Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Full ugyanez a helyzet nálam is. Most jönne EpicBoss Iron Man. Csak én meg azt hittem, hogy az lesz az utsó, és elõbb kell Phoenixet, amihez meg ugye csak Phanter kell. Szóval, itt nálam is vége a Spec Ops 3nak, egyel a vége elõtt.. 😞 😊
..ki ez a szörny a tükörben..
Aki gyakrabban játszik, vegyen már fel:
https://www.facebook.com/HusztiR
De azért írjon már egy üzit, aki felvesz. Csak formalitás, de na...
elég annyi, h : SG.HU
https://www.facebook.com/HusztiR
De azért írjon már egy üzit, aki felvesz. Csak formalitás, de na...
elég annyi, h : SG.HU
Nálam is pont ez a helyzet.... Párducra sem lesz már elég cp-m. Szerintem árnyékot fogom megvenni, úgy is tetszik.
Hát akkor sajnos ez bukta nálam 😊 Nem fogok erre pénzt elkölteni... de ez ganéság mivel idáig eljutottam és most ezért szívni mert nincs meg minden x-men hõsöm...
A franc egye meg, mindenki elkezdte fáklyát használni pvp-re...😄
Még jó, h nekem is van és már lvl10-es. Azt a ruhát szerintem nem érdemes megvenni, annyira nem javítja fel. Beidéz valami kozmikus szörnyeket és annyi... nem oszt, nem szoroz, szerintem.
Még jó, h nekem is van és már lvl10-es. Azt a ruhát szerintem nem érdemes megvenni, annyira nem javítja fel. Beidéz valami kozmikus szörnyeket és annyi... nem oszt, nem szoroz, szerintem.
Igen, akkor nem tudod megcsinálni. Vagy megveszed õket, vagy átléped a feladatok arany segítségével. Utolsó megoldás, ha nincs elég aranyad, akkor veszel annyit, hogy elérd Magikot.
Hi. Spec Ops -ban most jutottam el, hogy elõ kell hoznom Vasembert. Na most nekem nincs meg minden X-Men hero-m szóval akkor buktam az egészet? Mert két hét alatt nem gyûjtök össze közel 200 Command pontot 😞
Én is csak pislogtam fáklya új képességein. Épp az imént kerültem össze vele Pvp-ben és csak néztem, miféle skillek vannak rajta... aztán megnéztem team-ben is és tényleg..! Nagyon felhúzták, jelenleg nekem a legerõsebb blasterem. Eddig kb vasököl szintjén volt a tulajdonságai.
Visszább vettek viszont a pontosságából és a védelmébõl
Visszább vettek viszont a pontosságából és a védelmébõl
Unlockoltam! :]
Bizony én is hasonló gondolatokat gyûjtöttem össze ma a fejemben. Az új képességnél külön öröm, hogy minimális stamina-t vesz le, tehát elég sokszor lehet használni újratöltés nélkül. A kérdés nálam is az volt, hogy Bruiser vagy Blaster legyen, de a blaster mellett döntöttem (még nem unlockoltam). Nagyobb sebzést tud produkálni, mert ugye egyik képessége sem többkörös fejleszthetõ, ezért sztem a pirosnál maradnék. A kérdés már csak az, hogy vegyem meg, vagy gyûjtsem inkább a CP-t, mert jönnek a phoenix ruhák, meg új hõs is a spec ops után. (50em van)
Fáklya új ruhája nagyon kecsegtetõ. Ezenkívül fel is javították, a 3. ereje alap képesség lett, így kapott egy új, igen jól sebzõ erõt. Igaz még az alap hõse sincs meg, de szerintem így megfogom venni. De elõbb még befejezem Láthatatlan lány 9.-re húzását (8.-on van), illetve még el kéne dönteni, hogy fáklya ruháját brusier vagy blaster formába vegyem-e meg.
hy all.
