Marvel: Avangers Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
..ki ez a szörny a tükörben..
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Most léptem át a 100-as szintet és lehetõvé vált megvenni új ISO köveket, amik csillag alakúak. Sokkal erõsebbek mint a többi, de csak aranyért lehet megvenni õket. Nem tudom eldönteni, hogy megéri-e 4-5 aranyért venni egyet vagy nem? Esetleg a késõbbiekben meg lehet majd õket venni ezüstért is?
a customized weaponokról szeretnék kérdezni.
Azt tudom hogy amikor megkapom akkor beállítja a fegyver erejét a szintemhez és meg ia marad azon a szinten a fegyver ezáltal egy idõ után használhatatlanná válik. Viszont már sok embernél láttam hogy mintha nekik nõne a fegyverük ereje ahogy fejlõdnek. Nem tudtok errõl valamit hogy hogyan csinálják?
nálatok nincs ilyen?
Gondolkozok rajta, h veszek 85 aranyat 20$-ért( Most kb.:4300Huf, tegnap olyan 4100 Körül volt az ára.), a mert Spec.ophoz kell Árnyék, Párduc, meg Gambit. Gamit és Párduc 180 cp-be berül.
Van 14 aranyamat beváltva már 57 cp-m lenne. Árnyék 48-ba kerül, maradna 9 cp.
A 85 arany az beváltva 170 cp. Van még 9, tehát kéne még egy küldetés 4 csillagra csinálnom(ami igazán nem nehéz), hogy kapjak egy aranyat és akkor már meg is van a 2 hiányzó 90 cp-s hõs.
23/25-nél tartok Spec.opban, Iron Mant kéne legyõznöm. Nehogy, már itt, a végénél ne legyen meg 😄
Ott van oldalt 3 aranytömb a reptéren, ha rákattintotok, bejön fõnix, meg h "take me there"
a felugró ablakban beírjátok az adatokat. A bankkártyaszámra figyeljetek oda és úgy írjátok, ahogy a kártyán is van, azaz kötõjellel elválasztva, 4-es tagolásokban.
Alább beállítjátok, h mikor jár le a kártyátok. Nekem "VALID THRU" jelöéssel van írva, 08/15
de gondolom ezt mindenki megtalálja. Utána a csc-kód kell, amihez ábrát is mellékelnek.
Az utolsó 3 karakter az.
Rányomtok a továbbra, vagy okéra, vagy nem tudom már mi volt ott, akkor kiírja, h "Ajánlat elküldve".
Frissítitek a böngészõt és voila: ott is a 12 arany! Ingyen! (Mivel megnéztem netbankon a számlám, h megcsapolta-e, de nem!)
A frissítés után már nincs ott az a 3 aranytömb az antenna felett, sajnos 😄 😄
Szerintem egy nagyon fontos stratégiai elemet vettek ki a játékból, én nagyon hiányolom. Nem mondom, hogy ez a rendszer rossz. Inkább az üzleti érdekeiket szolgálja jobban. Miért is? Ahhoz, hogy jó legyél PvP-ben, jó erõs cuccok kellenek, amikhez leginkább arany kell. Most is a Coulosson Revange 64 arany.... A hõsökhöz cp-kell, amit nem igazán ad a játék úgy, ahogy kéne, de aranyért lehet venni..... vagy: a szintlépéseik is idõbe tellnek, de arannyal kiválthatod.... 😄
én megvettem, mert minden szintlépésnél kapsz egy aranyat és összegyûlt már annyi azóta 😊
Az a helyzet, h tökre mindegy, milyen iso-8-at raksz a hõseidre, ami a pvp-t illeti, mert már azóta nem számít, mióta bevezették ez az "új" pvp rendszert. Nem is tudom, talán a nyáron, vagy még annak elején. Az iso-val amit a store-ban veszel, már nem érsz el semmit. A képességeket úgy növelheted pvp-ben, hogy minél több kasztból hívsz be hõsöket és fejleszted azokat a lehetõ legmagasabb szintre. Vagy: veszel pvp-cuccokat az "antennából" (flight deck-mellett) aranyért. Általában egész komoly dolgokat árulnak ott. Vagy a store-ban is vehetsz 2000 ezüstös darabáron pvp cuccot. Ezeket mind-mind a pvp-amorydba kell betenni.
Minél több amory van nyitva, annál több esélyed van arra, h növel a bónuszt,ezálltal a hõseid erejét.
van ilyen nagy fehér ami mindet növel, én úgy szoktam, hogy egálba hozom a hátrányokat, ahol kevés az evasion mondjuk oda berakok egy nagy evasionös iso-t (legalábbis aminek nagy, az még jobb ha mellette accuracyra vagy egyébre tesz). Utána meg mehet a fehér nagy iso