2890
-
HyperMonkey #1248 Apám itt már csak sajád magaddal tudsz csak beszélgetni 
No Offense -
Kipróbáltam az új 10 v 10 pályák közül kettőt is. Az egyiknél az út picit bugos, de még így is jó. Nagyon, nagyon faszák lettek a térképek. -
Pontosabban marad egy slot EA-6B és helyette meg jön Harrier. Lehet kevesebb redeye és le lehet építeni a TOW-ot, akkor jöhet még gép. A TOW egységekkel úgyis csak védekezni lehet, vagy még azt sem, mert dzsipen az első legyintés is elviszi őket.. -
Valaki meg istenítette a C cat US marine decket. Hogy miért azt, nem tudom. Ez kb. a legértelmesebb, ami szóba jöhet. Lehet légierőzni, de semmi másra nem jó. Még tüzérsége sincs, heli nuku, tank kb. arra jó, hogy gyalogost ölj vele...*
Valamiféle support deck. Még volt, hogy MI ellen is kikaptam vele... Jó, egyszer 2:1 pontarányban lenyomtam az MI-t, de az elég bénán mozgatja a légvédelmet és alapból szar deckjei vannak...
Jó, MI ellen megcsináltam, hogy lestunnolt T-80-at a recon (!) járműveim kaptak szét 2-as AP powerrel, de ez ritka.
Ami tetszik, az egyik új 1 vs 1 pálya irgalmatlan nagy. Hegyek, folyók, am kell. Lehet rajta bújócskázni, ha valakinek ez a mániája. -
Végre, szabadság. Ma volt időm picit játszani.
A jenki A deck néhol erősebb, néhol gyengébb éett. A legjobb M109 Paladinból már kettő jön egy slotban, így lehet értelmes mennyiség belőle. A MIIP Abramsból végre kettő jön, így már van mennyiség is belőle. Az Super M60-nal egész kellemesek.
Az egy kártya F-15C viszont egy vicc. Ma végre leesett a pact oldalnak is, hogy mire képest a R-27-es MiG-21bisz spam. Úgy szedte le a A cat gépet egy C cat szar, hogy az röhej. Tényleg el kellne egy fejberúgás a fejlesztőknek már... -
Kacyking #1243 HA jól emlékszem mindig 2800-volt csak egymagába pontatlan. -
Tutira nem kapott range buffot? Az egyik játékban azzal szórakoztam, hogy AH-64-gyel mészároltam halomra ezeket. -
Kacyking #1241 Nem változtattak rajta. Valamint nem 1 hanem 4 darab vett rész a harcban. Egyet elvesztettem amúgy Hellfire által, de a másik 3 stunnolva tartotta elég ideig ,hogy vegyek egy mig-21 bis-t -
Akkor betápolhatták őket. Hellfire rakétás helivel gyerekjáték szétszedni őket. Vagy csak a játékos volt segghülye. -
Kacyking #1239 Szeretném felhívni mindenki figyelmét egy nagyon jó és nagyon olcsó fegyverre a játékban.
A lengyeleknek és a keletnémeteknek is van. Ez az egység nem más mint a ZSu-57. Helikopterek ellen gyilkos és 20-ba kerül. Egyszerűen öröm volt nézni amikor a helikopterek (11db) megpróbált bekerülni és a behívási pontunkat elkapni de időben észrevettem és négy ilyen kis aranyos még időben odaért...
Az eredmény roncsokban gazdag lett. Egy zsu-57-es-em halt meg ő vesztett 8 blackhawk-ot 1 Apache-ot és 2 Oh-58-at (ezt a kettőt ne ma légvédelem hanem a mig-21-es szedte le).
