Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De egyébként 90-es hõs jó a Skarlát boszorkány, Amerika Kapitány is.
Nekem Thor nem tetszik. Ha Bruiser akkor Hulk vagy Hercules de ez a te döntésed.
Igen de pl Bruiser-bõl is csak 1 van. Thoron gondolkodom most.
Én személy szerint Skarlát boszorkányt vagy Pókembert ajánlom. Mindkettõ nagyon jó, és hasznos hõs szerintem.
http://i48.tinypic.com/zj9oap.jpg

Sziasztok!
Nem olyan rég kezdtem a játékot és úgy találtam ide, látom is jóval tapasztaltabb emberek vannak ezért fordulnék 1 kérdéssel hozzátok. Ezek a hõsök vannak meg. Van 90 cp-m és 30 aranyam perpill. Milyen hõsöket javasolnátok nekem megvételre?
Broafka
szerintem én maradok a gold league-ben. Majdnem elértem még 1 hete a vibranium league-et aztán ilyen -60-ak jelentek meg minden nap. Igazából a fegyver nem tudom, hogy kell e. Nem tûnik olyan nagy számnak, az arany viszont jól jön (igaz nem túl sok) a ruha nem lenne rossz, de nem hiszem, hogy el tudnám érni. DeadPoolról meg lemondhatok, majd megveszem... sajnos

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tegnap este végre elértem a vibranium league-t erre ma reggelre -186 rating :S
BoneDragon
Szerintem karácsony elõtt fog indulni az új spec ops, vagy valamelyik chapter.

Chapter 11 és 12 lesz ezt még a San Diego Comic-Con bejeletették meg azt is hogy a második szezonban. Amit senki se tud mikor kezdõdik. De ha ilyen tempóban haladnak szerintem nek kell sokat várjunk. 😄
Igazad van, valószínûleg skipelem majd az epic boss fightet. Csak az zavar hogy nagyon gyorsan dobják ki az uj spec op-okat meg új hõsöket. Igy nekem nagy hátrányom van pl pvp ben mert nem veszek aranyat csak ami szintlépésbõl + 4 csillagokból jön annyi van, így kevés hõsöm van a szintemhez képest. Pvp ben ezáltal alapból hátránnyal indulok.
Okos dolog, valóban nyersz vele pár szinttel magasabb fegyvert, mert azért ennyi idõ alatt könnyen összejön 5-6 szintugrás is.
Én úgy állok most CP-vel, h mindet meg tudnám venni, de akkor nem maradna Deadpoolra, meg kövi hõsökre. És mivel most két Spec Ops ba is kellett Gambit, remélem a következõbe már nem fog (gyanús, h nem) így máris 90CP-vel beljebb vagyok. Hercules, Beast esetleg Deadpool tuti kelleni fog, szóval ezekre gyúrok. Most már csak azt nem tudom, h melyiket vegyem elõbb. Beast vagy Hercules. Még várok egy kicsit aztán meglátom.

..ki ez a szörny a tükörben..

Valószínüleg skipelni fogom én is az epic boss fightet bár abban reménykedek hogy mire odáig eljutok valahogy összejön annyi cp, hogy ki tudnám venni a hõsöket.
Én megálltam a 9. task nál spec op ba, mert még több mint 20 nap alatt sok szintet lépek és addig még legyengülnének a megnyer customized fegyók, és mivel nincs sok aranyam fegyvereket venni mindíg a spec op rewardokkal harcolok szinte. Úgyhogy majd az utolsó 7 napban végigtolom spec op-ot és valamivel erõsebb fegyóim lesznek mintha most megszerezném õket. Nem tudom mennyire jó taktika ez majd elválik. PvP vel meg elég szarul állok... hiába küzdöm fel magam diamond ligába 200 rateket vesztek éjszaka... a fegyó nem igazán érdekel szerintem lebuktatom magam gold ligába még jól jön majd valamikor az az arany.
Meddig tart még a pvp? Vége lehetne már, mert most még tudom magam tartani a gyémánt ligában..😄

