1294
/Facebook
  • Broafka
    hát csak minden pályám 4-5 csillagos, de biztos nem csináltam meg...
    mellesleg milyen epic boss?
  • Eftörsokk
    Coulson's Revenge-től meg kezd hányingerem lenni...
    6k-t sebzett első körben vele az enemy... utána meg az új thor skinnel egyből summon thunder, az meg 4k-t a maradék embereimbe...
  • Eftörsokk
    90-es vagyok, és közel 700 xp-t kaptam az epic bossért, 3 waves és mind3 körben van 3 boss...
    2x-es esély meg azért van rá mert kettő 5x-ös cp mező van...
    de ezek szerint te meg se csináltad még, mégis tudod hogy nem kaphatok érte annyi xp-t... :)
  • Broafka
    beszarás, ez egy csaló... 2 Golden T.Q. 5000-ese van
  • Broafka
    szerk:
    mondjuk aki 2 quantum Jumpert (72 arany) rak pvp bónuszába és coulson's revange is van (azt már nem is tudom mennyi arany volt, de marha sok) megvan az összes karaktere és majd mind maxon, power of fourral és chrono overdrive-val jön szembe... azzal azért kicsit nehéz felvenni a harcot, de jó hírnek könyvelem el, hogy majdnem nyertem :) már csak amerika kapitánya maradt meg, csak sajnos Skarlát Boszorkánnyal szemben
  • Broafka
    amúgy megtaláltam így az ideális pvp csapatot (végre a Coulson's Revange sem öl meg elsőre...)
    kék Colossus új ruhában, és Skarlát Boszorkány. Ez még akkor is életképes, ha téged támadnak, mert Colossus 3 körig megvéd minden célzott támadástól, és nagyobb a védelme is ilyenkor, nehezebb leszedni. Amerika kapitány eléggé megküszködik vele. Piros karakter könnyen leszedheti az igaz, de én Zöld ruhában rohangászok, a plusza amit ad igen jól tud jönni, és a lila meg nem nyer akkora pluszt vele ha megtámadja. 3 kör meg pont elég (már ha nincs akkora peche, hogy megölik addig), hogy Skarlát Boszorkány kihasználja a 4. képességét. Egyedül a területi támadások amiket nem bír kivédeni, de olyat kevés karakter használ, és ritkán erősek.
  • Broafka
    hát én semmi xp boost nem kaptam...
    azt ugye tudod, hogy az xp mennyisége függ a szintedtől, és a még nem 5 csillagosra csinált pályák hozzárendelt szintjétől is. Szerintem sose kapsz 700XP-t... ha csak nem lvl 1-es az ügynököd és egy lvl 50-es pályán rohangálsz, amit meg se tudnál csinálni. És miért van 2X-es esély 5 cp-re?
  • Eftörsokk
    persze, van amikor nem adja be, ezért érdekes a skill :)

egyébként chapter 8/5-ös pályán az epic boss kicsit xp booster... 6-700 xp, ráadásul 2x-es esély van 5 cp-re :P
  • Broafka
    szerintem sem érdemes abban bízni. Nem egyszer azért vesztettem el pvp-t, mert nem adta meg, sőt, volt, hogy megadta és belém ütöttek, és baromira nem gyógyított.
  • Eftörsokk
    70%-az elég jó sansz szerintem ahoz hogy megérje a próbát :) ha esetleg meg kapsz bleedet vagy burninget közben még enemytől chilled mellé, akkor akár 2-3x os regeneration buffot is adhat :)
  • Gábor3
    Csak Skarlát 3. ereje nem mindig működik. Van mikor semmit nem ad, van, hogy csak egyik hősre ad 1 jelzőt. Nem szabad mindig a 3. erejében hinni, mert nagyon instabil. Akkor már inkább az első + második + utolsó.
  • Eftörsokk
    nem tudom próbáltátok-e már, de most vettem észre egy szerintem elég jó kombót, skarlát+ storm, stormal blizzardal , shroud nélkül, hogy megkapják az embereid a chilledet, aztán mehet a chaos shield, így kapsz regenerationt, chill resistet, meg ugye a gyógyítós pajzsot is :P
  • Broafka
    és tényleg vicces buffokat is tud ám varázsolni:
    Pretty cool Guy
    Deadpool and 31337 others like this :D
  • Broafka
    hmm, Skarlát boszorkány 4. képessége igen vicces tud lenni. Valamiért egy Power of Four-t varázsolt az ellenségre! :D még az volt a szerencsém, hogy rám jóval erősebb buffokat varázsolt így semmi gond nem volt, de jó, hogy nem varázsol már mindjárt valami halhatatlanságot rá
  • Broafka
    én csak akkor amikor zenét hallgatok közben, van amikor nem rossz
  • Lacc 88
    Én szinte a kezdetektől lenémítva játszom, nagyon bosszantó, unalmas és monoton hangokat rakta bele.

