11
  • Béka Benő
    "...már évek óta kutatja a szigeten eltűnt barátnőjét..." Amelyikkel együtt ittak a kocsmában ? Életben azt a lányt már élve nem igazán látná, miután vagy 50 kalóz megerőszakolta ! Persze itt haja szála sem görbült és a játék végén úgy kerül elő, mintha nyaralt volna.
  • Buco
    Tudja valaki, hogy az FC1-2-3-nak mi köze van egymáshoz a történet vagy a karakterek szempontjából? Nekem 3 független játéknak tűnik... de akkor mire föl a közös cím?
  • dezsooszkar
    Az elso jateknal nem tetszett a sok zene ...ami a bizonyos csendnel elvette a meglepetes erejet ,ha itt is tulzasba viszik akkor az ember .... mint ahogy a poruljart vadasz a medvevel ..eset lessz ?
  • Büdös Bohóc
    Biztos siker lesz a Far Cry 3 - ilyen idióta címet miért adtok a cikkeknek?
  • Magh
    Autókázás az egyben is volt, sokkal értelmesebben kivitelezve, a kettőben, miután az ember kitombolta magát, csak holtidő volt. A respawn meg megölte az egészet. Én a háromtól annyit szeretnék, hogy hangtompítós fegyverekkel, szép sunyiban is lehessen haladni, ne szúrjanak ki azonnal, ha bozótból 50-100 méterről kilövök valakit. Sniper dettó. Legyen kellő fegyverválszték, prone, kőhajigálás. Onnantól azt raknak bele, amit akarnak, pl. a kettőben a fegyver elhasználódás, a terjedő tüzek, a karakter öngyógyítása ötletesek voltak. De ha csak ez az agyatlan zúzás lesz, csalódok.
  • paj01
    Én bírtam az FC2 autokazos reszeit. Sokkal elethubb volt igy, es sztem eleg faszan nezett ki szal lehetett "nezelodni". En az olyat utalom ahol mesz egy csőbe aztan csak lősz mint a bolond folyamat...minden eled van rakva el se lehet teveszteni. Nem bánnám, ha minden fps ebbe az iranyba mozdulna el.
  • Gyuszopapa
    nem.
  • Gyuszopapa
    Nem beszélve a múltkori gameplayt ami hát enyhén szólva szánalmas volt.Esetleg a mai tizenéveseknek tetszik ez a COD-ra hajazó játékmenet de nekem.
  • FoodLFG
    Nem attól lesz sandbox, hogy mindenhova szabadon járkálhatsz. Attól lesz sandbox, hogy egy összefüggő világot alkotnak. A "percenkén" respawnoló ellenfelek pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. :D
  • Magh
    Agyonerőltetik a sandbox stílust ami marha nagy divat volt/lett, de igazán csak pár játék tudta tűrhetően alkalmazni, és azok sem érték el pl. a FC1 szintjét, ami nem sandbox. A kettő az volt, annyit is ért. Miért nem jó a régi koncepció, pályákkal, amik viszont már szabadon bejárhatók? Élmény volt minden sziget felfedezése, rengeteg útvonal, jó design, nem válik unalmassá (buszozás meg állandó autókázás FC2-ben...).
    A scifi elemek hiánya is csak egy negatívum, a legvégére tényleg monoton dara lett, de addig nagyon sokat adtak a játékélményhez a kisebb lények, az ember félt bemenni zárt helyekre, külön hangulatot teremtettek a bunkereknek.
    Lényeg a lényeg, szerintem ez echte FC2: videón, a kiragadott kis jelenetek nagyon jól mutatnak, aztán a játék maga dögunalmas lesz. De ne legyen igazam.
  • SpecterMATWRZ
    Hát persze. Úgy ahogy a Far Cry 2 is.... :D