1294
/Facebook
-
#494 Főnix kell sajnos hozzá. Úgyhogy tartalékolj egy olyan 44 CP-t vagy mennyibe került szegénykém. mert az utolsó küldinél mindent eg kell csinálni a 3. pályán. Mindenkit deploy-olni kell, és akkor megjelenik Mistique mint epic boss akit ki kell nyírni -
Gábor3 #493 Igen! Ők küldhetnek, vagy meglátogathatod őket, és van rá esély, hogy kapsz. Viszont Tony Map-ja is adhat, ha rámész. -
#492 Hali, shield pontokat csak ismerősökön keresztül lehet szerezni? -
Gábor3 #491 Annyira nem jó hős, megvár, bár igaz még csak 5. szinten vagyok vele. A csapásai erősek tudnak lenni, de sokszor melléüt.
Eftörsokk: Vadóc nem kell Emmához (legalábbis mikor én csináltam nem kellett), de Skarlát boszorkány, Főnix és Kolosszus igen a legutolsó feladatnál. -
Eftörsokk #490 nekem nincs meg, most a 22. küldinél vagyok, utána fog kelleni valamihez ? -
#489 hát elméletileg az egyik, vagy szinte a legerősebb mutáns, és mégis milyen szar a játékban. Én most vettem meg, mert sajnos Emma Frostos küldikhez muszáj a jelenléte, így most nem tudom megvenni Vadócot, pedig már mióta tartogattam a 90 CP-t :( -
Gábor3 #488 Megjött Vadóc, bár kicsit sokallom azt a 90 cp-t, de végül megvettem. Az első ereje eddig elég átlag, nagy ütések, negatív jelző nélkül. A 2. ereje meg szintén nem rossz + tölti az életet, statit is.
Viszont jó látni, hogy Főnixet feljavították. Már Emma megjelenésekor kapott +2 jelzőt az első ereje, és +1-et az utolsó, s most ha jól látom minden erejének sebzése ugrott + jó egy százast, valamint a 3. erején lévő cooldown-ok teljesen eltörölték. Aztán még jön a fehér ruhája, ami biztos még jobban felerősíti. Illetve a 4. erejének új effektje van, jobban hasonlít egy főnix madárra már. -
#487 hát szerintem ez az adott hőstől függ. Az Evasion mindenképpen hasznos. Én már kifejlesztettem az összes követ (ebből a nagy fehér ami mindenre ad egész jól) de szerintem a narancssárga kövek a leghasznosabbak, mert azok általában variálódnak a def, acc, eva, atck között, és elég nagyokat ad rá. Amiből kevés van azt érdemes kicsit feljebb nyomni. Én inkább eva, def és atck párti vagyok, de az acc növeli a critical ütés esélyét, de a végére pvp-ben már szinte mind1, mert majdnem mindegyik ütés critical.
Én amúgy nagyon nem foglalkoztam a kövekkel, beraktam mindegyikhez nagy fehér kavicsot, egy két helyre nagy narancssárgát, azt kész. -
folie10 #486 hello!melyik hőstípushoz milyen köveket érdemes berakni szerintetek? -
#485 törölve... Lavinánál lehet használni, csak én a mini-bossokat mindig a főbossal együtt nyírom ki -
#484 ezt a pofátlanságot!!!
azt mondja a spec ops-nál, hogy használjam Emma Frostot harc közben, de sehol nem tudom használni, mert sehol nem jön be Team-up-ba!
és a 3. pályát meg nem tudom megnyitni, amíg 10 taskot meg nem csinálok ezek közül, szóval kb lehetetlen nekem megcsinálni a spec ops-ot... -
Rotcsa #483 Rájöttem, hogy csak tűzróka alatt esik szét a játék, asszem mostantól chromra váltok, ha játszok...