én is behutam az 50 isot nemrég😊
kinyirtam ma epic bosst avengers oldalon, erre véletlen se adta be a spec cuccot, csak valami szar követ😞
én is behutam az 50 isot nemrég😊
kinyirtam ma epic bosst avengers oldalon, erre véletlen se adta be a spec cuccot, csak valami szar követ😞
sajna én se😞
Hamarabb megcsináltam a topicot, minthogy sg-n cikk lett volna a játékról! 😄 Szeretném még jobbá tenni háttérképpel,meg ezzel-azzal, de nem értek hozzá, sajnos! 😞
az a durva, amikor elkezdetem, szereztem ismerösöket, a legerösebb szomszédom, 110es volt, én 10es kb,. most én 174 ö 150😊 és végre egy magyar forum,eddig csak angolba olvasgattam😊
lehetne nagyobbakat is ütni, csak nincs rá idö, mert 1 körös egy csata😊))))
Ez kemény 😄 Itt már nem szarral gurigáztok
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_29_qjz5tavcas.jpg
ilyen csaták mennek a szintemen, és ilyen a sebzésem:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_29_fg05dtqrbw.jpg
ilyen csaták mennek a szintemen, és ilyen a sebzésem:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_29_fg05dtqrbw.jpg
az a szörnyü, hogy ha az összes herom,12es re akarom felvinni, még vagy 15milla ezüst kell, nem értem, hogy lehet csomo embernek már összes karija 12es. vicc.ezüstöt a legszarabb szerezni, reptetéssel életem elunom.
45000 az offenzivem 35000 a defensiv. csak itt mindenki az uj fegyoval támad a reactorral, és olyan 20000ket sebzünk, szal necces, amelyik agent kezd, az nyert.(lvl 174)
Sok jó képessége van, és igencsak hasznos. A védelme PvP során nagyban meghatározza, hogy az ellenfélnek mennyi bonusz pontja van. Ha jóval több, akkor ne csodáld, hogy hamar megölik. Nálam nem hal meg egybõl, ellehet vele lenni.
hy all.
ez a Magik mitöl olyna nagy szám? 6osra totlam eddig fel, de a pvp be sokat nem ér sajna, ezek a fegyverek ellen, 1 ütés alatt hal meg, semmi védelem😞
ez a Magik mitöl olyna nagy szám? 6osra totlam eddig fel, de a pvp be sokat nem ér sajna, ezek a fegyverek ellen, 1 ütés alatt hal meg, semmi védelem😞
Na, megvan a Faulteater is! 😊
Szerintem nekem Magic már nem lesz, de a cuccokat azért beszerzem.
Szerintem nekem Magic már nem lesz, de a cuccokat azért beszerzem.
Szeritnem Return to favor az akkor van, ha valaki "ask friends"-bõl kér felkérést, h küljd neki, mert szüksége van rá.Ekkor neked nem ír jóvá semmit, mivel küldtél neki egy ajándék giftet. (nem a sajátodból nyugi )
Az accept and send pedig az, hogy amit mások giftbõl küldenek neked, azt elfogadod, azaz akceptálod, majd egyúttal vissza is küldöd a klikkel. (send-része a dolgonak ennyi)
Ha valaki adott neked giftet, amit Te elfogadtál és visszaküldtél, az a gift szerintem még egyszer ezt az utat megteszi, azaz:
ami visszakerül a feladóhoz, az majd újból akceptálhatja, de el már nem küldheti. Szerintem itt már nincs send és ez az, amit Te jelen esetben mondasz.
Az accept and send pedig az, hogy amit mások giftbõl küldenek neked, azt elfogadod, azaz akceptálod, majd egyúttal vissza is küldöd a klikkel. (send-része a dolgonak ennyi)
Ha valaki adott neked giftet, amit Te elfogadtál és visszaküldtél, az a gift szerintem még egyszer ezt az utat megteszi, azaz:
ami visszakerül a feladóhoz, az majd újból akceptálhatja, de el már nem küldheti. Szerintem itt már nincs send és ez az, amit Te jelen esetben mondasz.
Ma futottam bele én is egy ilyenbe. Kb 10 iso-t kaptam csak meg, pedig volt vagy 50 üzenetem. Viszont azt nem teljesen értem, hogy van a "return favor" és az "accept and send" vagy valami ilyesmi. Mi a különdbésg a kettõ között? A return favor opciónál nem kaptam semmit, de elszámolta a játék mint küldött ajándékot, ezért az accept and send opcióval csak 10-et tudtam fogadni. Nem teljesen értem ezt a rendszert.
