1294
/Facebook
-
Rotcsa #654 Én mást mondanék, mint BoneDragon, szerintem az egyik legjobb kasztbeli!
Nála csak Daredevil a jobb, szerintem a radar sense.miatt megemelkedett evasion és a kontrák miatt!
Gyakorlatilag egy olyan inflitratornak lehetne mondani, aki jobb, mint egy inflitrator, mert sokkal gyorsabb is lehet és minden körben kontráz, amíg fent a radar.
Ironfist nagyon jó az ironfist nevű támadása miatt, valamint az élet visszatöltése és a tulajdonságainak megemelése miatt. Ha jól isoztad fel és sikerült mondjuk 5x feltenni rá a növekedést, akkor igencsak megkeserítheti a pvp-sek dolgát! A 1. támadása egy megnövelt erejű ütés chi-vel, ami pusztít! :)) Pláne, ha előtte sokszor feltetted a 4. képességet. A 3. képessége életerő visszatöltés. Akár magadra, akár bárkire.
Én majd idegbajt tudok kapni, amikor már majdnem legyűrtem egy veszélyes ügynököt, akinek mindenféle veszélyes spéci cuccai vannak, erre az visszatölti!!
90-ért vehetsz rozsomákot, de azt szrintem csak akkor, ha rajongó vagy, mert amúgy nem csinálod magad össze tőle, ha ellenfél pvp-ben, akkor sem....
Most gyanítom, h Magic lesz a legjobb scarper!
Van még pókasszony, de igazából nem nagy szám. Néha jó nagyot üt, viszont hamar ki lehet nyírni.
Ki van még, ki van még...? Pókasszony, fenegyerek, vasököl, rozsomák, Magic,más nem jut most eszembe...ja, de! A jony gyerek, vagy ki, sárga pólóban! Hát, annyiban jó, h hatástalan rá a bleeding, meg az 1. támadását ha 2x benyomod, akkor majd kontráz mindenkit. A 3. támadása elég erős, egy jó nagy jbal-horog, :D a 2. egy sima földdöngetés, evasion reduced-el.
a 4. meg egy személyvédelem single-atttack ellen. Nem bántam meg, h megvettem, egész jó, néha be tudok fejezni vele egy meccset, de nem ájultam el.
-
Gábor3 #653 Bocsi, előző hsz-en tonimcfish-nak szántam, nem bonedragonnak.
Nincs meg Iron First, de szerintem átlagos, vannak jobb kasztbeliek is.
Ez a felveszlek - letiltalak nekem nagyon nem jön be.
-
#652 Én is letiltom azokat akiket csak játék miatt veszek fel. :P
Amúgy Iron Fist-ről mi a véleményetek? -
tonimcfish #651 én se , ezért van egy marvel csoportom létrehozva:) oda tettem öket, nem látom h miket irpogatnak, üzennek osztanak meg, mert minden levan tiltva:) -
Gábor3 #650 Bonedragon: Hát igen, van akinek mind megvan és jó magas szinten.:) Én mondjuk 9. fölé csak akkor megyek, ha már nagyon sok a pénz, shield pont, mert egy kőért, annyi ezüstöt meg pontot kidobni...:/
Úgy tudom csak, úgy lehet ismerőst szerezni ha facen ismerősnek jelölöd, majd így hozzáadhatod a csapathoz, na én ezt nem akarom. Egy játék miatt nem akarok több tucat ismeretlen embert bejelölni facen, hogy ismerem. -
tonimcfish #649 http://forum.playdom.com/showthread.php?84659-Official-Add-Thread-Marvel-Avengers-Alliance/page93
itt van kb 1000 játékos, aki mind arra vár , hogy marvel barát legyen, akinek nincs meg az 50 ember, ajánlatos a linkeket megnyomni, és a felkérést elküldeni, a napi 50 pvp meg sp illetve az energik,és ezüst sokat ér. -
tonimcfish #648 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_i4xib3ileu.jpg
nekem ez a seregem. -
#647 Bejelöltelek.
