. a Marines [stat] fegyverét nem használják épületből kilőve...? Mert a tapasztalat nálam nem ezt mutatja. Nincs olyan gyalogsági alapfegyver, ami 1050 méterre lő el. Ehhez képest a várost óvatosan megközelítő sniperemet az épületből 1000 méter táján már lőtték. Olyan CQC fegyvert sem imerek, aminek ekkora lőtávja lett volna a nagy patch előtt. -
kanesoban #1202 Normál esetben a gyalogságnál lévő golyószórót nem használják épületben, csak akkor ha CQC típusú. -
A CQC milyen bónuszt ad azon kívül, hogy mozgás közben is lehet lőni? Máshogy működik épületben levő ellenfél ellen? Máshogy működik, ha a CQC gyalogság épületben van...? -
Én úgy vélem, hogy ehhez tapasztalat és jó csapattársak is kellenek. Én az első 60 meccsből kb. 15-ben, ha a győztes csapatban voltam. Aztán olyan is volt, hogy 6 vereség után 6 győzelem jött.
Ott, ahol normális kooperáció van és nem totál idiótákkal vagyok, akkor kb. 5-10% difi szokott lenni. Múltkor volt olyan meccs, ahol 11 győzelem után 20k vs 8 k pontban maradtunk alul. Szinte az egész csapat idiótákból és bénákból állt. Nem hallgattak semmire és senkire.
Tapasztalt játékosokkal lehet jól tolni, mert nagyon felhúzzák a kezdőket, ha kapnak egy kis irányítást. Van pár külföldi, aki felvett ismerősnek a közös játék után. Nem véleltenül. Ilyen pl. Firstfelix. Vedd fel és hivatkozz rám, talán még rémlek neki, mert kb. 1-2 hónapja nem játszottam vele. Hátha hajlando 1 v 1-ben oktatni, vagy 2 v 2 -ben maga mellé venni. -
Zzenit #1199 Nekem még nagyon sokat kell gyakolorni. 4v4-eket tolok, de mindig 800:1600-as arány jön ki, pedig próbálom nem tápolni az ellenfelet, meg már csak C-s paklival megyek, de vhogy nem az igazi. Addigis nézem tovább a tutorialokat, meg olvasok szorgalmasan. -
-
A document and settings save game könyvtárába valahol. A kiterjesztése alapján keress rá, simán megtalálod. -
bgabor #1196 A replayokat hová kell másolni? -
Ezek szerint 7 (!!!) ECM szint van. Ennek fényében elképesztően balfaszok, hogy
ad.1 Nem képesek értelmes nevet kitalálni...
ad2. Nem képesek értelmes értékeket adni...
Más. Tegnap toltam megint egy low cost játékot. 39%-a a killeknek az enyém volt 10 vs 10-ben. 839 vs 180 pont táján volt az arányom úgy, hogy felelőtlenül vesztettem el két gyalogost is. 10 vs 10-ben egyesek már felismernek és nagyon komoly partnerként tekintenek rám. :)
Persze ennyire szélsőséges eredményhez az ellenfél is kellett, meg mák. Egy Stingeres egységem vagy 5 repcsit és egy helit kapott le. -
bgabor #1194 Srácok, a steamben megjelent három ilyen trading card a W:AB-el kapcsolatban. Ezek mire jók? -
kanesoban #1193 Úgy látszik valaki kitalálta, hogy hogyan lehet új nemzetet adni a játékhoz:
Ukrajna ? -
kanesoban #1192 A DLC2-t elhalasztották. Úgy volt, hogy novemberben jön ki, de most újabban már nem adtak új dátumot, szóval kétlem, hogy 1-2 héten belül meglenne. -
A DLC2? A jóég tudja... -
bgabor #1190 Na ma megvetem végre én is ezt a zseniális játékot, bár a gépem csak 1v1re elég (lehet hogy 2v2re is, azt csak annó virágboltival próbáltam).
Ezek az új DLC egységek mikor lesznek elérhetők? -
Új patch megint. Lásd itt.
Eddig élt az F-14 radikális megváltozatatás, de egy változtatástól agyfaszt kapok.
- American F-15C number of packs reduced from 2 to 1.
Ezek után szitne értelmetlen a jenki A deck. A 2x2 F-15C miatt választottam, mert olya fasza CAP-ed adott, hogy a szar csapatlégvédelmet ellensúlyozta. Most már ez sincs. És pár balfasz meg azon sír, hogy a vörös oldalt állandóan lenyomják a kéket meg csak tápolják.
Mivel az F-15A SARH rakétás, ezért nem tud kifordulni csomószor a frontvonal közelében, sokkal valószínűbb, hogy leszedik.
-
Még csekkolnom kell, de a játék egyik legnagyobb ellentmondása az lett, hogy F-4G nincs C deckben, csak EA-6B. Ennek viszont megnövelték a mennyiségét elég durván, C deckben 2XP/4db vagy 5XP/2db vagy a régi 2db/3XP helyett, de most is 8-as pontossággal.
Ezek után mi a francért venne bárki F-4G-t a vacak 6 ACC-os és rövid karú AGM-45-tel...? Igen, gyorsabb, de nem annyivel, hogy megérje. Ok, van rajta légiharcrakéta, de egy SEAD gépnél ez szerintem nem szempont...
A másik az, hogy a MiG-25BM és a vadász változata is mennyire be lett tápolva. -
Összeségében nekem tetszenek a változtatások, de képtelen vagyok megbékélni az idiotizmussal, amivel művelnek egyes változtatásokat. A gépek ECM értéknek belövése mindenféle józan észt és a tények figyelembevételét mellőzi.
