Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várható esetleg új karakter mostanában?
Köszi a választ. Dilemmázok melyik hõst vegyem, nincs még Fáklyám aki erõs karakter de nincs egy 90-cp-s hõsöm sem, illetve még agyalok a Fenegyereken is... Nem tudok dönteni. Elsõsorban pvp-s harcra kellene.Vonzó Kitty elsõ 3 körös védelme is, illetve Vihar csapatrejtése. Megõrülök! Tanácstalan vagyok mint egy kisközség.
Broafka
ha megvan Cabel akkor igen, ha nem akkor is talán csak úgy, ha azzal a 25 arannyal megveszel vele egy másik hõst, ami kell még az epic bosshoz, amúgy meg... hát, a fene se tudja, szerintem nem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Érdemes Valkyrre 25 aranyat áldozni? Ahogy elnézem nem akkora játékos...
Nem kicsit felbasztam volna magam. Én 2 órán keresztül képtelen voltam az 5%-ot átlépni. Minden gyõzelemre jutott egy rohadt védekezési vereség. Kibaszott szar az a nyomorult PVP. Rengeteg a hibája

Broafka
ha nem kezdtem bele volna még1 csatába akkor meg lett volna Cable...
1660 volt, aztán elkezdtem, kidobott, és 1630-ra ment vissza (1635-nél már 0,5% volt) szerintetek?.......

NA meglett Cable. Igazán kíváncsi vagyok, milyen jó pvpben, bár ahhoz kicsit fel kéne szinteznem. :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

én minden meccsemnek így megyek neki... csak mert nem veszek goldot, így kevés a hõsöm. És a top 2% ban minden meccsem így kezdõdik, aztán persze 90% át nyerem... :) nem csak az számít mennyi pénzt nyomnak a játékba :)

Más: Nem hiszem hogy Ghostrider Infernal Contact képességét 50% eséllyel adja be ... általában 3-4x-re sikerül megölnöm mert mindig visszatölti 1% ra az életét ... Vagy csak én vagyok peches?
fúúh de jó harcot vívtam

harc elõtt mondom végem van

http://postimage.org/image/43itp8a6n/

de...

http://postimage.org/image/rp8u6gthx/

:-))
Ma este 9, ha jól emlékszem.

..ki ez a szörny a tükörben..

ponotsan mikor van vége a PvP season 2- nek?
Ne ringasd magad ebbe a hitbe, az utolsó órákba nyomják meg a játékosok a pvp harcokat a minél jobb helyezésért szóval résen kell lenned vagy visszaesel 2 ligát
Ahogy nézem, már az uccsó nap nem fog változni, meglesz Cable, a legjobb 0,2%-ban vagyok. De ki ez a Cable? Ismerem nagyjából a Marvel hõsöket, de ez a név nem mond semmit nekem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Deadpool 135 cp-vel érkezik, meg megjött Tigra is 90 cpért ami vicc mert semmi speciolje nincs
De úgy kaptam meg h lejátszottam az 5 menetet és csak mikor újra pvp-zni szerettem volna.
Azért olvasni én is tudok, de angolul nem nagyon.
BoneDragon
Elõzõt kapta meg, egyik accomon én is késõbb kaptam. Simán csak nem tud olvasni, pedig érthetõen oda van írva, hogy season végén osztják ki...

Az nem az elõzõ szezon lehetett? Az nem lehet, hogy már megkaptad, ha csak ez nem valami bug. Viszont akkor ez rohadt nagy hiba lenne

De még a legeslegelején.
Az ezüstöt és az aranyat már megkaptam.
Lehet én értem félre és akkor bocsi, de ugye tudod, hogy csak akkor kapod meg ezeket ha végén leszel benne valamelyik csoportban? Nem teljesen értem, hogy kaphattad meg ha még nincs vége, bár lehet csak félre értettem a megfogalmazást.

BoneDragon
Pvp season végén kapod meg a cuccokat...

De már elértem h mit kell csinálni, ki is írja h current league, de mégsem adja ki.
A láda alatti szövegre ha rámész, a jutalmaknál alul látod miket kell tenned.
Elkezdtem játszani PVP-n,és eljutottam 2%-ig, de csak az aranyat és az ezüstöt kaptam meg. Most mit kéne tennem h megkapjam a többit. És 37-es szintû vok, 294-es az ATTACKS. Bárki aki tudja a választ írjátok már le lécci, mert gyorsan kéne az az armor, mert mindjárt vége van.
Mindegy a kedvencem szóval megveszem. PVP-be meg marad Ghost Rider. De nagyon remélem hogy nem limitált lesz!
Megkérdeztem a kinti fórumon, az összes tulaj akinek megvan azt mondta nem jó PVP karakter és nem is használják, saját tapasztalatom nincs sajnos.
PVP-ben azért nincs mert 1000 játékos nyerte meg a kb 3 millióból. Én azért venném meg mert a kedvenc karakterem amúgy szerintem a második legjobb Scrapper Ghost Rider után.
Deadpool nem lett jó, minden fórumon ezt írják, nem is nagyon látni PVP-be emiatt, szóval ne lelkesedjetek sztem annyira h majd jön mert nem ér meg 90 cp-t az fix
én is így vagyok hogy Deadpoolra raktam félre de most elmegy Bestiára és Wolverine-re
Much better than Wolverine! That guy's a waste of 90CP! Ezt mondja Deadpool amikor felveszed a csapatodba. Szóval nem hiszem hogy több lenne mint 90 mert akkor miért mondana ilyet :D
Most megint az van, hogy csinálhatom a spec-et, pvp-t meg a legutóbbi chapter-t egyszerre. Szinte élni nem lehet a játék miatt :D

