Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy haladtok Ghost Rider-el? Nálam már csak 3 csillag kell mindegyiknél és megvan.
Megint spec-op? Nagyon pörögnek, kéne egy kis pihi már... idõ sincs fejleszteni.. 😄

Broafka
amúgy tök jó, hogy mostanában a játék tele van hibával, és folyamatosan frissíti magát, és most veszítettem 20 iso-8-at...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
basszus, de nagyon vártam már a Szellemlovast! ÁÁÁ, nagyon kell, ezt muszáj megszereznem!

Új spec ops! 😊
Én ezt nem értem. Most harcoltam egy emberkével, aki a 8000-valahányszázadik helyen áll, én a 6000-nemtudoménmennyin, viszont míg õ már Vibranium Ligában van, addig én még csak a Diamondban. Most akkor ez hogy van? Összesen majdnem 200 meccsen vagyok túl. Én ezt már nem értem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én az aranyat mindíg a spec ops ra gyûjtöm mert általában az utolsó küldik(k) epic boss fight(ok) és mindíg új hõsöket kérnek deploy ba. Szóval én mindíg gyûjtöm az aranyat h skipelni tudjam az utsó küldit és meglegyen a hõs.
Nem valószínû.

..ki ez a szörny a tükörben..

Várható még a kristályos ISO kövek után még erõsebbek?? Van 25 összespórolt aranyam, akkor abból vennék 4-5 olyan követ, viszont ha ennél is lesznek erõsebbek, akkor felesleges ezekre az arany.
Mikortól lépek át a Vibranium League-be? Van 105 gyõztes meccsem, 8119. vagyok, már nem %-ot mutat, hanem helyezést, ami alapján azt sejtem, hogy már az 1% közelében vagy abban vagyok. De még mindig csak Diamond League-be rak. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Pvp ben az új rendszer szerint tényleg nem számítanak bele a hõs statjaiba a kövek?
hy. 190es vagyok, de nem lehet ezüstért venni az én szintemen se azokat csak aranyért. aki csak játszogat annak nem éri meg, aki aktiv és eddig is áldozott a játékra, annak megéri 2-3 karit felkövezni ezekkel.
Sziasztok!
Most léptem át a 100-as szintet és lehetõvé vált megvenni új ISO köveket, amik csillag alakúak. Sokkal erõsebbek mint a többi, de csak aranyért lehet megvenni õket. Nem tudom eldönteni, hogy megéri-e 4-5 aranyért venni egyet vagy nem? Esetleg a késõbbiekben meg lehet majd õket venni ezüstért is?
a colossus mindenképp,de nem uj ruhába, mert az nem véd alapbol, a piros pizsomaba magátol véd 3 körön keresztül!!agentednek nemárt ha magnetik field generátor fennt van, ment az adhat szabad köröket, amikor átütik, és a minnél többkör a lényeg! colossus mellett emma mockinb meg kitty pride se rossz, uj ruhába 3 körig sérthetetlen a phasys miatt.
Ha védekezni szerintem mindenképp kel egyiknek spiderman, én másiknak most Colossust az új ruhájában tenném be, mert az gyógyítja a csapattársakat és egyébként is nagyon erõs még Frost is küszködik vele a mental resiliencéje miatt. Csak nálam az a baj hogy nincs pókom Colossus meg 2- es szintü és nincs hozzá ruhám.
BoneDragon
Nincs meg mock, amúgy kikkel szoktál "védekezni" és kikkel csatázol?

probáljatok meg védö felállást otthagyni éjjelre,azaz akkorra amikor nem vagytok a gépnél,én is ezen ügyködöm, mert top200 ba vagyok, és -200 raitingok mennek le fel, mármint amikor nem vagyok gépnél, akkor a -200😊 éjjelre 2 védö játékos kell vagy 1 védö és a mockingbird, agentnek meg power of fourt felbaszni quantum jumperral, meg egy fegyoval,és akkor nem tud nagy hülyeséget csinálni a gép .......... persze ez is csak kis esély.
Én is gondolkodtam ezen. De ha azt nézed te is könnyebben nyersz így meccseket mert amikor játszol az ellenfél hõsei teljesen kiszámíthatóak.
BoneDragon
Én invisible womant ff ruhában és torchot új ruhában. Eddig minden jól is ment, 4%-on voltam. Erre 2 nap kihagyás után -170rating és 25%-ra leestem. Nagy szar ez az egész pvp, mert a gép játszik helyetted és simán elkalapálnak.

Invisible woman lehet jó lenne, elég jól sebez a 3. képessége + 4. képessége se rossz. Csak még kis szintû fel kellene fejleszteni.
Azért szeretem iron mant mert elég erõs pajzsa van és mert kb kettékapja a blastereket, amibõl manapság van bõven. Mondjuk az biztos hogy a gép nem tud vele játszani. Viszont nem tudom ki mást rakjak frost mellé aki jó damaget tol és a gép is elég jól játszik vele.
Broafka
hát mondjuk ne iron mannel menjél...

