1294
/Facebook
  • Rotcsa
    Spec. Op van, gyerekek!!!
    Új hőst ad a végén! :D
    Majd küldjetek már unstable iso-8 at is, léci, mert ha kevés van belőle, akkor nem lehet a spec. opokat elkezdeni! köszi! :))
  • Lacc 88
    sajnos csak ennyi. Gondolom egy darabig nem lesz új
  • Broafka
    eddig csak 7 chapter van megnyitva?
  • Broafka
    most őszintén, én meg Rotcsa vagyunk nagyban benne ebben a játékban, most nekem nem akarsz hinni, vagy direkt teszed fel ugyanazokat a kérdéseket? Egyébként nem is érted azt amit mondok!! Nem azt mondtam, hogy Ms. Marvel úgy esik ki hamar, ha PvP-ben te támadsz meg valakit és neked van Ms. Marvel, hanem megtámadsz valakit és NEKI van Ms. Marvel! Én arról beszéltem, hogy könnyen ki lehet őt nyírni, ha saját támadásról írtam volna, akkor azt mondtam volna, hogy hamar meghal, nem megölöd...
  • Gábor3
    Ms. Marvel nálam csak akkor esik ki ha PVP-be van blaster, és critical ütéssel tényleg nagyon könnyen kilehet nyírni, (ugye ott nem látod előre az ellenfelet) viszont csatáknál volt már olyan, hogy ő maradt meg egyedül és győztem vele.
    Egyébként legvégül minden karakter meglesz mindenkinek, mert a command pontok jönnek, és azokat csak ezekre tudod költeni, szóval egyszer mind meglesz, persze a sorrend nem mindegy.
    Gondolkodtam már Farkason is, mert Screeperem (sárga)egy sincs a csapatban, és ahogy láttam ő viszonylag egész jó, bár ott van Sif és Vasököl is akik emlékeim szerint szintén sárgák és ők is jól néztek ki.

Akkor viszont azt kérdem, hogy szerintetek kik a leghasznosabbak és miért?
    Daredevilről tudok már, ő rola eleget írtatok.
  • Broafka
    tudom mik az extra képességek :) én csak azt mondtam, hogy halál felesleges. Egyébként minden attól függ, hogy akarsz e PvP-zni vagy sem. Ha akarsz, akkor se War Machine se Ms. Marvel nem jó, mert hamar ki lehet őket ütni, és akkor már szart sem érnek a képességei, ha te támadsz velük akkor biztos jók, de úgy kell összerakni, hogyha téged támadnak akkor is helyt álljon a gép. Sajnos a gép szarul használja a karaktereket.

Storm: nálam hatalmas dilemma volt, hogy Stormot válasszam, vagy Ms. Marvelt. Stormnál a csapásai erősek (mint majdnem minden pirosnál) viszont zabálja a staminát rendesen. Az eltüntetős képesség pvp-nél nagyon jól tud jönni, mert szinte lehetetlen megtámadni tőle az ellenfelet. Ha van egy erős zölded, akkor viszont őt is gyorsan ki kell nyírni, és akkor megint csak nem okoz gondot. Én pókembert javaslom megvételre.
    Szerintem értelmetlen volt megvenned Ms. Marvel bruiser uniformisát, mert nála ezerszer jobb bruiserek vannak alapból. Csak command pont kidobás volt.

u.i.: le fogom cserélni ezt az avatart, mert a nevem BroaFka nem BroaTka :)
  • Gábor3
    Egy ideje mér én is játszom a játékkal, nekem eddig Vasember, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Küklopsz, Ms. Marvel és Háborús gép van meg.

Nekem abszolút kedvenc Ms. Marvel, mert nagyokat tud csapni, és a második erejének köszönhetően, ha azt beveti sebzi az ellenfelet és a következő körben kétszer jöhet egymás után. (ha csak ki nem védte az ellenfél) Igaz megvettem neki a bruiser ruháját is, mert ott van Vasember blasterként.
    War Machine-t sokan nem szeretik, én valójában mindig használom, mert sokat tud sebezni, és az lső erejével rengeteg critical támadást ad, és nagyon kevés statimába kerül. Viszont igaz a többi ereje sokat zabál, de nagyon erős.

