1294
/Facebook
-
tonimcfish #614 scarlet jo, egyik képessége a shild pajzs, viszsatölti az életeröt a csapatára, másik képessége a hexed, akkor az ellenfél ha támad nem talál, és magát sebzi komolyan. és a 4es képessége egy random képesség mindenkire, lehet jo is meg rossz is.
a kapitánymeg blokkol minden támadást, azaz protektel, bevéd.
a pók annyira nem nagy szám. -
#613 "Viszont ha nincs meg Scarlet Witch, Spider-Man, Amerika Kapitány akkor inkább rájuk gyűjts."
Miért pont rájuk? Ennyire jók? -
tonimcfish #612 azt tudtátok,hogy ha a sima küldetésnél a bossokat egybe nyirjátok ki, akkor 15* ös értéket kaptok a végén?
three of kind bonus, elég komoly. -
tonimcfish #611 hy all.
azt mondjátok meg, hogy mitöl függ a pvp be, hogy melyik csapat agent je kezd?? elégg felbasz már hogy 10böl 9* az ellenfél kezd, és ezekkel a fegyverekkel 1 kör egy csata. -
Rotcsa #610 25 aranyért ad 250 iso-8-at.
24 aranyat lehet venni 3302 Ft-ért telefonnal. Azaz kevéssel több, mint egy feltöltőkártya ára.
, de ez ugye nem elég a 250-re.
28-at adnak 3810 Ft-ért A legtöbb, amit telefonnal venni lehet, az 33 arany,4572 Ft-ért.
Ezt ha az ember beváltja, akkor van 66 aranya, amivel még mindig nem tud megvenni egyetlen egy 90 cp-s karaktert sem. Nagyon gáz, h ennyi pénzből csak egy Árnyékot lehet venni 48 cp-ért és csak 12 cp marad, amivel meg semmit nem lehet kezdeni
-
Okisz #609 Kipörgetett egyszer 250iso-t, meg gondolom arany beváltás, még plusz iso pörgetés. Nekem is mindjárt megvan a 4. szint, de ha arra gondolok, hogy 20nap van még (ha megint nem hosszabbítanak) és 20x50ISO amit küldhetnek, plusz a kipörgetések, elégnek kéne lennie akinek megvannak a hősök. Én ma vettem meg párducot, hogy legalább Avengers oldalon végezzek. -
Lacc 88 #608 Hogy sikerült annyi iso-t összeszedni máris? Én a 22-nél járok és most jön még csak a nagy iso költés
-
Rotcsa #607 Basszus, még csak 9/25-ben járok spec-opban, sose lesz így meg Magik...
50 iso/nap az kevés egy küldetéshez.
-
Rotcsa #606 Na, most látom, h 87-es vagy, ráadásul. Ha eléred a 100-at, kutathatod a következő kristályokat! :D
-
Rotcsa #605 ÁÁÁÁÁ, még csak most keltem fel, nagyon benéztem ezt a kommentet! :D
Valamiért arra válaszoltam neked, hogy kevés a speciális küldetésekhez az iso.... :S Meg h mi az. Bocsi.
Na, a 4. iso-8 csoport, amivel a karaktert tuningolod az lvl1000-tól lesz kutatható.
Ha lvl8-as vagy, akkor valószínűleg még az egyes csoportod sincs meg. Kb 20-50 ig I-es, 50-70-ig II-es, 70-100-ig III-as erősségű isok vannak. Lehet nem tutik a szintek, de én így emlékszek, kb...
-
Rotcsa #604 Milyen lvl8-tól? Én már lvl 97 vagyok és arról az iso8-ról beszélek, ami a spec.op-hoz kell, hogy egyáltalán játszani tudj.Jellegét tekintve olyan, mint az energia. Ha nincs, akkor másoktól kell kapnod. A gifteknél megtalálod.
-
Okisz #603 "Én már 87 es szintű vagyok, de még most sem jöttem rá" :DD
Gábor akkor 2hónap után megmentette a lelkedet.. :D -
Gábor3 #602 Azok a hősök kapják az XP-t, akiket elküldesz. -
vasember #601 Én már 87 es szintű vagyok, de még most sem jöttem rá, hogy amikor elküldöm küldetésekre a hőseimet, akkor miért csak pénzt ad, amikor ez van kiírva akkor, amikor ki kell választani hogy mennyi időre küldöm el őket:
"Earn MONEY and XP by sending a hero on a remote operation." Ez nem azt jelenti, hogy pénzt is meg XP-t is kapok? -
vasember #600 lvl8tól? te most melyik iso8-ra gondolsz? -
Rotcsa #599 Na, már látom, lvl 8-tól ismét van egy iso-8 csoport...:S
Franc, pedig már bíztam benne, h nem lesz több :D Most megint lehet majd napokat kutatni meg repülgetni! :S És akkor még nincs is a cucc a hősökön, mert meg is kell venni! áááááááááááááááá
-
tonimcfish #598 gy all. nekem 10 aranyat adott a napi bonus:)
a reactor charge egyre több embernek megvan,hogy a francba lehet megszerezni? csak epic bossnál?? -
Lacc 88 #597 Csak egyszer adná be a 2000 iso-t :D
-
Rotcsa #596 Épp most kaptam én is újfent egy sisakot, a kurva életbe!
Egyszer azért adott 250 iso-t is.
