Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bejelölnétek ismerõsnek? Jól jönne.
51-es szintû vagyok. Zurócsik Tamás
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H, Proc: AMD Phenom II X4 940, 4x1 Gb RAM, Radeon 3870 512 MB, Táp: Thermaltake TR2-420 PP
Van vagy 15-16 négy csillagos küldetésem, remélem sikerül Õt is megszerezni!
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Amúgy szerintem nagyon könnyû volt ez a Spec Ops, csak egy Epic Boss volt, azt skippeltem 25 aranyért, magyarul megvettem 25 aranyért Szellemlovast, átszámítva 50 cp-ért vettem. Az elég jó ár érte.
Deadpoolt majd meglehet venni akkor? Akinek megvan, az megtudná mondani mennyire erõs harc közbe? Amerika kapitányt még nem vettem meg de már van 180 cp-m és várok még milyen új hõsök jönnek.
http://www.facebook.com/resko.gabor
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szerintem csak azoknak a hõsöknek van/lesz értelme amiket spec opsban nyerünk, de ha ilyen könnyen meg lehet õket szerezni, akkor annak se lesz sok értelme. Ezért volt jó MockingBird, nehéz volt megszerezni (õt asszem utolsó nap sikerült megszereznem) gyakorlatilag az egyik legjobb (ha nem a legjobb) PvP karakter.
Viszont másfelõl meg az ügynök fegyverei és buffolós cuccai számítanak sokat.
gondolj bele, azokat amiket meg lehet venni, azt meg is fogja venni az ember, és egyenlõ esélyekkel rohan egymásnak a 2 fél. Szóval Hercules is tök erõs karakter, de ha mindenki herculessel megy, akkor csak az gyõz akinek jobb cuccai vannak vagy hamarabb kezd
Szerintetek erõs lesz Deadpool? Érdemes spórolni rá?
amúgy ez a diamond league fegyver milyen szar! :D nah nem baj, majd pvp pontnak jó lesz, jó sokat ad
Szóval nem lehetetlen megcsinálni :).
itt egy pár tipp melyik pályákon érdemes CP-t farmolni elõnyökkel hátrányokkal felsorolva.
Remélhetõleg a héten már nekem is meglesz, már csak az utsó task-nál tartok, az EPIC Bosst skippeltem. Jól jött most ez a PVP-s 10 arany.
Egyébként igen, talán úgy tudsz legbiztosabban CP-t szerezni, ha Epic bossokat nyírsz ki. És azoknál Electrát a legkönnyebb elõhozni. Ott általában több mint 50% az esélye, h CP-t pörgetsz ki.
..ki ez a szörny a tükörben..
ha Normál módban játszol, és nem Excelsior módban, akkor gyorsabban eljutsz a Boss-ig, így hamarabb tudsz pörgetni, és ha szerencséd van kapsz CP-t, de hamarabb el is jutsz az 5 csillagig, viszont nem tudsz úgy fejlõdni.
Én semennyit nem költöttem a játékra (és mint késõbb kiderült, eddig még senki se, legalábbis amirõl én tudok) és mégis... én meg tudtam csinálni az összes eddigi spec opsot arany felhasználása nélkül (mondjuk én a játék indulása óta játszom vele).
Mivel minden pálya végén van pörgetés, ahol van 5 CP, javaslom próbálkozz az elsõ pályákkal, még kevesebb energiába és idõbe telik, és vidd végig az összes pályát 5 csillagra
Harcolsz vele, ütöd amíg dob egy CP-t, aztán elveszted.
Közben jön XP is, azzal is szintet lépsz, kapod az aranyat. Így 10 energy = 1 CP például.
