1294
/Facebook
  • Broafka
    háhá, rájöttek Amerika kapitány pajzsának erősségére, abba is belenyúltak most.. Most már csak 2 körönként lehet használni
  • Eftörsokk
    amúgy igen, roppant élvezetes így pvp-zni, és persze az ilyen cuccokat jól használják a gépek....
    amúgy nerfelték amerika kapitány shield guarját :( :P
  • Eftörsokk
    én inkább valami bugra tippelnék, ez a mostani 64 goldos fegyó nincs olyan durva mint az volt....
  • Rotcsa
    A tököm tele van ezzel a sok spéci rucis hőssel pvp-ben...
    Még el sem kezdtem egyetlen egy körömet sem és már 4x támad egy hőse a nyomorurltnak!
    Így mi a francot ér taktika, meg az iso, ha minden hőse 2 extra kört kap?? áh....
  • Lacc 88
    Pénz beszél kutya ugat. Lehet volt valami akció, hogy fegyvert vehetsz aranyért, ő meg beszerzett egyet. Bár így értelme nincs egy ilyen elleni PvP.

• Eftörsokk
    wtf... mi ez a battery powered hand cannon....
    lvl61-es csávónál volt, 197 a power levelje...
    utána gogliztam, elvileg ilyen 160-180-as szintű deploy drop...

csak azért vicces mert crit nélkül 3000+okat sebzett körönként...

érdekelne hogy lvl61-en honnan szerzett ilyen cuccot
  • Broafka
    én mondtam, az nagyon kemény, ha a gép is jól játszana PvP-ben és védekezne vele állandóan, akkor nem csak akkor nem vesztene PvP-t az ember ha támadna :P
  • Eftörsokk
    eddig még nem találtam, lvl59 vagyok, de még shopban sincs :)

amúgy, csak én érzem úgy hogy captain america shield guard skillje egy picit OP ? mióta megvan nem vesztettem pvp-t úgy hogy én támadtam :)
  • Broafka
    lehet találni is, akkor annyira nem számít a szint, legalábbis én találtam már oylan fegyvert ami klasszisokkal a szintem fölött volt, akkoraláztam is mindenkit vele
  • Eftörsokk
    akkor kizárásos alapon lvl55 től lehet szerezni, mert 54 vagyok, és egy 55-ös csávó vert el vele :)
  • Broafka
    találsz, vagy veszel aranyért később. szintenként kapsz újabb cuccokat
  • Eftörsokk
    honnan lehet power of four-t szerezni ?
  • Eftörsokk
    írtam a supportjuknak egy kedves kis levelet, kíváncsi vagyok fognak-e válaszolni.... a kezdeti 60 unstable iso8 on felül per pill van 93 db.... úgy hogy mióta kijött csak ezt acceptelem gift ként.. ma 53 db giftet accepteltem és csak 12 isot adott :S

azt hiszem hagyom a francba az egészet, van egy olyan érzésem, hogy ez nem bug, hanem direkt sokaknak ilyen szar, hogy minél több "buta" embert lehúzzanak...
  • csoszi87
    Üdv!
    Olvasgattam az oldalt, de nem láttam hasonlót.
    15ös szinten vagyok, de Hawkeye-t még nem tudtam fejleszteni.
    Az xp már rég megvan rá, a rendszer is folyamatosan kiabál, hogy fejlesszem, de amikor a csapat képernyőre megyek nem látom a fejlesztés gombot, csak hogy vegyek neki új ruhát. Az összes többi csapattag 5ös szintű, és így ő 1es szinten nem sokat ér.
    Valamit kihagytam volna, amihez kötött a fejlesztése?
    Minden ismerősöm tudja fejleszteni, csak én nem.
    Valamint tudtok egy jó oldalt ahol még több infóhoz juthatok?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Broafka
    írj be a fórumukba vagy a fejlesztőknek egy levelet, és jelentsd a hibát, mi sem fogunk tudni túl sokat segíteni
  • Eftörsokk
    ez egyre jobb... most 53 darab iso-t tudtam acceptelni, erre kiírt utána valami gift acception error-t, és kb 10db-ot adott hozzá....
    most már kezd a tököm tele lenni ezzel az egésszel...
  • Broafka
    nah, most megkaptam, csak újra kellett indítani a játékot
  • Broafka
    hát ez vicces. Megcsináltam az egyik chaptert teljesen mindet 5 csillagra, és gec*re nem kaptam meg az arany fegyvert... tök jó...
  • Lacc 88
    Nekem 55 asszem. Érdekes hogy van aki többet kap