Amúgy én nagyon kevésnek tartom ezt a 60 energy-t. Ráadásul még lassan is tölt vissza. :/ -
Gábor3 #646 CP-t tartalékoltam. :) Mikor még az ellenfelek doptak pontot, akkor Elektránál nagyon megszegtem magam, így ha kellett valaki, akkor pár napig az ő epic bossát csináltam. (5 csillagosan, mindig vesztettem, de így is rengeteg XP járt érte, + egy cp pont) 250-nél viszont sose volt többen tudtommal. Mikor megszüntették ezt, akkor nekiálltam az 5 csillagosításra, így ha egy küldetés 5 lett, kaptam 5 CP-t, négynél meg ugye 1 aranyat. (már csak 1 fejezetet kell 5 csillagosra csinálnom) Ám a játék elején még az aranyaimat mindig CP-re költöttem, most már gyűjtöm, jelenleg elég sok van, de szeretném megtartani.
Hőseim:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_e338nu9dmx.png
Jelenleg Ciklon épp fejlesztésen van, így nemsokára eléri ő is a 9. szintet. Azután pedig Láthatatlan lányt és persze Magikot fejlesztem tovább 9.-ig.
Lehet sokan furcsán nézitek, hogy sok mindenkim 6. szintig van. Ez azért van, mert nekem csak 5 ismerősöm van aki játszik a játékkal, a repülőim is mind alacsony szinten járnak (majd fejlesztem őket), így nem engedhettem meg még magamnak régen a 9. szintig húzást. 6.-ig viszont mindenképp elvittem, hogy 3 képességük legyen legalább. Nem rég kezdtem el a 9. szintre húzást, így azok akiknek hasznosnak találom a 4. erejét, felhúzom. Ciklon már nagyon rég megvan, mégis csak most jutott rá sor. Brusierekből elég kevés van, bár Kolosszusnak és Ms. Marvel-nek is megvan a Brusier ruhája, szóval őket is tudom használni, de Bestia remélhetőleg szintén ez lesz, és akkor őt megveszem.
Hát igen Amerika Kapitány. :) Eleinte megakartam venni, de mindenki azzal jött, már untam, illetve olvastam, hogy a 4. ereje miatt sorolható a jó hősök közé. Viszont Thor és Hulk sincs meg. Hulk az nem izgat, Thor meg valahogy nem jön össze, nem érzem szükségesnek. -
tonimcfish #645 pont kapitány nincs meg neki, érdekes:) -
#644 Honnan van ennyi hősöd? Vetted vagy sok cp-t mákoltál? :) -
tonimcfish #643 de a reactort beszoptam, epic bossnál 4* pörgettem 5 aranyért, és mind a 4* egy kalap szart adot, se a reactor cucc, se iso, se cp, baszsák meg. -20 arany a semmire:( -
tonimcfish #642 nekem is megvan magic, mi a hihetetlen ebbe?:) -
Gábor3 #641 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_tvd85si4da.png -
Gábor3 #640 Nem hazudtam, és nem akartam húzni az időt sem. -.-
De, hogy elhidd, tessék:
-
#639 na vajon...
(húzd az időt...) -
Okisz #638 Egyébként, engem is felvehet az, aki aktívabban játszik..
facebook.com/okisz04 -
Rotcsa #637 Jaja, nekem is! :D
-
Rotcsa #636 Rohadjon meg, most is csak gránátot adott.! :D
-
#635 Nem hiszem el, 3. napja a mystical munitiont pörgetem... -
Rotcsa #634 Ehh, de jó lenne kipörgetni vagy 2000 iso-t :D
Akkor már lehet én se a 10/25-nél lennék. :)
Most kell kifejlesztenem a 2. fegyvert, 80 iso kell hozzá. Vagy vagy 4...:D
Mire összejön a napi 50-max küldésből, nekem az 1.5 nap és akkor még el se kezdtem fejleszteni, ami meg 24 óra... szóval elment kb 2.5 nap, ha minden klappol és még van 15 task...:S
-
Okisz #633 Hidd el, meglehet azt csinálni. Gábor nem egy szinten mozog veled.. ;]
Mellesleg a két fegyver kifejlesztését is lehet gyorsítani arannyal, nem kell megvárni a 24 és 48 órát.
