Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Honnan van ennyi hõsöd? Vetted vagy sok cp-t mákoltál? 😊

de a reactort beszoptam, epic bossnál 4* pörgettem 5 aranyért, és mind a 4* egy kalap szart adot, se a reactor cucc, se iso, se cp, baszsák meg. -20 arany a semmire😞
nekem is megvan magic, mi a hihetetlen ebbe?😊
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_tvd85si4da.png
Nem hazudtam, és nem akartam húzni az idõt sem. -.-

De, hogy elhidd, tessék:
Broafka
na vajon...
(húzd az idõt...)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Egyébként, engem is felvehet az, aki aktívabban játszik..

facebook.com/okisz04

..ki ez a szörny a tükörben..

Jaja, nekem is! 😄

Rohadjon meg, most is csak gránátot adott.! 😄

BoneDragon
Nem hiszem el, 3. napja a mystical munitiont pörgetem...

Ehh, de jó lenne kipörgetni vagy 2000 iso-t 😄
Akkor már lehet én se a 10/25-nél lennék. 😊
Most kell kifejlesztenem a 2. fegyvert, 80 iso kell hozzá. Vagy vagy 4...😄
Mire összejön a napi 50-max küldésbõl, nekem az 1.5 nap és akkor még el se kezdtem fejleszteni, ami meg 24 óra... szóval elment kb 2.5 nap, ha minden klappol és még van 15 task...:S

Hidd el, meglehet azt csinálni. Gábor nem egy szinten mozog veled.. ;]
Mellesleg a két fegyver kifejlesztését is lehet gyorsítani arannyal, nem kell megvárni a 24 és 48 órát.

Holnap meglesz nekem is Cyclops legyõzése, és akkor már csak a 3csillagos chapterek teljesítése marad hátra. És akkor részemrõl végeztem is a Spec Ops3-mal (sajnos).

De ha kipörgeted a napi pörgetésnél a 2000 iso-t lazán meglehet.

Próbáljátok meg a Chapter 7-nél a Fáklyás 6-os küldetésben. Számomra teljesen esélytelen mind a 3 boss egyszerre 😄 Pedig sok idõt meg energyt spórolnék vele.

Ezt most kinek írtad?
Broafka
képt!!
most vagy 24 órán át folyamatosan játszol, vagy egy rohadt nagy kamu... (csak a 2 fegyver kifejlesztése összesen 3 nap) és naponta elfogadhatsz nem is tudom... 30-35 iso8-at. Hamarabb el is fogy a végére...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

az dönt hogy kinek az ügynöke kezd, aki kezd 90% ban az nyer😊
akadnak😊 jokis kövek is, meg cuccok is, egy csoportos támadással, 13000t sebzek mindnekire😊))szallllllllll😊
Atyaég! 😄 Mennyit játszotok? 😄
Gondolom ott már igen spéci cuccok vannak, igaz?

172 es lvl, de itt már mindenki kemény, egyik ismerösöm 300as, max lvl😊
Te már ott tartasz? Durva...😄

170 es szintemnél olyanokat sorsolhatna ki, a bossoknál, hogy 1200 attak 800 def, persze sose adta még ki😊igy beérem a 45000 attakkal, és a 35000 deffel😊
Érdekes, hogy amióta megmeltem a pvp bónuszaim 7000-körüli értékõl olyan 10-11k körülire, már nem vernek le a sárga földig, amikor nem én játszok. 😄 top13%-ig elmentem, és ott vagyok már 2 napja, kb...
Lehet, mert inkább spec.op-ozik mindenki, de szerintem nagy jelentõsége van!
Most van egy jó cucc, 518-at ad az attackra és a defre is. Csak 2 arany...

vkinek megvan a reactor charge?? mire jo pontosan? nem tul jo az angolom, google meg félek nem pontosan fordit😊
persze az uj csoportos támado fegyoval 1 kör minden csata😊

emma jo faj még, a psyho támadásaival😊de kitty is jo, 3 körig sehogy se lehet sebezni😊)
nehéz, ügyesnek kell lenni azért hozzá😊
Na, ezt kipróbálom! 😊 Köszi!

Ismét megkérdezem, mert eddig nem jött válasz:

Topicdesigne-hoz ért valaki? Mit kell tenni, hogy háttér legyen, meg menü, meg ilyen sok fittyen-futty? 😊 Ért ezekhez valaki? Az indító képernyõ akár lehetne is a háttér ..😊

BoneDragon
Köszi a válaszokat. Hát akkor egy darabig még gyûjtögethetek, mert se a napi, se a bossok nem dobnak cp-t csak ilyen gagyi cuccokat. 😞

Scarlet Witch és Spider-Man nálam kedvenc hõsök közé tartoznak. Mindkettõ nagyon hasznos, erõs ellenfelekhez kiváló. Amerika Kapitány nincs meg, de mások szerint igen hasznos.
scarlet jo, egyik képessége a shild pajzs, viszsatölti az életeröt a csapatára, másik képessége a hexed, akkor az ellenfél ha támad nem talál, és magát sebzi komolyan. és a 4es képessége egy random képesség mindenkire, lehet jo is meg rossz is.

a kapitánymeg blokkol minden támadást, azaz protektel, bevéd.

a pók annyira nem nagy szám.
BoneDragon
"Viszont ha nincs meg Scarlet Witch, Spider-Man, Amerika Kapitány akkor inkább rájuk gyûjts."

