Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most vettem 68.000 ezüstért új páncélt. Azt hittem, ez már a legjobb lesz..
neeem, már látom a 100.000 ezüstöset, amit lvl65-tõl adna a játék..😄

lehet 😄 ha teszem fel be lehetne állítani egymás mögé sorba az ellenfél játékosait, akkor most mindegyik élete nullázódott volna!
Ez az egy ütés akkora,h mindenkivel egyszerre végezne😄

Master91
Ha ezt látná a másik játékos eldobná a billentyûzetet 😄
Bizony, hogy jólvan!
<#nyes>

vk90
Naa jólvan ám <#taps>

Capcom is the best!

Már lvl7-re toltam! 😊

Master91
Küldiknél játszottam mind a kettõvel, tényleg jó játékosok! Fenegyerek különösképp hatékony!
Az a scarper.
Jó szívvel tudom ajánlani Iron  Fist-et! Nagyon erõs már a lvl2-es támadása is.
A lvl6-os képessége pedig, hogy visszatölti az életerõt, akin akarod. Ha Õ van, nem is kell healt pack, annyira jó.
A másik, akit mondanék, az a Fenegyerek.
A radarérzéke elõl hiába bújnak a ninják felhõ mögé, megtalálja õket és szétkapja 1-2.
Emellett ha aktív ez a képessége, akkor minden single attack-ot kontráz és nagyon megnöveli az utolsó két tulajdonságát, így azokra lényegében nem is kell iso és lehet költeni másra. Ez a képesség meg már lvl2-tõl adott.

Master91
Nekem a sárga öklû van fent, csak olyan karakterem nincs.
Srácok, olyan kevés szó esett eddig a páncélokról!

Ki mit visel?
Mit tart a legjobbnak?

Én a blastert preferálom, nemsokára veszek is blastert combat amor-t 68.000 ezüstért.
Ja, ehhez már a blaster research iv szükséges.

Még a bruiserben, eseteg a taktikaiban látok rációt, a többiben nem igazán.
A general-suitok nagyon középszerûek.

lvl 60-as szinten elérhetõek az iso III-rúnák.
Már pedig azt hittem, nem kell többet az izotópok kutatásával foglalkozni.... :S
Olyan fárasztó, mert órákig tart.

Master91
Az is egy megoldás 😄
Köszi, közben rájöttem, hogy kell.
Van picasa webalbumom, majd oda pakolgatomA képre kattintva jpbb klikk és 'kép címének másolása', majd itt a képbeszúróban ctrl+V kellett. Így már jó,mint látdhatod..😄

vk90
Hmm jó tudni. Kösz 😊

Capcom is the best!

Master91
http://kepkezelo.com/
Ide felmész, feltöltöd a képet a linkjét meg itt a fórumon a "Kép beszúrása" gombra kattintva be rakod.
Hajrá srácok, itt a rekord, tessenek megdönteni!
<#vigyor2>

<#pias>

vk90
Az igen <#buck>

Capcom is the best!

Nekem még csak lvl7 😊
De nem igazán paokolod rá az isoII-ket, úgy látom.

Csak sikerült! 😊)
Alig akartam elhinni, h csak 19 pont hiányzott a 3000-hez! 😄

Ez a képeltöltés nem az én mûfajom....:S
Hogy csináljátok?

https://picasaweb.google.com/116438864668580847716/2012Aprilis11Marwel#5730106812778926370

vk90
Na ugye mondtam, hogy jó a Colossus 😊 Nekem már lvl 9-es.
De asszem össze kell szednem magam, mert Rotcsa nemsokára beelõz 😄 Mondjuk mostanában kicsit hanyagoltam is a játékot.

Capcom is the best!

Hopp, a kép lemaradt:

Újabb Kolosszus rekord!
Csak meglesz a 3000-es ütés nemsokára! 😄

Master91
Hihetetlen! Kegyetlen a csávó 😄
Gyerekek, amit az imént produkált a Kolosszusom pvp-ben, arra még a szám is nyitva maradt, de tényleg!