• Broafka
    jaj de nagyon gáz hangokat kaptunk... ha kinyírok valakit, annak miért van olyan hangja mintha megérkeztem volna lifttel?
    és amikor repülős küldetésre küldöm a hősöket, mindenhol ez a süvítő hang oda-vissza, jhaj istenem...
  • Broafka
    jó, hát nekem nem tetszett (meg még jó pár embernek) de ettől függetlenül akkor is szar lett! :D (jó, csak viccölök)
  • Broafka
    +1 az első bekezdésre, a másodikról még nem tudok véleményt mondani :)
  • Gábor3
    Egyébként nekem sem jöttek be az új Batman filmek. Az elsőrész még elment, de a második kissé csalódás volt. Kétarc tetszett benne, az ő karaktere jó volt, de Joker nálam igencsak leszerepelt. Nem azt az őrült fickót kaptam, akit vártam. Viszont a Batman arkham asylum és city-s Joker az nagyon bejött, azok remekek voltak, bárcsak a filmbe is olyan küldő és stílussal jelent volna meg.

Skarlát boszi 3. ereje nem a legjobb, az a baja, hogy eléggé véletlenszerű. Sokszor nem működik megfelelően, és alig ad valakire jelet.
  • Eftörsokk
    igen, tudom hogy angolban is torzítja a hangját,de mint mondtam nekem nem volt vele bajom

amúgy oké, elfogadom, neked nem tetszik hogy hihetővé tette batman-t Nolan,de ez egy feldolgozás és mint olyan nem kell olyannak lennie mint az eredetinek (bár érdekelne rajtad kívül ez hány embert zavar :P ), de azért élből leszarozni elég erős dolog, de ahogy érzed
  • Broafka
    nah, végre, megvan a chapter 7 6. pálya 5 csillagra... hát ide se fogok többet visszajönni, az biztos
  • Broafka
    hát angolban is hörög Batman...
    egyébként igen, épp itt van a baj, hogy a valóságban, fogjuk már fel végre, a képregény adaptációk nem valóságok!! Én nem akarom Jokert valóságosnak látni, mert akkor az nem Joker, ami a képregényben van olyat tuti nem találsz a valóságban, azért szupergonoszok ezek...
    Bane-t hogy fogják majd a 3. részben mutatni? Hogy egy elkeseredett Shwarzenegger fan, aki túl sokat gyúrt a sok szteoridpumpával? Mert akkor az megint valóságos (a képregényben meg egy különleges méreg hatására pumpálja fel drasztikusan az izmait)

De még komolyan el is tudom képzelni ezt a baromságot... vagy Poison Ivy, a kertész aki kiharapja mások nyelvét? és ezért valósághűen Méregcsók? Clayface-re is kíváncsi lennék valóságosan (az agyag testű, alakváltó) egy elkeseredett agyagköcsög szobrász? akire ráégett az agyag, vagy mi? nevetséges...
  • Eftörsokk
    én úgy láttam a filmet, hogy azt se tudtam szinte ki az a szinész aki játsza jokert, és úgy is nagyon tetszett a szerepe, én pont ilyennek képzelném a valóságban jokert, a hörgésre nem tudok mit mondani, én feliratosan néztem, úgy nem volt vele semmi baj

