1294
/Facebook
-
Voyager96 #374 Wow, az nem semmi :D
Én még csak 62-es vagyok, itt még nem nehéz meghalni. -
#373 meghalni nem nehéz első fejezeten lvl87-en? érd el ezt a szintet, és majd meglátod. 4. fejezeten minden ellenség támadását dodge-olom és ha eltalál akkor sebződök 2-t! -
csoszi87 #372 Bocs, teljesen hülye vagyok a vizsgaidőszak miatt.
Kiszámoltam, tényleg ez a legjobb farmolás.
Ha eljutottál a bossig, akkor napi 21 cp-t lehet vele beszerezni átlagosan.
(reggel van 60 energia, 45öt el lehet fogadni, ami 90et ad, és még esete visszatöltődik 60ra. 60+60+90=210 energia, ami 21 küldetés) -
csoszi87 #371 Ám:
Biztosan ad cp-t, azt aláírom, viszont:
LVL 52es vagyok, csinálgatom 5 csillagra a küldetéseket, és az 1 kicsit jobban adja a cp-t. Szerintem ez már csak azoknak éri meg, akiknek mindene 5csillagon van.
Gondolj bele: 5 csillagnál kapsz 5 cp-t, illetve 1 aranyat + jöhet még harcokból is 1-1 cp, és a boss küldetés jutalma ként kaphatsz 0-1-3-5 cp-t.
Ezeket nekem eddig arany vásárlás nélkül sikerült összeszednem.
-
Voyager96 #370 Igen, én már vagy 6x kipróbáltam , és mindig kaptam cp-t.
Most Rozsomákot vagy Thort szeretném megvenni, és így sztm így picit gyorsabban összejön a 90 CP.
-
csoszi87 #369 Semmi. volt 1 elírás.
Tehát akkor 1et biztosan kapok.
Értem. köszi. -
csoszi87 #368 Leírnád a lényegét magyarul ha megkérlek, mert nem tudok angolul, és a fordító 1 rakás fos.
Előre is köszönöm. -
Voyager96 #367 http://forum.playdom.com/showthread.php?123491-A-high-chance-to-earn-Command-Points -
Voyager96 #366 Aranyat nem kapsz természetesen, hanem csak nagy az esély arra, hogy MODOKnál kapsz command pontot.
Meghalni nem nehéz, ha folyamatosan csak pl tölti az ember a stamináját.
Csoszi87:Igen,10 energiáért csak 10-et kapsz,de azt az egyet szinte biztos, hogy megkapod. -
csoszi87 #365 Ez a farmolás neked mit jelent?
Gondoltam csak ki próbálom, de kaptam 1et 10 energyért cserébe.
Háááááát! Ha csak simán csinálom a küldetéseket, akkor jobban jön. -
#364 mi? én ezt nem is értem amit írtál...
mindenesetre engem nem érint, mert 86-on elég nehéz az első fejezetben meghalni
amúgy tök jó, mert majd jönnek az ilyen paprikajancsik és ezt kihasználva (csalva) majd jól megszedik magukat. Már az egész játék így is kezd halálba fulladni a sok pénzes barom miatt, akiknek már oylan fegyverük van, hogy egy ütésre megölnek, megvan minden hősük, az összes lehetséges avangers uniformisban...
Igazából én már alig pvp-zek, halál értelmetlen... -
Voyager96 #363 Lehet, hogy már olvastátok a MAA fórumon, hogy az 1. fejezet 4. pályáját, ha 5 csillagosra megcsináljátok, akkor a bossnál tudtok CP-t farmolni.
Annyi, hogy miután megkapod a CP-t, hagyod, hogy meghalj, és akkor így nem kell újból a többi pályát megcsinálni.
-
Voyager96 #362 Bejelöltelek.
-
#361 sólyomszemet még mindig megkapja mindenki alapból...
amúgy attól függ, nagyon erős tud lenni, de nincs nagyon idő kihasználni a különleges képességét. De amúgy érdemes, erős (pvp-zni úgyse ezzel fogsz. Akkor már inkább amerika kapitányt vedd meg) -
Voyager96 #360 Ehh, ezt tényleg elnéztem :D
Am köszi a válasz(okat) :D -
Rotcsa #359 Skacok, küldjetek már iso-8 at, mert ez a Mockingbird sose lesz meg...:S
Már megcsináltam az első két küdit 4 csillagosra, a 3. is 3 csillagos. van még 5 nap, jó lenne befejezni :D
-
Rotcsa #358 Nebassz, vannak 4-es isok? ÁÁ.... biztos elnéztél valamit! Én már lvl 68 vagyok és csak nemrég végeztem a III-as szintű isok fejlesztésével. Jelenleg olyanok vannak rajta.