-
Gábor3 #482 Sajnos úgy tudom pár a napja ez mindenkinél ilyenre vált, hogy sokkal kevesebb cp-t kap az ember. Az olyan epic bossok is amik garantáltan adtak 80%-ban harc közbe cp-t (MODOK, Elektra, Hood) már nem adnak, illetve xp-ileg is sokkal kevesebbet kapsz. -
Lacc 88 #481 Pár napja nálam is nagyon ritkán ad, max ha a végén a 9-es listából pont azt sorsolja ki. -
Eftörsokk #480 nem tudom mi a túró van, de 4 napja nem kaptam már cp-t csatából... nálatok is ez van vagy csak én vagyok szokás szerint szerencsétlen ? .... -
Gábor3 #479 Árnyék sajna nagyon gyenge, nem használható, max ha majd fejlesztik, de egyelőre a fejlesztők inkább Hulk meg Amerika kapitányt fejlesztették...
A Long live the Queen meg nagy esély SPOILER Ema Frost Spec ops 2-je lesz. SPOILER VÉGE. -
Lacc 88 #478 lvl 100 fuck yeah :D
Van kb 220 Command Point is összegyűjtve. Lassan ideje újra vásárolgatni :D Nightcrawler már nagyon érdekel, ő tuti benne lesz a listában. Már csak megvárom, hogy mi ez a Long live the Queen újítás. -
Gábor3 #477 Még annyi az előzőhöz, hogy feltehetőleg SPOILER Emma Frost a spec 2-ben lesz nyerhető karakter, mint anno Seregély. SPOILER VÉGE -
Gábor3 #476 Ha esetleg érdekel benneteket kiderült jó pár új ruha és hős akik következni fognak.
SPOILER
Új ruhája lesz Dr. Strange-nek, Fenegyereknek, Küklopsznak, Mr. Fantasztiknak, Láthatatlan lánynak, Lénynek, Pókembernek, Kolosszeusnak, még egy küklopsznak, Vasökölnek, Emmma Frostnak.
Új hősök Vadóc (feltehetőleg ő hamarosan), Higanyszál, Valykrie, Tigra, Emma Frost, Gambit, Havoc, Magik
Itt a link, hogyan néznek ki: http://forum.playdom.com/showthread.php?139321-Comic-Con-SPOILERS-Updated-7-15/page35
SPOILER VÉGE -
Eftörsokk #475 egyébként, azt nem értem, hogy ha pl amerika kapitány shield guarjából levon 1-1 kört, ha extra kört kap, akkor a spellek recastolását miért nem gyorsítja az extra kör? meg a dot spelleket se kapja meg többször egy kari ha extra kört kap, pedig szerintem úgy lenne fair, sebezzen már 2x a burning ha 2x jön az illető -
#474 igen, az nálam is elő szokott fordulni :) -
Eftörsokk #473 én folyamatosan mozgok 1300 és 1500 között, felviszem magam, aztán mire ránézek leütnek rólam egy csomót mindíg :( meg az a kedvencem, mikor csak ilyen, 6-7-800-as enemyt lehet választani, aztán olyan mákjai vannak, hogy vesztek 30-40 ratet :P -
#472 nem tudom, én biztos nem költök igazi pénzt ilyen játékokra, nem is érdekel ha ilyenek ellen veszítek. De a sok újításnak köszönhetően azért most már én is talpon tudok maradni 1-2 fizetőssel szemben, van most 1460 Ratingem azzal most jól el vagyok -
Eftörsokk #471 egyébként, a fizetős játékosok kapnak láthatatlan bónuszokat is?
amerika kapitányom ali sebzett, akik ellen harcoltam eddig, azok meg 2x-3x annyit ütöttek mint az enyém, mondom megpróbálom attack isokkal az új skinjét, erre, erre jön megint egy enemy amerika kapitány, 200-al kisebb volt az attackja, a defense kb 20-al nagyobb mint az enyémnek(pvp bonuszokkal persze), erre, az enyém sebez bele crittel 700-at, mondom nem rossz, üt ő, 2100-as crit... hát persze... utána az agentje előhúzta a coulson-t..
