Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk megoldhatták volna hogy tony stark 3 naponta dob egyet.
Ultronnal kapcsolatban:
Ultron nem akkor jelenik meg, amikor az allynál is, hanem amikor te megölöd az allynál, és onnantól 72 óra a regenerálási ideje. Továbbá 9-kor meg 12-kor is refreshel a játék ha jól tudom (akkor kerülnek be az újonnan felvett allyok is)
Ultron nem akkor jelenik meg, amikor az allynál is, hanem amikor te megölöd az allynál, és onnantól 72 óra a regenerálási ideje. Továbbá 9-kor meg 12-kor is refreshel a játék ha jól tudom (akkor kerülnek be az újonnan felvett allyok is)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Igazán vicces ez a játék, beléptem, erre 7 allinál van ultron valamelyiknél 3% szóval tuti nem most ment neki, de mindegy is a lényeg hogy tovább tudtam lépni ebben a vacakban 😊
Azért ez mekkora egy szarság már, én senkiét nem látom, persze az enyémet 2 óra alatt leverik, igazán nagszerû.
Hahó! Nekem is kellene egy-két aktív játékos a spec ops-hoz és a gifts-ek miatt is. Akit érdekel írjon privit! Köszi
meg van omega. 5 goldot használtam nem bírtam ki egyik nagy kedvencem. Már bossként is bírtam
Ha belépsz face-n a játék magyar csoportjába rövid idõ alatt meglehet akár az 50 ally-d is.
Nálam is baszik megjelenni ez a rohadék. Kezdem felhúzni magam. A legrosszabb, hogy egy csomóan írják miket dobál meg naponta 5-6 is megjelenik nekik.
Nálam is baszik megjelenni ez a rohadék. Kezdem felhúzni magam. A legrosszabb, hogy egy csomóan írják miket dobál meg naponta 5-6 is megjelenik nekik.
Komolyan teljesen rejtély számomra hogy mûködik ez a segítsünk a szövetségesnek ultront ölni dolog, két haveromnak tuti ott van Ultron a térképén és nem tudok nekik segíteni. Kicsit kezd felbaszni a dolog.
Sziasztok!
Kellenének aktív játékosok, (140-es vagyok) , ha érdekel írjatok üzenetet és felvehetjük a kapcsolatot facebook-on. Jól jönne Ultron miatt, meg gondolom nektek is.
Kellenének aktív játékosok, (140-es vagyok) , ha érdekel írjatok üzenetet és felvehetjük a kapcsolatot facebook-on. Jól jönne Ultron miatt, meg gondolom nektek is.
Igen, ezt én is olvastam, és valóban nem volt jó a megfogalmazásom, azért nem kezdek neki masterelni a spec opsos pályákat mert nem tudom, hogyan alakul az iso-m. Az elõzõben az elsõ 2 nap kipörgettem 2x 1k iso-t és onnantól kb nem érdekelt, hogy hogyan fog alakulni mert minden-t amit lehetett letoltam, de így hogy elég kevés van, nem merem beáldozni.
én a spec ops-ot részesítem elõnyben fõleg ha nem 1 hanem 2 karakter is kapsz és hogy õk 200 CP a PvP meg 135 Cp. A páncél a más kérdés a fegyver meg amúgy se jó nem fogják használni. A scroll of angolob ami jó de azt majdnem mindenki használja is.
Én nem vagyok befizetõs, volt 80 goldom elköltöttem pvp cuccokra és eleinte elég jól haladtam, de napi átlag -200ratinget kaptam, most sem értem miért, a végén meg nem, h a páncélt nem sikerült megszereznem, hanem még a 3. ligából is kivertek. Volt olyan is, h amíg 1 harcot letoltam addig 4en bevertek. Amíg ez így megy semmi értelme, és h most nincs meg a 80 goldom sem (természetesen a dailibõl a baltát sem kaptam, másik spanom meg 3at is kapott) a spec ops sem fog sikerülni, pedig eddig mindig megcsináltam.
Amúgy itt egy link, googleban simán rá lehet keresni, minden spec opsnál elsõ nap már rákeresek, h tudjam a küldiket sorrendben.
http://www.avengersallianceguide.com/2013/04/marvel-avengers-alliance-special-operation-spec-ops-8-task-list.html
Amúgy itt egy link, googleban simán rá lehet keresni, minden spec opsnál elsõ nap már rákeresek, h tudjam a küldiket sorrendben.
http://www.avengersallianceguide.com/2013/04/marvel-avengers-alliance-special-operation-spec-ops-8-task-list.html
Mellesleg nagyon remélem hogy ez a nyavajás 15-ös Task meglesz holnap ha megint spawnol Ultron, mert hiába van 700 Iso-m nem merem elkölteni mert nem tudom, hogyan jönnek ki a feladatok.
Én már 3 season óta csak a pörgetésért csinálom, ha bejutok a goldba örülök, tegnap olyan vert el hogy minden (a hõsök után járó bonusz) értékem magasan jobb volt +30k val több attack meg defense, és kinyírt mint a huzat, csak néztem hogy ez most wtf alapon megy. Arról nem is beszélve hogy a 7-es spec opsban kapható karddal egyfolytában visszaüt nekem meg tízbõl egyszer.
