Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudom, volt, aki kérte, hogy vegyem fel, elküldtem neki, de aztán semmi...
https://www.facebook.com/HusztiR
Az 1. pályán x-voltam, most avi vagyok. 😊
..ki ez a szörny a tükörben..
..ki ez a szörny a tükörben..
A játék maga elég lapos, a spec. küldik a pályák végén és a specopok, amik azért kemény pillanatokat hoznak. De az is csak gép.
Bár a pvp is gépharc valamennyire, de ott azért megfigyelhetõ a többiek gondolkozása és stratégiája is. Ha arra tud valami jót összehozni az ember, hogy sokakat legyûrjön, akkor az igazán király, szerintem.
Sajnos engem is lezúznak reggelre. Egyelõre nem találtam olyan összeállítást, amivel a gép is nagy arányban gyõz, nem csak én.
creative churce-vagy miaz.... azaz + 1000 Hp...! 😄
Uhh... franc essen bele ezekbe!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Arról nem tehetek, hogy van olyan karakter, akivel a gép jól játszik pl: Amerika Kapitány és olyan is, akit nem használ ki rendesen, pedig igen nagy lehetõségek vannak benne:
Pl Daredevilnél sose kezdett még radar-sense-el a gép,ahogy láttam.
Általában, ahol Emma frost van, ott nagyon nyögök miatta, (de szerintem sokan mások is)
Thor okoz még kellemetlen perceket, amikor mindenkinek odabasz a villámaival.
Egy jól meghúzott Kapitány is elég kemény tud lenni. Szerintem Õ az egyik legjobb pvp karakter.
Mellé, hogy kit lehetne tenni, nos: Ez nem olyan könnyû kérdés, mert nincs még egy olyan karakter, mint õ, aki minden tulajdonságában ennyire jó. Gyakorlatilag csak el kell dönteni, hogy az ember mit akar belõle: Kitérõs, visszatámadós játékost
-Ami szerintem a legjobb, mert a képességei is erre adottak, meg a gép is így játszik vele.
Vagy esetleg egy védekezõ, hosszú életû , bruiser-szerû stílust alkalmazik az ember annak ellenére, hogy nem vesz neki ilyen cuccot. A statjai ezt lehetõvé teszik.
A 2. karakter eldöntését szeritnem az is befolyásolja, hogy a saját karakterünk miképp van fejlesztve. ÉN most pl:
a plusz köröket és a kontrát tartom jónak. Ezért S.A-princer, majd utána a plusz körben egy lazer stopper, majd az a hibrid fegyver, amin ott a penge. Ha az ember jól csinálta( támadás után bõszen nyomogatni kell az attack-ot és akkor üt még egyet)
akkor azzal 2-t kap az ellenség. Máris spóroltunk 1 kört. 😊) Vagy ha nem ezt a cuccot, akkor a bore action 4-puskát használom.
Az nagyon nagyot sebez, igaz 1 körbõl kiesek akkor.
A fenegyereket meg azért alkalmazom, amiért a kapitányt: a kontrák miatt. Minden kontra 1 kör spórolás. A nagyon magas kitérése miatt pedig jó eséllyel el sem találják. 😊)
Csak a gép balfaszként játszik vele
már bocs, de én 1100-as ratingig is eljutottam, de sajnos a hülye ügynök fegyverek, amiket aranyért vesznek... nem mindig tud a gép nyerni ellenük. Most nem pvp-zek, mert a Thing-re gyúrok, és a különleges ruhájára, de lehet, hogy spec opsnál majd kapok valami jóságot.
Szóval egy pvp csapat akkor jó, ha akkor is életképes az esetek döntõ többségében, amikor nem te támadsz 😊
Már így is 2x maradtam le a spec. opos karaikról, mert nem volt elég cuccom hozzá.
Majd néha én is küldök. (úgy értem nem csak azt, amit megkapok és visszaküldöm, hanem gift-menübõl)
Elég gáz, hogy a PvP kb kimerül egy tucat kariban, akiket használnak az emberek. Fel is hagyok vele egy darabig, úgyis le fog kötni a Spec Op 3 😄
Amint meglátom, hogy valaki a skarláttal jön, azonnal támadom, mert az a banya teljesen összezavar mindent a káosz-varázzsal!
