1294
/Facebook
-
tonimcfish #854 kapitány a legfontosabb, 200 as szintemen is mindenki avval tolja, egyéni és a csoportos támadást is védi, visszatámad, jo kövekkel sokat is blokkol!!!ha zöldbe vezsed meg jo a tourchok ellen, ha kékbe akkor viszont nem:)ha kapitány mellé beteszel egy jo höst, azt simán bevédi, meg az agentedet is, és ez alegfontosabb , nem elhanyagolható, hogy kapitány mindig kezd!!! ha nincs kapitány az ellenfélnél is, szal akkor is max 2. nak jön. -
szolli #853 Látom megoszlanaka a vélemények. Köszönöm a segítségeket.
Akkor lényegébe Kapitány és Scarlett Boszorkány neve hangzott el legtöbbször. Lehet kapitányra beruházok.
Illetve érdemes lenne megvárni az érkező új hősöket? Láttam lesz egy pár újdonság.
Daredevilt néztem még h érdemes lenne beszerezni. -
#852 most szereztem meg Ghost Ridert, csak az a baj vele, hogy a hősök tulajdonképpen azért vannak, hogy pvp-ben jobb legyél. Ezért jó lennének ezek a spec opsos hősök, de ezt pl elég könnyen meg lehetett szerezni, így tulajdonképpen mindenkinek megvan.
PvP-ben meg jobbára tényleg az győz, aki először kezdi a kört.
Amúgy a legjobb ilyen spec opsos karakter az Mockingbird, mert őt elég nehéz volt azért megszerezni, és nem is mindenkinek van, és erős.
Hercules lehetett volna inkább spec ops karakter, de miután bárkinek meglehet, így ő se olyan hű de jó PvP karakter -
#851 "Mondjuk az igaz, hogy előbb utóbb minden kell, mivel úgy nő a pvp-ben a statod"
Látom engem nem értettek meg, na sebaj. :) -
Rotcsa #850 Na, azért van olyan, aki érti, mit akarok mondani! :) Köszi! :D
-
Okisz #849 magasabb szinten már nem Torch-al menőznek, csak Amerika kapitány , Emma, QS van szinte.
IGenis kell a bruiser, hogy a defense értéked menjen feljebb. Nem azárt azt ajánlotta, mert kékkel kell harcolni... -
#848 De ha pvp-t javasolsz pont hogy nem bruiser kell. Mivel minden 2. embernek torch van berakva az meg 1 hiteli a bruisereket. Amúgy nem tudom miért olyan nagy szám kapitány. Jó rendben, ha nincs torch a csapatba biztos jó, de rárakod a flamet és szevasz captain...
Mondjuk az igaz, hogy előbb utóbb minden kell, mivel úgy nő a pvp-ben a statod, de bruisert akkor sem ajánlok a csapatba -
Rotcsa #847 A hősök vétele szerintem attól is függ, hogy mennyira tartod fontosnak a pvp-t. Azaz kimondott pvp-karaktert akarsz-e...
Ha igen, akkor ajánlom Amerika Kapitányt. Nagyon jó, az utolsó képessége miatt minden körben kontráz, az értékei is nagyon erősek!
Valóban jó még a Skarlát Boszorány. Kimondott attack-típus a Fáklya! Nagyon brutálisan erőset üt, jelenleg a legnagyobb attack-al bíró blaster-kaszú hős, a flame-on(életerő visszatöltés) miatt sokáig bírja talpon, a plasma-body-miatt pedig mindig sebez, ha ütik!
Midnezek ellenére én inkább egy bruisert javasolnék, mert pvp-ben számít, hogy mennyi és milyen magas szintű hőseid vannak, ugyanis azok után kapod meg a bónuszokat. Én azt mondom, mindegyik kaszt erősítése ugyan olyan fontos. -bár én sem így kezdtem neki.-
-
Gábor3 #846 Akkor azt is írd, hogy inkább a Brusierek közül mondjunk, és akkor nem fog mindenki Skarlátot, kapitányt meg hasonlót mondani.
Brusierből talán Herkules még a legjobb... Nem tudom biztosra mert nincs meg, de Thor vagy Herkules. Hulkot én nem ajánlom, mert lehet erős, de még költened kéne a ruhájára is ha tényleg jót szeretnél, + PvP-be hamar kiszoktam nyírni, szóval engem nem győzött meg.