Nekem 1 hét alatt három is : D
nincs ott kérdõjel
Meg folyton ezek az új PVP bónuszok meg az Iso-k. Így nehéz lépést tartani.
Spec Ops megszerintem jó? Azok jöhetnek könnyûek.
Spec Ops megszerintem jó? Azok jöhetnek könnyûek.
Ja. A másik hogy miért fizessek egy ingyenes játékért? Na mindegy inenntõl egyre nehezebb lesz az biztos
utálnak ezek mindenkit, akik nem fizetnek be rájuk..
..ki ez a szörny a tükörben..
Nekem is az lesz de még a warbringer se jött össze 21 nap alatt. Utálják a magyarok rohadjanak meg.
Csalás? Az nem kifejezés. Csak pár apróság. Ellenfélnél legalább dupla annyiszor jönnek be a buffok mint nálad (pl.: Emma Cosmic Power, Wolverine új képességei, stb...) Mind1 milyen csapatot viszel úgy válogatja az ellenfelet, hogy legyen benne hõs akivel szemben a te hõseid gyengék. Gondolok itt a kasztok közötti körforgásra. Egy erõsebb ellenfelet védekezésnél akár 5-ször is bead ellened egymás után, borítékolható az 5 vereség. És még lehetne sorolni. Én barom fenn voltam a végéig hátha bejutok a gold-ba, de persze 10 perc alatt buktam el az egészet, hogy baszná meg. Soha többet nem fog érdekelne ez a rohadt PVP. Megcsinálom a napi 5-öt a pörgetésért és teszek rá.
PVP akartam csak idegse vagyok eléggé, 1304 volt a ratingem most alig megyek föl 1100 ig
Mi az a PV?
Pl: Update miatt levon pontokat. Nem is keveset kiakpsz duplán kapsz ki.
Nme tudom ki mennyire vette észre de a PV k***** nagy csalás.
na már csak 1 kell omegához. Egyébként nagyon jó karakter. PVP-ben kiváncsi leszek rá.
de monjuk psylocke kell szóval black knigtot kéne megszereznem.
nekem 97 kéne de psylocke-t terveztem most. Nem tudom lehet skippelem ezt és megveszem a hõsöket. Vagy várok még pár napig.
Én abban reménykedem hogy ez alatt a 18 nap alatt még összeszedek valami csoda folytán 130 cp-t és akkor meg tudom csinálni Visiont is. Plusz ha megvannak a hõsök és le tudod verni Loki-t akkor az megint 48 doboz elvileg.
Én úgy csinálom hogy 25 gold a végén mert nem tudom megszerezni a hõsek úgyse. Most van 26 és nem fogok 20 elhasználni. Amúgy nálam ma megjelent a mapomon de alliknál nem.
engem is kiakaszt. Nekem 2 kell hozzá de nem csak Omega kell hanem Vision is.
Teljesen aktív vagyok, de ez a 15-ös feladat mocsok idegesítõ, meg az hogy a sentinelhez már csak 1 borító kellene.
Én is leragadtam a 15-ös feladatnál. Írjatok és fölveszlek ha aktívan játszotok most a spec ops 8-al. (level :184)
Ez a Task 15 elég szopatás per pillanat.
Kellene aktívan játszó ember Ultron miatt, (level:145 perpill) pm-t dobjon akit érdekel
A mibõl?
Nektek is eltûntek a iso-k a my invites-ból???
tapasztalatok alapján wolvi lila, kapitány zöld
....és ha már így szóba került, WWII Amerika kapitánynál mi a helyzet? Tactician vagy Bruiser?
Wolverine barna uniformisánál mi a különbség a Scapper és az Infiltrator között? Melyik a jobb? Köszi
Hát igen😊 állandoan jönnek az ujjab spec ops ok D
Landolt az új Spec Ops Ant-Mannel az élen 😄
Nem lesz annyira nehezen megszerezhetõ, utolsó Task ugyebár megint csak Epic Boss amihez Spiderman, Cable és Wasp kell majd 😄
Nem lesz annyira nehezen megszerezhetõ, utolsó Task ugyebár megint csak Epic Boss amihez Spiderman, Cable és Wasp kell majd 😄
Amúgy Herkules is van olyan jó mint Brit K.
Wolverine meg nagyon erõs lett fõleg a barna kosztümmel
Wolverine meg nagyon erõs lett fõleg a barna kosztümmel
Én meg Gr-el 33 ezret :-D
15Ezer*
Brit kapitányal ma 15kritet csapattam meg 9800 at 😄
Nálam minden támadás után jóváírja a HP-t. Sõt akkor is, ha egy csapattárs öl meg egy ellenfelet.
Én a héten Storm meg Dr.strange et vettem meg a ruhájukkal brutál védelme van 😄
azért ez így félrevezetõ... nem minden támadása után, de elég gyakran kap esélyt új körre és élettöltésre, de nem mindegyiknél
Végre elszántam magam és megvettem Brit kapitányt. Még nem igazán tudom mire képes, mert csak az 1. szinten van. Az attack-ja nagyon magas, a "Right is Might"-nál minden támadás után erõsebb lesz és tölti vissza az életet. Nagyon király!!!!!!!!!!