Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Nem olyan rég kezdtem a játékot és úgy találtam ide, látom is jóval tapasztaltabb emberek vannak ezért fordulnék 1 kérdéssel hozzátok. Ezek a hõsök vannak meg. Van 90 cp-m és 30 aranyam perpill. Milyen hõsöket javasolnátok nekem megvételre?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én úgy állok most CP-vel, h mindet meg tudnám venni, de akkor nem maradna Deadpoolra, meg kövi hõsökre. És mivel most két Spec Ops ba is kellett Gambit, remélem a következõbe már nem fog (gyanús, h nem) így máris 90CP-vel beljebb vagyok. Hercules, Beast esetleg Deadpool tuti kelleni fog, szóval ezekre gyúrok. Most már csak azt nem tudom, h melyiket vegyem elõbb. Beast vagy Hercules. Még várok egy kicsit aztán meglátom.
..ki ez a szörny a tükörben..
Most van 87 cp-m és kéne még Higanyszál, Gambit, és Hercules is.90-ért szerintem megveszem Herculest, mert Bruiserbõl nekem csak 2 van, aztán majd a higanyszálat, mert az viszonylag olcsó és pár küldetés megcsinálásával, meg kis szerencsével a pörgetésekkor kapok majd annyi cp-t, hogy elég lesz rá. Gambitot pedig valszeg megeszem.
Igaz, Holdlovagot kihagytam pedig õrá is nagyon kíváncsi vagyok.
Az újonnan jövõknél meg nálam mindenképpen vevõ lesz MoonKnight, mert õ a Marvel Batmanje. ÉS Batman van minden hõsök felett, mert õ a legeslegesleges... :]
Én is Deadpoolra gyûjtök fõként. Az újonnan bejelentett hõsök közül viszont csak Mr. Woodoo az aki érdekel, hogy miket tud, a többit szinte vagy nem ismerem vagy nem nyert meg külsõleg. Most jelenleg Vasember (lvl7), Fekete Özvegy (lvl8), Hadigép (lvl8) és Bestiát fejlesztem. (lvl4) 9.-ig mindenképp szeretném, azt lehet akkor kipróbálom PvP-be Beast-et, egy jó erõs hõs mellett. Vele nagyon jól lehet Amerikát és Skarlátot csesztetni majd. 😄
Nem tudom, én egyre jobban szimpatizálok Herculessel. Vagy 200CP-m, Deadpoolra mindenképpen hagyok, GhostRider meglesz, sztem beleférne, ha most megvenném, de még húzom az idõt. 😄
Az a grief nem az epic bossos fegyver? Nem tudom.
azért elég sokat skippeltél... a 48 órásat meg tényleg hülyeség volt skippelni. Mondjuk nekem nincs meg bestia, de elég jónak tûnik, csak lehet, hogy Herculesre kéne gyúrni, nem tudom még, nekem az is tetszik, õ viszont nagyokat sebez.
Ezt a Griefet honnan lehet megszerezni?
Broafka: Ha ez nekem szólt, akkor olvasd l még egyszer amit írtam, ott megtalálod rá a választ.
Jelenlegi állásom hõsileg, pontilag: - most jelenleg Vasembert, Hadigépet és Fekete Özvegyet húzom 9. szintig.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_31_zlgucvoywh.png
Amit meg Flare-hez írsz, "egy lövéssel majdnem megölöm", na itt nincs majdnem. Pontosan ízt kell csinálni amit mondasz. Nézd:
Supportok nélkül így sebez:
Support meg overdrive után:
Csak ehhez kell az EPIC BOSS.
Herkules nekem nem tetszik, inkább várok Bestiára õ is brusier lesz nagy esély. Én is megtudnám venni mindegyik hõst ami kell az epichez, de nagyon lecsappannék készletileg, így nem érné ez meg. (hát igen az a 48 óra skip bevallom tényleg hülyeség volt XD) Fegyverileg én nagyon szeretem a Phoenix Flaret, bár magában nem igazán hasznos, de egy erõsödõ jelzõ és a sudden suppert után már eszméletleneket tud sebezni. 😄 (fõleg ha Emma még a Cosmic Power-t is rárakja az ügynökre, na akkor szokott olyan történni, hogy egy lövéssel majdnem megölöm PvP-be a 3 ellenfelet)
Én gratulálok hozzá, tény, hogy ügyesen játszol a leírásaid alapján, amik nem egyszer segítettek is már nekem és nem "sajnálom" Tõled. Rlem minél hamarabb meg lesz mindenkinek és élezvheti még azt az egy hónapot amíg lovasunkat is nem nerfelik meg. Én most tartok majd a 3as fejlesztésnél, csak kell még a 120 ISOhoz 40, de nem váltok aranyat, inkább holnap elfogadom és mehet is a 48 óra.
