1294
/Facebook
-
Shillie #774 Azért szeretem iron mant mert elég erős pajzsa van és mert kb kettékapja a blastereket, amiből manapság van bőven. Mondjuk az biztos hogy a gép nem tud vele játszani. Viszont nem tudom ki mást rakjak frost mellé aki jó damaget tol és a gép is elég jól játszik vele. -
#773 hát mondjuk ne iron mannel menjél... -
Shillie #772 Én most 89 esen a diamon league- ben vagyok nekem is az a problámám hogy hiába nyerek meg 10-ből 9 meccset (Teamem: Tactical Avengers Iron Man + Emma Frost) éjszaka meg délelőtt mindíg 90-120 ratet vesztek. Aztán megint felhúzom a ratem és ujra levernek. Azt nem tudom hogy hogy játszik a gép a teamemmel, de elég szarul ezek szerint. Lehet össze kéne állítanom egy offline teamet amivel tud játszani a gép is... -
Shillie #771 Hali,
a customized weaponokról szeretnék kérdezni.
Azt tudom hogy amikor megkapom akkor beállítja a fegyver erejét a szintemhez és meg ia marad azon a szinten a fegyver ezáltal egy idő után használhatatlanná válik. Viszont már sok embernél láttam hogy mintha nekik nőne a fegyverük ereje ahogy fejlődnek. Nem tudtok erről valamit hogy hogyan csinálják? -
#770 50. a 2. tábla, 60. szint a 3. fejleszthető tábla. -
Okisz #769 Mert csak bizonyos Agent level szint után nyílik meg. Nem emlékszem már rá, h mikor, de biztos, h 50felett. -
hawkie22 #768 Miért nem tudom kifejleszteni a pvp-s 3. Tabot? Nem találom sehol se a Research listában a hozzávaló fejlesztést. -
#767 én nem tudom befejezni a 3. küldetést az újak közül a Mutatis Mutandist, mert valahányszor megszerzem az utolsó ujjlenyomatot és megcsinálnám a pályát mindig azt írja ki, hogy frissítsem a böngészőt, és már harmadszorra írja ki...
nálatok nincs ilyen? -
#766 25gold. -
#765 nem egyszerűbb skippelni a feladatokat mit tom én 10 aranyért? vagy mennyi skippelni őket -
#764 Szerintem nem nagy szám magik, nem ér annyit... -
Rotcsa #763 Van 14 aranyam és 29 cp-m
Gondolkozok rajta, h veszek 85 aranyat 20$-ért( Most kb.:4300Huf, tegnap olyan 4100 Körül volt az ára.), a mert Spec.ophoz kell Árnyék, Párduc, meg Gambit. Gamit és Párduc 180 cp-be berül.
Van 14 aranyamat beváltva már 57 cp-m lenne. Árnyék 48-ba kerül, maradna 9 cp.
A 85 arany az beváltva 170 cp. Van még 9, tehát kéne még egy küldetés 4 csillagra csinálnom(ami igazán nem nehéz), hogy kapjak egy aranyat és akkor már meg is van a 2 hiányzó 90 cp-s hős.
23/25-nél tartok Spec.opban, Iron Mant kéne legyőznöm. Nehogy, már itt, a végénél ne legyen meg :D
-
tonimcfish #762 a facebook a vásárlásokat kb 1 hét mulva irja jová, tudom, mert párszor vásároltam már. -
tonimcfish #761 alacsony szinted miatt neked van a legtöbb esélyed:) én a 185ös szintemen, 1000 csatánál tartok a tournament alatt,de hiába szenvedek reggelre mindig legalább -150-200 rating esés lesz:((( -
hawkie22 #760 Ti hogy álltok pvpben? Én most vagyok lvl 35-ös, 1159-es ratingen Diamond League-ben, a Top 2%-ban. Nem tudom, hogy meglesz-e Deadpool, pedig nagyon imádom a karakterét. :) -
Rotcsa #759 Remélem, h nem... :D Majd nézem a számlatörténetet is!
-
Okisz #758 Majd kíváncsi leszek, hogy egy-két nap múlva se szopja le! :D
-
Rotcsa #757 Kaptam 12 aranyat ingyen a "gold for free"-akcióval.
Ott van oldalt 3 aranytömb a reptéren, ha rákattintotok, bejön főnix, meg h "take me there"
a felugró ablakban beírjátok az adatokat. A bankkártyaszámra figyeljetek oda és úgy írjátok, ahogy a kártyán is van, azaz kötőjellel elválasztva, 4-es tagolásokban.