Azon gondolkodok, hogy kit vegyek még meg? Mi a véleményetek Pókemberről és ciklonról? Mert Stormnál ez a eltüntetős képesség jónak hangzik, de Spider pókösztöne is hasznos lehet.

Broatka: A lilának az a különlegessége, hogy ha megkapja a Combat reflex jelzőt, akkor ha valaki rátámad ő rögtön visszaüt, szintől függő, hogy mekkorát. Úgy tudom a Screeper (sárga) az erőssége.
  • Broafka
    okééé, azt hittem amerika kapitány 4. képessége, a bevédés az csak egy simán bevédés, aztán max egyszer működik és kész. Az egy hihetetlenül erős dolog!!!
    1, bevéd mindent abban a körben
    2, mindent dodge-ol!!! alig van 1-2X hogy eltalálják
    3, mindegyikre reagál egy pajzs ütéssel
    4, minden körben rá lehet nyomni
    gyakorlatilag minden mozdulatnál támad mindenkit!!! Komolyan mondom, imádom Amerika kapitányt! legjobb
  • Broafka
    nem xp-re megy a pvp hanem farok méregetésre, és pénztárca nagyságára. Néha az egész pvp egy vicc, mert olyan ellenfelekkel kerülsz össze, akik eddig kb úgy 60 000 Ft-ot költöttek a játékra, hogy ők legyenek a legjobbak... hát legyenek, 3-4 hét elteltével ugyanott voltam mint ők, és meg is vertem őket.

PvP-ben a karakter összeállítás a fontos. Pl a sárgák bármennyire is erősek, és hasznos a bónuszuk (lilára) nem igazán érdemes őket választani, mert kevés a lila, ugyanakkor nagyon erősek is tudnak lenni (Daredevilnek nagy evasionje van, és majdnem mindig criticalt üt, viszont ha nem ő kezd, vagy a végén van, akkor könnyű kiütni. Ironfist-et szintén ki lehet ütni hamar, ha viszont nem sikerül, akkor elég komoly fejfájásokat tud okozni, újratölti magát, és nagyon erőseket tud ütni)
    Lila az teljesen haszontalan "kaszt" szerintem. Egyedül pókember ami miatt érdemes pvp-ben használni a lentebb leírtak miatt.
    1 Zöld mindig legyen a csapatban, mert a bónusza nagyon hasznos (2X támadhatsz, és pirosak nagyon gyakran szoktak lenni) általában jó evasion és accuracy vagy defence jellemző rájuk.
    pirosak nagyon erőseket tudnak ütni, criticallal gyakorlatilag szinte bárkit ki tudnak ütni egy lövésre. Nagy attack és accuracy jellemző rájuk. Egyetlen baja van, ha zölddel szembe találkozik. Elég nagyot ütnek, de mivel kétszer támadhatnak ezért 2-re kiüthetők, kivéve ha dodge-olnak vagy éppen a gép nem őket támadja másodszorra.
    és végül kék: nagyon változó. Hulkot lentebb leírtam. Ugyanakkor Colossust nehéz megölni, és képes 1 ütésre kinyírni valakit (ha akar, de nehezen találja el az ellent, így vagy nagyon hasznos tud lenni, vagy halál felesleges). Piros gyakorlatilag 1 lövésre ki tudja nyírni, de karakter függően tudnak olyan erősek lenni, hogy még a kék is ki tudja nyírni egy lövésre a pirosat (pl Thor kellően felboostolva).

Én 2 féle csapatot állítanék össze: piros, lila, zöld v. piros, kék, zöld
    optimális összeállítás még a zöld, piros, sárga (ebben az esetben kb mindenki véd mindenkit, vagy legalábbis 1 valaki mindenképpen öl valakit)
    1. piros (te, én azt mondom), lila: pókember, zöld: amerika kapitány
    2. piros (te), kék: Thor (vagy colossus), zöld: amerika kapitány (esetleg cyclops az agile képessége miatt, és a tömegoszlatós sugara miatt, tulajdonképpen jó erős karakter)
    3. piros (te, de egyébként pirosból Vasember vagy Ms. Marvel) zöld: amerika kapitány, sárga: Iron Fist vagy DareDevil

ez az én nem hivatalos PvP guide-om :)
  • Master91
    Én igazából nem is PVP-zek. Vagy 2 hete van küldim hogy X győzelmem legyen. 3-4 naponta bele vágok, de suttyó módon mindig éppen hogy kiütnek.... ( mindig nagyobb pontszámú ellen kell játszani >.> közelébe se vagyok nekik, pedig már 2 oldalam is tele van bónuszos szarokkal, nem is kicsikkel )
    Meg ha nyerek, 5 exp-et kapok a hősökre.......az vicc.
  • Lacc 88
    Arany fegyvereket akkor tudok megszerezni ha egy pálya minden részét 5 csillagosra teljesítek?