• Broafka
    nekem mindjárt meg lesz az 5. csillag ott, de nagyon unom már... Egyébként eddig én is Amerika kapitánnyal próbáltam lenyomni, egyébként tök mind1 milyen zöldet választunk (jó hát ne miszter fantasztikot vagy nem tom, hanem mondjuk Amerika kapitány, vagy Fekete Párduc.
    A lényeg, hogy nem szabad hogy támadjon, az első támadása mindig ez a radioaktív szar. Nekem megvan a quantum gyorsító, így +1 kör előnyre teszek szert, ha ki tudom játszani az első támadása előtt, akkor gond nélkül meg tudom csinálni azt a részt
  • Broafka
    hát vegyél fel :P
    mondjuk én tele vagyok emberekkel, de az én ismerőseim is ilyen lvl 60 körül tanyáznak mind
  • Broafka
    hát a Nolanes filmekre nem igazán, egyébként képregényről van szó, ő is abból meríti a filmek nagy részét, csak a Batman megvalósítása, főleg ahogy Bale játssza, ezzel a hörgéssel, jáááj.

Jó, tényleg rabolt bankot, aláírom, de leginkább valóban vagy figyelemfelkeltésre, vagy a röhögő gázának a finanszírozására :P
    Amúgy nem azért, de ha a tag nem halt volna meg a forgatáson, akkor fele ennyire lett volna "zseniális" az alakítása. Avassuk mindjárt szentté. Ami Jokeres dolog volt, és tényleg beleillett, és amiről beszéltem is, az pl a ceruzás jelenet, nah az zseniális volt, félelmetes volt, ugyanakkor vicces is, nah az ilyenekből hiányzott több (a nővérkés rész is viszonylag elment jokeresnek)
    De amúgy nem, nem volt zseniális alakítás, Jokernek biztos nem...
  • Rotcsa
    Ja, nem is vagytok egymásszövetségesei? :D
    Ez komoly! Szerintem a fórumon Ti vagytok a legfejlettebb playerek, jó ha tudtok róla/egymásról! :D
  • Lacc 88
    Ezt nem is tudtam :D Az én ismerőseim max ilyen 70-80-as szint között vannak
  • Eftörsokk
    érdekes az elfogultságod a batman filmekkel kapcsolatban, hisz, amiket itt említettél ( "Én amúgy azt szeretem a képregényekben, hogy 1-2-höz elég jó történetet tudnak keríteni, és ha ezentúl még a karakterek is jól átgondoltak és kidolgozottak, a lelki világuk jól fel van építve, akkor az egy jó képregény." ) eléggé jól ráillenek a filmekre, is nagyon jól kidolgozott karakterekkel, jó és csavaros történettel rendelkezik mind a kettő, és a karakterek lelkik világa is sokkal jobban fel van építve mint egy átlag képregényben :)

Joker-t meg így leszólni... az évtized egyik legzseniálisabb karaktere volt a filmben... légy elfogult, ne szeresd, de azért leszarozni kicsit erős( nem mellesleg, képregényben/rajzfilmben is rabolt bankot... :D és a filmben is pont leszarta a pénzt, az csak ahhoz kellett hogy felkeltse magára a figyelmet )
  • Gábor3
    Én azt a boss harcot pókemberrel tudtam megcsinálni, de azt olvastam a hivatalos fórumon, hogy Amerika kapitány is képes legyőzni a 4. képessége miatt.