Igen ez engem is zavar, hogy gyorsan jönnek. Mire Bestiát és Szellemlovast felfejlesztem jön Deadpool, azt még kitudja addig ki. Örülnék én is szünetnek, mert akkor lenne idõm a régebbi hõsök közül is megvenni még egypárat és felfejleszteni.
Szerintem is túlságosan gyors lett az egész... Nem hülyék, ezt a készítõk is tudják, így ösztönöznek arra, hogy fizess a játékért. A Szellemlovas nagyon jó kis karakter, lehet miatta meggondolom. 😄
Most van 87 cp-m és kéne még Higanyszál, Gambit, és Hercules is.90-ért szerintem megveszem Herculest, mert Bruiserbõl nekem csak 2 van, aztán majd a higanyszálat, mert az viszonylag olcsó és pár küldetés megcsinálásával, meg kis szerencsével a pörgetésekkor kapok majd annyi cp-t, hogy elég lesz rá. Gambitot pedig valszeg megeszem.

BoneDragon
Igazából az zavar ebben a játékba (idegesítõ bugokon kívül), hogy nagyon gyorsan jönnek az új hõsök és a spec opsok. Nincs elég idõ gyûjtögetni. Alig van még hõsöm, de közbe leakarom verni spec ops epic bosst is meg kéne a többi hõs a többi epic bosshoz. Most van ~100 cp-m, de még mindig nem tudom mit csináljak... Skipeljem epic bosst és vegyem meg a régebbi hõsöket, vagy ezeket vegyem meg, vagy kezdjem máris beastel mert majd õ kell a kövire. Ejjejj

Igen.
Igaz, Holdlovagot kihagytam pedig õrá is nagyon kíváncsi vagyok.
Akkor megvetted Beastet?
Az újonnan jövõknél meg nálam mindenképpen vevõ lesz MoonKnight, mert õ a Marvel Batmanje. ÉS Batman van minden hõsök felett, mert õ a legeslegesleges... :]

Tudom, hogy javítani kéne, de még a laborban sincs meg a 3. tábla fejlesztése. XD Mindig sokallom az árát, mert a hõsökre kell, de majd egyszer biztos arra is lesz tartalékom.

Én is Deadpoolra gyûjtök fõként. Az újonnan bejelentett hõsök közül viszont csak Mr. Woodoo az aki érdekel, hogy miket tud, a többit szinte vagy nem ismerem vagy nem nyert meg külsõleg. Most jelenleg Vasember (lvl7), Fekete Özvegy (lvl8), Hadigép (lvl8) és Bestiát fejlesztem. (lvl4) 9.-ig mindenképp szeretném, azt lehet akkor kipróbálom PvP-be Beast-et, egy jó erõs hõs mellett. Vele nagyon jól lehet Amerikát és Skarlátot csesztetni majd. 😄
k-nélkül. Szal 27.156/ 24.610 Most már elég jó kis meccseket nyomok! 😊 Lvl 108-vagyok.

Nekem 27156k/24610k 😄 😄

Azt hittem a 10-nél megálltak. Honnan van az infó?

Huhh Gábor, azért a PVP bonuson tuningolhatnál egy kicsit (OFF/DEF), egyébként nagyon szép felhozatal! :]

Ja meg Amerikca kapitánnyal is szemezek most már, mert õ lesz a chapter 11 premiuma, a 12-é meg Mr Fantastic.

De az. elõtte írtam 😄

Nem tudom, én egyre jobban szimpatizálok Herculessel. Vagy 200CP-m, Deadpoolra mindenképpen hagyok, GhostRider meglesz, sztem beleférne, ha most megvenném, de még húzom az idõt. 😄

Bestia mondjuk nem igazán az ereje miatt jó, pedig azt hittem, hogy fõként az lesz középpontban. Nekem mondjuk nagyon tetszik az llenfél kasztjának megszüntetéses és a random jó buffok a szövetségesekre képessége. 😄 Persze a garantált kritikus találat, visszatámadás és egyéb buff elvevõ képességei is tetszenek. Melléje inkább egy erõs hõs passzol.