-
Lacc 88 #595 Nem vagy egyedül :D -
Okisz #594 Rohadna meg, hogy már ötödik napja van a napi kipörgetésnek és 4sisakot adott eddig! -
Rotcsa #593 9/25-nél járok le kell vernem a 2. pályán 10 jégember hulladékot, már 8-at levertem, csak elfogyott az iso-m.
Szóval akkor az avangers befejezéséhez elég Páduc, az x-menhez meg kell Gambit és Vadóc...
Nekem vadóc szerencsére megvan. Gambit amúgy is tetszik, meg akartam venni eddig is.
Végül is árnyék is bejön, csak ne lenne olyan gyenge. Nemrég pvp-ben kerültem szembe egy
Árnyék-Fenegyerek felállássa! Hát, mit ne mondjak, a kapitányomról az a kis gyene teleportos valamelyik támadásával levágott több, mint 1000 hp-t! Emellett el sem lehet találni a nyomorultat! :D
Fenegyereket már ismertem, de így is nagyon nehéz volt letolni!
Kíváncsiságból ránéztem a gyerek adatlapjára és arra jöttem rá, hogy teljesen mindegy, hogy isozod meg a hősöket, mert pvp- ben az számít, h milyen magasak a bónuszaid és, hogy milyen szintű hősök vannak. Minél magasabbak az adott kasztba tartozó hősök szintjei, annál több pontot ad a gép a hősöknek és az ügynöknek is az adott kasztnak megfelelő tulajdonságra, szerintem. Volt, aki tök bénán isozta meg a hőseit és mégis levert, mert magasabb osztályú karakterei voltak és több pvp-bónuszt vett aranyért. Ezeket osztogatja el a gép a kvalitásokra.
-
Rotcsa #592 Gratulálok! Hamar letoltad! :)
-
vasember #591 grat! -
#590 fejleszd ki a mirror's decoyhoz szükséges cuccokat, és vedd meg boltban -
Okisz #589 -
Gábor3 #588 Meglett Magik! :D -
johna #587 Üdv.! Kérek mindenkit, akinek ötlete van, segítsen.
Pár napja Thor karakterem beragadt Busy módba. Olyan mintha kiküldetésen lenne, vagy trainingen, de egyiken sincs. Küldetéseken viszont így nem tudom használni. A playdomál leírtam a problémám, elméletileg két lehetséges megoldást találtam, de egyik sem működik.Azt írják a fórumokon, hogy van hogy 1 hónap is, mire válaszolnak, vagy segítenek, ha egyáltalán reagálnak valamit.....
Most elakadtam a Spec Op Avengers vs. X-mens-nél, a 2.küldetéssorozatnál ugye szükség van Thorra,hogy az egyik mini bosst legyőzzem, de mivel nem áll rendelkezésre, ezért nem tudok továbbjutni.
Mivel már 105-ös szintű az ügynököm, így az újrakezdés szóba sem jöhet... 12 aranyam van, 10 aranyért ezt a feladatot ki tudom váltani, de gyanítom hogy még okozna problémát ez a kis BUG.
Szóval, ha valakinek van ötlete, szívesen venném.
Köszönet! -
Okisz #586 Köszi, akkor még jó, h nem kezdtem bele Avengers oldalon! :) -
Lacc 88 #585 Ő X-men éppen ezért csak az X-ek oldalán fogja beadni, amikor Thort kell legyőzni.
-
Okisz #584 3 az a 83.. -
Okisz #583 Egy gyors kérdés:
A 15. szintnél csak akkor lehet Magik Stepping Disc Ability képességét használni 83szor kell), ha X-men Side ot választok az elején? Vagy Avengers oldalon is beadja. -
Gábor3 #582 Én a helyedben várnék, mert a spec végén biztos jön egy új hős, illetve a főnix ruhák is elérhetőek lesznek majd.
Viszont 56 CP-ből szerintem megéri megvenni Ms. Marvelt (15 CP, Blaster), Stormot (nem tudom mennyi, de 56 alatt van, Blaster), Daredevil (48 CP, Scrapper), Láthatatlan lány (15 CP, Infiltrator).
Viszont ha nincs meg Scarlet Witch, Spider-Man, Amerika Kapitány akkor inkább rájuk gyűjts. -
#581 Van 56 command points-om. Tudnátok ajánlani egy jó hőst? Köszi. :) -
tonimcfish #580 Executive Decision: Defeat Executioner. He is the Mini-Boss of the Avengers side of Mission 2: Knock Knock
Read more: http://avengersallianceguide.blogspot.com/2012/09/marvel-avengers-alliance-spec-ops-3-special-operation-task-lisk-guide-walkthrough.html#ixzz27JlnqprZ -
Lacc 88 #579 Leírja hol találod meg, én a spec ops mission 2-ben csináltam meg, ő az egyik Mini Boss. A sima küldiben is próbáltam, de nem fogadta el.
-
vasember #578 Sziasztok!
A spec ops 12. küldetésénél meg kell ölni Executionert. Ő melyik küldetésnél van? Hol tudom megölni? Sima vagy spec ops küldetéseknél van? Nem akarom végig próbálgatni a pályákat, mert fogy az iso-m. :S -
tonimcfish #577 -
tonimcfish #576 -
tonimcfish #575 megszereztem a phonix flaret na ezt mindenki szerezze be:))