Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pretty cool Guy
Deadpool and 31337 others like this 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
és amikor repülõs küldetésre küldöm a hõsöket, mindenhol ez a süvítõ hang oda-vissza, jhaj istenem...
Skarlát boszi 3. ereje nem a legjobb, az a baja, hogy eléggé véletlenszerû. Sokszor nem mûködik megfelelõen, és alig ad valakire jelet.
amúgy oké, elfogadom, neked nem tetszik hogy hihetõvé tette batman-t Nolan,de ez egy feldolgozás és mint olyan nem kell olyannak lennie mint az eredetinek (bár érdekelne rajtad kívül ez hány embert zavar 😛 ), de azért élbõl leszarozni elég erõs dolog, de ahogy érzed
egyébként igen, épp itt van a baj, hogy a valóságban, fogjuk már fel végre, a képregény adaptációk nem valóságok!! Én nem akarom Jokert valóságosnak látni, mert akkor az nem Joker, ami a képregényben van olyat tuti nem találsz a valóságban, azért szupergonoszok ezek...
Bane-t hogy fogják majd a 3. részben mutatni? Hogy egy elkeseredett Shwarzenegger fan, aki túl sokat gyúrt a sok szteoridpumpával? Mert akkor az megint valóságos (a képregényben meg egy különleges méreg hatására pumpálja fel drasztikusan az izmait)
De még komolyan el is tudom képzelni ezt a baromságot... vagy Poison Ivy, a kertész aki kiharapja mások nyelvét? és ezért valósághûen Méregcsók? Clayface-re is kíváncsi lennék valóságosan (az agyag testû, alakváltó) egy elkeseredett agyagköcsög szobrász? akire ráégett az agyag, vagy mi? nevetséges...
A lényeg, hogy nem szabad hogy támadjon, az elsõ támadása mindig ez a radioaktív szar. Nekem megvan a quantum gyorsító, így +1 kör elõnyre teszek szert, ha ki tudom játszani az elsõ támadása elõtt, akkor gond nélkül meg tudom csinálni azt a részt
mondjuk én tele vagyok emberekkel, de az én ismerõseim is ilyen lvl 60 körül tanyáznak mind
Jó, tényleg rabolt bankot, aláírom, de leginkább valóban vagy figyelemfelkeltésre, vagy a röhögõ gázának a finanszírozására 😛
Amúgy nem azért, de ha a tag nem halt volna meg a forgatáson, akkor fele ennyire lett volna "zseniális" az alakítása. Avassuk mindjárt szentté. Ami Jokeres dolog volt, és tényleg beleillett, és amirõl beszéltem is, az pl a ceruzás jelenet, nah az zseniális volt, félelmetes volt, ugyanakkor vicces is, nah az ilyenekbõl hiányzott több (a nõvérkés rész is viszonylag elment jokeresnek)
De amúgy nem, nem volt zseniális alakítás, Jokernek biztos nem...
Ez komoly! Szerintem a fórumon Ti vagytok a legfejlettebb playerek, jó ha tudtok róla/egymásról! 😄
Joker-t meg így leszólni... az évtized egyik legzseniálisabb karaktere volt a filmben... légy elfogult, ne szeresd, de azért leszarozni kicsit erõs( nem mellesleg, képregényben/rajzfilmben is rabolt bankot... 😄 és a filmben is pont leszarta a pénzt, az csak ahhoz kellett hogy felkeltse magára a figyelmet )
Skarlát boszorkány szerintem nagyon jó. Az elsõ erejét remekül erõsíti a 2. ereje, a 3.-at pedig nemsokára megszerzem, éppen a fejlesztem. Ahogy észrevettem egyedül a tactician-ok a gyengéi, fõleg ha nem védekezik ellenük, mert Amerika kapitány nagyon hamar kitudja nyírni. Remélem következõnek Gambit, Vadóc, Emma Frost vagy Deadpool jön.
DC Comics (vagyis Detective Crime) a nyomozásról szól leginkább, csak nem Columbo vagy Poirot nyomoz, hanem különbözõ szuperhõsök. Legalábbis az elején még annak indult, de azért megmaradtak a karakter stílusok, szóval szuperhõs, nyomozgat, megmenti a jókat, kb ilyen kis tök egyszerû szuperhõsök ha azt vesszük.
a Marvel ezzel szemben inkább a szuperhõsre megy rá, mármint a képességeire, és a lelki világára. Én pl jobban szeretem a Marvel képregényeket, mert van egy-kettõ hõs ami a maga módján érdekes. Pl Rozsomák élettörténete kifejezetten jó; Pókembernek a stílusa tetszik, fiatal kicsit ügye-fogyott, de jó a humora, én pl kifejezetten bírom a játékokban is, hogy folyamatosan poénkodik, és egy-kettõ egész jó 😊 (A filmek azért hagynak kívánni valót maguk után)
A Fantasztikus négyes se rossz, de rettentõ egyszerû az egész, nah õk a tipikus hõsök, szuperképesség, kb nuku élettörténet.