• Broafka
    Amerika kapitány pvp-ben még akkor is kemény, ha neked is amerika kapitányod van, mert akkor nem adja meg a stat boostját, csak neki, elég dühítő. Pókember meg halálra idegesít ebben a játékban, hogy órákig boostolja magát. Rozsomák is olyan mint Hulk, ha gyorsan leszeded, akkor semmi extra nincs benne, gyógyítja önmagát, de te kb 6X akkorát ütsz rá, szóval értelmetlen, egyedül ha megtámad az kicsit veszélyes, de nem a támadása, hanem, hogy kivéreztet. Thor-t most szereztem meg, ő azért oda tud csapni rendesen, és van neki csapat boostja, szóval megint hasznos karakter tud lenni
  • Rotcsa
    Jaja, Hulk az pvp-ben nem egy nagy szám. A.R. Striker-el egy lövésre lemegy a fél élete (blaster páncélom van), plusz egy kis mashine gun és belilul, mielőtt bepipulhatna :)) azaz hamarabb nullázom le az életét, minthogy kitölthetné rajtam a dühét, mivel még kört sem kap,amikor halott :D :D
    Amerika kapitány ellen eddig is igencsak fel kellett kötni...., most ezzel az avangerses izével nagyon nehéz ellenfelek lettek.
    Thort ajánlom, Pókembert és usa kapitányt.. Pvp-ben ezek ellen szenvedek a legtöbbet.
    Esetleg  még rozsomák.
  • Broafka
    jobban ajánlom én Amerika Kapitányt, mint Hulkot. Hulk túl van hipe-olva. Küldetésekben jó, mert a gép hülyén támad, és biztos jól felturbózzák Hulkot, de ezért valahogy nem éri meg, akkor már inkább 23 pontért Colossust vedd meg, ugyanolyan hatásos tud lenni. PvP-ben meg olyan egyszerű kinyírni. Van veled egy blaster (piros) és egy ütésre ki lehet nyírni.
    Mindenki Hulkkal rohangászik, ha nem úgy nézne ki, mint egy tank, és ne lenne előtte hogy Hihetetlen, akkor senki se választaná. Kb ugyanúgy, mint mondjuk Farkas
    Vagy Amerika Kapitányt vedd meg, és hozzá az uniformist, vagy Thort az uniformissal. Vagy még esetleg pókembert, ugyanis az ereje nem a fizikai erejében van, hanem, hogy kb lehetetlen eltalálni, és mindenkit megvéd. PvP-ben halál idegesítő amúgy, alig tudsz mást kinyírni, amíg pókember ott van, addig meg a többi hős kinyír téged. Szóval Póki is jó pvp karakter
  • Lacc 88
    Na ismét van 90 Command point-om. Meg akartam venni Amerika kapitányt, de a Bosszúállók Hulkja eléggé tettszik. Ha megveszem az alap Hulkot akkor erre is külön kell még költenem? Oda van írva 16 days left. Ha addig megveszem meg fog maradni ez a kinézet a karakterek között vagy eltűnik?

