Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ 30 iso :-)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
..ki ez a szörny a tükörben..
Én a Spec ops 1-et várom már. Úgy hírlik hamarosan újra elindul, ezáltal Seregély is megnyerhetõ lesz.
Hát Árnyékot mindenképpen erõsíteni kéne, de amúgy Higanyszált se ártana.
Egyébként Cable elég izmos karakternek tûnik, de nem hiszem, hogy sikerülni fog megszereznem :S
Helytálló a véleményed, sztem is Jean-t még csiszolgatni kellene, pedig a Mind Linken is változtattak meg a Staminanövelésen is.
Én személy szerint legjobban Black Panther QA-s opciójának örülök.
Meg megvettem Strange új ruciját is tacticban (meg még egy páran az FB-s fórumról), azt mondják elég izmos karakter lett belõle. Én még nem használtam, energiefogyásban vagyok most.
És Vasököl új ruciját várom még, mert hiába QA-s lett a Lou képesség, ez még édeskevés, gyengus karakter most már.
Fegyverek közül ezeket használom én is, és itt még nem történt változás. Még jó, h nem vettem meg se a Chrono-t, se a Qunatum Jumpert. Mindkettõn agyaltam, erre most nerfelték is mindkettõt. Meg a griefet is, már nem healthy, szóval gyengítettek azon is.
Egyébként ti kiket javítanátok fel?
Én személy szerint árnyékot, póknõt és fõnixet. Az elsõ kettõre mindenképp egy alapos felhúzás, mert így eléggé használhatatlanok, Jean-t pedig kicsit még csiszolnám.
A fegyvergyengítésekhez nem tudok mit szólni, engem e téren csak a Sudden Support és a Phoenix Flare érint, amihez úgy láttam nem nyúltak. Azon viszont néztem, hogy Amerikát legyengítették.
Ráadásul az volt a jó Mockingbirdben is, hogy lehetett taktikázni, pl nem raktam rá eddig critical insightot pvp-ben a másikra, ha volt amerika kapitány, mert rásóztam egyet, õ visszatámadott, és classt váltottam, és ha szerencsém volt, még tactical insightot is kaptam vele. De így...
eléggé legyengítetek egy-kettõ hõst
még jó, hogy most vettem meg nem rég...
Strange megkapta az új ruháját, illetve magát az alapot is fejlesztették. Valamint Warmashina, Fõnix, Phanteren is csiszoltak. (azt mondják Vasöklön is, de rajta nem láttam különbséget)
- Mockingbird már nem vált classt ha counter-attackbõl támadják.
- A quantum Jumper már nem duplázza meg az ügynök körét, csak a hõsökét (szerintem ez elég szemétség így)
- új képességek, akiknél most láttam az Dr. Strange.
de ha van valakinek valami összefoglalója, valami linkje akkor megköszönjük
Ja és megnyílt a PVP 2, de ezt gondolom mindenki tudni fogja, mire idejön ]
tessék 50 red iso :-)
http://play.dm/c002h
régen volt olyan a játékban, hogy úgy mint suppliest (élettöltõ formulákat, stb) dobált ki az ellenfelekbõl random ha megütötted õket. Ezt a funkciót kivették a játékból, most már csak pörgetéssel lehet kapni, az meg, hogy éppen mit ad az szerencse kérdése.
ajánlom neked a 7. chapter 3. pályáját, szintén 30 energyvel végig lehet vinni, és még xp-t is kapsz (elõször megölöd vectort, aztán deployozol egyet, egy elég asszem, aztán egy piros nehézséget csinálsz és megölöd Jack O'Lanternt)
Command pontot szeretnék farmolni, van valakinek ötlete, h hol sorsolhat elég nagy eséllyel a játék boss illetve epicbossnál? Az elektrás pályát ajánlottátok valakinek, én letoltam 5ször, de egy árva pontot sem kaptam, utána a chapter 1, 2es pályáját toltam le rengetegszer, mert ott 30 energiából végig is viszem a pályát, de ott is összesen csak 2 pontot szereztem. 159 lvl vagyok, a farkas prémium pálya kivételével mindenem 5 csillag, szval csak pálya végeken tudok már command pontokat szerezni, tanácstalan vagyok hol mit érdemes erõltetni....
Magyar Marvel Avengers Alliance csoport
One more story