Én amúgy azt szeretem a képregényekben, hogy 1-2-höz elég jó történetet tudnak keríteni, és ha ezentúl még a karakterek is jól átgondoltak és kidolgozottak, a lelki világuk jól fel van építve, akkor az egy jó képregény. Pl nem vagyok nagy Anime fan, de a Japánok nagyon komoly történeteket tudnak kitalálni, és baromi jó kis anime sorozatok vannak
Igazság keresõk õl Batman, Fenegyerek, Õk a maguk módján rendezik az igazásgot.
Kimondottan elfogadott, kedvelt hõsök, mint pl: Pókember, Senkit sem lenne képes megölni, inkább a rendõrök kezére játsza a bûnözõket.
A globális felelõsségtudatúak: Superman pl. Óvja a bolygót, stb..
Rozsomák: Õ elvan magának, erõvel rendezi a dolgait, gyílkolástól sem riad vissza, a következményekre nem gondol. Leginkább a saját sorsa érdekli és kiválaszt egy utat, ami ennek a megismerése felé mutat. Minden mára tesz. Nagy vonalakban...
Nos, Spawn eléggé más. Õ simán kinyír 2 csövest, akik molesztálnak épp egy csajt a sikátorban! kb kicsontozza õket és befesti a vérükel a falat, de csak épp olyan hangulatban van. Tundi illik rendkívül nagy nyomás van rajta, állandó rémálmok gyötrik a megváltoztatott külseje és lénye miatt. A köpeny is élõsködik rajta, bár megvédi mindíg. Máskor meg elfordul minden erõszak elõl, mintha nem akarná látni. A képregény nézõpontja nem az objektív igazságkeresés, hanem a hõs épp aktuális helyzete.
Nem kell igazat adnod, mert ez tény, azért csinálta, mondta is, ezért is lett olyan szar 😄
Amiben igazat ado neked, hogy picit tényleg hihetõbb figurát akart. Azaz nem mesét, mint a képregényben.
A röhögtetõ gázról is van szó a filmben amúgy.
De amúgy a Spawn film is hû volt a képregényhez (úgy értem, hogy képregény adaptáció, és nem komolyan vett Nolan-szuperhõs-film). Szóval nekem a Spawnnal nincsen bajom, csak nem igazán ismerem
Mirõl szólnak a (szuperhõsös) képregények? Általában különleges képességekkel és/vagy erõvel felruházott halandók vagy "Földönkívüliek"
Batman képregények arról szóltak, hogy van egy gazdag fiú, akinek a szüleit meggyilkolták a szeme láttára egy sikátorban (aztán itt jönnek a szokásos szuperhõsös storyk, legyünk maskarás hõsök, hogy megvédjük a gyengét, megbüntessük a rosszakat, stb).
Batman azért érdekes karakter, mert neki nincs szuper ereje. Nagyon jó akrobatikus képességei vannak, jártas a harcmûvészetek széles skáláján és ami különlegessé teszi Batmant, hogy nagyon okos (ezt sajnos kifelejtik a legtöbb batman filmben, Nolan is magasról szart rá...) és persze a különleges öve, amiben viccesen természetesen minden van amire éppen szüksége van
Mitõl lesznek ezek a figurák szuperhõsök? mert nem tudjuk, hogy ki van a maszk alatt... persze hogy tudjuk, hát egy fekete maszktól még fel lehet ismerni az embert, nem is beszélve a hangjáról. Érdekel? NEM!
Nolan azt hiszi, hogy (a Dark Knightról beszélek, szóval a második részrõl, az elsõ még egész jó volt), ha Batman úgy beszél, mint egy hörghurutos, asztmás tehén, akkor nem lehet tudni, ki van a maszk alatt! Ez szánalmas. Halál érthetetlen lesz, hogy mit mond a tag, és élvezhetetlen, és nevetséges lesz tõle a film.
Joker pedig egy elmebeteg õrült, akinek a hatalom a mániája (és különleges fegyvere a röhögtetõ gáz, ami megint tök kimaradt a filmbõl), olyan dolgokat csinál, ami egyszerre ijesztõ, és mégis van benne sötét humor. Pl elõvesz egy fegyvert, ami kilõ egy "BANG" feliratot, vagy mint a normális elsõ Batman részben (ahol Jack Nicholson alakította Jokert) elõvesz egy hosszú (majd 5 méter hosszú) csövû kézi pisztolyt, és azzal lövi le Batman repülõjét. És nem egy csámcsogós, halál közhelyes bûnözõ (ráadásul bankot rabol? bakker, Joker kb telibe szarja a pénzt...)