• Broafka
    mintha Pókemberhez is hozzányúltak volna. Ott meg ott van a spider-sense ami 2 körig végig fönt volt, és 2 kör után újra is tehetted, így tulajdonképpen alig lehetett megütni (szerintem rájöttek, hogy így kb halhatatlan) mert most spider-sense alatt ha megtámadnak, akkor eltűnik (cserébe támadhatsz még1-t mondjuk)
  • Rotcsa
    Rosszul mondtam daredevilt.
    Eddig úgy volt, hogy 2 körig lehetett fent a radar sense, és a 3. körben amikor te jössz, akkor újra aktiválhattad, így csak 1 olyan ütést kellett benyelni, amikor nem üthetett vissza.
    Most is 2 körig van fent a skill, de! Minden aktiválással 1 körrel kitolódik az újraaktiválhatósága.
    Ha egyszer aktiváltad, akkor már csak 3 kör múlva aktiválhatod, ez még oké, nem változott semmi. De később már 2-3 olyan kör is van, amikor már nincs fent a radar érzéked, de feltehetnéd, viszont nem engedik, mert nem telt le a 4 kör. (2 aktiválás után) Így már azért nem olyan, mint volt...:(
    Nos, ennek fényében újra kell gondolni a fejlesztését is:
    Eddig direkt nem raktam rá evasiont és accuracy-t, mert úgy voltam vele, 1 kört kibír a normál tulajdonságaival is és utána 2 körig hozzá sem érnek,vagy csak éppen-hogy, viszont majd kapják a pofonokat rendesen.
    Most viszont kell az evasion neki, benne a rizikó, hogy a 3 üres szétszedik. Így viszont nem üt majd akkorát, vagy nem lesz jó védekezése, mert ha valamit fejleszteni kell, akkor a többit csökkenteni.

• Broafka
    2200-at nyomtam hulk ellen az ügynökömmel, yoo :)
  • Broafka
    jó... végül is, nem pvp karakternek fogom használni.
  • Master91
    Hihetetlen erőset tud lőni.
  • Lacc 88
    Én Ms. Marvelt választanám, de csak mert jobban bejön :D

• Broafka
    melyiket válasszam, Stormot vagy Ms. Marvelt? Mindenki Ms. Marvelt választja, mert erőseket üt, de gyenge az evasionje, alig választják Stormot, pedig lehet, hogy hasonlóan meglepő mint a colossus. Nem tudok dönteni :S
  • Broafka
    volt szó arról, hogy az aranyakkal hogyan és mit. Hát én még mindig nem tudom néha mit kezdjek vele, de nagyon úgy érzem, hogy control pontba fog menni majd mind, de attól függ mennyit találok útközben. Most az összes pálya kimaxolásán vagyok, csak sajnos a hőseim már mind tréningre várnak :S kevés a silver nagyon
  • Broafka
    igazából elég kiegyensúlyozottak a karakterek, a maga módján mindegyik tápos. De pvp-ben farkas elég gyönge (már csak azért is, mert a gép rosszul használja, hamar le lehet verni)
    Ms. Marvel nagyon erőseket üt, de 2 tisztességes ütésből lelehet szedni, így annyira nem ellenfél
    Stormról azért nem tudok nyilatkozni, mert csak annyi a tapasztalatom vele, mint neked, egyszer találkoztam vele pvp-ben és nem tudtam senkit se megtámadni, és ő is erőseket ütött, de fogalmam sincs milyen hamar fullad ki, így fene se tudja milyen karakter, de valszeg én ezt fogom választani 2. blaster-nek, és tele nyomom stamina iso-val, akkor majd erős lesz.
    Én most már igazából 2 karakterre gyúrok, Storm és Pókember (pókember örök kedvenc, a játékban is, más játékokban is, a képregényekben is. Viccelődős kisgyerek, kedvenc :) )
  • Broafka
    minden pályán a 4. csillag után kapsz 1 aranyat, én most kaptam 1-et, úgyhogy nem vették ki. Egyébként nem járt minden csillag után arany.
    1 csillag: 250 ezüst
    2 csillag: 1000 ezüst
    3 csillag: 100 xp
    4 csillag: 1 arany
    5 csillag 6 control pont (asszem 6)
  • Lacc 88
    Lesznek új karakterek, de eddig még csak egyről tudni. Az is egy csaj lesz szerintem, méghozzá Hawkeye felesége Mockingbird.

• Lacc 88
    Azt észrevettétek, hogy eddig ha csillagot kaptálegy küldetés után akkor járt mellé 1 arany is. Most bárhol kapok új csillagot nem jár mellé arany. Ezt is kivették?

• Lacc 88
    Nekem megvan Thor és Wolverine is. Thor ha a harmadik képességét használja és felturbózza saját magát és a társakat a köv körben elég szép ezreseket képes ütni. Wolverine meg az 5-ös véreztetéssel eléggé szépen tud aprítani, elég sok olyan képessége van ami a 90-es tábor méltó tagjává teszi.
    Storm PvP-ben naggyon tud szivatni. Van egy képessége amivel elrejti a csapattársakat így szinte el se tudom találni őket, elég bosszantó.
    Ms. Marvel is idegesítő ellenfél, néha akkorákat képest ütni, hogy 2 kör akar végem van.