Az a grief nem az epic bossos fegyver? Nem tudom.
Broafka
jogos, sorry.
azért elég sokat skippeltél... a 48 órásat meg tényleg hülyeség volt skippelni. Mondjuk nekem nincs meg bestia, de elég jónak tûnik, csak lehet, hogy Herculesre kéne gyúrni, nem tudom még, nekem az is tetszik, õ viszont nagyokat sebez.

Ezt a Griefet honnan lehet megszerezni?

Bestia is megvan. 😊 Egész jó, sok jó jelzõje van, csak kicsit keveset sebez, de majd erõsítem.

Broafka: Ha ez nekem szólt, akkor olvasd l még egyszer amit írtam, ott megtalálod rá a választ.
Broafka
no offense, de tényleg. Hogy tartasz az utolsó küldetésnél spec opban, amikor epic boss-t is ki kell nyírni az egyik küldetéshez, és ahhoz Hercules kell?

Broafka
hát nincs meg, de jónak tûnik Beast. Lényegében vannak olyan skilljei, hogy minden támadásra támad, így kicsit olyan amerika kapitányos, ráadásul amerika kapitányra is nagyot tud ütni a 4. skilljével. Hát majd megvesszük, ha vége lesz spec opnak

Sokban függ a sebzés attól, hogy milyen pontjaid vannak PvP-ben, illetve az ellenségnek is ugyanezek. Volt olyan akinél egy lövéssel levitte mindet, de volt olyan akinek csak a feléig, szóval változó.

Jelenlegi állásom hõsileg, pontilag: - most jelenleg Vasembert, Hadigépet és Fekete Özvegyet húzom 9. szintig.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_31_zlgucvoywh.png
ezek az én képeim😊))))))) nem csak epic boss kell hozzá, hanem geci nagy mák,hogy kisorsolja a fegyot, ami kell ahhoz hogy kifejleszthessük ezt a zöld griefet.
Ez is tény, de addig azért könnyen nyered a %-ot PVP-be..

BoneDragon
Nemsokára le lesz nerfelve a csudába mint a többi.

Én is azt írtam, h várok Bestiára, de egy meg nem erõsített forrás szerint az róla az info, hogy vmi special healther karakter lesz, szóval ilyen medicate funkciókat fog ellátni a társainak..

Amit meg Flare-hez írsz, "egy lövéssel majdnem megölöm", na itt nincs majdnem. Pontosan ízt kell csinálni amit mondasz. Nézd:
Supportok nélkül így sebez:

Support meg overdrive után:

Csak ehhez kell az EPIC BOSS.

Köszi Okisz! Jó ezt tudni. Írhattam volna bele sértõ dolgokat is, de jobbnak láttam ezt nem megtenni, mert az semmivel se vitt volna elõbbre, max csak Broafka hitte volna azt mennyire "kulturált" vagyok.

Herkules nekem nem tetszik, inkább várok Bestiára õ is brusier lesz nagy esély. Én is megtudnám venni mindegyik hõst ami kell az epichez, de nagyon lecsappannék készletileg, így nem érné ez meg. (hát igen az a 48 óra skip bevallom tényleg hülyeség volt XD) Fegyverileg én nagyon szeretem a Phoenix Flaret, bár magában nem igazán hasznos, de egy erõsödõ jelzõ és a sudden suppert után már eszméletleneket tud sebezni. 😄 (fõleg ha Emma még a Cosmic Power-t is rárakja az ügynökre, na akkor szokott olyan történni, hogy egy lövéssel majdnem megölöm PvP-be a 3 ellenfelet)
helyesbítek, nem csak egy ellenfélre sebez annyit, hanem mind a háromra..

Emelem kalapod a kulturált és minden kérdést kimerítõ válaszod elõtt, én lehet, hogy beírtam volna még egy ****tojni mikor megyek*** információt is, hátha az is indok, hogy "csak" itt tartasz, ha már ennyire számon kérnek..

