1294
/Facebook
-
tonimcfish #574 http://avengersallianceguide.blogspot.hu/2012/09/marvel-avengers-alliance-spec-ops-3-special-operation-task-lisk-guide-walkthrough.html
egy kis help a spec 3 hoz:) -
Rotcsa #573 Nagyon gáz, hogy 50 isot lehet akceptálni egy nap! Így sose lesz meg egy küldim se a kellő számú csillagra! Most kaptam tőletek 50-et, de már a bossfightra nem is maradt elég!
-
Gábor3 #572 Sajna a mirrort én se tudom hol lehet, szerintem nyerni lehet az egyik boss pörgetésbe valahol.
A Daily pörgetésnél 250 isot kaptam. :D Valamint már a laborban van a kard is, 2 nap várakozás. Az első két küldi már 3 csillagos, a két nap alatt pedig feltöltöm magam még isoval. Már nincs sok Magikig, remélem. -
Lacc 88 #571 De felhúz ez a Mirror Image szar a PvP-ben. Már mindenki ezzel nyomul. Hol lehet ezt beszerezni?
-
Gábor3 #570 Max akkor ha valakinek a karaktereken múlik, és nagyon kell neki Magik, akkor mikor elér a két epic bossos küldihez, ott vesz elegendő aranyat, és továbblép. Javaslom aki így tesz, és nincs elég cp-je mindenkire, az próbálja párducot azért megszerezni, mert önmagába elég az avangerses epic bosshoz.
É új hősöket mindig megvettem. Vadóc és Gambitot rögtön, mert mindkettőt bírom, Párducnál viszont agyaltam a megjelenésénél egy-két napot, de megvettem. Egyébként Gambit szerintem nem ér 90-et. Túlzottan gyenge, bár a végtelen kör képességgel simán kilehet nyírni mindenkit. Vadóc az a kaszt szívása miatt jó, de egyébként nagyon átlagos. Párduc sokáig tart mire elérem a szuper állapotát (1 ereje + 2. ereje + 3. ereje, aztán már nagyon erős lesz). Árnyék az gyenge, a leggyengébb hős. -
Okisz #569 Gratulálok, nagyon ügyesen számolhatsz/játszhatsz, he ezek is mind megvannak! :] -
Okisz #568 Uraim, akkor közlöm önökkel, hogy ezt gyengéden beoboáztam. :D
Én pont nem ezekre a hősökre gyúrtam eddig, szóval csak Vadóc van meg, meg 70 CP-m. Mondjuk nekem is van vagy 2chapter négy csillaggal, de ez akkor sem lesz meg, ha csak a napi pörgetésnél nem sikerül az 50CP-seket kipörgetni 3-4szer. :-[ -
Rotcsa #567 Nekem meg csak vadóc van és se cp-m, se aranyam. :(
Hát, nem tudom,eddig nem akartam költeni a játékra, de most lehet mégis eldobok 1-2 sms-t....
Vagy fene tudja.... nagyon nehéz így!
Szemétség, amit csinálnak! Valóban nincs cp a meccek alatt és az új karakterek mind 90-be kerülnek!
-
Lacc 88 #566 Csak a Párduc van meg. Gambit lett volna a következő, csak megakartam várni az új részt előtte. Kár hogy ezeket az újakat 90-ért osztogatják. Baromi sok, főleg mióta nem is esik harc közben CP csak a sorsolásnál vagy aranyért :(
-
Rotcsa #565 Ennek az új csajnak, a Magik-nek a lvl2-es támadása nagyon tetszik!
Vagyis inkább az, ami a hatása! Mindig fellángol a Főnix a karakterken és támadja az ellenséget! :))
NAgyon tetszik!
Ja, meg Árnyéknak az effektjei! Ahhoz képest, hogy milyen egy gyenge karakter, annál látványosabbak a támadásai! A hangok is nagyon jók alatta!
-
Rotcsa #564 Tudja valaki, hogy lehet egy topicot szerkeszteni? Designe-átalakítás, linkek kiírása, stb?
Ha már ilyen jól pörög, csinálnék rajta ezt-azt, vagy odaadnám annak, aki ért hozzá.