Az is érdekes, hogy egy SF katonák nagyon táposak lettek és 16-os ACC-ot kaptak, de a jenki Delta Force valahogy kimaradt a szórásból... A jenki M1 MIIP sem olyan gyenge már. -
Nem csak a gamebalance az, ami érdekes, de akkora állatságot, hogy egy későbbi SEAD gép gyengébb legyen, mint az előd...?
Van egy új ECM rendszer, ami semmit sem ad, stb... -
Zzenit #1185 Az orosz deckben is az olcsó SEAD gépeknek (talán MIG-25B) annyi, kár érte. Szívesen játszanék egyet magyarokkal TS-en, ha van kedvetek. A játékot még tanulom, nagyon sok videót és fórumot olvasgatok, meg persze multiban vagy AI ellen is játszom, változó eredménnyel. Az átütő támadás hiányzik még, bebetonozni már, be tudom magam, de az nem annyira nem élvezet. -
N/A=Bad
BAD=Medium
MEDIUM=good
GOOD=very good
Very Good = Exceptional
Exceptional = Exceptional
Bár érteném, hogy ennek mi értelme van... -
Everything dropped 1 rank in ECM, so N/A is the old "Bad".
But the stats stayed the same.
Már csak azt nem vágom - megkérdeztem - hogy ha N/A = bad, akkor az elcsúszás miatt mit jelent az exceptional...?
A gépek ECM értékei kibaszott szarok lettek, szokás szerint... -
Ezek a balfaszok átvariálták a Tomcetet. 3-as (!!) ACC-ja van és cserébe minimális fire rate bónuszt kapott. Vicc... Eddig is csak C deckben használtam, ezek után sehol nem fogom sanszosan... -
Hírek. -
Porta #1180 Na játszottam én is 2öt 6 hónap után(1v1 ranked). Nekem nagyon bejön ez az új conquest mód! Sokkal taktikusabb az egész. Nagyon faca. A kapcsolat stabil volt. Jó minden csak kevesen játszanak sajnos -
Bárki létrehozhat szervert saját beállításokkal - gőzöm sincs hogyan kell - a low cost pálya is így megy. Kell 4 vs 4 játék 10 vs 10 mapon. Ezen mondjuk már nagyon ritka lehet a helyzet és nagyon spam a játék, mert a pontszámokkal nem lehet korlátlanul játszani. 10 játékos CP esene négyre.
A low cost pálya úgy készül, hogy csaltak. Conquest pontértékek és a kevés tőke, ami sok játékosra esik, az megy 10 felé. -
kanesoban #1178 Van az új pályák közt direkt egy low cost játékra kihegyezett.
Bárcsak lehetne normáls multiban tolni a 10v10-es pályákat. A régi European escalation-ben egy normális pálya volt akkora, mint ezek a 10v10-es pályák. És volt olyan pálya, ami még ezeknél is nagyobb volt. -
10 vs 10 pályák nagyon durvák. Nagy erdő, erdőn átmenő út, ösvények, városok. És egyből két új 10 vs 10. Jelenleg csak egy ilyen pálya van...
Más. Tegnap toltam low cost játékot. A drága hk-kat ne nagyon erőltesse senki. Egyszer sikerült tarolni, másodjára nem jött össze. MANPAD gyalogság alap, gyalogságból csak SF jön nálam szóba. Gyorsak, jól rejtőznek. Kurstjager istenkirály, a dán felderítő sem rossz. A Kurstjager 5-be kerülő helije ami elég vicces lehet. 8-as (!) pontsságú géppuska van rajta.
Low cost játékban az ágyús UH-1 lehet még egész jó. Csak végjátékban hívtam be, de ott egész jó lett volna, csak már késő volt. Helis manpad lehet még vicces, mert a recon nem fedi le az egész térképet. Kirakod a folyó túlpartján és berakod az ellen légifolyosója alá. :) -
kanesoban #1176 Mekkora pályák ! Mennyi pálya ! -
A közelgő patch tartalma. -
Itt van a NATO és egy PACT low cost replay. -
Nekem meg pont fordítva. Nem tudom, hogy véletlen vagy költözés eredménye, de az új helyen a UPC net alatt eddig ami disconnect volt az sem olyan volt, hogy elveszett minden szerver, hanem amikor sok user pingje szar volt, akkor kvázi mindenki bontott és engem is. Olyan disco, mint Invitellel még nem volt. Ezen felül éjféltájban van talán rövid leállás, akkora nem időzítek multit. -
Sith #1172 Azt még nem néztem, csak az utóbbi 2-3 napban amit mentem multit ott mindig volt valami gixer, előtte semmi gondom nem volt vele, 10vs10 ben sem -
ToMy_ #1171 singeplayer skirmishben mi a helyzet? ott is szarakodik? -
Tegnap vagy tegnapelőtt nekem befrissített egy kicsit, de semmi major update, csak bugfix és stabilitás. -
Sith #1169 Srácok bevallom őszintén nem figyeltem, az utóbbi 1 hétben jött valami patch?
Lehet MolniBalage átka szált át rám, de az utóbbi egy hétben folyamatosan fagyok kidob nem tudom mit csinál a játék. (1 hete persze nem volt ilyen)
A lent említett low cost játékban is benne voltam, de szó szerint diavetítésbe csapott át a dolog, nem kicsit lagoltam (persze a végén ki is dobott)