Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak megtartani nem fogom tudni. Habár az utóbbi idõkben a gép is elég jól játszik a csapattal. Jhaj imádom Deadpoolt, nekem az kell! 😄 így vagy úgy de megszerzem 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Azt hiszem Magiket már nem fogom megszerezni. Se Árnyékom, se Gambitom, se Fekete Párducom..... Vadóc van csak.
Ha több ezer forintot beletolnék a játékba most és vennék vagy 500 cp-t, akkor rendben lenne a dolog, de így, sose. Még szerencsém sincs, mert az a szar sorsolós izé is csak a bauxite-sisakot adta megint. 😄 Na mindegy, legalább a pvp bónuszt megnöveli. Minden rosszban van valami jó! 😊
Sokszor majdnem sírógörcsöt kapok attól, hogy milyen balfék módjára tuningolnak hõsöket és ha ez a kis taktikai elem benne lenne, akkor sokkal jobb eredményeim születhetnének, de így csak attól függ, van-e kellõ számú magas lvl-en hõsöm és magas szinten, jó fegyverei vannak-e az ügynöknek.... Ez utóbbi pedig ugye arany kérdése is lehet, ami meg pénzfüggõ. Akinek van mibõl 10.000 ft-okat elszórni ilyenekre az veszi és halad, akkor is, ha egy 10 éves kislány, akinek meg nincs, de kiváló stratéga-nem magamra célzok-, az izzad. Ez van. Ilyen a kapitalizmus. Pénz beszél...
A hõsök szintje is adja a bónuszt, valamint az ügynöké is... 101-esként a összerak a gép egy olyan playerrel, akinek minden hõse megvan és 12-es, õ meg csak 100-as,vagy alatti akkor is csak izzadás van! De ez oda-vissza így van, szerencsére:Sokszor leverek 107-es játékosokat, mert kevés hõsük van meg és azok se 90 cp-s karakterek, ráadásul 10 lvl-alattiak....
Emma Frost-ra valami taktika ? 10-es agentel 4-es iron man 4-es invisible woman.. és nem akar megmurdelni :S
One more story
..ki ez a szörny a tükörben..
1 Támadása legjobb esetben is max 400, és a lilára való támadásánál a 2. támadása a 2. képessége, szóval mindenkit támad, ami nem lenne rossz, ha egy ellenségre így nem csak kb 120-150-t csapna.
Erre kéne valami elég erõs ruha, és akkor nagyon jó lenne
Mosz, hogy már megvan jó régóta Magik, kipörgettem a Daily pörgetésen az 1000 isot. 😄 A csillagszint bõvítésnél még jól jön.
Ma este nekem is meg lesz Colossus ruhája, addig még agyalok rajta, hogy akkor most kék v sárga legyek. Szted?
Küklopszé szerintem szintén egész jó, bár maga a hõs sajnos nem igazán jó, a képessége pedig nem aktivizálódik annyit nálam, de ha egy erõs hõsre rárakja a bonusát (kritikál ütés minden esetben), akkor nagyon nagy sebzéseket lehet rendezni.
Emmáét még nem igazán tudtam kipróbálni, õneki nem olyan látványos a plusza. Ha jól tudom a starts-okat emeli fel annak, akire rárakja. (védelem, élet, statima stb) Illetve a negatív buffok nem mennek rá az illetõre.
Fõnixé szerintem a legelhanyagolhatóbb. Neki elég érdekes képessége van. Ugye õ garantált ütést biztosít, szóval semmiképpen se védi ki az ellenség. Az ilyen szerintem a védekezõ ellenfeleknél hasznos, akiknek valamiféle pajzs, immunitása van az ütésekkel szemben. (pl Láthatatlan lány, Vasember, Árnymacska stb) Szóval ez nem mindig alkalmas, de azért Amerika kapitány blockja vagy egy nagyon pontatlan hõsre szerencsét hozhat. A másik plusza meg az effektek. Szóval ha ezt aktiválja, akkor az erõknek más effektjei lesznek. (pl Jean elsõ ereje aranylabdává változik, vagy a 3. ereje vulkáni sziklává)
Ha valamit elnéztem, akkor elnézést. Szóval minden hõs új ereje másra jó. Emmánál szerintem mindenképp érdemes megvenni, hisz neki nem hiszem, hogy lesz új ruhája, és azért egész jó dolgokat ad. Küklopsznál és Jean-él meg a közeljövõbe jön az új ruha és a már meglévõ fejlesztése, szóval ez a kettõ szerintem nem kötelezõ. Kolosszusnál viszont nagy pozitív meglepetés ért. Rengeteg életet vissza ad a képessége, õt mindenképp javaslom.
A lentebb olvasható facebookos linkre kattintva kérd magad a csoport felvételébe és ott leírják, hogyan kell. Most nem tudom bemásolni, de be fogom. Állítólag nem mûködik mindíg, de van, amikor igen, viszont elég bonyodalmas és nehézkes kiiktatni.
Én azért venném meg Fõnixet zöldbe, mert egyrészt sokkal több piros van (fõleg most), ezért sûrûn támadhatnál kétszer vele. Human Torch most elég erõs lett pirosba, amit Te is megvettél, sztem nem árt a zöld oldalt is megerõsíteni kicsit. Alapjába véve is több piros hõs jön/jött ki és Fõnix szimplán is erõs blasterként. Ja és még egy. Két támadás esetén tudsz vele támadni majd egybõl stunnolni. :]
Én meg Colossus ruháján agyaltam, de sztem Scrapper lesz belõle, Thor erõsebb brusier, többet használom. Netalántán ha megjön Beast az meg remélhetõleg brusier lesz és akkor megy colossus helyére.
Higanyszál egyelõre nem kell, eszméletlenül gyenge, csupán néhány jelzõje van, ami miatt hasznosnak találom, de még ráér.
A fõnix ruháknál viszont nem tudom Fõnixet milyen kasztba vegyem meg? Tactical vagy blaster? Taktikásként jöhetne kétszer néha, viszont blasterként nagyokat sebez... Nem tudom. Szerintetek?
Egyébként nálam eddig Magik jó hõsnek számít, egyedül azt sajnálom, hogy könnyen sebezõdik. Viszont pl 2 soul charm-al,(nem tudom jól írtam-e) + a 2 erejét aktiválva ráad az ellenfélre kétféle égést is, amik nagyon hatásosak, na meg skarlát erejét teljesen ártalmatlanítja. (legalábbis így gondolom, de még nem voltak egymás ellen nálam) A 3. ereje meg gyengíti, lassítja, összezavarja stb az ellenfelet, ami szintén hasznos, + még nagyot is sebez ezzel. A 4. erejét még nem próbáltam.
A topic címét kilehetne javítani, mert nem Avangers, hanem Avengers.
Jó lesz nekem nélküle is! 😄
mire én ezt megcsinálom...
aztán még van 2 küldetés is, még 2 X 80 ha nem több iso 8. Nem tudom miért ad nekem ilyen kevés pontot a 3. pályán.
most megöltem vasembert, kiírja, hogy you win és nem történt semmi, ott áll a hõsöm és nem csinál semmit... tök jó... oda 20 iso 8-am...
Önmagában a felturbózott Fáklya is elég, szerintem.
Kéne tehát még Párduc az Avi-oldalra és Gambit az X-hez. Vadóc már megvan. 😊
Tehát 180 cp kéne 13 nap alatt csak a hõsökre és be is kéne még fejezni a pályákat úgy, hogy közben megvan minden phonix-fegyver, amik kifejlesztése is több nap... hát, vagy zsebbe kell nyúlni, vagy annyi a Magic-projektnek...