Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Meg lehet majd venni cp-ért szóval felesleges szenvedni vele. 😊

Broafka
diamond league megvan, mindjárt vibranium league lesz 😊
csak megtartani nem fogom tudni. Habár az utóbbi idõkben a gép is elég jól játszik a csapattal. Jhaj imádom Deadpoolt, nekem az kell! 😄 így vagy úgy de megszerzem 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Na, már a Phonix Flare is megvan! 😊)

Azt hiszem Magiket már nem fogom megszerezni. Se Árnyékom, se Gambitom, se Fekete Párducom..... Vadóc van csak.
Ha több ezer forintot beletolnék a játékba most és vennék vagy 500 cp-t, akkor rendben lenne a dolog, de így, sose. Még szerencsém sincs, mert az a szar sorsolós izé is csak a bauxite-sisakot adta megint. 😄 Na mindegy, legalább a pvp bónuszt megnöveli. Minden rosszban van valami jó! 😊

de igaza van. én a pvpbe szintén a szint bonusok miatt cumizok, hiába vagyok 181 es sorba 198 -197-196-198 ilyenekkel tesz össze, kurva sokat számit a 17-18 szint külömbség😞
BoneDragon
Tudom nem ide tartozik...

😄

BoneDragon
Ezt megbeszélted magaddal. <#vigyor>

Arról nem is beszélve, h pl a ww II-es Kapitányon alapból ott a 2 körös shield guard, így az elsõ akciója nem a pajzs, hanem az, hogy üt egyet, ami rendszerint talál is, mivel az egy nagyon jó karakter. Csak azt sajnálom nagyon, hogy az iso-kat kivették pvp-bõl.
Sokszor majdnem sírógörcsöt kapok attól, hogy milyen balfék módjára tuningolnak hõsöket és ha ez a kis taktikai elem benne lenne, akkor sokkal jobb eredményeim születhetnének, de így csak attól függ, van-e kellõ számú magas lvl-en hõsöm és magas szinten, jó fegyverei vannak-e az ügynöknek.... Ez utóbbi pedig ugye arany kérdése is lehet, ami meg pénzfüggõ. Akinek van mibõl 10.000 ft-okat elszórni ilyenekre az veszi és halad, akkor is, ha egy 10 éves kislány, akinek meg nincs, de kiváló stratéga-nem magamra célzok-, az izzad. Ez van. Ilyen a kapitalizmus. Pénz beszél...

Ja, ez nagyon nehéz! Tele vagyok jobbnál-jobb pvp-bónusznövelõkkel, legtöbbet 2 aranyért vettem, az offensem 18k, a def. 17 k körül van, ami azért elég jó, de sajnos nem csak ez számít.
A hõsök szintje is adja a bónuszt, valamint az ügynöké is... 101-esként a összerak a gép egy olyan playerrel, akinek minden hõse megvan és 12-es, õ meg csak 100-as,vagy alatti akkor is csak izzadás van!  De ez oda-vissza így van, szerencsére:Sokszor leverek 107-es játékosokat, mert kevés hõsük van meg és azok se 90 cp-s karakterek, ráadásul 10 lvl-alattiak....

Broafka
szerintem csak azt, csak szerintem ha a folyamat során visszabuksz a ranglétrán, akkor visszabugsz a ligában is, szóval itt megtartani lesz rohadt nehéz, nem eljutni odáig

Ha eljutok a végéig, vagy az utolsó elõttiig, akkor csak azt az egy dolgot kapom meg, amelyikben vagyok, vagy az azelõtti csoport dolgait is?
Broafka
akkor maradok a goldnál, a késõbbieket meg tudom venni, silver nem kell, gold igazi pénzbe kerül, a többit meg meg lehet venni goldért, silverért vagy cp-ért. De azért megpróbálom elérni a legjobbat 😛

nem kell PVP Szezon után 1 hónap múlva elérhetõ lesz mindekinek azt írták . Ez ingyen van azoknak akik jól pvp-znek cheaterek vagy gazdagok és megvan nekik az összes fegyó és hõs 😄
Broafka
hát ez a pvp rohadt kemény lesz így. Bejutni a top 1000-be és ott tartani november 6-ig? teljesen esélytelen :S

cataflam02
Hali!