113-as szintû játékos vagy, 0 arannyal és 65 CP-val! Nos szerintem elég idegesítõ, hogy a forgatásnál semmi értékeset nem tudok kiforgatni! Eljutottam a 24. feladathoz a spec ops 4-ben és nem tudok tovább menni, mert meg kellene vennem Herculest és Deradevilt! (48+90=138 CP) Nem értem, hogy egyesek, hogy tudnak egyáltalán eljutni odáig, hogy megszerezzék pl. most Ghost Ridert! Nekem az eddigi összes aranyam és CP-m elment az elõzõ 3 spec ops küldetésekre! Egy hõst sem tudtam megszerezni! Ebbõl is látszik, hogy ebben a játékban csak az boldogul akinek pénze van és tud rendelni aranyat! Diszkriminatív egy dolog, az egyszer biztos!
a spec ops a tournament végén jelent meg, szóval így is nagy mázlija volt, hogy meglett neki, de amekkora rusht én lenyomtam a végén PvP-ben... a grieffel + chrono boosttal vagy mivel meg esetleg arc reactorral gyakorlatilag 1 ütés egy menet.
Nekem az volt a bajom, hogy néha egy menet elég sokáig tartott, mert ott maradt emma frost és állandóan magára tudta varázsolni ezt a Cosmic Powert, és folyton organic recoveryt nyomatott, gyakorlatilag 15-20 percig csak õt öltem, ott elég sok idõt vesztettem (aztán késõbb meg is támadtak, szóval még ratinget is vesztettem)
én még csak most próbálom megszerezni (az az a mega fegyver itt a spec opsból, nem?)
generális agent : q jumper, POF , grief, arc reactor charge, amerika kapitány és emma. szintén, ha az ellenfél kezdett szinte mindig nyert, mert POF minenkinek meg a q. jumper és máris 7* támadhatott és vége is.
Most már ez nem így van, a hõsök alap képességekkel harcolnak, amire rájön a többi hõs mennyisége és szint-búnusza, valamint a pvp-cuccok erõssége. Ezért mondja mindenki a skarlátot, mert Nekem egyébként a kedvenc karakterem volt. Talán, még most is az.. :) Mindíg kontráz, ha s.target attack van, meg nagyon magas lesz az accurarcy-ja és az evasionja.
Akkor lényegébe Kapitány és Scarlett Boszorkány neve hangzott el legtöbbször. Lehet kapitányra beruházok.
Illetve érdemes lenne megvárni az érkezõ új hõsöket? Láttam lesz egy pár újdonság.
Daredevilt néztem még h érdemes lenne beszerezni.
PvP-ben meg jobbára tényleg az gyõz, aki elõször kezdi a kört.
Amúgy a legjobb ilyen spec opsos karakter az Mockingbird, mert õt elég nehéz volt azért megszerezni, és nem is mindenkinek van, és erõs.
Hercules lehetett volna inkább spec ops karakter, de miután bárkinek meglehet, így õ se olyan hû de jó PvP karakter
Látom engem nem értettek meg, na sebaj. :)
IGenis kell a bruiser, hogy a defense értéked menjen feljebb. Nem azárt azt ajánlotta, mert kékkel kell harcolni...
Mondjuk az igaz, hogy elõbb utóbb minden kell, mivel úgy nõ a pvp-ben a statod, de bruisert akkor sem ajánlok a csapatba
Ha igen, akkor ajánlom Amerika Kapitányt. Nagyon jó, az utolsó képessége miatt minden körben kontráz, az értékei is nagyon erõsek!
Valóban jó még a Skarlát Boszorány. Kimondott attack-típus a Fáklya! Nagyon brutálisan erõset üt, jelenleg a legnagyobb attack-al bíró blaster-kaszú hõs, a flame-on(életerõ visszatöltés) miatt sokáig bírja talpon, a plasma-body-miatt pedig mindig sebez, ha ütik!
Midnezek ellenére én inkább egy bruisert javasolnék, mert pvp-ben számít, hogy mennyi és milyen magas szintû hõseid vannak, ugyanis azok után kapod meg a bónuszokat. Én azt mondom, mindegyik kaszt erõsítése ugyan olyan fontos. -bár én sem így kezdtem neki.-
Brusierbõl talán Herkules még a legjobb... Nem tudom biztosra mert nincs meg, de Thor vagy Herkules. Hulkot én nem ajánlom, mert lehet erõs, de még költened kéne a ruhájára is ha tényleg jót szeretnél, + PvP-be hamar kiszoktam nyírni, szóval engem nem gyõzött meg.
A kövi specbe meg Deadpool, Beast biztos bent lesz szerintem, valamint még egy új hõs és egy régebbi.