• Broafka
    az jó, mert nekem 50 volt csak. Hát igen curative reach-csel biztos könyebb, én még csak most tudtam találni egyet, aminek örültem is, mertpvp-ben is jól jön, de azokon a pályákon még nem használtam, úgyhogy azért nem tudtam nyilatkozni :)
  • Eftörsokk
    amúgy nektek mennyi unstable isotok volt alapból? mert olvasgattam kicsit, és volt akinek 500 volt alapból.. nekem 60.... tesómnak 200... ráadásul nekem a giftelés is bugos, kurvára el van ez baszva...
  • Eftörsokk
    én per pill cyclops+iron man kombóval nyomom, exploit weakness+unibeam sokszor instant kill, agentemnél meg van 2 curative reach :P
    én így eddig még nem vesztettem csatát spec ops-ban, de hiába ha alig van unstable isom, meg az első küldi 2. csillagjához is még fél milla score kell....
    érdekelne hogy az 5-ös csillaghoz mennyi kell akkor...
  • Broafka
    Én is csak amerika kapitánnyal tudok könnyen nyerni, a többiek elhaláloznak.
    Nem akarom mondani, de nincsenek túl jó hőseid erre a célra, se amerika kapitány, se pókember. Próbáld War Machine, Daredevil kombót. Daredevilnek jó az evasionje, war machine meg criticalokat üt. De hogy őszinte legyek nem tudom mi lenne a jó. Esetleg she-hulk & Daredevil.
  • Rotcsa
    Nekem mára lett vagy 54, de mind elfogyott a vereségek miatt.
  • Broafka
    én addig nem is szenvedek velük amíg megfelelő mennyiségű ilyen iso-m nincs
  • Rotcsa
    legalább 6x kaptam ma ki csak 1 kis nyomi csatában :S
    ja, mind a 3 missiot 5 csillagra kell  basszus.... ez így kemény menet...:D
  • Lacc 88
    Srácok, ezt az új csajt csak akkor lehet megszerezni ha 5 csillagosra csinálom meg mind a három küldetést?

Amúgy elég keményre sikerült ez a rész, a hard részeknél végre van kihívás

• Eftörsokk
    tegnap délelőtt fogadtam el az ajándékokat, és akkor is ilyen 5 körüli unstable cuccra emlékszem, most meg 1 órája fogadtam el őket, el fogadtam 3-mat, aztán ki írta hogy limit :S

egyébként a chapter rewardokat a "view briefing"-nél tudod megnézni jobb fent a küldik felett
  • Broafka
    nálad bugos. Nekem ugyanannyi a limit mint eddig. Egyébként ha össze-vissza fogadod el a gifteket, nem egyszerre, akkor máshogy is lehet őket elfogadni. Értem ezt úgy, hogyha az első 10 ajándékot elfogadod hajnali 1-kor, a következő 5-t reggel 6-kor, a következő 10-et délben, akkor legközelebb TÍZ ajándékot fogsz tudni elfogadni hajnali 1 után és nem 25-öt. Szóval érdemes várnod egy napot (vagy egy kicsit többet) és akkor majd el tudod fogadni egyszerre a 30 ajánékot vagy nem tudom mennyit enged egyszerre
  • Eftörsokk
    most komolyan 3 a gift limit ebből a szar zöld isoból basszus, vagy csak nálam bugos ez a szutyok?
  • Broafka
    nem tudja valaki, hogy melyik chapter melyik különleges (arany) fegyvert adja? mert az elején megmutatja, de többször már nem tudtam előkeresni.
  • Lacc 88
    Jelenleg én is így állok. Eléggé elszúrták ezt a részt ezzel a cuccal sztem. Végre van kihívás, mert elég kemények az ellenfelek, de alig lehet játszani mert kevés ez a zöld hülyeség.

• Rotcsa
    Még a deployhoz is csak ilyen hülyeséget kér...
    Skacok, nekem jó lesz, ha semmi mást nem küldtök az elkövetkezendő 27 napban, csak ezt az unstapable iso-t :D

Energiából meg shieldből úgy is van majdnem 1000-1000 :D :D
  • Eftörsokk
    ja hogy adhat csata közben is 1-1 ilyen fost, csak kár hogy eddik command pontot többet adott :D
  • Eftörsokk
    nem tudom, majd kiderül, biztos lehet valami használható kombót építeni rá

de amúgy tök jó, meg csináltam mind3 küldit a lehető legkevesebb csatával, deploy nélkül, már nincs unstable cuccom, és már a 2. csillaghoz küldinként 5-700k score kell....
  • Broafka
    nekem amúgy nem igazán jön be így első ránézésre ez az új hős. Pvp-ben szerintem tök használhatatlan. Fölveszi az ellenség kasztját, és ezt elég könnyen ki lehet használni egy jó csapatban, pl ha van egy pirosad meg egy zölded, akkor megtámadod pirossal, aztán zölddel le szeded egy pillanat alatt.
    küldetésekben sem tűnik túl használhatónak. Főleg ha mondjuk 3 egyforma van, akkor egyáltalán nincs kihasználva, ha meg még különbözőek, akkor még meg is szívhatod vele.

a különleges, megszerezhető fegyverek nekem meg már túl gyöngék, kb olyan 30-40-es szinten jók azok a fegyverek
  • Broafka
    én is azt vettem észre, hogy volt 14 ilyen iso-m és küldtem párat, és mintha elvette volna őket, mert most már csak 8 maradt.
  • Eftörsokk
    a deploy missionokat nem is csinálom, mert akkor sose lesz meg az 5 csillag mind 3 küldin...
  • Eftörsokk
    most nálam volt vmi bug vagy olyan 15-20 unstable iso gift kihasználja a gift limitet? mert ez így elég gánya...
  • Broafka
    küldenék én, de nem vagy csapattag :P