A kövi specbe meg Deadpool, Beast biztos bent lesz szerintem, valamint még egy új hős és egy régebbi. -
#845 Viszont thornak van premium küldetése. Herc meg gondolom majd a következő spec ops-ba is kell deploynak... -
Quintero #844 De egyébként 90-es hős jó a Skarlát boszorkány, Amerika Kapitány is. -
Quintero #843 Nekem Thor nem tetszik. Ha Bruiser akkor Hulk vagy Hercules de ez a te döntésed. -
szolli #842 Igen de pl Bruiser-ből is csak 1 van. Thoron gondolkodom most. -
Gábor3 #841 Én személy szerint Skarlát boszorkányt vagy Pókembert ajánlom. Mindkettő nagyon jó, és hasznos hős szerintem. -
szolli #840 http://i48.tinypic.com/zj9oap.jpg
Sziasztok!
Nem olyan rég kezdtem a játékot és úgy találtam ide, látom is jóval tapasztaltabb emberek vannak ezért fordulnék 1 kérdéssel hozzátok. Ezek a hősök vannak meg. Van 90 cp-m és 30 aranyam perpill. Milyen hősöket javasolnátok nekem megvételre? -
#839 szerintem én maradok a gold league-ben. Majdnem elértem még 1 hete a vibranium league-et aztán ilyen -60-ak jelentek meg minden nap. Igazából a fegyver nem tudom, hogy kell e. Nem tűnik olyan nagy számnak, az arany viszont jól jön (igaz nem túl sok) a ruha nem lenne rossz, de nem hiszem, hogy el tudnám érni. DeadPoolról meg lemondhatok, majd megveszem... sajnos -
Shillie #838 Tegnap este végre elértem a vibranium league-t erre ma reggelre -186 rating :S -
#837 Szerintem karácsony előtt fog indulni az új spec ops, vagy valamelyik chapter. -
Quintero #836 Chapter 11 és 12 lesz ezt még a San Diego Comic-Con bejeletették meg azt is hogy a második szezonban. Amit senki se tud mikor kezdődik. De ha ilyen tempóban haladnak szerintem nek kell sokat várjunk. :D -
Shillie #835 Igazad van, valószínűleg skipelem majd az epic boss fightet. Csak az zavar hogy nagyon gyorsan dobják ki az uj spec op-okat meg új hősöket. Igy nekem nagy hátrányom van pl pvp ben mert nem veszek aranyat csak ami szintlépésből + 4 csillagokból jön annyi van, így kevés hősöm van a szintemhez képest. Pvp ben ezáltal alapból hátránnyal indulok. -
Okisz #834 Okos dolog, valóban nyersz vele pár szinttel magasabb fegyvert, mert azért ennyi idő alatt könnyen összejön 5-6 szintugrás is.
Én úgy állok most CP-vel, h mindet meg tudnám venni, de akkor nem maradna Deadpoolra, meg kövi hősökre. És mivel most két Spec Ops ba is kellett Gambit, remélem a következőbe már nem fog (gyanús, h nem) így máris 90CP-vel beljebb vagyok. Hercules, Beast esetleg Deadpool tuti kelleni fog, szóval ezekre gyúrok. Most már csak azt nem tudom, h melyiket vegyem előbb. Beast vagy Hercules. Még várok egy kicsit aztán meglátom.
-
Shillie #833 Valószínüleg skipelni fogom én is az epic boss fightet bár abban reménykedek hogy mire odáig eljutok valahogy összejön annyi cp, hogy ki tudnám venni a hősöket.
-
Shillie #832 Én megálltam a 9. task nál spec op ba, mert még több mint 20 nap alatt sok szintet lépek és addig még legyengülnének a megnyer customized fegyók, és mivel nincs sok aranyam fegyvereket venni mindíg a spec op rewardokkal harcolok szinte. Úgyhogy majd az utolsó 7 napban végigtolom spec op-ot és valamivel erősebb fegyóim lesznek mintha most megszerezném őket. Nem tudom mennyire jó taktika ez majd elválik. PvP vel meg elég szarul állok... hiába küzdöm fel magam diamond ligába 200 rateket vesztek éjszaka... a fegyó nem igazán érdekel szerintem lebuktatom magam gold ligába még jól jön majd valamikor az az arany. -
Rotcsa #831 Meddig tart még a pvp? Vége lehetne már, mert most még tudom magam tartani a gyémánt ligában..:D
-
Gábor3 #830 Igen ez engem is zavar, hogy gyorsan jönnek. Mire Bestiát és Szellemlovast felfejlesztem jön Deadpool, azt még kitudja addig ki. Örülnék én is szünetnek, mert akkor lenne időm a régebbi hősök közül is megvenni még egypárat és felfejleszteni. -
Rotcsa #829 Szerintem is túlságosan gyors lett az egész... Nem hülyék, ezt a készítők is tudják, így ösztönöznek arra, hogy fizess a játékért. A Szellemlovas nagyon jó kis karakter, lehet miatta meggondolom. :D
Most van 87 cp-m és kéne még Higanyszál, Gambit, és Hercules is.90-ért szerintem megveszem Herculest, mert Bruiserből nekem csak 2 van, aztán majd a higanyszálat, mert az viszonylag olcsó és pár küldetés megcsinálásával, meg kis szerencsével a pörgetésekkor kapok majd annyi cp-t, hogy elég lesz rá. Gambitot pedig valszeg megeszem.