Sikerült még egy kicsit beljebb mennem, most a 27.301-ik helyen állok, top 4 % 😊)
lvl10 Fenegyerek
lvl 10 Amerika Kap.
Offensive bónusz: 15.404
Defensive bónusz: 15.107
Vasember: Az epic boss csupán néhány küldetésnél jelenik meg. Pl a spec 3-ban a 3 küldetésben. Et úgy tudod elérni, hogy minden harcot, deploy-t megcsinálsz, és akkor megjelenik egy újabb fõ gonosz (pl Magneto, Elektra stb), akik kicsit nehezebbek, és ha õket is legyõzöd jóval több pontot kapsz végén a csillagfejlõdésnél.
Nem tudom, veletek elõfordult-e már a következõ, de velem többször, és épp most is:
Amikor elindítjátok a játékot és egybõl benyomja a gifteket a rendszer, majd elkezditek visszaküldözgetni azokat úgy, hogy a rendszer még nem töltötte be a nyitó képernyõt, akkor egyetlen egy darab giftet nem ír jóvá ez a nyomorult!
Lehet, kicsit bonyolultan fogalmaztam, de remélem érthetõ! Magyarán:
SZerintem mindíg meg kell várni, hogy a csík az elején végigmenjen, mert onnantól van betöltve a játék teljesen, szerintem. Nem vagyok valami jártas a programozásban és az ilyesmiben, de szerintem ez egy nagyon nagy bug.....! Most is visszanyomtam nektek 50 isot, erre egyet nem kaptam meg!
Amikor elindítjátok a játékot és egybõl benyomja a gifteket a rendszer, majd elkezditek visszaküldözgetni azokat úgy, hogy a rendszer még nem töltötte be a nyitó képernyõt, akkor egyetlen egy darab giftet nem ír jóvá ez a nyomorult!
Lehet, kicsit bonyolultan fogalmaztam, de remélem érthetõ! Magyarán:
SZerintem mindíg meg kell várni, hogy a csík az elején végigmenjen, mert onnantól van betöltve a játék teljesen, szerintem. Nem vagyok valami jártas a programozásban és az ilyesmiben, de szerintem ez egy nagyon nagy bug.....! Most is visszanyomtam nektek 50 isot, erre egyet nem kaptam meg!
értem! köszi a segítséget! már csak annyi, hogy az epic boss az az, amikor a mini bossok + boss ellen harcolunk egyszerre?
Én a meccsek alatt már hónapok óta nem kapok. Úgy tudom azt kivették. De valami olyasmit olvastam, hogy minél több kritikus ütést és overkillt érsz el, annál nagyobb az esélye a pörgetésnél a CP-nek.
Voltak Bossok mint pl Modok, akik mindig dobtak egyet. De mióta kivették a játékból, hogy harcok közben is kaphatsz CP-t, azóta csak a pörgetésnél van. Meg ha megcsinálod a küldiket max csillagosra, akkor mindegyik végén kapsz 5-öt.
Esetleg még az Epic Bossokat lehet kipróbálni, egy pálya végén akár 10-et is össze tudsz így szedni.
Esetleg még az Epic Bossokat lehet kipróbálni, egy pálya végén akár 10-et is össze tudsz így szedni.
valami cp farmolásnak hívtátok.
Harcok után 1 cp-t? Ilyet nem olvastam, szerintem sehol.
1 aranyat viszont kapsz, ha a 4. *-ot eléred. cp-t kaphatsz a meccsek alatt (régebben jól adta, de most már nem dobálja úgy, sajnos) illetve amit írtál, h a Bossok után, de ahhoz meg szerencse kell.
1 aranyat viszont kapsz, ha a 4. *-ot eléred. cp-t kaphatsz a meccsek alatt (régebben jól adta, de most már nem dobálja úgy, sajnos) illetve amit írtál, h a Bossok után, de ahhoz meg szerencse kell.
Sziasztok!