• Broafka
    egyébként remélem majd raknak új hősöket is, pl hol van T'Challa a Fekete Párduc. Ő pl a rajzfilmben egy majdnem alapító tag volt
  • Broafka
    hát nagyon nem változott, eddig úgy volt, hogy 2 körig van fönt és 3 kör kell az újrahasználásához, most meg 3 körig van fent és 4 körig kell várni, egyszerűen csak 1-gyel megnövelték mind2-t

egyébként 90-esek közül melyiket (lett volna) érdemes választani? én igazából Amerika Kapitányt választottam, az alap buffjával, és a helyből jó statjai miatt. De pl pókember erőssége a marha nagy evasion-jén alapszik, amitől alig lehet eltalálni (igazából e kettő között vacilláltam). Hulk szerintem nem a legjobb, mert csak akkor üt nagyot ha felhergelik, most gép ellen lehet hogy jó, de pvp-ben hamar ki lehet nyírni. Farkas szerintem elég középkategóriás lett ahhoz képest, hogy 90-es. ami még érdekesebb karakter az Thor. Annak viszont az evasion-je kicsi, viszont élete és defje nagy, úgyhogy, az is érdekes.
    Hát most jól megszedem magam control pontokkal, és most nagyon gondolkozom, hogy kit válasszak. a másik bajom, hogy csak egy Blasterem van, abból meg nem tudom ki legyen a "tartalék" mindenki Ms. Marvelt választja. Én igazából Stormot néztem, Stormról ki, mit tud elmondani róla? Aztnéztem, hogy elég tápos karakter, viszont a gyengéje az élete meg a staminája. Elég sokat esznek a támadásai, de nem tudom mennyire, mert 715 staminája van, de a legtöbb támadása 100-200 között van. Ha elég erős, akkor szerintem olyan mint War Machine-é, kevés stamina, de erős, hamar kinyírhatja az ellenséget
  • Rotcsa
    DareDevil-t elcseszték a játékfejlesztők! :(
    Eddig 2 körönként lehetett feltenni a Radar Sense-t, most már csak 3, meg 4... :((
    Mi a fenének kellett hozzá piszkálniuk, tökéletes volt úgy, ahogy előtte!
  • Broafka
    azt hiszem ez ide is elfér humi,ari-ból :)
  • Lacc 88
    Energiákból csak simát lehet küldeni, de medium és hasonlókat honnan tudok szerezni? Venni lehet azt tudom, de csak így lehet beszerezni?
  • Eftörsokk
    üdv
    most próbáltam ki, aki akar vegyen fel

http://www.facebook.com/profile.php?id=1480222304&ref=tn_tnmn
  • Broafka
    én is megvettem DareDevilt, és már egész jó. Egy kicsit kevés a sebzése, de (ha nem fogy el idő előtt a radar sence) egész jól kikerül szinte mindent, és mindenre egy pofonnal válaszol :)

Egyébként azt nézegettem, hogy 90-es control pontú karakterek közül szerintem Amerika Kapitányt érdemes megvenni. Nagyokat üt, és alapból szinte az összes statja kőkemény
  • Master91
    Tegnap vettem meg :D Nem nagyon nyomom a küldiket , pénzt szedek inkább. Iron Man lvl 10 lett, 100 ezerbe került... oO
  • Rotcsa
    Elfelejtetted fejleszteni? Ez nálam szentségtörés, a kedvenc karakterem! :D
    Ez nagy hiba! Nyomás tréningezni!
  • Master91
    Jééézusom :D
    Viszont meg vettem Daredevilt, majd elkezdem fejlesztgetni :P
  • Rotcsa
    Sajnos hamar nyomtam le a gombot, ezért nem azt az értéket mutatja, ami valójában volt:
    11.000 felett ütött :D

• Broafka
    mondasz valamit. Ezeket tényleg alig használja az ember. Azoknak is akkor lenne értelme, ha nem bukna be miatta egy egész hős/agent. Egyedül az élettöltőket szoktam néha használni