A túlélő/ kirakodott gyalogságot pedig szépen lemészárolta 2 T-72 és 3 TO-55. -
kanesoban #1238 Én is jobban örülnék neki, ha jobban látszana a PACT vs NATO-nál a mennyiség vs minőség. Viszont szerintem nem merik úgy belőni az értékeket a fejlesztők, mert
1. Az átlag játékos nem értené meg ennek az okát, és fel lenne háborodva, ha mondjuk PACT-al játszva azt venné észre, hogy bizony az ellenfél repülői sokkal jobbak, és nem jönne rá arra, hogy esetleg nagyobb tömegben lehetne
alkalmazni őket vagy
2. A játék az olyan játékstílusnak kedvez ahol kevés elit egységet használsz, és nem sok gagyit.. mert egyszerűen könnyebb kevesebb egységet irányítani egyszerre mint sokat.
Az első problémát szerintem egy tutoriallal meg lehetne oldani, a másikat meg az interfész javításával. -
Meg ez is lenne a valóságos. Egyből más lenne a fekvés, ha azt látnád, ami a valóságbna lett volna, hogy mennyiség vs. minőség. Ez most hol van...? -
Nem értek egyet. A gép kapja meg a valóságos technológiai szintnek meglevő fegyverzetet és aztán árazzák be és kapjon mennyiséget. Nem az a módi, hogy "gyenge lenne a MiG-21MF hát kapjon R-73-at és legyen drága" hanem az, hogy tényleg az a fos tömeggép legyen, ami volt. Kapja meg a valós fegyverzet és ahhoz balanszoják az árat és a mennyiséget. Eleve könnyebb a balanszolás, ha csak ez a kettő paraméter.
Ha szárazföldi járműveknél kihasználják az 1-12 pontosság tartományt akkor a légierőnél és a SAM-nél mi a faszért nem...? Itt hol van lemodellezve a fostaliga kategória, mint a T-34 és első szériás M48-nál...? -
Kacyking #1235 Egyetértek veled,hogy a repülőkön van mit csiszolni. Kell a balansz azt megértem de legyen reális ha már így reklámozza magát a játék.
Szerintem nem a gépek képességein kéne balanszolgatni, hanem az árukon/képzettségükön/ behívható mennyiségen. -
Túl jó. C deckes gépeken vannak olyan fegyverek olyan gépeken, amik:
ad.1 Soha nem is léteztek. R-27R (!!) MiG-21bisz gépen, meg R-73 olyan MiG-23 variánson, ami soha nem volt. Asszem van R-73-as MiG-21 is. Röhej.
ad.2 Ezek a fegyverek csak A deckes gépre lennének rakhatóak, még ha létezne bármin is.
Ehhez képest NATO oldalon az F-15A AIM-9L-et kap, mert B deckben is rakható és egy rakás gép olyan légiharc rakétával repül, ami degradálja a valóságot. A durva az, hogy még olyan A deckes gép is van, amin nincs AIM-9M.
F/A-18A-n AIM-9L van tudtommal, holott 1983-as IOC miatt kezdetektől AIM-9M-el repült. Igen, az L-et is használhatja elvben, de bassszák meg a kurva anyukat egy A deckes gépre rakjanak már A deckes fegyvert, mert most már felkerekedek és pofáncsapom őket...
F-16A-n AIM-9J (!) van, amikor kezdetektől AIM-9L-el repült.
A totálisan elbaszott ECM értékeket inkább nem is írom le újra, csak egyet emelek ki. Az agyon buffolt legjobb vadász MiG-25-nek good ECM-je van, mitn az F-15C-nek. Hát apám, az MiG-25PDSz gépeken is legfeljebb dipló/infracsapda volt és nuku ECM. Az F-15C-nek meg királykatgóriás ECM-je volt.
Komolyan mondom, hogy ezek az idióták kihozzák az ember a béketűrésből... Mondhatsz te ezeknek bármit. Az F-14 kapcsán láttuk azt, hogy mennyire értenek ehhez a saját játékukhoz. Naponva váltogatták, hogy akkor mi legyen az F-14-en, aztán visszahozták azt, ami volt. Szánalom a köbön.