Olvastam régebbi hozzászólásokban, hogy az 5csillagos pályáknál a harcok után ad 1 command pointot, de nekem nem ad. Ez miért lehet? A boss után is csak az a pörgetõs van, ott meg általában sose azt dobja ki..
Olvastam régebbi hozzászólásokban, hogy az 5csillagos pályáknál a harcok után ad 1 command pointot, de nekem nem ad. Ez miért lehet? A boss után is csak az a pörgetõs van, ott meg általában sose azt dobja ki..
Mondom én, hogy sok bónusz kell Pvp-be! 😄
Olyan ellenfeleket zúzok most le, akiket eddig esélyem sem volt! 😊
Olyan ellenfeleket zúzok most le, akiket eddig esélyem sem volt! 😊
Szerintem az update-ek után frissül a lista is, mert ha megnézed, az ügynökök szintjeit is akkor frissíti.
Mármint, az indexképeken, amit látni. Volt, h 2 szinttel voltam feljebb, mint amit kiírt, de utána a valódit mutatta
Mármint, az indexképeken, amit látni. Volt, h 2 szinttel voltam feljebb, mint amit kiírt, de utána a valódit mutatta
Tegnap bejelöltelek a játékba, szerintem vissza is igazoltad, de nem látlak. Sõt tegnap legalább 5 embert bejelöltem és semmi. Még csak nem is látom õket alul, hogy játszanának a játékkal. Késõbb reagál a szerver vagy hogy van ez?
Úgy látszik ezt a kommentet benéztem! Vagy csak a firefoxos sg-plugin rosszalkodik?
Úgy tudom, fel van függesztve a rókás projekt, szerintem ez a baj.
Úgy tudom, fel van függesztve a rókás projekt, szerintem ez a baj.
Én mást mondanék, mint BoneDragon, szerintem az egyik legjobb kasztbeli!
Nála csak Daredevil a jobb, szerintem a radar sense.miatt megemelkedett evasion és a kontrák miatt!
Gyakorlatilag egy olyan inflitratornak lehetne mondani, aki jobb, mint egy inflitrator, mert sokkal gyorsabb is lehet és minden körben kontráz, amíg fent a radar.
Ironfist nagyon jó az ironfist nevû támadása miatt, valamint az élet visszatöltése és a tulajdonságainak megemelése miatt. Ha jól isoztad fel és sikerült mondjuk 5x feltenni rá a növekedést, akkor igencsak megkeserítheti a pvp-sek dolgát! A 1. támadása egy megnövelt erejû ütés chi-vel, ami pusztít! 😊) Pláne, ha elõtte sokszor feltetted a 4. képességet. A 3. képessége életerõ visszatöltés. Akár magadra, akár bárkire.
Én majd idegbajt tudok kapni, amikor már majdnem legyûrtem egy veszélyes ügynököt, akinek mindenféle veszélyes spéci cuccai vannak, erre az visszatölti!!
90-ért vehetsz rozsomákot, de azt szrintem csak akkor, ha rajongó vagy, mert amúgy nem csinálod magad össze tõle, ha ellenfél pvp-ben, akkor sem....
Most gyanítom, h Magic lesz a legjobb scarper!
Van még pókasszony, de igazából nem nagy szám. Néha jó nagyot üt, viszont hamar ki lehet nyírni.
Ki van még, ki van még...? Pókasszony, fenegyerek, vasököl, rozsomák, Magic,más nem jut most eszembe...ja, de! A jony gyerek, vagy ki, sárga pólóban! Hát, annyiban jó, h hatástalan rá a bleeding, meg az 1. támadását ha 2x benyomod, akkor majd kontráz mindenkit. A 3. támadása elég erõs, egy jó nagy jbal-horog, 😄 a 2. egy sima földdöngetés, evasion reduced-el.
a 4. meg egy személyvédelem single-atttack ellen. Nem bántam meg, h megvettem, egész jó, néha be tudok fejezni vele egy meccset, de nem ájultam el.
Nála csak Daredevil a jobb, szerintem a radar sense.miatt megemelkedett evasion és a kontrák miatt!
Gyakorlatilag egy olyan inflitratornak lehetne mondani, aki jobb, mint egy inflitrator, mert sokkal gyorsabb is lehet és minden körben kontráz, amíg fent a radar.
