109
Awake (NBC)
-
#29 év újonca nálam eddig.. nagyon nagy kár, hogy kasza lesz:( -
#28 Most néztem meg csak a 2. részt! A vége érdekes volt!
Kíváncsi vagyok mit titkol a rendőr főnök csaj meg a faszi!
-
#27 Jaja, megijedt a készítő és gyorsan megcsinálta. :P :D -
#26 nah már van felirat :D :) -
#25 hát nemtom..de már 4. ik rész is van....... -
#24 Jaja, én is. Hol van már a felirat? Ölni kell érte??? -
#23 3.ik részhez várom a feliratot :) -
#22 +fav
Első rész megnézése után felkeltette az érdeklődésemet.
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz a folytatásban.
Az első percben szemet szúr az,hogy az utcán a fele esernyős emberekre szakad az eső a fele meg csak szárazon tartogatja.
lol -
#21 év egyik legjobb újonca, jó lenne ha legalább 1 évadot megélne. -
#20 hát reméljük azért annyit megél..sztem jó sori :D -
#19 Szerintem is könnyen megkülönböztethető a képi világ miatt...
Négymilliót hozott a második rész. Lehet, hogy még a 13 részes évadról is lemondhatunk? Kivéve ha valakinek nagyon tetszik a sorozat az NBC-nél. -
#18 Igen ezt láttam, de nem mindig észrevehető, legalábbis számomra. Pedig a 720p HDTV X264-DIMENSION verziót szedtem le. Inkább hagyja a karján azokat a karkötőket vagy nem tom. -
#17 Egyáltalán nem zavaró. Amiben a felesége él, mindig sárga szűrővel megy (sárgás a kép), amiben a fia, abban pedig mindig ilyen sötétebb, kékes szűrő van. Nekem is sokszor ez segít, hogy megkülönböztessem melyik világban van éppen, de így mindig tudni lehet :) -
#16 Na megvan, 00:30-nál. -
#15 Brutál egy rész volt. Akkor az a világ amiben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a főnöke beszélt a végén a fickóval, abban a felesége él?
Elég zavaró és követhetetlen. -
#14 hát igen sok jó sorozat van ami országos tv-n 1 évadot él meg, kábelen meg simán több évad lemenne belőlük. -
#13 Nem, ez inkább olyan mintha leparasztoznának minket. Azért ez sem mindegy. A redneck nem rassz, hanem sztereotíp jelző... Azért szerintem nyílvánvaló, hogy nem gondoltam komolyan, csak zanzásítottam... :)
Nem országos adón kéne mennie, ez az egyik legnagyobb baj... Egy FX-en vagy egy AMC-n simán el tudnám képzelni. Ezeken a csatornákon virágoznak a nehezebben emészthető- és/vagy réteg-sorozatok. -
Valezius #12 Helló!
Mikor jönnek a rendes részek? -
#11 Naaaaa ez azért olyan mintha minket lecigányoznának, ott se mindenki redneck. :D
Amúgy a sorozat nagyon jó, remélem nem kaszálják el. -
#10 Hihetetlenül hangulatos volt a pilot. Nálam tutira nézős... :)
In medias res. Nem kellett ide semmilyen felvezetés ahhoz, hogy beszippantós atmoszférát keltsenek.
6,2 millióan látták a pilotot, ha a szám nem növekszik, akkor ez édeskevés lesz egy ilyen high-concepthez. Szerintem kapunk 13 részt és vége, úgyhogy nem számítok hosszú elbeszélésre, így inkább a tartalmas és hasonló színvonallal számolnék... :)
#7-es kommenttel kell egyetértenem, az ilyen kicsit is komplexebb elgondolást nehezen emészti meg a Nascar-néző, elütött oposszumokat fogyasztó, puskaporos redneck, ezért is a szerény nézettség (meg lehet, hogy az NBC-nek nem kellett volna feltolni jóval a premier előtt az oldalára a teljes pilotot). -
#9 A pilot jó volt. -
#8 Hát igen :) ezért írtam én is hogy remélem nem lesz kasza!
-
#7 Megnéztem én is.A debil hambizabálok miatt nem lesz egy hosszúéletű sorozat. -
Evoluti0N #6 Megnéztem a pilotot. Nem tűnik rossznak. Kíváncsi vagyok, h mit tudnak majd kihozni a későbbi részekben ebből a két valóságos dologból. Ugyanis anélkül csak egy egyszerű krimi sorozat. -
#5 wilmer valderrama!!!!!! na miatta belenézek -
#4 pfúúúúú de utálom azt a faszit :D -
#3 G-man mitkeres egy sorozatba? :D -
#2 Sztem egész jó kis sori lesz!
A pilot megnézése után (ami már elérhető) / Awake.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-CtrlHD / nálam nézős lesz !
Remélem marad és nem lesz kasza! :)
-
AWAKE
Készítő: Kyle Killen (Lone Star)
Executive producer: Tim Minear, Howard Gordon
Szereplők: B.D. Wong (Law & Order: SVU), Cherry Jones (24), Dylan Minnette, Jason Isaacs (Brotherhood), Laura Allen (The 4400, Terriers, Dirt), Michaela McManus (One Tree Hill), Steve Harris (The Practice), Wilmer Valderrama (That ’70s Show)
Sztori: Nyomozós sorozat, de. Nyomozónk autóbalesetet szenved családjával, s mikor magához tér, kiderül, hogy felesége meghalt, s csak fia élte túl a balesetet. Nemsokára megint felébred és kiderül, hogy a fia meghalt, csak felesége élte túl a balesetet. Egy ember – két párhuzamos világ, de vajon melyik álom és melyik valóság? Amíg ez ki nem derül, hősünk nyomoz egyszerre mindkét világban, más-más társsal, más-más pszichiátert látogatva.