Én gratulálok hozzá, tény, hogy ügyesen játszol a leírásaid alapján, amik nem egyszer segítettek is már nekem és nem "sajnálom" Tõled. Rlem minél hamarabb meg lesz mindenkinek és élezvheti még azt az egy hónapot amíg lovasunkat is nem nerfelik meg. Én most tartok majd a 3as fejlesztésnél, csak kell még a 120 ISOhoz 40, de nem váltok aranyat, inkább holnap elfogadom és mehet is a 48 óra.
(Egyébként valljuk be, a research gold skip, az tényleg hülye lépés volt :] Az EPIC-et én is skippelni fogom. Bár pont annyi CP-m van meg ha aranyaim nagy részét beváltanám, akkor meg tudnám venni mind a négy kellõ hõst (nekem sincsenek meg ezek pont), de inkább várok majd Beastre meg Deadpoolra költöm inkább. QS-re nagyon sajnálom, mert sztem egy rakás fos. Egyedül Herculessel szimpatizálok, mert Bruiserekkel állok a leggyengébben, Colossus is scrapper lett mikor megvettem neki a Phoenix ruhát. Szóval inkább skippelem, de ha esetleg vki azon agyal, h skippelje vagy hõst vegyen, mert mondjuk megvan neki fele, akkor azt ajánlom. Ugyanis az EPIC BOSS olyan fegyót dobál ki, amit, hogy ha megszerzel, 3-4-5 ezreket sebez egyszerre az ellenfélre (zöld kis kard). Ergo olyan mint a phoenix flare, csak sokkal keményebb. Ennyi :]

Hát látom Broafka, igen jól felhúztad magad, vagy legalábbis olyan stílusban írtál, amirõl lerí, hogy zavar az, hogy hol tartok.

Elõször is nincs meg mindenem. Hõsök terén például se Amerika, Hulk, Thor, Fenegyerek, akik mind nagyon népszerûek és az elsõ 3 drága is. Valamint fegyverekbõl lehet hihetetlenül hangzik, de a Sudden Support-on kívül még semmit sem vettem. Inkább a megnyerhetõ fegyverek vannak nagy számban. A hõseimnél egyik se 10-es szintû, (9-esek, illetve akik nem õket húzom oda) a PvP harcban pedig silver medal és a gold medal közt vagyok, szóval nem ezen lógok mindig. Alig használom a pvp-t.

Az, hogy meg hogy vagyok itt, oké leírom. A spec ops körülbelül este 11 órakor jelent meg, akkor elvégeztem a szükséges feladatokat, majd jött a fejlesztés idõ. Reggelre végzett, megint megcsináltam amit kellett, újabb fejlesztési idõ. Másnap végzett utána megint feladat, azt a 2 napos fejlesztés. Emmánál így csináltam, és beletelt jópár idõbe, mire meglett. Magiknál is ezt követtem, de ott bevallom Skipeltem az egyik epic bossot, mert nagyon idegesített az állandó "frissíteni kell" felirat a harcnál, meg amikor a gépem lefagy... Ugye útközben megnyertem a 250 isot, így betudtam iso kimerülés nélkül fejezni. (gift is volt minden nap 50 iso) Aztán a legvégén megnyertem az 1000 isot, így tudtam még fejleszteni a csillagszintet, plusz tapasztalatot is. (az elsõ kettõ 5 csillag, míg a harmadik 4 csillagos lett) Itt pedig eléggé rosszul állt a szénám, mert Herkules, Higanyszál, Fenegyerek sincs meg, így az epic bossot skippeltem bevallom, és még azt is bevallom, hogy én hülye a 48 órát szintúgy. Pedig lett volna idõm kivárni, én se értem miért döntöttem így, de máskor biztos nem fogom megtenni. Most pedig a 3 csillagért küzdök. Jelzem elég nagy hátránnyal indultam, mert ugye a spec elejébe rengetegszer "frissíteni kell" szöveggel kidobott a harcokról.
Mivel nem vettem szinte semmilyen fegyvert és a chapter 9-en kívül minden 5 csillagos, plusz a minden szintnél + arany és az ajándékokból lassan sok aranyam lett. Igaz nem kéne ilynekre elpocsékolnom, és ezentúl nem is fogom (pl a 48 óra), egyedül akkor, mint ami most is történt, hogy sok olyan hõs kell az epicbe ami nincs meg.
Ami pedig a napomat illeti. Én is dolgozok, reggel 10-tõl általában este 9-ig minden második héten. A másik hét meg suli. (ilyen a tanterv, egyik hét suli, másik gyakszi) A spec 4 megjelenésekor meg suli hét volt, abból ugye a hosszú hétvége szünet, + most meg õszi szünet. A játékra pedig suli héten suli után, valamikor napközbe még, meg este 11 fele nézek fel. Munkahéten meg reggel, illetve este 11-kor miután hazatértem. Éjfélkor pedig alvás. Remélem ez megfelel neked.
Broafka
hát ez az, ha sok aranya van, én a magam 150-es szintjével az 150 arany, plusz 48 (8 fejezet 6 pálya) 198, ebbõl elköltöttem 64-et coulson's revengre és 34-et (asszem annyi volt) quantum jumperre és 2X50-t (mert hülye voltam) CP-re. (volt egyszer, hogy kaptunk ajándékba 10 aranyat, szóval mostvan kb 10-12 aranyam asszem).