Ironfist nagyon jó az ironfist nevû támadása miatt, valamint az élet visszatöltése és a tulajdonságainak megemelése miatt. Ha jól isoztad fel és sikerült mondjuk 5x feltenni rá a növekedést, akkor igencsak megkeserítheti a pvp-sek dolgát! A 1. támadása egy megnövelt erejû ütés chi-vel, ami pusztít! 😊) Pláne, ha elõtte sokszor feltetted a 4. képességet. A 3. képessége életerõ visszatöltés. Akár magadra, akár bárkire.
Én majd idegbajt tudok kapni, amikor már majdnem legyûrtem egy veszélyes ügynököt, akinek mindenféle veszélyes spéci cuccai vannak, erre az visszatölti!!
90-ért vehetsz rozsomákot, de azt szrintem csak akkor, ha rajongó vagy, mert amúgy nem csinálod magad össze tõle, ha ellenfél pvp-ben, akkor sem....
Most gyanítom, h Magic lesz a legjobb scarper!
Van még pókasszony, de igazából nem nagy szám. Néha jó nagyot üt, viszont hamar ki lehet nyírni.
Ki van még, ki van még...? Pókasszony, fenegyerek, vasököl, rozsomák, Magic,más nem jut most eszembe...ja, de! A jony gyerek, vagy ki, sárga pólóban! Hát, annyiban jó, h hatástalan rá a bleeding, meg az 1. támadását ha 2x benyomod, akkor majd kontráz mindenkit. A 3. támadása elég erõs, egy jó nagy jbal-horog, 😄 a 2. egy sima földdöngetés, evasion reduced-el.
a 4. meg egy személyvédelem single-atttack ellen. Nem bántam meg, h megvettem, egész jó, néha be tudok fejezni vele egy meccset, de nem ájultam el.
Bocsi, elõzõ hsz-en tonimcfish-nak szántam, nem bonedragonnak.
Nincs meg Iron First, de szerintem átlagos, vannak jobb kasztbeliek is.
Ez a felveszlek - letiltalak nekem nagyon nem jön be.
Nincs meg Iron First, de szerintem átlagos, vannak jobb kasztbeliek is.
Ez a felveszlek - letiltalak nekem nagyon nem jön be.
Én is letiltom azokat akiket csak játék miatt veszek fel. 😛
Amúgy Iron Fist-rõl mi a véleményetek?
Amúgy Iron Fist-rõl mi a véleményetek?
én se , ezért van egy marvel csoportom létrehozva😊 oda tettem öket, nem látom h miket irpogatnak, üzennek osztanak meg, mert minden levan tiltva😊
Bonedragon: Hát igen, van akinek mind megvan és jó magas szinten.😊 Én mondjuk 9. fölé csak akkor megyek, ha már nagyon sok a pénz, shield pont, mert egy kõért, annyi ezüstöt meg pontot kidobni...:/
Úgy tudom csak, úgy lehet ismerõst szerezni ha facen ismerõsnek jelölöd, majd így hozzáadhatod a csapathoz, na én ezt nem akarom. Egy játék miatt nem akarok több tucat ismeretlen embert bejelölni facen, hogy ismerem.
Úgy tudom csak, úgy lehet ismerõst szerezni ha facen ismerõsnek jelölöd, majd így hozzáadhatod a csapathoz, na én ezt nem akarom. Egy játék miatt nem akarok több tucat ismeretlen embert bejelölni facen, hogy ismerem.
http://forum.playdom.com/showthread.php?84659-Official-Add-Thread-Marvel-Avengers-Alliance/page93
itt van kb 1000 játékos, aki mind arra vár , hogy marvel barát legyen, akinek nincs meg az 50 ember, ajánlatos a linkeket megnyomni, és a felkérést elküldeni, a napi 50 pvp meg sp illetve az energik,és ezüst sokat ér.
itt van kb 1000 játékos, aki mind arra vár , hogy marvel barát legyen, akinek nincs meg az 50 ember, ajánlatos a linkeket megnyomni, és a felkérést elküldeni, a napi 50 pvp meg sp illetve az energik,és ezüst sokat ér.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_i4xib3ileu.jpg
nekem ez a seregem.
nekem ez a seregem.