Egy scarper playert kellett leverni, amikor rányomtam a decimate-t, 2821-et csapott rá!
<#csodalk><#wow1> Kár, h nem készültem lefényképezni az oldalt 😄

A capter6/mission6-ban a Juggernautot Phonix-el kell megölni, mint team up-os karekter.
Botrányos annak a csajnak a védekezése, nem ajánlom senkinek sem, hogy cp-t áldozzon rá.
Rengeteg health-csomagom elment rá és akkor is kinyuvadt!
Rettenetesen gyenge, mind védekezésben, mind életerõben.
Lehet, hogy jó karakter lenne, de csak miután agyon van isozva.

Észrevettétek, hogy pár karakter tulajdonságán módosítottak?
Pl:

Küklopsz :
-Exploit Weakness és az az Evasive Maneuvers képesség helyet cserélt.
Azaz: EW már lvl2-tõl, az EM pedig lvl6-tól elérhetõ. Ez utóbbi kiegészült még egy Comat expertise nevû képességgel, ami azt jelenti, ha aktív az EM, akkor visszatámad, ha támadás éri.

Amerika kapritány:
-Kapott mindenre alapból +18 bónuszt.(Életre, állóképességre nem)
Ez már azért elég kemény, mert lvl1-en kezdõ karakterként minden értéke 205-ön kezdõdik.
Ha tehetném, most Õt venném meg.

Sif:
A scarper csaj, aki Thor nõje.

-Azt hiszem itt is felcserélõdött a lvl2-es és lvl6-os képesség és az utóbbi még kiegészült egy next critical ütéssel

Miért én? Már Vk is írta, hogy 2100 körül ütött vele 😄 Még képet is tett be Õ is.
De nem baj, lesz ez még jobb is, nyugi!

Nemhiába Õ és én vagyunk itt a legfejlettebb szintû játékosok hehe
<#pias><#vigyor3>

Akit nagyon bírok még kolosszus mellett, az vasököl.
Szintén elég magas kivégzéses criticaljai vannak, noha annyira nem über, mint colossusé, node Õ egy scarper, nem is az a dolga, hogy péppé verjen mindenkit.
Ha beizzítja az öklét és volt egy critical az ellenfélen, akkor egész szép, ilyen 500-600 körüli ütésekkel lehet darálni az ellenfelet! 😊)

Master91
na most leromboltad azt a látszatot, hogy vagyok itt valaki 😄 😄
Nekem már volt, hogy 2000 felett vert rá 😄

Master91
Ezaz, sikerült csinálni képet 😄 igaz hogy 1 senkiházi Mat Dog, de epic 😄
Master91
Colossussal most csaptam 1306-os critet abba az ellenséges farkasba 😄 😄 1. skillel ráraktam a debuffot, 3. skillel meg kihasználta, és critical lett 😄 nem tudtam le fotózni, majdnem le estem a székrõl 😄 😄 azta jóóó eget 😄
Látom még nem is nagyon isoztad fel a karaktereket. Lehet ez az oka a a vereségeidnek.
Jó dolog, ha kicsit megtuningolod Õket 😊
Már könnyû dolgod van, mert látod, h mi, akik elõtted vagyunk, hogy fejlesztettük ki.
Az izotóp típusokat nem is, de azt látod, h milyen tulajdonságra mennyit kell pakolnod, hogy úgy nézzen ki.
Vannak karakterek, pl küklopsz , vasember, vagy warmashine, akiknél igencsak gondolkozni kell, hogy mibõl mit rakj rá.
Ezen karakterek esetében nem olyan egyszerû a dolg mint pl macskanõnél, hogy veszel rá abból az isobol, amelyiken csak élet van meg támadás.

Jó lenne még pár szövetséges, most csak 3 van, bár igaz, hogy Shield pontból van 363, így nem nagyon fog elfogyni. 😊 Pedig fejlesztgetek, meg tanítgatok szorgalmasan. Sokszor van olyan nap, hogy nem tudok minden giftet elfogadni, mert annyi jön. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Igen, az tényleg jó lenne. Sokszor nem értem pl. hogy nálam pár szinttel alacsonyabb emberkék hogy bírnak pvpben leverni, holott 1100% offense-m van 850% defense bónusszal. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Amazon a She-Hulk. De, sztem a szövetségesed vagyok. a 3. fejezetnél tartok, asszem az 5. küldinél, eddig megcsináltam az összes fejezetet 5 csillagra, lassan összejött belõle a sok hõs, meg ugye kicsit csökkentették is az árakat, ami nem volt annyira baj. Meg egy kicsit goldból is rápakoltam. 😄