-
Voyager96 #357 Neked hanyas szintű isok vannak rajta?
Nekem nemrég jelentek meg a 4. szintűek, de fejleszteni csak a 60. szinttől lehet. -
Rotcsa #356 Szóval a én előtérbe helyezem a pontosságot, támadást és a védelmet. AZ életereje mindegyiknek elég jó.
Ezzel a 3 isoval külön külö, vagy esetleg keverve elég jók a briuserek.
-
Rotcsa #355 Összejött a 90 cp-m, szerintetek érdemes megvenni ezt a fekete párducot??
Taktikaiból már elegem van, ott van küklopsz, Hadigép, meg a Sólyomszem is, aki szerintem egy hulladék, nem is értem, miért vettem meg :D
Ami kéne, az azt hiszem egy jó infi az amerika kapitány ellen pvp-be...
Nézegettem ezt az x-menes teleportos fickót, szerintetek milyen? elég kevés játékosnál látom...
Infinek eddig van fekete özvegyem és a macskanőm, de egyik sem méltó ellenfele a kapitánynak.
Talán rozsomák infiben? hm?
Pókembert ne is mondjátok, elegem van belőle, eleget hallom az idegesítő szörgéseit pvp-ben, nem kell, hogy még nekem is csak zörögjön :D
-
Rotcsa #354 A bruiserekre én alapból csak életerőt, attackot és pontosságot teszek.
Ha nagy a differencia a védelem és a pontosság között, akkor addig húzom a védelmet, amíg be nem éri a támadást. Kitérést semmikép sem javaslok, alapból mindegyiknek gyenge, nem is arra való, h pattogjanak, mint a nikkelbolha....
Nekem ilyen kolosszus: attack 3x, accuracy 2x
-
Voyager96 #353 Sziasztok!
Kolosszusom 9-es szintű, és van rajta 2 piros isom, mindkettő 17-tel növeli a pontosságot.
Milyen isot érdemes még rátenni? -
#352 hát igen, én is utálom amikor olyannal kerülök szembe, hogy látszik rajta, hogy csak pénz, pénz, pénz
egyébként pénz nélkül még a legjobb talán Amerika Kapitány (avanger ruhában) és Thor (szintén avangers ruhában) és akkor talán még túléli egy-kettőt... -
Rotcsa #351 Ja, szerintem is el lett cseszve a pvp... sajnos pénz beszél, kutya ugat...
isozhatod a legjobb meggondolással is a hőseidet, akkor is az a kis retek majom nyer majd, akinek 7-s szintű hősei vannak, mert megvette a legjobb "A"-s cuccokat: fegyvereket, ruhákat! Kár érte..
-
Eftörsokk #350 mi a f*szért kellett berakni ezt a retek coulson's revenge-t ? minden második embernek van pvp-ben, és -1 ember azonnal... ennek így mi értelme? roszabb mint a +körös kombó... -
Rotcsa #349 Szevasz VK! Jó újra itt köztünk látni!
Mizujs? Kicsit leálltál a játékkal mostanában igaz?
-
#348 Ti már nagyon prók vagytok -
#347 szerintem akkor is idő kell mire erőssé teszi. Hamarabb kinyírom mint hogy engedném, hogy erőssé váljon :) -
Rotcsa #346 Persze, én is csak poénnak szántam, ne legyél már ennyire kocka :D
Amúgy ha eleve magas evasionra van fel iso-zva, akkor elég hamar elér egy olyan értéket, amelyel már igen sokszor levéde a támadásokat.
Az szerintem reális, hogy 5x fel tudod rakni rá. De 3x mindenképp. Ráadásul ott az élet-visszatöltése, amivel ismételten csak meghosszabbodik annak a lehetősége, hogy tovább húzd az ellenfeled bajszait.
Igen szívós egy játékos ez így!