Nincs egy egységes nézet, hogy minek mit kellene kapni felsorolva a fő kivétellel, hogy a SEAD gép azért kapjon jobb ECM-et, mint illene. Csak így a vicces az, hogy a valóságban ALQ-119-cel repülő F-4G exeptional ECM-mel bír, míg az ALQ-131/184-gyel replő F-16C meg mediummal.
Egyes értékeket egyszerűen a saját elbaszott szájízük szerint lőnek be a nevetséges balansz dumával. Ezzel indokolják azt is, hogy miért lehet a MiG-eken az, ami... Az is csak kicsit röhejes, hogy a C kategóriás Mirage F.1.-nek van olyan 10 ACC-os légiharcrakéjája, mint az F-15A-nak. Ok, kisebb a hatótáv, de akkor is pont olyan jól talál célbe csapásmérő ellen, mint a Sas. Csak éppen 2/3 áron és sokkal több jöhet belőle.
Összefoglala, totális koncepciótlanság az egész annak ellenére, hogy Xeno meg én is koncepcionálisan felépített ajánlásokat adtunk. Amikor egy F-16A-nak olyan ECM (túlélő képessége) van, mint egy MiG-21-nek vagy rosszabb, mint egyes MiG-21/23 változatoknak, akkor valahogy először a röhögés, aztán a mérhetetlen düh fog el, hogy ezek a kurvapecérek basznak figyelni arra, aki ért hozzá... -
Kacyking #1233 Valaki amúgy tudja/sejti ,hogy miért kapnak ilyen sok jó cuccot a csehek? Mármint van nekik mindenük. Egyedül SEAD gépet nem kaptak még. -
Kacyking #1232 Vagy csak simán nem reális? -
Kacyking #1231 Túl jó vagy túl rossz?
-
A légierő modellezése továbbra is egy kalap szar a PACT oldalon. Totálisan elbaszott MiG-21/23 modellezés... -
Kacyking #1229 Nos annyit megállapíthatok,hogy ennek a DLC-nek nem az új egységek az erőssége hanem sok jó pálya. Bár Aarhus nem jött be de a többi tetszik.
Egységekről meg annyit,hogy amit az oroszok/franciák/amerikaiak/norvégok/nyugat-németek kaptak kb sosem lesz használva mert gagyi vagy felesleges.
De a kelet-német csöves légvédelem határozottan jobb mint régebbi társa. A lengyeleknek nagyon jó a SEAD gépük és az RBS-90 is nagyon faja. Az új Challanger pedig TOP 1 NATO tank lett. A streala 3 pedig kifejezetten felüdülés a strela 2-ő után. (Itt megkérdezném,hogy miért pont a csehek kapják a legjobb cuccokat?)
De ami igazából a kanadaiknak is jó de keverék A kat decken nagyot dob az a CF-18. 155-be kerül és bár kipróbálni még nem próbáltam de egy remek kis gép. Két slotnyit lehet behozni egyetlen dologban gyengébb az F-15A-nál,hogy csak 2 Sparrow van rajta,de cserébe a közelharci rakétája jobb.
Az új dán tankról meg vegyesek az érzelmeim. továbbra sincsen még csak középkategóriás dán tank sem de ez legalább pontos.
Azt hiszem minden új cuccra kitértem a pályákról is lehet írok majd. -
Szakic #1228 Rosszul írtam SzakicHUN a nevem ott -
Szakic #1227 Ma valaki jön 7-fele? Ha valaki még nem vett fel ugyan az a nevem mint itt -
bgabor #1226 Hogyne lenne. Csak valamiért nem automatikusan tölti. Nekem a steamben a játékhoz járó DLC-knél kellett installt nyomni rá, aztán felrakta. -
Hát, úgy tűnik, hogy nincs DLC2 ma sem... -
Kacyking #1224 Alig várom,hogy kijöjjenek már az új pályák. Meg kíváncsi vagyok az új cuccok miben befolyásolják majd a nemzeteket. -

-
a dlck ingyenesek tudom en se fizettem erte:) a ket game-t vettem 20 eur ért -
bgabor #1221 Kábé minden haditechnika fan rákapott az SGn. :D
Majd tolhatnánk, mert fura módon kiderült, hogy míg AI ellen szaggat a játék, emberi ellenfeleknél 4v4ben sem. -
Én tutira nem. Röplabdázik este 8-ig és utána jellemzően kis italozás van. Még, ha nem is lesz italozás jó, ha 9 fele érek haza. Ha lesz piálás, akkor 11 felé. Ha lesz még erőm, akkor felmegyek és megnézem. -
kanesoban #1219 Ki akar játszani ma 19:00 körül ? :D -
Tátám...