(Egyébként valljuk be, a research gold skip, az tényleg hülye lépés volt :] Az EPIC-et én is skippelni fogom. Bár pont annyi CP-m van meg ha aranyaim nagy részét beváltanám, akkor meg tudnám venni mind a négy kellõ hõst (nekem sincsenek meg ezek pont), de inkább várok majd Beastre meg Deadpoolra költöm inkább. QS-re nagyon sajnálom, mert sztem egy rakás fos. Egyedül Herculessel szimpatizálok, mert Bruiserekkel állok a leggyengébben, Colossus is scrapper lett mikor megvettem neki a Phoenix ruhát. Szóval inkább skippelem, de ha esetleg vki azon agyal, h skippelje vagy hõst vegyen, mert mondjuk megvan neki fele, akkor azt ajánlom. Ugyanis az EPIC BOSS olyan fegyót dobál ki, amit, hogy ha megszerzel, 3-4-5 ezreket sebez egyszerre az ellenfélre (zöld kis kard). Ergo olyan mint a phoenix flare, csak sokkal keményebb. Ennyi :]
Elõször is nincs meg mindenem. Hõsök terén például se Amerika, Hulk, Thor, Fenegyerek, akik mind nagyon népszerûek és az elsõ 3 drága is. Valamint fegyverekbõl lehet hihetetlenül hangzik, de a Sudden Support-on kívül még semmit sem vettem. Inkább a megnyerhetõ fegyverek vannak nagy számban. A hõseimnél egyik se 10-es szintû, (9-esek, illetve akik nem õket húzom oda) a PvP harcban pedig silver medal és a gold medal közt vagyok, szóval nem ezen lógok mindig. Alig használom a pvp-t.
Az, hogy meg hogy vagyok itt, oké leírom. A spec ops körülbelül este 11 órakor jelent meg, akkor elvégeztem a szükséges feladatokat, majd jött a fejlesztés idõ. Reggelre végzett, megint megcsináltam amit kellett, újabb fejlesztési idõ. Másnap végzett utána megint feladat, azt a 2 napos fejlesztés. Emmánál így csináltam, és beletelt jópár idõbe, mire meglett. Magiknál is ezt követtem, de ott bevallom Skipeltem az egyik epic bossot, mert nagyon idegesített az állandó "frissíteni kell" felirat a harcnál, meg amikor a gépem lefagy... Ugye útközben megnyertem a 250 isot, így betudtam iso kimerülés nélkül fejezni. (gift is volt minden nap 50 iso) Aztán a legvégén megnyertem az 1000 isot, így tudtam még fejleszteni a csillagszintet, plusz tapasztalatot is. (az elsõ kettõ 5 csillag, míg a harmadik 4 csillagos lett) Itt pedig eléggé rosszul állt a szénám, mert Herkules, Higanyszál, Fenegyerek sincs meg, így az epic bossot skippeltem bevallom, és még azt is bevallom, hogy én hülye a 48 órát szintúgy. Pedig lett volna idõm kivárni, én se értem miért döntöttem így, de máskor biztos nem fogom megtenni. Most pedig a 3 csillagért küzdök. Jelzem elég nagy hátránnyal indultam, mert ugye a spec elejébe rengetegszer "frissíteni kell" szöveggel kidobott a harcokról.
Mivel nem vettem szinte semmilyen fegyvert és a chapter 9-en kívül minden 5 csillagos, plusz a minden szintnél + arany és az ajándékokból lassan sok aranyam lett. Igaz nem kéne ilynekre elpocsékolnom, és ezentúl nem is fogom (pl a 48 óra), egyedül akkor, mint ami most is történt, hogy sok olyan hõs kell az epicbe ami nincs meg.
Ami pedig a napomat illeti. Én is dolgozok, reggel 10-tõl általában este 9-ig minden második héten. A másik hét meg suli. (ilyen a tanterv, egyik hét suli, másik gyakszi) A spec 4 megjelenésekor meg suli hét volt, abból ugye a hosszú hétvége szünet, + most meg õszi szünet. A játékra pedig suli héten suli után, valamikor napközbe még, meg este 11 fele nézek fel. Munkahéten meg reggel, illetve este 11-kor miután hazatértem. Éjfélkor pedig alvás. Remélem ez megfelel neked.
Mindent összevetve, nem hiszem, hogy bárki is van olyan hülye, hogy az így megszerzett aranyakat skippelésre költi, hacsak nem fizet érte egy valag pénzt.
És szerintem is Gábor3 skippelte a fejlesztõs részeket, de mind1. Csak tényleg kíváncsi vagyok hogy hány ezer fornitot költött már el a játékra, mert mindig kurva hamar megcsinál mindent, és megvan neki mindene, szóval opciók:
A, nem tanul, és nem dolgozik, otthon ül és folyamatosan ezt nyomja
B, tanul, mnodjuk iskolában, és akkor hazaér mondjuk 3 vagy 4-re és ha lefekszik hajnali 1-kor és akkor még belövi az 1 napos fejlesztést... vagy dolgozik, és kb ha ugyanez a forgatókönyv játszódik le, akkor is...
szóval, ne mondja nekem azt, hogy nem költ erre a játékra egy valag pénzt, egyszerûen nem bírom elhinni...
Szerintem egy ilyenért kiadni (nem mellesleg kurva sokba kerülnek az aranyak) pénzt, és ilyen sokat, hát nem tudom nagyon értékelni, és akkor kérdezgeti, hogy hol tartunk? hát elég nehéz így felvenni a versenyt, nem mintha akarnám, de minek kérdezi
Simán lehet az is, hogy az aranyat nem költötte el Gábor3 és skipelte a többnapos kutatásokat.
De az tuti, h sokat kell játszani vele... Mondjuk ha bele gondolok, h én csak annyit játszok, amennyi isot el tudok játszani és tekintve azt, hogy nem tudok állandóan elfogadni, mert nem küldenek olyan nagyon sokat és így is 10-nél tartok 2 nap után..., hát, akkor szerintem tényleg le lehet nyomni 3 nap alatt, ha az embernek tényleg sok aranya van.
de én kérek elnézést...
Ez az eddigi legjobb spec.op, szerintem! A Szellemlovas nagyon tuti kis karakter, jó skjlljei vannak!
Bocs, de a kép beszúrása valamiért nem jeleníti meg a hsz-ben, ezért inkább linkelem.