Emma Frost-ra valami taktika ? 10-es agentel 4-es iron man 4-es invisible woman.. és nem akar megmurdelni :S

One more story

BoneDragon
Season végén kapod meg a jutalmakat.

Sziasztok! Nem nagyon értem ezt a zúj Pvp-t. Már a Gold League-ban vagyok, de nem kaptam 100.000 ezüstöt. Vagy nem úgy van, hogy ha teljesítek egy kigát, akkor annak a bónuszát megkapom?
az elsõ három képességét, ha használod egyszer, akkor a köv körben dupla annyit sebez az elsõ kettõ, megemeli az attack, accuracy, evasion szintet is. Tehát elsõ körben gyenge még, de több körös versenyben a 2kör után már nagyon fasza.

..ki ez a szörny a tükörben..

BoneDragon
De melyik hasznosabb? Spidermant ugye kitudtam próbálni pár csatánál és nagyon tetszett. Black phanter is ennyire jó?😊

Én ebben a dilemmában BP-t venném meg. (De utálom is Spidermant 😄 )

BoneDragon
Köszi! Ezzel lett 110cp-m. Black phantert vagy inkább a pókot vegyem meg? 😊

Ajándék!

KATT

Broafka
hát nekem megvan Higanyszál, nagyon gyenge, pedig a 3. képességében bíztam.
1 Támadása legjobb esetben is max 400, és a lilára való támadásánál a 2. támadása a 2. képessége, szóval mindenkit támad, ami nem lenne rossz, ha egy ellenségre így nem csak kb 120-150-t csapna.

Erre kéne valami elég erõs ruha, és akkor nagyon jó lenne

Na, így elég szimpi a gyerek, lehet behívom. Edig árnyék volt a leggyorsabb infi, de ennek az eva-ja pont annyi.

Azért az kemény, h higanyszál alapból kétszer jön, és mivel scrapper, ha lilára támad, akkor 4szer.

Én kékbe vettem, mert a másik alternatív ruhája sárgában van meg. Mindegyik Fõnix ruha megvan, + még egy külön ruhát is vettem, így a 290 CP-bõl 50-60 körülre csappant. (azóta már szereztem cp-t, így nem tudok pontos adatot)

Mosz, hogy már megvan jó régóta Magik, kipörgettem a Daily pörgetésen az 1000 isot. 😄 A csillagszint bõvítésnél még jól jön.
BoneDragon
120 iso kell a phoenix kifejlesztéséhez? Hogy az a... :/

Köszi az infokat! Végülis melyik Fõnix kasztos ruhát vetted meg? :]
Ma este nekem is meg lesz Colossus ruhája, addig még agyalok rajta, hogy akkor most kék v sárga legyek. Szted?

Megvan minden Fõnix ruha, és még egypár mást is vettem. Így utólag, hogy kipróbáltam és teszteltem õket, Kolosszus ruhája a legjobb. Komolyan Emma vs ügynököm maradtak PvP-ben. Mindig mental-ozott, de kolosszus ruha bónuszának hála, állandóan feltöltõdött az életem. 😄 Már vagy 8-szor ért mentál támadás, de mindig feltöltõdött, végül legyõztem úgy Emmát, hogy semmi nem hiányzott az életembõl. 😄 (ugye a hülye gyémánt izéje miatt nem akart sebezõdni.)

Küklopszé szerintem szintén egész jó, bár maga a hõs sajnos nem igazán jó, a képessége pedig nem aktivizálódik annyit nálam, de ha egy erõs hõsre rárakja a bonusát (kritikál ütés minden esetben), akkor nagyon nagy sebzéseket lehet rendezni.