Én most 89 esen a diamon league- ben vagyok nekem is az a problámám hogy hiába nyerek meg 10-bõl 9 meccset (Teamem: Tactical Avengers Iron Man + Emma Frost) éjszaka meg délelõtt mindíg 90-120 ratet vesztek. Aztán megint felhúzom a ratem és ujra levernek. Azt nem tudom hogy hogy játszik a gép a teamemmel, de elég szarul ezek szerint. Lehet össze kéne állítanom egy offline teamet amivel tud játszani a gép is...
Hali,
a customized weaponokról szeretnék kérdezni.
Azt tudom hogy amikor megkapom akkor beállítja a fegyver erejét a szintemhez és meg ia marad azon a szinten a fegyver ezáltal egy idõ után használhatatlanná válik. Viszont már sok embernél láttam hogy mintha nekik nõne a fegyverük ereje ahogy fejlõdnek. Nem tudtok errõl valamit hogy hogyan csinálják?
BoneDragon
50. a 2. tábla, 60. szint a 3. fejleszthetõ tábla.

Mert csak bizonyos Agent level szint után nyílik meg. Nem emlékszem már rá, h mikor, de biztos, h 50felett.

Miért nem tudom kifejleszteni a pvp-s 3. Tabot? Nem találom sehol se a Research listában a hozzávaló fejlesztést.

Broafka
én nem tudom befejezni a 3. küldetést az újak közül a Mutatis Mutandist, mert valahányszor megszerzem az utolsó ujjlenyomatot és megcsinálnám a pályát mindig azt írja ki, hogy frissítsem a böngészõt, és már harmadszorra írja ki...

nálatok nincs ilyen?

BoneDragon
25gold.

Broafka
nem egyszerûbb skippelni a feladatokat mit tom én 10 aranyért? vagy mennyi skippelni õket

BoneDragon
Szerintem nem nagy szám magik, nem ér annyit...

Van 14 aranyam és 29 cp-m
Gondolkozok rajta, h veszek 85 aranyat  20$-ért( Most kb.:4300Huf, tegnap olyan 4100 Körül volt az ára.), a mert Spec.ophoz kell Árnyék, Párduc, meg Gambit. Gamit és Párduc 180 cp-be berül.
Van 14 aranyamat beváltva  már   57 cp-m lenne. Árnyék 48-ba kerül, maradna 9 cp.
A 85 arany az beváltva 170 cp. Van még 9, tehát kéne még egy küldetés 4 csillagra csinálnom(ami igazán nem nehéz), hogy kapjak egy aranyat és akkor már meg is van a 2 hiányzó 90 cp-s hõs.

23/25-nél tartok Spec.opban, Iron Mant kéne legyõznöm. Nehogy, már itt, a végénél ne legyen meg 😄

a facebook a vásárlásokat kb 1 hét mulva irja jová, tudom, mert párszor vásároltam már.
alacsony szinted miatt neked van a legtöbb esélyed😊 én a 185ös szintemen, 1000 csatánál tartok a tournament alatt,de hiába szenvedek reggelre mindig legalább -150-200 rating esés lesz😞((
Ti hogy álltok pvpben? Én most vagyok lvl 35-ös, 1159-es ratingen Diamond League-ben, a Top 2%-ban. Nem tudom, hogy meglesz-e Deadpool, pedig nagyon imádom a karakterét. 😊

Remélem, h nem... 😄 Majd nézem a számlatörténetet is!

Majd kíváncsi leszek, hogy egy-két nap múlva se szopja le! 😄

Kaptam 12 aranyat ingyen a "gold for free"-akcióval.
Ott van oldalt 3 aranytömb a reptéren, ha rákattintotok, bejön fõnix, meg h "take me there"
a felugró ablakban beírjátok az adatokat. A bankkártyaszámra figyeljetek oda és úgy írjátok, ahogy a kártyán is van, azaz kötõjellel elválasztva, 4-es tagolásokban.
Alább beállítjátok, h mikor jár le a kártyátok. Nekem "VALID THRU" jelöéssel van írva, 08/15
de gondolom ezt mindenki megtalálja.  Utána a csc-kód kell, amihez ábrát is  mellékelnek.
Az utolsó 3 karakter az.
Rányomtok a továbbra, vagy okéra, vagy nem tudom már mi volt ott, akkor kiírja, h "Ajánlat elküldve".
Frissítitek a böngészõt és voila: ott is a 12 arany! Ingyen! (Mivel megnéztem netbankon a számlám, h megcsapolta-e, de nem!)
A frissítés után már nincs ott az a 3 aranytömb az antenna felett, sajnos 😄 😄