Alább beállítjátok, h mikor jár le a kártyátok. Nekem "VALID THRU" jelöéssel van írva, 08/15
de gondolom ezt mindenki megtalálja. Utána a csc-kód kell, amihez ábrát is mellékelnek.
Az utolsó 3 karakter az.
Rányomtok a továbbra, vagy okéra, vagy nem tudom már mi volt ott, akkor kiírja, h "Ajánlat elküldve".
Frissítitek a böngészőt és voila: ott is a 12 arany! Ingyen! (Mivel megnéztem netbankon a számlám, h megcsapolta-e, de nem!)
A frissítés után már nincs ott az a 3 aranytömb az antenna felett, sajnos :D :D
-
#756 Szerintem ez a rendszer sokkal jobb. Legalább nem halhatatlanok egyes hősök. Amúgy ma pörgettem 3x 5cp-t. 2x 3cp-at és 1x 1cp-t. Szóval nem ad az olyan ritkán. :) -
Rotcsa #755 Nem használhatatlan, valóban, mert néha-néha be-be villan, de a hősök képességeinek mértékébe már nem nyom semmit, pedig eredetileg mindenki erre használta. Az, hogy játékban mi van, a kutyát ne érdkeli, legfeljebb majd nyomom sűrűn a team restore-t vagy a team-healinget, ha nagyon nagy a baj. De pvp-ben az nem volt, így tehát mindenki arra használta-nagyon helyesen-, hogy az amúgy erős tűzerővel bíró hősök gyenge pontjait erősítsék. Ezt tettem én is, amíg ki nem húzták alólunk a talajt ezzel a pvp-vel.
Szerintem egy nagyon fontos stratégiai elemet vettek ki a játékból, én nagyon hiányolom. Nem mondom, hogy ez a rendszer rossz. Inkább az üzleti érdekeiket szolgálja jobban. Miért is? Ahhoz, hogy jó legyél PvP-ben, jó erős cuccok kellenek, amikhez leginkább arany kell. Most is a Coulosson Revange 64 arany.... A hősökhöz cp-kell, amit nem igazán ad a játék úgy, ahogy kéne, de aranyért lehet venni..... vagy: a szintlépéseik is időbe tellnek, de arannyal kiválthatod.... :D
-
#754 aranyért, most még pár napig (64 arany)
én megvettem, mert minden szintlépésnél kapsz egy aranyat és összegyűlt már annyi azóta :) -
#753 azért haszontalannak nem mondanám őket, inkább csak ritkán aktiválódnak, de sokszor volt hogy megmentették az életem. Az tény, hogy a pvp cuccok az armoryban, meg a hősök szintje jóval többet dob a latba, de tök feleslegesnek azért nem mondanám. -
LuckyNumber #752 Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a napi gift limitet ki lehet-e játszani??
-
LuckyNumber #751 Csak most csatlakoztam a forumhoz... de köszönöm a felvilágosítást és a segítséget :D -
Rotcsa #750 A Coulson's Revange nevű fegyver, hogyan szerezhető meg?
-
Rotcsa #749 Azt hittem, legalább Te tisztában vagy vele, hogy ez már régen nem így működik. Én is erre gyúrtam, jó is volt, mert Daredevilt a fene sem tudta lecsapni, mivel még magasabbra húztam isokkal az amúgy is nagyon magas alap evasionját. Aztán még jött rá a radarérzék és a fene sem volt képes elkapni. :)) Szép idők voltak.... aztán jött ez a hősös pvp, ahol már csak az alap képességek számítanak és azokat lehet az amoryval, illetve a minél több és magasabb szintű hőssel növelni.
-
Rotcsa #748 Látom nem olvastad el, amit a pvp-ről írtam alább pár kommenttel.
Az a helyzet, h tökre mindegy, milyen iso-8-at raksz a hőseidre, ami a pvp-t illeti, mert már azóta nem számít, mióta bevezették ez az "új" pvp rendszert. Nem is tudom, talán a nyáron, vagy még annak elején. Az iso-val amit a store-ban veszel, már nem érsz el semmit. A képességeket úgy növelheted pvp-ben, hogy minél több kasztból hívsz be hősöket és fejleszted azokat a lehető legmagasabb szintre. Vagy: veszel pvp-cuccokat az "antennából" (flight deck-mellett) aranyért. Általában egész komoly dolgokat árulnak ott. Vagy a store-ban is vehetsz 2000 ezüstös darabáron pvp cuccot. Ezeket mind-mind a pvp-amorydba kell betenni.
