Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Eftörsokk: Vadóc nem kell Emmához (legalábbis mikor én csináltam nem kellett), de Skarlát boszorkány, Fõnix és Kolosszus igen a legutolsó feladatnál.
Viszont jó látni, hogy Fõnixet feljavították. Már Emma megjelenésekor kapott +2 jelzõt az elsõ ereje, és +1-et az utolsó, s most ha jól látom minden erejének sebzése ugrott + jó egy százast, valamint a 3. erején lévõ cooldown-ok teljesen eltörölték. Aztán még jön a fehér ruhája, ami biztos még jobban felerõsíti. Illetve a 4. erejének új effektje van, jobban hasonlít egy fõnix madárra már.
Én amúgy nagyon nem foglalkoztam a kövekkel, beraktam mindegyikhez nagy fehér kavicsot, egy két helyre nagy narancssárgát, azt kész.
azt mondja a spec ops-nál, hogy használjam Emma Frostot harc közben, de sehol nem tudom használni, mert sehol nem jön be Team-up-ba!
és a 3. pályát meg nem tudom megnyitni, amíg 10 taskot meg nem csinálok ezek közül, szóval kb lehetetlen nekem megcsinálni a spec ops-ot...
A Long live the Queen meg nagy esély SPOILER Ema Frost Spec ops 2-je lesz. SPOILER VÉGE.
Van kb 220 Command Point is összegyûjtve. Lassan ideje újra vásárolgatni 😄 Nightcrawler már nagyon érdekel, õ tuti benne lesz a listában. Már csak megvárom, hogy mi ez a Long live the Queen újítás.
SPOILER
Új ruhája lesz Dr. Strange-nek, Fenegyereknek, Küklopsznak, Mr. Fantasztiknak, Láthatatlan lánynak, Lénynek, Pókembernek, Kolosszeusnak, még egy küklopsznak, Vasökölnek, Emmma Frostnak.
Új hõsök Vadóc (feltehetõleg õ hamarosan), Higanyszál, Valykrie, Tigra, Emma Frost, Gambit, Havoc, Magik
Itt a link, hogyan néznek ki: http://forum.playdom.com/showthread.php?139321-Comic-Con-SPOILERS-Updated-7-15/page35
SPOILER VÉGE
amerika kapitányom ali sebzett, akik ellen harcoltam eddig, azok meg 2x-3x annyit ütöttek mint az enyém, mondom megpróbálom attack isokkal az új skinjét, erre, erre jön megint egy enemy amerika kapitány, 200-al kisebb volt az attackja, a defense kb 20-al nagyobb mint az enyémnek(pvp bonuszokkal persze), erre, az enyém sebez bele crittel 700-at, mondom nem rossz, üt õ, 2100-as crit... hát persze... utána az agentje elõhúzta a coulson-t..
de amúgy úgy fent lehet tartani 3 körig, ha a 3. körben te kapcsolod be a skilt
mikor elsõre jön amerika kapitány, akkor 2 kört ír, addig ok, ha blaster ütsz meg vele, és jön az extra attack, utána már csak 1-et? wtf? ráadásul ha bonusz kört kap, akkor is lejön róla még 1, szóval remekül meg van oldva...
szerintem már mások is szóltak, biztos kijavítják majd, legalábbis reméljük
Nálatok nincs ilyen gond?
u.i.: találkoztam Árnyékkal pvp-ben eléggé meglepett, de tök jól van megcsinálva a teleportálása, grat hozzá
Amúgy az a rohadt summon thunder elég kivédhetetlen. Még Skarlát Boszorkány Hexe se nagyon védett meg tõle
mellesleg milyen epic boss?
6k-t sebzett elsõ körben vele az enemy... utána meg az új thor skinnel egybõl summon thunder, az meg 4k-t a maradék embereimbe...
2x-es esély meg azért van rá mert kettõ 5x-ös cp mezõ van...
de ezek szerint te meg se csináltad még, mégis tudod hogy nem kaphatok érte annyi xp-t... 😊
mondjuk aki 2 quantum Jumpert (72 arany) rak pvp bónuszába és coulson's revange is van (azt már nem is tudom mennyi arany volt, de marha sok) megvan az összes karaktere és majd mind maxon, power of fourral és chrono overdrive-val jön szembe... azzal azért kicsit nehéz felvenni a harcot, de jó hírnek könyvelem el, hogy majdnem nyertem 😊 már csak amerika kapitánya maradt meg, csak sajnos Skarlát Boszorkánnyal szemben
kék Colossus új ruhában, és Skarlát Boszorkány. Ez még akkor is életképes, ha téged támadnak, mert Colossus 3 körig megvéd minden célzott támadástól, és nagyobb a védelme is ilyenkor, nehezebb leszedni. Amerika kapitány eléggé megküszködik vele. Piros karakter könnyen leszedheti az igaz, de én Zöld ruhában rohangászok, a plusza amit ad igen jól tud jönni, és a lila meg nem nyer akkora pluszt vele ha megtámadja. 3 kör meg pont elég (már ha nincs akkora peche, hogy megölik addig), hogy Skarlát Boszorkány kihasználja a 4. képességét. Egyedül a területi támadások amiket nem bír kivédeni, de olyat kevés karakter használ, és ritkán erõsek.
azt ugye tudod, hogy az xp mennyisége függ a szintedtõl, és a még nem 5 csillagosra csinált pályák hozzárendelt szintjétõl is. Szerintem sose kapsz 700XP-t... ha csak nem lvl 1-es az ügynököd és egy lvl 50-es pályán rohangálsz, amit meg se tudnál csinálni. És miért van 2X-es esély 5 cp-re?
egyébként chapter 8/5-ös pályán az epic boss kicsit xp booster... 6-700 xp, ráadásul 2x-es esély van 5 cp-re 😛