BoneDragon
Szerintem ez a rendszer sokkal jobb. Legalább nem halhatatlanok egyes hõsök. Amúgy ma pörgettem 3x 5cp-t. 2x 3cp-at és 1x 1cp-t. Szóval nem ad az olyan ritkán. 😊

Nem használhatatlan, valóban, mert néha-néha be-be villan, de a hõsök képességeinek mértékébe már nem nyom semmit, pedig eredetileg mindenki erre használta. Az, hogy játékban mi van, a kutyát ne érdkeli, legfeljebb majd nyomom sûrûn a team restore-t vagy a team-healinget, ha nagyon nagy a baj. De pvp-ben az nem volt, így tehát mindenki arra használta-nagyon helyesen-, hogy az amúgy erõs tûzerõvel bíró hõsök gyenge pontjait erõsítsék. Ezt tettem én is, amíg ki nem húzták alólunk a talajt ezzel a pvp-vel.
Szerintem egy nagyon fontos stratégiai elemet vettek ki a játékból, én nagyon hiányolom. Nem mondom, hogy ez a rendszer rossz. Inkább az üzleti érdekeiket szolgálja jobban. Miért is? Ahhoz, hogy jó legyél PvP-ben, jó erõs cuccok kellenek, amikhez leginkább arany kell. Most is a Coulosson Revange 64 arany....  A hõsökhöz cp-kell, amit nem igazán ad a játék úgy, ahogy kéne, de aranyért lehet venni..... vagy: a szintlépéseik is idõbe tellnek, de arannyal kiválthatod.... 😄

Broafka
aranyért, most még pár napig (64 arany)

én megvettem, mert minden szintlépésnél kapsz egy aranyat és összegyûlt már annyi azóta 😊

Broafka
azért haszontalannak nem mondanám õket, inkább csak ritkán aktiválódnak, de sokszor volt hogy megmentették az életem. Az tény, hogy a pvp cuccok az armoryban, meg a hõsök szintje jóval többet dob a latba, de tök feleslegesnek azért nem mondanám.

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a napi gift limitet ki lehet-e játszani??
Csak most csatlakoztam a forumhoz... de köszönöm a felvilágosítást és a segítséget 😄
A Coulson's Revange nevû fegyver, hogyan szerezhetõ meg?

Azt hittem, legalább Te tisztában vagy vele, hogy ez már régen nem így mûködik. Én is erre gyúrtam, jó is volt, mert Daredevilt a fene sem tudta lecsapni, mivel még magasabbra húztam isokkal az amúgy is nagyon magas alap evasionját. Aztán még jött rá a radarérzék és a fene sem volt képes elkapni. 😊) Szép idõk voltak.... aztán jött ez a hõsös pvp, ahol már csak az alap képességek számítanak és azokat lehet az amoryval, illetve a minél több és magasabb szintû hõssel növelni.

Látom nem olvastad el, amit a pvp-rõl írtam alább pár kommenttel.
Az a helyzet, h tökre mindegy, milyen iso-8-at raksz a hõseidre, ami a pvp-t illeti, mert már azóta nem számít, mióta bevezették ez az "új" pvp rendszert. Nem is tudom, talán a nyáron, vagy még annak elején. Az iso-val amit a store-ban veszel, már nem érsz el semmit.  A képességeket úgy növelheted pvp-ben, hogy minél több kasztból hívsz be hõsöket és fejleszted azokat a lehetõ legmagasabb szintre. Vagy: veszel pvp-cuccokat az "antennából" (flight deck-mellett) aranyért. Általában egész komoly dolgokat árulnak ott. Vagy a store-ban is vehetsz 2000 ezüstös darabáron pvp cuccot. Ezeket mind-mind a pvp-amorydba kell betenni.
Minél több amory van nyitva, annál több esélyed van arra, h növel a bónuszt,ezálltal a hõseid erejét.

Broafka
a legjobbat 😛
van ilyen nagy fehér ami mindet növel, én úgy szoktam, hogy egálba hozom a hátrányokat, ahol kevés az evasion mondjuk oda berakok egy nagy evasionös iso-t (legalábbis aminek nagy, az még jobb ha mellette accuracyra vagy egyébre tesz). Utána meg mehet a fehér nagy iso

Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen iso-8-akat rakjak a hõseim ruhájába, hogy pvp-be egy ütõs csapatot kapjak??
Broafka
igen tudom. de a CP lett az arany után a legértékesebb dolog szerintem. Most megint beindultak a készítõk, és percenként jön ki új hõs, meg új ruha, kell az a cp.

Amúgy pl a Szellemlovas lenne még erõs, az jöhetne már 😊