Miért pont rájuk? Ennyire jók?

azt tudtátok,hogy ha a sima küldetésnél a bossokat egybe nyirjátok ki, akkor 15* ös értéket kaptok a végén?
three of kind bonus, elég komoly.
hy all.

azt mondjátok meg, hogy mitöl függ a pvp be, hogy melyik csapat agent je kezd?? elégg felbasz már hogy 10böl 9* az ellenfél kezd, és ezekkel a fegyverekkel 1 kör egy csata.
25 aranyért ad 250 iso-8-at.
24 aranyat lehet venni 3302 Ft-ért telefonnal. Azaz kevéssel több, mint  egy feltöltõkártya ára.
, de ez ugye nem elég a 250-re.
28-at adnak 3810 Ft-ért A legtöbb, amit telefonnal venni lehet, az 33 arany,4572 Ft-ért.
Ezt ha az ember beváltja, akkor van 66 aranya, amivel még mindig nem tud megvenni egyetlen egy 90 cp-s karaktert sem. Nagyon gáz, h ennyi pénzbõl csak egy Árnyékot lehet venni 48 cp-ért és csak 12 cp marad, amivel meg semmit nem lehet kezdeni

Kipörgetett egyszer 250iso-t, meg gondolom arany beváltás, még plusz iso pörgetés. Nekem is mindjárt megvan a 4. szint, de ha arra gondolok, hogy 20nap van még (ha megint nem hosszabbítanak) és 20x50ISO amit küldhetnek, plusz a kipörgetések, elégnek kéne lennie akinek megvannak a hõsök. Én ma vettem meg párducot, hogy legalább Avengers oldalon végezzek.

Hogy sikerült annyi iso-t összeszedni máris? Én a 22-nél járok és most jön még csak a nagy iso költés

Basszus, még csak 9/25-ben járok spec-opban, sose lesz így meg Magik...
50 iso/nap az kevés egy küldetéshez.

Na, most látom, h 87-es vagy, ráadásul. Ha eléred a 100-at, kutathatod a következõ kristályokat! 😄

ÁÁÁÁÁ, még csak most keltem fel, nagyon benéztem ezt a kommentet! 😄
Valamiért arra válaszoltam neked, hogy kevés a speciális küldetésekhez az iso.... :S  Meg h mi az. Bocsi.

Na, a 4. iso-8 csoport, amivel a karaktert tuningolod az lvl1000-tól lesz kutatható.
Ha lvl8-as vagy, akkor valószínûleg még az egyes csoportod sincs meg.  Kb 20-50 ig I-es, 50-70-ig II-es, 70-100-ig III-as erõsségû isok vannak. Lehet nem tutik a szintek, de én így emlékszek, kb...

Milyen lvl8-tól? Én már lvl 97 vagyok és arról az iso8-ról beszélek, ami a spec.op-hoz kell, hogy egyáltalán játszani tudj.Jellegét tekintve olyan, mint az energia. Ha nincs, akkor másoktól kell kapnod. A gifteknél megtalálod.

"Én már 87 es szintû vagyok, de még most sem jöttem rá" 😄D
Gábor akkor 2hónap után megmentette a lelkedet.. 😄

Azok a hõsök kapják az XP-t, akiket elküldesz.
Én már 87 es szintû vagyok, de még most sem jöttem rá, hogy amikor elküldöm küldetésekre a hõseimet, akkor miért csak pénzt ad, amikor ez van kiírva akkor, amikor ki kell választani hogy mennyi idõre küldöm el õket:
"Earn MONEY and XP by sending a hero on a remote operation." Ez nem azt jelenti, hogy pénzt is meg XP-t is kapok?
lvl8tól? te most melyik iso8-ra gondolsz?
Na, már látom, lvl 8-tól ismét van egy iso-8 csoport...:S
Franc, pedig már bíztam benne, h nem lesz több 😄 Most megint lehet majd napokat kutatni meg repülgetni! :S És akkor még nincs is a cucc a hõsökön, mert meg is kell venni! áááááááááááááááá

gy all. nekem 10 aranyat adott a napi bonus😊

a reactor charge egyre több embernek megvan,hogy a francba lehet megszerezni? csak epic bossnál??
Csak egyszer adná be a 2000 iso-t 😄

Épp most kaptam én is újfent egy sisakot, a kurva életbe!
Egyszer azért adott 250 iso-t is.

Nem vagy egyedül 😄