Ha jól meg van isozva,akkor kb már a 3. használat után 350-felé megy minden értéke, ami igen durva, mert nekem alapból megüt ilyen 800-as kriteket és így viszont 1600-akat is akár!
-
#345 mellkasverés az egész már bocs :)
normális játékban soha nem viszed fel iylen magasra, ráadásul használat után várni kell míg újra sorra kerül, és kb mire ki lehetne használni az összegyűjtött erőt addigra jobbára vége van a játéknak.
De poénkodásra tényleg jó
Iron fist amúgy amilyen jó az elején, olyan haszontalan a végén. Habár ha a gép jól rakja össze a sorrendet, akkor Daredevil meg Iron fist jól kiegészítik egymást. Iron fist nagy előnye a gyógyítása. Sajnos pvp-ben ritkán találkozok lilával, így a sárga előnyt nem igazán lehet kihasználni.
Pirosból és Zöldből van a legtöbb. Így zöldet és lilát érdemes berakni pvp-be magad mellé.
amúgy kár, hogy egymás ellen nem lehet pvp-zni -
Rotcsa #344 Lvl 9-re képeztem Vasökölt és összeállítottam nektek egy kis érdekességet az ezen szinten megkapható képességével kapcsolatban,remélem tetszeni fog :))
A 9. szinten megkapja a Heart of Shou-Lau-t.
Ez minden használatkor megnöveli minden tulajdonságá.olyan 12-13-al....
Az érdekessége, hogy 100 körig tart és!! MINDEN KÖRBEN FEL LEHET TENNI :D D
No, kezdődjön hát a buli:
10 feltétel után nekem így néz ki:
20-után így:
Ugorjunk kicsi: :))
Meguntam a játszadozást és elsötöttem azt a bizonyos iron fist-et :))
Pokoli erőt fejtett ki, amint látszik ez a ütés első 3 karakteréből is :D
Remélem tetszett!:)
-
Lacc 88 #343 Srácok mi van akkor ha volt kb 300 energy-m, amit nem használtam fel és most már csak 122 van. Mi a kurva élet történt?
-
#342 egyébként ugyanez a Vibránium elem alkotja Amerika Kapitány pajzsát is. És még egy pár hős (meg antihős) fegyverét is. Szóval annyira nem titkos, de nem terem minden bokorban -
#341 T'challa, a Fekete Párduc, valami afrikai törzs "hercege". Ha jól tudom apját kihívta a másik törzs főnöke, aki csalással (egy titkos, úgynevezett Vibránium kőzettel) leverte a főnököt, asszem meg is ölte, vagy csak sanyargatta a népet, és ő lett így a törzsfőnök. T'challa nem nyugodott bele, és apja Fekete Párduc törzsi kosztümét használva, és a Vibrániumot elmenekült Afrikából. Valamiért felkereste a Bosszúállókat, de azt nem tudom pontosan miért. Asszem Stark segítségét akarta kérni, vagy valami ilyesmi.
Később ő is csatlakozott a Bosszúállókhoz. Rendkívül jó akrobatikus képességekkel rendelkezik. és a sötétben gyakorlatilag észrevehetetlen. Nyílt terepen viszont fegyverek híján (Vibrániumi karmok kivételével) kicsit sebezhető. -
Rotcsa #340 Úgy látom, elég csupán health-attack, health-deffense, attack-deffense-isokkal húzni, de inkább csak attack-deffnes-el, mert az élete nem olyan rossz. :)) Rejtélyes egy manus lehet, ki ez a csóka amúgy?
-
Rotcsa #339 Elég jó kis játékosnak tűnik...
Kell még 20 tp és megveszem én is :))
-
Rotcsa #338 Ezt a hőst eddig nem is láttam, megyek megnézem ki ez az új manus...
Nekem eddig ez a mockingbird volt, akit újnak tudtam.
-
Lacc 88 #337 Végre meglett Pókemberre a 90 pont, de nem bírtam ki és megvettem T'challa-t. Már első szinten is nagyon durva
-
#336 igeeen, T'challa végre elérhető! rá már nagyon vártam ^^ és egész erősnek is tűnik -
Rotcsa #335 Hála az égnek!
Még ezt az "A"-betűs támadást is megpiszkálhatnák kicsit és akkor olyan jól játszható lesz a PvP-, mint annak előtte! :))