MAGNA CARTA will be officialy available on Steam today, at 7:00 PM in Paris
Ez a DLC 2. -
kanesoban #1217 Téged valaki nagyon átverhetett, mert én ingyen töltöttem le a dlc-ket. :) Amúgy ha gondolod vegyél fel steam-en. Ugyanaz a nevem, mint itt.
-
:)) Rome 3-t ne is emlisd:))) mekkora bug halmaz de az még nem is lenne nagy gond de akkora unalom, vissza is nyergeltem Med 2 third age MOS -al mekkora feeling az.
Na szóval jó kis game ez tegnap mentem a tutorialokat, vegre egy game ami nem starcraft -
Hullámozó. Mostanában ritkán tolok vele, kb. 1 hete nem is játszottam vele, mert átnyergetlem az XCOM Enemy Withinre. Hát nem egy nagy szám, de most már végigtolom. Aztán az RTW2 hadjáratot is be kellene fejezni, de asszem azt sem veszem elő, nem egy nagy durranás.
Úgy érzem, hogy nagyon hosszú idő után ez lesz az a játék, amit időről időre elő fogfok venni, mert a multi miatt magas az újrajátszhatósága. -
Na akcioba mind ketto plusz dlck megveve gamersgate-ról, hogy is maradtam le erről eddig, hearts of iron -ok után egy felüdülés:)
Na de annyi a tanulni való hogy el leszek egy jó darabig:) Látom molnibalage te rákaptál:) -
Low cost game. Arattam. (Egy hete.)
-
A NATO B decket azért még megnézem, de ahhoz sem fűzök sok reményt. Ha a C deck spamje nem megy, akkor az B sem lesz jobb, csak azért, mert több jobb vadász lesz benne. A légvédelet ettől nem szedem le. Bár a végén még a gépágyús F-15A fog nekiállni SEAD-elni.. -
DLC2 hír. -
Kirpóbáltam az air spamat. Szarra sem jó. Átlag játékosos is simán megfogják, mert a vörösök be lettek tápolva. Szinte senki nem játszott B PAC deckket vagy szovjet deckkel, ezért nem veszteség, hogy a Szu-27 A deckes lett. Elleben igaz, hogy kis XP-vel, de egy cardban jön kettő. Tehát plusz egy card más vadász befér. Pl. az agyontálpol MiG-25PD...
Olyan vörös CAP-ek rohangnálnak 10 v 10-ben, hogy csak les az ember. A jenkik meg kitörölheti a seggüket az egy card F-15C-vel....
Megint ott tartok, hogy semmi értelme a csapásmérő repcsiknek, a helik sokkal olcsóbbak és sokkal többet tudnak, túlélőképességük fényévekkel jobb és kvázi korlátlan ideig képesek várakozni a célra... -
Új patch.
- Fixed list of replays and saved games that were invisible.
- American F-14 Tomcat gets its 6 missiles back, instead of 3.
- Uppsala conquest map fixed, one side spawn had accidentally disappeared.
- Norvegian starter deck now uses the correct amount of activation points (43/43)
Sok szenvedés után visszakaptuk azt az F-14-et, ami eddig volt. Zsír mi...? Na, ennyire átgondolt húzásai vannak a fejlesztőknek...