Emmáét még nem igazán tudtam kipróbálni, õneki nem olyan látványos a plusza. Ha jól tudom a starts-okat emeli fel annak, akire rárakja. (védelem, élet, statima stb) Illetve a negatív buffok nem mennek rá az illetõre.

Fõnixé szerintem a legelhanyagolhatóbb. Neki elég érdekes képessége van. Ugye õ garantált ütést biztosít, szóval semmiképpen se védi ki az ellenség. Az ilyen szerintem a védekezõ ellenfeleknél hasznos, akiknek valamiféle pajzs, immunitása van az ütésekkel szemben. (pl Láthatatlan lány, Vasember, Árnymacska stb) Szóval ez nem mindig alkalmas, de azért Amerika kapitány blockja vagy egy nagyon pontatlan hõsre szerencsét hozhat. A másik plusza meg az effektek. Szóval ha ezt aktiválja, akkor az erõknek más effektjei lesznek. (pl Jean elsõ ereje aranylabdává változik, vagy a 3. ereje vulkáni sziklává)

Ha valamit elnéztem, akkor elnézést. Szóval minden hõs új ereje másra jó. Emmánál szerintem mindenképp érdemes megvenni, hisz neki nem hiszem, hogy lesz új ruhája, és azért egész jó dolgokat ad. Küklopsznál és Jean-él meg a közeljövõbe jön az új ruha és a már meglévõ fejlesztése, szóval ez a kettõ szerintem nem kötelezõ. Kolosszusnál viszont nagy pozitív meglepetés ért. Rengeteg életet vissza ad a képessége, õt mindenképp javaslom.
Elvileg van....
A lentebb olvasható facebookos linkre kattintva kérd magad a csoport felvételébe és ott leírják, hogyan kell. Most nem tudom bemásolni, de be fogom. Állítólag nem mûködik mindíg, de van, amikor igen, viszont elég bonyodalmas és nehézkes kiiktatni.

BoneDragon
Erre a napi 50 gift limitre van valami megoldás? Nagyon idegesít...

Quicksilver nálam is ráér, ráadásul õ nem is time limites.
Én azért venném meg Fõnixet zöldbe, mert egyrészt sokkal több piros van (fõleg most), ezért sûrûn támadhatnál kétszer vele. Human Torch most elég erõs lett pirosba, amit Te is megvettél, sztem nem árt a zöld oldalt is megerõsíteni kicsit. Alapjába véve is több piros hõs jön/jött ki és Fõnix szimplán is erõs blasterként. Ja és még egy. Két támadás esetén tudsz vele támadni majd egybõl stunnolni. :]

Én meg Colossus ruháján agyaltam, de sztem Scrapper lesz belõle, Thor erõsebb brusier, többet használom. Netalántán ha megjön Beast az meg remélhetõleg brusier lesz és akkor megy colossus helyére.

Megjöttek az újdonságok.

Higanyszál egyelõre nem kell, eszméletlenül gyenge, csupán néhány jelzõje van, ami miatt hasznosnak találom, de még ráér.

A fõnix ruháknál viszont nem tudom Fõnixet milyen kasztba vegyem meg? Tactical vagy blaster? Taktikásként jöhetne kétszer néha, viszont blasterként nagyokat sebez... Nem tudom. Szerintetek?
Javítanám én, meg topicdesigne-t is csinálnék, de nem tudom, hogy kell.

Attól függ, hogy a PvP hogy játszik vele.
Egyébként nálam eddig Magik jó hõsnek számít, egyedül azt sajnálom, hogy könnyen sebezõdik. Viszont pl 2 soul charm-al,(nem tudom jól írtam-e) + a 2 erejét aktiválva ráad az ellenfélre kétféle égést is, amik nagyon hatásosak, na meg skarlát erejét teljesen ártalmatlanítja. (legalábbis így gondolom, de még nem voltak egymás ellen nálam) A 3. ereje meg gyengíti, lassítja, összezavarja stb az ellenfelet, ami szintén hasznos, + még nagyot is sebez ezzel. A 4. erejét még nem próbáltam.