-
#470 szerintem én visszaállok majd Colossusra, habár Amerika kapitány visszatámad, de ha éppen nem dodge-ol, akkor meg mondjuk benyalok egy Coulson's revenge-t és meghalt, Colossus meg még azt is kibírja, és neki legalább tisztességesen megmarad a 3 körig a fortress, és még ha mindig él, még akkor is rányomhatom egy plusz körre. Az egyetlen baja, hogy területi támadásokat nem véd ki sajnos -
Eftörsokk #469 úgy néz ki, hogy mikor elsőre ő következik, azt már úgy veszi hogy eltelt egy kör, de mivel általában ő az első, ez így érdekes...
de amúgy úgy fent lehet tartani 3 körig, ha a 3. körben te kapcsolod be a skilt -
Eftörsokk #468 hát igen, kicsit érdekesem működik....
mikor elsőre jön amerika kapitány, akkor 2 kört ír, addig ok, ha blaster ütsz meg vele, és jön az extra attack, utána már csak 1-et? wtf? ráadásul ha bonusz kört kap, akkor is lejön róla még 1, szóval remekül meg van oldva... -
#467 nem azért, de amerika kapitány ku*vára nem tartja 3 körig a shield guardot... -
#466 de, állandóan akad, és fekete négyzetek jelennek meg, eltűnnek a karakterek, sokszor újra kell indítani, mert félek, hogy elveszítek 10 energyt, mert szétesik az egész
szerintem már mások is szóltak, biztos kijavítják majd, legalábbis reméljük -
Rotcsa #465 Nem tudom mi a szar csinálnak mostanság a fejlesztők, de nekem teljesen szétesik a képe a játéknak! Egyszerűen élvezhetetlen! A képek el vannak csúszva,nem folytonos a mozgás, stb...
Nálatok nincs ilyen gond?
-
#464 amúgy ebben egyet értünk, eléggé elbaszták ezzel a 3 körös shield guarddal, mindenki amerika kapitánnyal megy, az egész most már csak azon múlik, hogy mekkora az evasion-je és a szerencsén, hogy dodge-ol e egyáltalán. Onnantól kezdve meg kb tök mind1 ki a másik hősöd, de persze Skarlát Boszorkány mert erős. Most mindenki ezzel rohangál sajnos...
u.i.: találkoztam Árnyékkal pvp-ben eléggé meglepett, de tök jól van megcsinálva a teleportálása, grat hozzá -
#463 alap buffokat nem szed le a debuff fegyver -
Eftörsokk #462 umm, az az új puska, a which hunter, szerintetek leszedi a shiled guardot, meg az ahoz hasonló cuccokat is? -
Eftörsokk #461 bazd meg... ez mekkora egy fos... shield guard 3 körig ? ........... undorító egyszerűen, mostantól ez lesz hogy 2-3 naponta kiadnak valami újat és az lesz az instant pvp win taktika?... -
#460 pofátlanság, most megint Amerika kapitány lett az... "érdekesebb" a kezdő shield guarddal. -
Gábor3 #459 Ha 5 csillagon vesztesz, akkor is ad körülbelül kétszáz valahány xp-t. Valamint szinte minden harcnál 1 command pontot. -
#458 hmm, hát erről lemaradtam, de akkor megcsinálom (a kékeket nem mindig szoktam megcsinálni, mert alig ad xp-t és 10 energy) -
Lacc 88 #457 Most csináltam először, nagyon állat volt :D Én is 700XP-t kaptam érte.
-
Eftörsokk #456 chapter 8/5, asszem The Hood, meg kell csinálni minden harcot meg deploy-t, és akkor megjelenik a térképen -
#455 igen az új thor az tényleg idegesítő, szerencsére egy plusz kört lehet nyerni amíg inspire braveryt nyomat magára. Érdekes amúgy, hogy új colossus, új Thor párosítást még nem is nagyon láttam, pedig az elég kemény lehet.
Amúgy az a rohadt summon thunder elég kivédhetetlen. Még Skarlát Boszorkány Hexe se nagyon védett meg tőle