-
Gábor3 #563 Lacc 88: Miért, neked kik nincsenek meg közülük? -
Lacc 88 #562 A rohadék nyomorult köcsögök. Nagy mázlim, hogy nem vertem el a CP-t és van 190 betárazva plusz 500 energym és egy egész rész mind 4 csillaggal. Azokat megcsinálom mindegyik után jár 5 CP és talán a sorsolásnál is kapok majd, úgy pont meglesz
-
Gábor3 #561 Sajnos ez épp azért van, hogy rákényszerítsék az embert a vásárlásra. Ha csak nem költesz rá, akkor nem igazán tud összejönni, főleg, hogy két 90 cp-s hős van ott. Én sose vásárolok rendes pénzel, éppen ezért gyűjtögettem az utóbbi időben. Viszont hál isten minden hős megvan közülük. -
Rotcsa #560 Ez k.jó, nekem csak Vadóc van meg és esélyem sincs rá, hogy ezeket mind beszerezzem a 25 nap alatt! :S
-
Gábor3 #559 Második hsz a spec 3 összes feladatát leírja:
http://forum.playdom.com/showthread.php?126209-Special-Operations-Guide
A végén majd az X-Mennel és z Avangersel is kell epic bossolni. Avangersnél Fekete Párduc, X-mennél Árnyék, Gambit és Vadóc fog kelleni. Szóval rájuk gyűjtsetek cp-t, mert ha kell Magik, őket meg kell vennetek. -
Okisz #558 Ez függ attól, hogy melyik chapterből csináltál meg egy roundot, meg milyen level szinten vagy. Meg Gábor is az előbb írta le, hogy mik számítanak még. Én átlagban 200-300e körül szoktam.
-
Rotcsa #557 Amúgy ti hány pontot szoktatok elérni, ha bejön az "exit" nyíl?
Ott alul nézem, nekem mindíg csak olyan 50.000 körül...
Mondjuk ekezekt a harcokat csak "good"-ra tudom megcsinálni, sajnos.
-
Rotcsa #556 Pf, nekem egy aranyam sincs és az iso8-am is elfogyott! :D
Sp van vagy 300, cp is csak 13 :D Energia 140 :D
-
Okisz #555 Egyébként nálam van egy bug a játékban. Az 4dik repcsit nem tudom LvL3nál feljebb fejleszteni, mert nincs upgrade opció. Az összes többi repcsim, 5-6LvLesek, de ez az egy megmaradt 3-ason már vagy 2hónapja. Érdekes. -
Okisz #554 52, neeeee.. :DDD -
Gábor3 #553 Aranyam pedig 52. Arra is ráfér még a gyüjtés. -
Gábor3 #552 Nálam az első küldi 2 csillag és majdnem a feléig ér. A kékeket én is meghagyom, mert nagyon keveset számítanak. Szerintem az is befolyásolja a végeredményt a missionál,hogy a harcait hogyan csináltad meg. Mennyi pontot és milyen minősítést kaptál (oke, great stb). Ez az overkill, megmaradt életedtől is függ. Jelenleg alig 22 órám van még hátra mire végez a labor.
Cp-t én a rendes küldik 5 csillagozásával szerzek, illetve amikor a végén a pörgetésnél kijön. Már csak 2 fejezet van, ahol fel kell húznom, azt kész, bár azon belül is van egy pár 4 csillagos. Tartalék energym van kb 270 csomag, cp csak 189 körül. Pénzt kell gyűjtenem inkább, mert kb 50 ezrem van most. -
Rotcsa #551 Most megcsináltam mindent, csak a deployokat hagytam ki. Így 57.000 körül értem el pontot.
SZerintem a deploy is növeli a pontokat, mert eddig mindig elértem ilyen 120.000-eket.
Na jó, mondjuk az sima küldetésben volt. Ha tényleg így van, akkor viszont nagyon sok iso kell :S
-
Okisz #550 Én meg úgy gondolom, hogy nagy általánosságban a kék gyengéket hagyni, mivel alig adnak XP-t, de az energiát leveszi, és a deployokban meg jó dolgokat is ki lehet pörgetni, inkább az a jobb. De általában én midnent megcsinálok, csak a kezdő chaptereknél hagyom már el, mivel ennyi leveles szinten minimális XP-t ad, de a csillagnövelés miatt muszáj azokat is megcsinálni. -
Rotcsa #549 Én is 4/25-nél tartok. Minél több iso kell ebből, mert a multkor is ott buktam el, hogy nem volt elég.