Nolannek az volt a vágya, hogy olyan batmant kapjunk, hogy elhiggyük, hogy ez tényleg megtörténhetne, egy valóságos batmant... A képregény adaptációk nem errõl szólnak. Ha ilyen filmeket akar csinálni, akkor Flash legyen egy gyorsan futó etióp fekete mondjuk. Vagy egy valóságos Pókember filmet (ami elég rövid lenne, mert megcsípi a radioaktív pók Peter Parkert, és kb kínok kínjával halna meg egy kórházban!)
Nem, ha szuperhõsöket akarok nézni, akkor olyat kérek, mint mondjuk Avangers!
Spawn az egy komolyabb hangvételû mû, mint Pókember, vagy Superman.Helyét tekintve inkább abba a kategóriába lehetne sorolni, ahol Batman, Rozsomák, Fenegyerek és Fekete Macska alkotna egy csapatot. Õk mind antihõsök, akárcsak Spawn, bár egyikben sem jelenik meg az okkultzmus, és a természetfeletti olyan érdekes egyvelegben, mint a Spawnban.
Itt komoly dolgokról is szó van, mint választás, a lélek megmentése a kárhozat ellen, az elrendelt sors elleni küzdelem, emberség az embertelenségben, stb.... Szóval egy elég összetett mû.
A rajzfilmjét nézve gyakorlatilag rádöbben az ember, hogy tényleg egy megraJzolt FILMET néz.
Ezeket megtalálod magyar felirattal a torrent oldalakon is. Anno az HBO-adta.Nekem nagyon bejött! 😊)
Bár én nem voltam soha Batman-olvasó és csak az eddigi Batman filmek adják a kiindulópontom alapját aNolanes rendezések megítélésében. Szerintem nagyon jó, hogy az 1. részben kiderült, honnan vannak ilyen spéci cuccai és ki tervezte azokat, valamint, hogy miként tett szert a közelharci ismereteire. Ezek a kérdéseK mindig kíváncsivá tettek! A második része kicsit vontatottabb és komorabb lett, mint az1., de arra sem mondhatnám erõs rosszakarattal sem, h szánalom.
Hogy Nolané, vagy az eddigi filmek vannak-e közelebb a képregényhez, azt nem tudom.
Sajnos nekem sincs olyan sok képregényem.Nekem tetszett az elsõ két Christopher Nolanes Batman film, de sztm pl a Memento vagy a Tökéletes Trükk c. filmjét nehéz túlszárnyalni 😊
Kedvenc képregényhõsöm! Kár, hogy a 18. szám végeztével nem lett több magyar fordítás, mert becsõdölt a magyar kiadó! 😞(
Istenem, csak e miatt annyira sajnálom néha, hogy nem vagyok amerikai, ott minden gyerek ágya alatt 600 képregény virít, itt meg egy vagyonba kerül egy szám :-/
pedig úgy olvasnék egy csomót:
Pókember, X-men, esetleg Hellboy habár azt sose szerettem annyira, (DC comics közül Batman, nagyon jó a Batman, csak kár, hogy ez az isten csapása Christopher Nolan olyan szinten elbaszta az egészet, hogy ha sírni akarok, elég ha eszembe jut...)
A wiki szerint:"Wanda Maximoff kezdetben a Mutánsok Testvérisége nevû, világuralomra törõ mutánscsapat tagja volt. Az Avengers 16. számában Amerika Kapitány mint a Bosszú Angyalai legújabb tagjaiként mutatta be, testvérével, Higanyszállal és Sólyomszemmel együtt"
lvl 1-es támadása nem erõs, de elég nagy sansszal megkapja a támadását is a támadó (szóval visszafordítja az ellenségre a támadását)
továbbá alapból van rajta egy aura féle, aminél szintén megvan az esély, hogy kivédi a támadást, a többi képességérõl (amirõl még nem tudok nyilatkozni) nem is beszélve.
Asszem egy új pvp karaktert kaptunk, most mindenki ezzel fog rohangászni Amerika kapitány mellett
Mondjuk nem azért de Vanda (Skarlát boszorkány) az nem az X-menek ellen van? én azt hittem, hogy õ a testvériség tagja
Szóval pl harc elõtt neki is ki lehet választani a ruhát?
Ha valaki megveszi, tudna véleményt mondani róla?