Gamit is egyre idegesítõbb, ha magasabb szintre húzzák! Akitõl idegbajt kapok, az Emma frost a diamond body-képességéve!
Egyszerûen nem tudom megsebezni még a bolt 4 action bore-puskámmal sem, ami azért ha talál, akkor azt megérzik a legerõsebb bruiserek is! De nála... á, semmi... Akkor merem csak ütni, ha látom azt a piros kis szart, ami azt jelzi, hogy épp most nem változik át gyémántba. Fenegyerek jobb-lába(6. szint) már sok igencsak kemény hõst küldött át a másvilágra, de õt meg sem karcolja! :S:S ááááááááááááááá Arról nem is beszélve, hogy mivel mentális támadásai vannak az esetek többségében, ezért kontrázni sem tudom se a kapitánnyal, sem a fenegyerekkel! Idegbaj!!
Vettem egy hibrid fegyvert, ami pisztolynak néz ki, de van rajta egy nagy penge. Nem értem igazán, hogy mikor és miért üti a kontrát, de ha betalál, akkor igazán megkönnyíti a dolgomat!
Eddig arra taktikáztam,hogy Fenegyerek majd mindent hárít és megkontráz. 1200-felé kerül az evasionja, amikor benyomom a radar érzéket. Alapon olyan 800, ha pvp-zek. A team-nézõben kb. 500-at ír alap evasionnak.
Az inflitratotokat szétkapja, mint foxi a lábtörlõt, mert legfõképp attac+eva-ra rendeztem be, az elõbb leírt taktikának megfelelõen!
Röhögök, amikor pókember nem tudja megütni, de õ mindíg eltalálja, hiába nyomja be az incress eva-t, vagy a tingiling sense-t. 😄(future-ruhásoknál) Azt igazából nem tudom, hogy miként használhatja a gép daredevilt pvp-ben,mert eddig csak nagyon kevés olyan felállást láttam, ahol ott volt, de szerintem tuti nem a radarral kezdi, pedig ha így lenne, akkor nagyon sok játékos verné a fejét a falba! 😄
Úgy láttam, új ruhát is fog kapni, na az tuti, hogy megveszem neki, ha valami értelmes cucc lesz!! 😊 Nagyon szeretem, megérdemli!
A Kapitány pedig ugye alap shield guard-al kezd, ami miatt az elsõ kör minden ütközete garantált kontrát eredményez. Jó lenne egy háborús ruha neki, mert akkor alap lenne a kontra 2, vagy nem is tudom, talán 3 körig, így hát megspórolod azt a kört támadással, amit amúgy a shieldre nyomnál el.
Na meg Gambit még mellé a Four of Aces nyomorultsággal ( 4 támadás egymás után mind kritikus ütéssel). Na akkor tudok agyfaszt kapni.
Remélem, még tudok beljebb jutni egy kicsit! 😊)
Ha lenne olyanom, akkor a Daredevilem kvázi érinthetetlen lenne,viszont mindig osztaná a pofonokat, ha támadás éri!
ÉÉÉÉs, sikerült! 😊)
Most csak olyan 90-91-es szintû hulladékokat kaptam, akiket ledaráltam, mint a mákot! 😄
Célom a top 10% lenne!

<#falbav>#falbav>
Jól néz ki szerintem. Hamarosan meg jön a spec 3 is. 😊
vannak külföldi forumok, ahol csak beirod magad, vagy rákeresel emberekre, és 1 nap alatt megvan az 50 ( maximális) ismerösöd.)(http://forum.playdom.com/showthread.php?84659-Official-Add-Thread-Marvel-Avengers-Alliance)
sajna pvp be én is elkuncsorgok, a 156 os szintemen elég necces ellenfelek vannak már. kéne valami jo kis pvp csapa, probáltam már mindent, de tutit nem találtam, kapitány már nem az igazi, kitty p meg invisble csaj nem rossz, a scarlet se, csak ha kapitány az ellenfél, akkor hali neki.
saját tapasztalatok vannak? tippek? vissza olvasgattam a topicot, hát elöbb is megtalálhattam volna😊
Ügynök + Amerika kapitány (WWII ruhában) + Mockingbird
PvP nekem 90% nyeréssel végzõdik szerencsére. Egyedül akkor rezeg a léc, ha Skarláttal nagyon jól bánik az ellenség, de általában sikerül mindig kinyírnom. Viszont a gép az én csapatommal nagyon rosszul játszik, viszont ha én irányítom, akkor semmi probléma.