Holnap meglesz nekem is Cyclops legyőzése, és akkor már csak a 3csillagos chapterek teljesítése marad hátra. És akkor részemről végeztem is a Spec Ops3-mal (sajnos). -
Lacc 88 #632 De ha kipörgeted a napi pörgetésnél a 2000 iso-t lazán meglehet.
-
Lacc 88 #631 Próbáljátok meg a Chapter 7-nél a Fáklyás 6-os küldetésben. Számomra teljesen esélytelen mind a 3 boss egyszerre :D Pedig sok időt meg energyt spórolnék vele.
-
Gábor3 #630 Ezt most kinek írtad? -
#629 képt!!
most vagy 24 órán át folyamatosan játszol, vagy egy rohadt nagy kamu... (csak a 2 fegyver kifejlesztése összesen 3 nap) és naponta elfogadhatsz nem is tudom... 30-35 iso8-at. Hamarabb el is fogy a végére... -
tonimcfish #628 az dönt hogy kinek az ügynöke kezd, aki kezd 90% ban az nyer:) -
tonimcfish #627 akadnak:) jokis kövek is, meg cuccok is, egy csoportos támadással, 13000t sebzek mindnekire:)))szallllllllll:) -
Rotcsa #626 Atyaég! :D Mennyit játszotok? :D
Gondolom ott már igen spéci cuccok vannak, igaz?
-
tonimcfish #625 172 es lvl, de itt már mindenki kemény, egyik ismerösöm 300as, max lvl:) -
Rotcsa #624 Te már ott tartasz? Durva...:D
-
tonimcfish #623 170 es szintemnél olyanokat sorsolhatna ki, a bossoknál, hogy 1200 attak 800 def, persze sose adta még ki:)igy beérem a 45000 attakkal, és a 35000 deffel:) -
Rotcsa #622 Érdekes, hogy amióta megmeltem a pvp bónuszaim 7000-körüli értékől olyan 10-11k körülire, már nem vernek le a sárga földig, amikor nem én játszok. :D top13%-ig elmentem, és ott vagyok már 2 napja, kb...
Lehet, mert inkább spec.op-ozik mindenki, de szerintem nagy jelentősége van!
Most van egy jó cucc, 518-at ad az attackra és a defre is. Csak 2 arany...
-
tonimcfish #621 vkinek megvan a reactor charge?? mire jo pontosan? nem tul jo az angolom, google meg félek nem pontosan fordit:) -
tonimcfish #620 persze az uj csoportos támado fegyoval 1 kör minden csata:)
emma jo faj még, a psyho támadásaival:)de kitty is jo, 3 körig sehogy se lehet sebezni:)) -
tonimcfish #619 nehéz, ügyesnek kell lenni azért hozzá:) -
Rotcsa #618 Na, ezt kipróbálom! :) Köszi!
-
Rotcsa #617 Ismét megkérdezem, mert eddig nem jött válasz:
Topicdesigne-hoz ért valaki? Mit kell tenni, hogy háttér legyen, meg menü, meg ilyen sok fittyen-futty? :) Ért ezekhez valaki? Az indító képernyő akár lehetne is a háttér ..:)
-
#616 Köszi a válaszokat. Hát akkor egy darabig még gyűjtögethetek, mert se a napi, se a bossok nem dobnak cp-t csak ilyen gagyi cuccokat. :( -
Gábor3 #615 Scarlet Witch és Spider-Man nálam kedvenc hősök közé tartoznak. Mindkettő nagyon hasznos, erős ellenfelekhez kiváló. Amerika Kapitány nincs meg, de mások szerint igen hasznos.