A topic címét kilehetne javítani, mert nem Avangers, hanem Avengers.
Ahogy nézem Magicet pvp-ben, azt látom, h nem is olyan nagy cucc....
Jó lesz nekem nélküle is! 😄

Broafka
pff, de rohadtul elakadtam most, 3 csillagot kéne összeszerezni a 3. pályán, és kell hozzá 200e pont, és egy "végigvitellel" kapok 60e-t, az kb 6 X 80 iso8
mire én ezt megcsinálom...
aztán még van 2 küldetés is, még 2 X 80 ha nem több iso 8. Nem tudom miért ad nekem ilyen kevés pontot a 3. pályán.

most megöltem vasembert, kiírja, hogy you win és nem történt semmi, ott áll a hõsöm és nem csinál semmit... tök jó... oda 20 iso 8-am...

Szükséges hozzá az adott hõs, h teljesítsd. Függetlenül az ügynököd szintjétõl, igazodva hozzá dobálja az ellenfeleket. Tehát 1es chapteren is olyan "nehéz", mint 8ason. Ezáltal a gyõzelemért kapott XP is magasabb. És az ajándék Briefing megszerzéséhez is teljesíteni kell.

BoneDragon
A prémium küldetések miben különböznek a simától?

a kittypride-t használjátok a kék ruhaba ? elég komoly pvp re.
de piros, rögtön a zöldek 2öt basznak rá, azt hali.
Az a ruha szerintem se tud sokat. Együtt mûködik a future-ruhásokkal és behí valami darazsakat, amik amúgy alig sebeznek valamit.
Önmagában a felturbózott Fáklya is elég, szerintem.

hy all. megvettem tourch uj ruháját pirosba, de nem vágom ez mitöl akkora jo cucc, pvp be meg pláne nem vágom, vki akinek megvan irna pár szot rola?
BoneDragon
Ohh hogy az a... Dailyba megint sapkát kaptam, erre nyomtam véletlen egyet arra, hogy megint válasszak és ismét sapka. <#banplz> Oda az 5 goldom. De legalább megvettem fáklyát ha már ennyire dicsértétek.

A spec 3 küldetéslistája már az elsõ naptól megtekinthetõ volt, be is linkeltem ide, le is írtam, szóval a szükséges hõsök már rég tudottak. Árnyéknál szerintem az lesz, hogy a 2. ereje alapképesség lesz, akárcsak láthatatlan vagy fáklya esetében. Én is a Fõnix ruhákra tartogatok meg az új hõsre, aztán még meggondolom megveszem-e Fáklyát. Jlenleg 255 CP-m van és 72 aranyam.
Bocs, a helyes megfogalmazás a "leggyengébb"

Árnyék az egyik leggagyibb karakter. Én nem lõném el rá a helyedben a CP-t, inkább akkor majd vmi Phoenix ruha, vagy az új hõs a Spec Ops végén, de te tudod.

Nekem árnyékre nemsokára szerintem összejön a 48 cp, mert már 40 van. Kis szerencsével kaphatok 20 iso-t és már meg is veszem.
Kéne tehát még Párduc az Avi-oldalra és Gambit az X-hez. Vadóc már megvan. 😊
Tehát 180 cp kéne 13 nap alatt csak a hõsökre és be is kéne még fejezni a pályákat úgy, hogy közben megvan minden phonix-fegyver, amik kifejlesztése is több nap... hát, vagy zsebbe kell nyúlni, vagy annyi a Magic-projektnek...

Sztem meg az egyik legerõsebb hõst csinálták belõle az új ruhája segítségével.