Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
1660 volt, aztán elkezdtem, kidobott, és 1630-ra ment vissza (1635-nél már 0,5% volt) szerintetek?.......
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Más: Nem hiszem hogy Ghostrider Infernal Contact képességét 50% eséllyel adja be ... általában 3-4x-re sikerül megölnöm mert mindig visszatölti 1% ra az életét ... Vagy csak én vagyok peches?
harc elõtt mondom végem van
http://postimage.org/image/43itp8a6n/
de...
http://postimage.org/image/rp8u6gthx/
:-))
..ki ez a szörny a tükörben..
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Leethaxel küldök magamnak.
Kijött az új spec ops! Volt kb 3-4 napunk pihenni? Gratula a szerkesztõknek, ráadásul a pálya kinézete semmi extrát nem kapott, és még az ellenfeleket is, amiket láttam, eddig halomra öltük elõzõ missiókban. Semmi különlegessége sincsen, igazán várhattak volna még és belevihettek volna egy kis fantáziát!
Viszont az már sokkal idegesítõbb ha 2 ingyenesen játszó azonos szintû játékos között van pár ezer bónuszbeli különbség akkor tök mindegy mit csinálsz úgyis az nyer akinek nagyobb a bónusza :(
Ez magasabb szinteken is így van?
De most... spec.op, spec. op, pvp season, pvp season, új karakterek egymás után 2 héten belül 2 is..:D Azt ember azt sem tudja, hol áll a feje.
Sok választása nincs annak, aki most kezdi a játékot:
Vagy vesz aranyat és nem lesz gondja semmilyen karakterre, vagy nézi, ahogy másoknak megvan és neki meg nincs...:S
Egyébként nem.