Skarlát boszorkány szerintem nagyon jó. Az első erejét remekül erősíti a 2. ereje, a 3.-at pedig nemsokára megszerzem, éppen a fejlesztem. Ahogy észrevettem egyedül a tactician-ok a gyengéi, főleg ha nem védekezik ellenük, mert Amerika kapitány nagyon hamar kitudja nyírni. Remélem következőnek Gambit, Vadóc, Emma Frost vagy Deadpool jön.
  • Rotcsa
    Amúgy látom, Ti azon versenyeztek, kinek lesz meg előbb a lvl 100 :D Egyik nap Lacc a fejlettebb, másik nap Broatka! :D
  • Rotcsa
    Pedig az nem is olyan nehéz. Egy jó taktikai simán kinyírja. Nekem már 3 csillagos az a küldetés :D
  • Lacc 88
    Elég nehéz lenyomni, a legbosszantóbb ellenfél. Még én sem jöttem rá mivel tudnám teljesen eltüntetni.
  • Broafka
    ez nevetséges... most csinálom negyedszerre a chapter 7 6. pálya bossát! rám rak ilyen faszom radiationt, és körönként rá rak még1-t (tök mind1 mit csinálok, hogy él e vagy sem, ha antibuff gyógyszert használok vagy sem, smemi nem segít) így van, hogy mondjuk a 4. vagy 5. körre már 600 életet vesz le tőlem, tök esélytelen az egész...
  • Broafka
    hát nem véletlen egy teljesen másik képregényes cég csinálta :)
    DC Comics (vagyis Detective Crime) a nyomozásról szól leginkább, csak nem Columbo vagy Poirot nyomoz, hanem különböző szuperhősök. Legalábbis az elején még annak indult, de azért megmaradtak a karakter stílusok, szóval szuperhős, nyomozgat, megmenti a jókat, kb ilyen kis tök egyszerű szuperhősök ha azt vesszük.
    a Marvel ezzel szemben inkább a szuperhősre megy rá, mármint a képességeire, és a lelki világára. Én pl jobban szeretem a Marvel képregényeket, mert van egy-kettő hős ami a maga módján érdekes. Pl Rozsomák élettörténete kifejezetten jó; Pókembernek a stílusa tetszik, fiatal kicsit ügye-fogyott, de jó a humora, én pl kifejezetten bírom a játékokban is, hogy folyamatosan poénkodik, és egy-kettő egész jó :) (A filmek azért hagynak kívánni valót maguk után)
    A Fantasztikus négyes se rossz, de rettentő egyszerű az egész, nah ők a tipikus hősök, szuperképesség, kb nuku élettörténet.

Én amúgy azt szeretem a képregényekben, hogy 1-2-höz elég jó történetet tudnak keríteni, és ha ezentúl még a karakterek is jól átgondoltak és kidolgozottak, a lelki világuk jól fel van építve, akkor az egy jó képregény. Pl nem vagyok nagy Anime fan, de a Japánok nagyon komoly történeteket tudnak kitalálni, és baromi jó kis anime sorozatok vannak
  • Rotcsa
    Na jó,lehet rosszat mondtam. Igazából több szempont szerint lehetne nézni őket.
    Igazság keresők ől Batman, Fenegyerek, Ők a maguk módján rendezik az igazásgot.
    Kimondottan elfogadott, kedvelt hősök, mint pl: Pókember, Senkit sem lenne képes megölni, inkább a rendőrök kezére játsza a bűnözőket.
    A globális felelősségtudatúak: Superman pl. Óvja a bolygót, stb..
    Rozsomák: Ő elvan magának, erővel rendezi a dolgait, gyílkolástól sem riad vissza, a következményekre nem gondol. Leginkább a saját sorsa érdekli és kiválaszt egy utat, ami ennek a megismerése felé mutat. Minden mára tesz. Nagy vonalakban...

Nos, Spawn eléggé más. Ő simán kinyír 2 csövest, akik molesztálnak épp egy csajt a sikátorban! kb kicsontozza őket és befesti a vérükel a falat, de csak épp olyan hangulatban van. Tundi illik rendkívül nagy nyomás van rajta, állandó rémálmok gyötrik a megváltoztatott külseje és lénye miatt. A köpeny is élősködik rajta, bár megvédi mindíg.  Máskor meg elfordul minden erőszak elől, mintha nem akarná látni. A képregény nézőpontja nem az objektív igazságkeresés, hanem a hős épp aktuális helyzete.

• Broafka
    ez olyan, hogy vannak akik utálják a filmet, és vannak akik szeretik, a kettő között kb alig vannak.

Nem kell igazat adnod, mert ez tény, azért csinálta, mondta is, ezért is lett olyan szar :D
  • Rotcsa
    Jokert nem érdekli a pénz, fel is gyújtja, ha jól emlékszem :D Az meg, h őrült, szintén átjön a Nolenes rendezésből is.
    Amiben igazat ado neked, hogy picit tényleg hihetőbb figurát akart. Azaz nem mesét, mint a képregényben.
    A röhögtető gázról is van szó a filmben amúgy.
  • Broafka
    hohóó, Rozsomák, Batman és Fenegyerek miért lenne antihős?
    De amúgy a Spawn film is hű volt a képregényhez (úgy értem, hogy képregény adaptáció, és nem komolyan vett Nolan-szuperhős-film). Szóval nekem a Spawnnal nincsen bajom, csak nem igazán ismerem