Minél több amory van nyitva, annál több esélyed van arra, h növel a bónuszt,ezálltal a hőseid erejét.
-
#747 a legjobbat :P
van ilyen nagy fehér ami mindet növel, én úgy szoktam, hogy egálba hozom a hátrányokat, ahol kevés az evasion mondjuk oda berakok egy nagy evasionös iso-t (legalábbis aminek nagy, az még jobb ha mellette accuracyra vagy egyébre tesz). Utána meg mehet a fehér nagy iso -
LuckyNumber #746 Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen iso-8-akat rakjak a hőseim ruhájába, hogy pvp-be egy ütős csapatot kapjak?? -
#745 igen tudom. de a CP lett az arany után a legértékesebb dolog szerintem. Most megint beindultak a készítők, és percenként jön ki új hős, meg új ruha, kell az a cp.
Amúgy pl a Szellemlovas lenne még erős, az jöhetne már :) -
#744 Meg lehet majd venni cp-ért szóval felesleges szenvedni vele. :) -
#743 diamond league megvan, mindjárt vibranium league lesz :)
csak megtartani nem fogom tudni. Habár az utóbbi időkben a gép is elég jól játszik a csapattal. Jhaj imádom Deadpoolt, nekem az kell! :D így vagy úgy de megszerzem :) -
Rotcsa #742 Na, már a Phonix Flare is megvan! :))
Azt hiszem Magiket már nem fogom megszerezni. Se Árnyékom, se Gambitom, se Fekete Párducom..... Vadóc van csak.
Ha több ezer forintot beletolnék a játékba most és vennék vagy 500 cp-t, akkor rendben lenne a dolog, de így, sose. Még szerencsém sincs, mert az a szar sorsolós izé is csak a bauxite-sisakot adta megint. :D Na mindegy, legalább a pvp bónuszt megnöveli. Minden rosszban van valami jó! :)
-
tonimcfish #741 de igaza van. én a pvpbe szintén a szint bonusok miatt cumizok, hiába vagyok 181 es sorba 198 -197-196-198 ilyenekkel tesz össze, kurva sokat számit a 17-18 szint külömbség:( -
#740 Tudom nem ide tartozik...
-
Rotcsa #739 :D -
#738 Ezt megbeszélted magaddal. -
Rotcsa #737 Arról nem is beszélve, h pl a ww II-es Kapitányon alapból ott a 2 körös shield guard, így az első akciója nem a pajzs, hanem az, hogy üt egyet, ami rendszerint talál is, mivel az egy nagyon jó karakter. Csak azt sajnálom nagyon, hogy az iso-kat kivették pvp-ből.
Sokszor majdnem sírógörcsöt kapok attól, hogy milyen balfék módjára tuningolnak hősöket és ha ez a kis taktikai elem benne lenne, akkor sokkal jobb eredményeim születhetnének, de így csak attól függ, van-e kellő számú magas lvl-en hősöm és magas szinten, jó fegyverei vannak-e az ügynöknek.... Ez utóbbi pedig ugye arany kérdése is lehet, ami meg pénzfüggő. Akinek van miből 10.000 ft-okat elszórni ilyenekre az veszi és halad, akkor is, ha egy 10 éves kislány, akinek meg nincs, de kiváló stratéga-nem magamra célzok-, az izzad. Ez van. Ilyen a kapitalizmus. Pénz beszél...
-
Rotcsa #736 Ja, ez nagyon nehéz! Tele vagyok jobbnál-jobb pvp-bónusznövelőkkel, legtöbbet 2 aranyért vettem, az offensem 18k, a def. 17 k körül van, ami azért elég jó, de sajnos nem csak ez számít.
A hősök szintje is adja a bónuszt, valamint az ügynöké is... 101-esként a összerak a gép egy olyan playerrel, akinek minden hőse megvan és 12-es, ő meg csak 100-as,vagy alatti akkor is csak izzadás van! De ez oda-vissza így van, szerencsére:Sokszor leverek 107-es játékosokat, mert kevés hősük van meg és azok se 90 cp-s karakterek, ráadásul 10 lvl-alattiak....
-
#735 szerintem csak azt, csak szerintem ha a folyamat során visszabuksz a ranglétrán, akkor visszabugsz a ligában is, szóval itt megtartani lesz rohadt nehéz, nem eljutni odáig