Na, megtaláltalak. Eddig nem is nagyon néztem a profilodat.
Valóban sok hõst összeszedtél 😄

Az a kár ebben az egész pfrofilnézõs dologban, hogy nem lehet összevetni a saját karaktereim másokéval.
Egyrészt, mert minden szövetséges karaktert lvl1 nek ír, másrészt, mert nem emlékszik az ember a saját karakterére.
Igazán megcsinálhatnák már azt, hogy egymás mellé tegye az adatlapokat, mint amikor veszünk valamit a store-ban pl.

Te nem vagy szövetségesem, ugye? Úgy tudtam, eddig nekem van az itt fórumozók között a legtöbb hõsöm, de tévedtem 😄

Nekem csak 11 van.

Az amazon nevû hõs az kicsoda? Mi a játékbeli neve?

Én hõsökkel elég jól állok, már csak fejleszteni kéne õket egy kicsikét. 😄

Vasember - lvl 7
Fekete özvegy - lvl 5
Sólyomszem - lvl 6
Macskanõ - lvl 1
Kolosszus - lvl 1
Küklopsz - lvl 3
Hulk - lvl 2
Láthatatlan nõ - lvl 2
Vasököl - lvl 4
Ms. Marvel - lvl 5
Amazon - lvl 6
Sif - lvl 1
Pókasszony - lvl 2

Kicsit több Bruiser és Scrapper mint kéne, de hát istenem, a többségük a kedvenc Marvel karaktereim közé tartozik. 😊 Még Pókember, Thor meg Rozsomák kell és kész vagyok. 😄

Én abból a karakterbõl veszek, amibõl hiány van...
Megvettem DareDevilt, így már scarperbõl is van 2
Nagyon jó kis figura, a radar sense-el iszonyatosan meg tudja növelni az utolsó két képességét, amelyek amúgy alapjáraton is inflitratorokat megszégyenítõ magasságokban vannak kis túlzással.
Az érzézék másik hatása, h minden csak és kizárólag õt ért támadást megkontráz. 😊) SOkszor csak röhögök, hogy ütnék, ütnék, de nem találják el, mert annyira ügyes, h mindent hárít.

Én Rozsomákot venném meg a helyedben, ha már 90 cp-t költhetném. Egyrészt, mert az egyik kedvenc marvel karakterem, másrészt meg szerintem a legjobb scarper. Bár Sif is majdnem olyan jó, és talán õ hatékonyabb csapat szinten a csapat-sikilljei miatt. No meg sokkal olcsóbb is... de mindegy, rozsomákkal kivérezhetsz akárkit . Emellett ott a healig fakora, ami gyógyítja.
Én Õt venném meg.

Ma már nem is foglalkozom vele.
Lehet az is gond, hogy anno nem vettem meg minden ruhából egyet. Ha így tettem volna, jobban tudnám a taktikázást az elõnyömre fordítani, de így kisebb a mozgásterem.

Ez a Jugger meg egy böszme állat! Már csak ahogy kinéz is...
Van valami nyavaja rajta, ami folyton töltõdik, de nem feltétlen az ereje az, vagy nem is tudom, még nem néztem meg pontosan mi az...
Amúgy is elgég nagyot tud ütni és nehéz megsebezni is. Asszem az eddigi legerõsebb ellenfelem. Noha az is hozzá járul az egéshez, hogy 49-es szintû a pálya és én még "csak" épp az imént lettem 50-es 😄
Holnap majd elkenem...

Én meg szépen gyûjtögettem a pontokat Hulk-ra de nem tudtam tovább menni amíg meg nem vettem még valakit. Így már War Machine is a csapat tagja. De kezdõdik újra a gyûjtögetés, viszont már nem tudom melyik 90-es karaktert vegyem majd meg.

Akkor végre olyan erõs, mint amilyennek lennie kell 😄

Chapter 6/misson 6:
Boss: Juggernaut

Alig bírom megölni! 😄

Tegnap megvettem DareDevilt. Már régen vágytam rá! 😊)