-
#828 Igazából az zavar ebben a játékba (idegesítő bugokon kívül), hogy nagyon gyorsan jönnek az új hősök és a spec opsok. Nincs elég idő gyűjtögetni. Alig van még hősöm, de közbe leakarom verni spec ops epic bosst is meg kéne a többi hős a többi epic bosshoz. Most van ~100 cp-m, de még mindig nem tudom mit csináljak... Skipeljem epic bosst és vegyem meg a régebbi hősöket, vagy ezeket vegyem meg, vagy kezdjem máris beastel mert majd ő kell a kövire. Ejjejj -
Gábor3 #827 Igen.
Igaz, Holdlovagot kihagytam pedig őrá is nagyon kíváncsi vagyok. -
Okisz #826 Akkor megvetted Beastet?
Az újonnan jövőknél meg nálam mindenképpen vevő lesz MoonKnight, mert ő a Marvel Batmanje. ÉS Batman van minden hősök felett, mert ő a legeslegesleges... :] -
Gábor3 #825 Tudom, hogy javítani kéne, de még a laborban sincs meg a 3. tábla fejlesztése. XD Mindig sokallom az árát, mert a hősökre kell, de majd egyszer biztos arra is lesz tartalékom.
Én is Deadpoolra gyűjtök főként. Az újonnan bejelentett hősök közül viszont csak Mr. Woodoo az aki érdekel, hogy miket tud, a többit szinte vagy nem ismerem vagy nem nyert meg külsőleg. Most jelenleg Vasember (lvl7), Fekete Özvegy (lvl8), Hadigép (lvl8) és Bestiát fejlesztem. (lvl4) 9.-ig mindenképp szeretném, azt lehet akkor kipróbálom PvP-be Beast-et, egy jó erős hős mellett. Vele nagyon jól lehet Amerikát és Skarlátot csesztetni majd. :D -
Rotcsa #824 k-nélkül. Szal 27.156/ 24.610 Most már elég jó kis meccseket nyomok! :) Lvl 108-vagyok.
-
Rotcsa #823 Nekem 27156k/24610k :D :D
-
Lacc 88 #822 Azt hittem a 10-nél megálltak. Honnan van az infó?
-
Okisz #821 Huhh Gábor, azért a PVP bonuson tuningolhatnál egy kicsit (OFF/DEF), egyébként nagyon szép felhozatal! :] -
Okisz #820 Ja meg Amerikca kapitánnyal is szemezek most már, mert ő lesz a chapter 11 premiuma, a 12-é meg Mr Fantastic. -
Okisz #819 De az. előtte írtam :D
Nem tudom, én egyre jobban szimpatizálok Herculessel. Vagy 200CP-m, Deadpoolra mindenképpen hagyok, GhostRider meglesz, sztem beleférne, ha most megvenném, de még húzom az időt. :D -
Gábor3 #818 Bestia mondjuk nem igazán az ereje miatt jó, pedig azt hittem, hogy főként az lesz középpontban. Nekem mondjuk nagyon tetszik az llenfél kasztjának megszüntetéses és a random jó buffok a szövetségesekre képessége. :D Persze a garantált kritikus találat, visszatámadás és egyéb buff elvevő képességei is tetszenek. Melléje inkább egy erős hős passzol.
Az a grief nem az epic bossos fegyver? Nem tudom. -
#817 jogos, sorry.
azért elég sokat skippeltél... a 48 órásat meg tényleg hülyeség volt skippelni. Mondjuk nekem nincs meg bestia, de elég jónak tűnik, csak lehet, hogy Herculesre kéne gyúrni, nem tudom még, nekem az is tetszik, ő viszont nagyokat sebez.
Ezt a Griefet honnan lehet megszerezni? -
Gábor3 #816 Bestia is megvan. :) Egész jó, sok jó jelzője van, csak kicsit keveset sebez, de majd erősítem.
Broafka: Ha ez nekem szólt, akkor olvasd l még egyszer amit írtam, ott megtalálod rá a választ. -
#815 no offense, de tényleg. Hogy tartasz az utolsó küldetésnél spec opban, amikor epic boss-t is ki kell nyírni az egyik küldetéshez, és ahhoz Hercules kell?