Mindent összevetve, nem hiszem, hogy bárki is van olyan hülye, hogy az így megszerzett aranyakat skippelésre költi, hacsak nem fizet érte egy valag pénzt.

És szerintem is Gábor3 skippelte a fejlesztõs részeket, de mind1. Csak tényleg kíváncsi vagyok hogy hány ezer fornitot költött már el a játékra, mert mindig kurva hamar megcsinál mindent, és megvan neki mindene, szóval opciók:
A, nem tanul, és nem dolgozik, otthon ül és folyamatosan ezt nyomja
B, tanul, mnodjuk iskolában, és akkor hazaér mondjuk 3 vagy 4-re és ha lefekszik hajnali 1-kor és akkor még belövi az 1 napos fejlesztést... vagy dolgozik, és kb ha ugyanez a forgatókönyv játszódik le, akkor is...

szóval, ne mondja nekem azt, hogy nem költ erre a játékra egy valag pénzt, egyszerûen nem bírom elhinni...
Szerintem egy ilyenért kiadni (nem mellesleg kurva sokba kerülnek az aranyak) pénzt, és ilyen sokat, hát nem tudom nagyon értékelni, és akkor kérdezgeti, hogy hol tartunk? hát elég nehéz így felvenni a versenyt, nem mintha akarnám, de minek kérdezi

Na, nehogy össze vesszetek már ezen...😊

Simán lehet az is, hogy az aranyat nem költötte el Gábor3 és skipelte a többnapos kutatásokat.
De az tuti, h sokat kell játszani vele... Mondjuk ha bele gondolok, h én csak annyit játszok, amennyi isot el tudok játszani és tekintve azt, hogy nem tudok állandóan elfogadni, mert nem küldenek olyan nagyon sokat és így is 10-nél tartok 2 nap után..., hát, akkor szerintem tényleg le lehet nyomni 3 nap alatt, ha az embernek tényleg sok aranya van.

Broafka
jó, végülis lehetséges, mindig elfelejtem, hogy én napközben dolgozom, és nem tudok folyamatosan játszani, hogy amikor vége a fejlesztésnek egybõl folytatom a feladatokat...

de én kérek elnézést...

BoneDragon
Már nem azért de én is ott tartok és nem fizettem érte egy fillért sem.

Broafka
õszintén kérdem, hány forintot feccöltél már bele ebbe a játékba? az elõzõ spec opnál is a végénél tartottál a 2. napon a 2-3 napos tárgyfejlesztések mellett, és most is. Tényleg megéri a pénzt erre költeni?

Igen, de nekem õ megvan. Amúgy köszi! 😊

Ez az eddigi legjobb spec.op, szerintem! A Szellemlovas nagyon tuti kis karakter, jó skjlljei vannak!

A pontosítás végett, kell még Daredevil is..

Higanyszál!😊
10/25-nél tartok... nekem még odébb van. Nincs Herculesem, Gambitom és... mit tudom én még, ki kell, de az sincs 😄

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_30_qcachcs7bz.png

Bocs, de a kép beszúrása valamiért nem jeleníti meg a hsz-ben, ezért inkább linkelem.