Az elõzõ spec után farmoltam ezerrel és szerencsére meg tudtam venni Bestiát és Árnymacskát (többiek megvoltak) Sajna így egyenlõre ugrott a Deadpoolra elrakott CP. De agybajt is kapok ha õ is 200 körüli lesz és nem max 90.

majd a végén kell 25 arany h átugord az epic bossost, amúgy annyit meg megér ez az új karakter, nem rossz skill-jei vannak
Pénz beszél kutya ugat. Ráadásul elég sok CP-be kerül az epic boss feloldása és az utolsó küldetés teljesítése.

Broatka, azért mert a Soulfinder fejlesztéshez kell 80 iso-8.
Leethaxel küldök magamnak.
Sziasztok!
Kijött az új spec ops! Volt kb 3-4 napunk pihenni? Gratula a szerkesztõknek, ráadásul a pálya kinézete semmi extrát nem kapott, és még az ellenfeleket is, amiket láttam, eddig halomra öltük elõzõ missiókban. Semmi különlegessége sincsen, igazán várhattak volna még és belevihettek volna egy kis fantáziát!
Oké azt még megérteném hogy azok akik sok pénzt belefektetnek jobbak mint a többiek.

Viszont az már sokkal idegesítõbb ha 2 ingyenesen játszó azonos szintû játékos között van pár ezer bónuszbeli különbség akkor tök mindegy mit csinálsz úgyis az nyer akinek nagyobb a bónusza :(

Ez magasabb szinteken is így van?

Broafka
legyünk pontosak: kinek mennyi a pénze

Ebben a játékban tényleg ilyen szar a pvp? mármint úgy értem hogy nem a skill számít hanem hogy kinek mennyi a bónusza :\

Broafka
miért akarsz iso-8-at küldeni magadnak ha nincsen spec ops? (eleve magadnak nem tudsz küldeni) nem is értem. Másfelõl meg ha nincs spec ops akkor nincs iso-8, és spec ops végén meg el is tûnnek az iso-8-ak

Szép napot mindenkinek. Végigolvastam a fórumot elejétõl a végéig, de arról nem esett szó, hogy ha nincs spec Ops akkor nem lehet iso 8-at küldeni magamnak?
Túlságosan felgyorsult ez a játék! Eddig egy spec-op és egy sima story mode- között volt annyi idõ, hogy tudtál fejleszteni repülõt, hõsöket, némi ezüstöt szerezni, kifejleszteni ezt-azt, és giftelni jó sok energiát, meg mikor mit, hogy ha jön majd a következõ story, vagy spec.op, akkor fel legyél pumpálva.
De most... spec.op, spec. op, pvp season, pvp season, új karakterek egymás után 2 héten belül 2 is..:D Azt ember azt sem tudja, hol áll a feje.

Sok választása nincs annak, aki most kezdi a játékot:
Vagy vesz aranyat és nem lesz gondja semmilyen karakterre, vagy nézi, ahogy másoknak megvan és neki meg nincs...:S

az biztos nem komplettek de nekik minden a pénzrõl nem dolgoznak ingyen meglehet érteni. Fõleg õ most 200CP jön Deadpool,Tigra Meg a Spec Ops 5 mindez kp egy hónap. És a Spec Ops-ba mindig új hõs kell szóval lehet DP Beast vagy mindkettõ ott lesz a deployban.
200 cp, fúú elgurult a gyógyszer vkinél :D
Hát ordíts egy nagyot, aztán hátha meghallják! :]
Egyébként nem.

Barátaimat valahogy kibírnám hívni?
kittynek jo az a rucija, annak aki tudja használni, mert elsö támadás utána, ha csekkelsz, 3 körig sebezhetetlen, de a shadow izé miatt, ha ütik visszatámad, capitan ww2 be meg alap, nélküle a lábam se teszem be sehova, le dodge l mindnekit, föleg emma +400 skilljeivel:)és visszatámad végig.
Kapitány kb csak azzal a ruhával az igazi. Én Kitty-t nem tudom, de ahogy olvastam, többen meg voltak vele elégedve azzal a rucival.

Nov 23-26ig újra elérhetõvé teszik Mocking Bird-et de még nem tudni mennyiért.