Bejelöltelek.
Amúgy én nagyon kevésnek tartom ezt a 60 energy-t. Ráadásul még lassan is tölt vissza. :/
Amúgy én nagyon kevésnek tartom ezt a 60 energy-t. Ráadásul még lassan is tölt vissza. :/
CP-t tartalékoltam. 😊 Mikor még az ellenfelek doptak pontot, akkor Elektránál nagyon megszegtem magam, így ha kellett valaki, akkor pár napig az õ epic bossát csináltam. (5 csillagosan, mindig vesztettem, de így is rengeteg XP járt érte, + egy cp pont) 250-nél viszont sose volt többen tudtommal. Mikor megszüntették ezt, akkor nekiálltam az 5 csillagosításra, így ha egy küldetés 5 lett, kaptam 5 CP-t, négynél meg ugye 1 aranyat. (már csak 1 fejezetet kell 5 csillagosra csinálnom) Ám a játék elején még az aranyaimat mindig CP-re költöttem, most már gyûjtöm, jelenleg elég sok van, de szeretném megtartani.
Hõseim:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_e338nu9dmx.png
Jelenleg Ciklon épp fejlesztésen van, így nemsokára eléri õ is a 9. szintet. Azután pedig Láthatatlan lányt és persze Magikot fejlesztem tovább 9.-ig.
Lehet sokan furcsán nézitek, hogy sok mindenkim 6. szintig van. Ez azért van, mert nekem csak 5 ismerõsöm van aki játszik a játékkal, a repülõim is mind alacsony szinten járnak (majd fejlesztem õket), így nem engedhettem meg még magamnak régen a 9. szintig húzást. 6.-ig viszont mindenképp elvittem, hogy 3 képességük legyen legalább. Nem rég kezdtem el a 9. szintre húzást, így azok akiknek hasznosnak találom a 4. erejét, felhúzom. Ciklon már nagyon rég megvan, mégis csak most jutott rá sor. Brusierekbõl elég kevés van, bár Kolosszusnak és Ms. Marvel-nek is megvan a Brusier ruhája, szóval õket is tudom használni, de Bestia remélhetõleg szintén ez lesz, és akkor õt megveszem.
Hát igen Amerika Kapitány. 😊 Eleinte megakartam venni, de mindenki azzal jött, már untam, illetve olvastam, hogy a 4. ereje miatt sorolható a jó hõsök közé. Viszont Thor és Hulk sincs meg. Hulk az nem izgat, Thor meg valahogy nem jön össze, nem érzem szükségesnek.
Hõseim:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_27_e338nu9dmx.png
Jelenleg Ciklon épp fejlesztésen van, így nemsokára eléri õ is a 9. szintet. Azután pedig Láthatatlan lányt és persze Magikot fejlesztem tovább 9.-ig.
Lehet sokan furcsán nézitek, hogy sok mindenkim 6. szintig van. Ez azért van, mert nekem csak 5 ismerõsöm van aki játszik a játékkal, a repülõim is mind alacsony szinten járnak (majd fejlesztem õket), így nem engedhettem meg még magamnak régen a 9. szintig húzást. 6.-ig viszont mindenképp elvittem, hogy 3 képességük legyen legalább. Nem rég kezdtem el a 9. szintre húzást, így azok akiknek hasznosnak találom a 4. erejét, felhúzom. Ciklon már nagyon rég megvan, mégis csak most jutott rá sor. Brusierekbõl elég kevés van, bár Kolosszusnak és Ms. Marvel-nek is megvan a Brusier ruhája, szóval õket is tudom használni, de Bestia remélhetõleg szintén ez lesz, és akkor õt megveszem.
Hát igen Amerika Kapitány. 😊 Eleinte megakartam venni, de mindenki azzal jött, már untam, illetve olvastam, hogy a 4. ereje miatt sorolható a jó hõsök közé. Viszont Thor és Hulk sincs meg. Hulk az nem izgat, Thor meg valahogy nem jön össze, nem érzem szükségesnek.
pont kapitány nincs meg neki, érdekes😊