A csapatom Ügynök + Fekete Macska + Fõnix. Régebben haszontalannak tartottam macskát, de aztán rájöttem, hogy lehet belõle sokat kihozni, és azóta egyik kedvenc hõsöm a játékban.
Megint elkezdtem a PvP harcokat, de sokszor belefutok kemény arcokba, ahol esélyem nincs.
asszem ez is úgy van ingyen, hogy veszel aranyat, aztán kapsz mellé ingyen még, vagy a fene se tudja. Mi van ma már ingyen? levegõt se nagyon vehetsz ingyen.
De ha sikerül, akkor írd le nekünk ide hogy kell 😊
Azt nem tudom, h mi az a bankkártyaszám... Próbáltam azzal, ami a kártyára van írva, de nem volt jó.
Gambit viszont mindig nagy favorit karakter volt, úgyhogy 90 CP ide vagy oda, egybõl megvettem 😛
jah, Invisible Women-nél nehogy rárakjátok Vapor nevû bossra a Cage támadást, mert onnantól vége a játéknak, legalábbis én ráraktam, és folyamatosan csak Change State-et tudott "támadni" így a 10.-nél úgy döntöttem inkább bezárom a böngészõt...
Megjelent Gambit... Elég gyenge, komolyan Fekete Özvegy nagyobbakat csap -.- Igaz ott van a többkörös képessége, de akkor is gyenge. Árnyéknál jobb azért, azt kész. Igaz még csak 2 ereje van meg, lehet késõbb jobb lesz, de azok se gyõztek meg olvasás alapján.
Emmához viszont tényleg meg kellett vennem a Fõnixet és Skarlátboszorkányt is. Még szerencse hogy volt elég tartalékom.
Korábban volt egy csomó ismerõsüöm, akik játszottak, de mára jó, ha van összesen, vagy 4, ezért így nem is tudok haladni, mert nincs, aki tankoljon.
Innen gyaklag 2-en vagytok, Borafka és Lacc88 😄
Azért vettem 1-2 hõst mostanság..
Egyik Vadóc: Nagyon tetszik, szerintem hasznos karakter, nagy kezdeti erõvel, és a késõbb megkapott képességei: kaszt-képesség elszívás, valamint életerõ és energia elnyelése is nagyon jó!
Sif: Szerintem nagyon élveztetes, amikor a 2. rtámadásával lecsap, nagyon bírom, emellett jó csapatjátékos és a kivéreztetõs tulajdonsága is tetszik!
Luck Cage: Most hívtam be, tetszik a countrer-attackja,valamint az alap értékeinek agörbéje is egész kielkégítõ.. azt hiszem,,kis attack+eva iso-náll több nem is kell.
Invisible woman:
Szerintem nem rossz, kellemesen csalódtam benne. Csapatban is jól játszik, magas az eva-ja és el is tud tûnni, ami miatt arra már csak ezért sem kell iso, amit így fordíthatok másra.
Ms. Marvel: Nagyon kellemesen csalódtam benne, hartalmas erõre képes, egyik kedvencem lesz, ha így fojtatja 😊

Most már engedi megcsinálni, azaz engedné, ha lenne elég iso-m.. :S
Mit ír? mi a feladat?
itt nézegess
egyébként nem értem mi nem megy, szerintem tök egyértelmû mindegyik feladat, még annak is aki nem tud angolul
a deploy helyett egy csomó hõst kénemeghívni..
amúgy ez szerintem jóval könyebb volt mint spec ops 1 😛