Most akkor a harcokkal, hogy is van ez?
Minél több épületet tisztítasz meg, annál több pontot szerzel, ami pedig a csillag megszerzésének a feltétele. Nekem most azt íja, érjek el 9-nél több csillagot. SZeritnem a deployokat tényleg felesleges megcsinálni, mert nincs bennük semmi érdekes, viszont érdemes a hulladék(kék-jelzésű, gyenge) ellenfelektől is megtisztítani a pályát, mert az is pont.
-
Okisz #548 Igen, a Cm hiánya volt az ok. Colossus és Phoenix megvolt. És ugye a változtatások óta nem dobálja úgy a CM-et, így nem tudtam összegyűjteni. És visszaolvasva itt a "mestereket", én arannyal se vagyok úgy ellátva, általában 5-10körül mozgok mindig. Meg csak most léptem át a LvL 100-at, szóval van még hova fejlődnöm. Van egy ismim, ő mindig olyan faszákat pörget ki, így nem kell fegyverekre, protect cuccokra költenie, nekem mindig szinte mindig.. :/ Egyébként igen, Scarlet nagyon jó csapatjátékos karakter, sztem én is megveszem majd később. Most tartalékolok CM-ből, hogy ha a végén ha kell, tudjak venni hőst. A felsorolt népszerű karakterekből nekem csak Thor van meg, én is tojtam a többire. De sztem a másik kettőből tuti kell vennem a végén, ha Avengersel folytatom az OPS-ot. -
Gábor3 #547 Aranyt én nem szoktam elhasználni ilyenekre. Régebben cp pontra költöttem őket, most tartalékolok. Egyedül 1 aranyat költöttem azért, hogy kapjak 10 isot, mert ugye ez volt a feladat, de az éjszaka közepén már nem volt senki aki küldhetett volna.
Skarlát boszorkány pedig nagyon jó hős. Miért nem vetted meg? Hisz elég erős és hatékony. Gondolom nem volt rá cp-d, de azért összelehet szedni. Eltudom képzelni milyen idegesítő volt, hogy pont ott. :/ Nekem hál isten minden hősöm megvolt. X-ekből is szinte mindenki megvan, azt hiszem csak Kitty nincsen. Avengersből már jóval kevesebb van. Az ilyen nagyon népszerűek mint Amerika Kapitány, Thor és Hulk nincs meg, de valahogy nem is érzem szükségét. Állandóan mindenki velük jön, unom is, majd egyszer megveszem őket. -
Okisz #546 Értem! Köszi az Epic Bossos infokat, én a többit tudtam!:] A SPEC 2nél is ott buktam el 24/25-nél, h nem volt meg Scarlet...
Én is most 5/25-nél tartok ebben, de nem lövök el arra aranyat, hogy gyorsabban teljen, inkább megvárom a 8 órát. 10 goldot elnyomtam erre a napi ajándék pörgetésre is, ez is új dolog. Néztétek Ti is, hogy mit lehet itt kipörgetni? 50Cm, 100ISO/20ISO, level 80fölötti fegyverek, nem rossz. Pechemre, kétszer is 20as ISO-t pörgetett nekem. Egyébként ez jellemző rám. A cirka 3 hónap alatt amióta játszom vele, 1/50-hez a találati szerencsém jó cuccra.. :P :D
Sok sikert mindenkinek. -
Gábor3 #545 Most várhatok 1 napot... 10/25-nél vagyok, gondolom a következőnél már két nap lesz. :/
Aki nem tudná annak mondom, hogy a deployokat, az x vagy avengers hős harcokat és a meghatározott számú ellenség megölése feladatokat nem kell specesben megcsinálni. Deploy van a simákban is, harc is lehet a sima fejezeteknél vagy pvp-ben, az ellenségnyírós szintén van a simába. Például mikor olyan hótrollokat vagy miket kell nyírni, azok szintén benn vannak az első fejezet 5. küldiébe. Viszont szerintem majd ezeket is meg kell 3 csillagra csinálni.
Okisz: Azt olvastam a hivatalos fórumon, hogy már 2 epic boss is lesz a végén, szóval biztosan lesznek olyanok, hogy csak meghatározott hősökkel lehet nyerni. Viszont feltételezem, hogy avangers és x-men hősökre nem lesz szükség, mivel ha pl avengersekkel vagy, akkor érdekesen nézne ki, hogy x-ek kellenek a továbbjutáshoz, de ki tudja?
Én nnak örülnék, ha Seregélyt meglehetne valahogy szerezni, mert a spec 1-et nem csináltam meg, de jó lenne ha elérhetővé válna. Bár szerintem biztos elérhető lesz még valamikor valahogyan, ha csak limitált ideig is. -
Rotcsa #544 Aki gyakran játszik vegyen már fel, léci!
Nem is tudom, volt, aki kérte, hogy vegyem fel, elküldtem neki, de aztán semmi...
https://www.facebook.com/HusztiR
-
Rotcsa #543 Tök midnegy melyikkel kezditek, mert a 2. küldetésnél úgyis meg fogja kérdezni újra.
Az 1. pályán x-voltam, most avi vagyok. :)
-
Lacc 88 #542 Elég jó mind a két oldal, nagyon bejön a történet is. Jól eltalálták ezt a részt
-
Okisz #541 Avengers lett belőle! Reméljük itt nem lesz olyan szopatás a végén, hogy ha nincs meg a kellő hős(ök), akkor nem tudod unlockolni Magik-et.. -
Okisz #540 Én is ezen agyalok most, hogy melyikkel indítsam el.. :] -
Gábor3 #539 Megjött a spec 3. Jelenleg várok, mivel 8 óra, mire a laborban végeznek a cuccal. Magik egész jó hősnek tűnik, de sajnos biztosan gyengíteni fogják majd, eddig minden ilyen hőssel megtették. Ti melyik oldalra álltok? Bosszúállók vagy X-Men? Én az x-ekhez álltam, csak sajnálom, hogy azokat a jó kis főnix ruhákat, amiket a párbeszéd közt hordanak nem lehet megvenni vagy hordani. Majd talán később. Viszont, ahol láttam (nem biztos, még az elején vagyok) tök mindegy melyik oldalra állsz, annyi, hogy ha x vagy nem lehetsz avengersel, ha avi vagy nem lehetsz x-ekkel. Illetve a bossok, párbeszédek mások. -
Rotcsa #538 Én azért gyúrok pvp-re, mert azt igazi megmérettetésnek tartom.
A játék maga elég lapos, a spec. küldik a pályák végén és a specopok, amik azért kemény pillanatokat hoznak. De az is csak gép.
Bár a pvp is gépharc valamennyire, de ott azért megfigyelhető a többiek gondolkozása és stratégiája is. Ha arra tud valami jót összehozni az ember, hogy sokakat legyűrjön, akkor az igazán király, szerintem.
Sajnos engem is lezúznak reggelre. Egyelőre nem találtam olyan összeállítást, amivel a gép is nagy arányban győz, nem csak én.
-
Gábor3 #537 Én nem igazán gyúrok PvP-re, mert volt olyan többször is, hogy nagyon jó helyen álltam reggel, napközben dolgoztam, mire este hazaértem több százast lecsúszott. Viszont szerintem hacsak nem minden nap PvP-zel keményen, akkor nem igazán érdemes azon aggodalmaskodnod, mert egy-két nap kihagyás nagyot csúsztathat lefele. Én is sokáig győztem a Cat+Főnix csapattal, mostanság kezdek kikapni, így ideje áttérnem másra, de költeni nem akarok cp-t, mert lehet a spec 3 jó dolgokat fog hozni. Ugye eleve lesznek Főnix ruhák több hősre is, amit még nem tudom mi úton lehet megszerezni majd. -
Rotcsa #536 Attól kapok idegrohamot, amikor már majdnem leamortizáltam valakit, erre jön az ügynökük és:
creative churce-vagy miaz.... azaz + 1000 Hp...! :D
Uhh... franc essen bele ezekbe!
-
#535 hát Amerika kapitány + Mockingbird egész jó tud lenni. Vagy Future Fundation ruhában the Thing és Invisible Woman. Ezekkel még a gép is jól játszik, feltéve ha első körben nem hal meg az egyik Fundation karakter. Tovabba ügynöknél valami fegyver, aztán mirror image decoy vagy mi a szar az. Esetleg egy magnetic shield aminek eltűnésével plusz egy kört kapsz. Én most ezt a szart akarom megszerezni, eddig 57X vittem végig a pályát, de még egyszer sem sorsolta ki a rohadék...