Awake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Yo, Bitch!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Na ezzel vajon mit akarnak üzenni az alkotók:
http://www.nbc.com/the-voice/video/Crossing-Over/1393802
Yo, Bitch!
Kíváncsi vagyok mit titkol a rendõr fõnök csaj meg a faszi!
Next PC upgrade: 2022
Elsõ rész megnézése után felkeltette az érdeklõdésemet.
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz a folytatásban.
Az elsõ percben szemet szúr az,hogy az utcán a fele esernyõs emberekre szakad az esõ a fele meg csak szárazon tartogatja.
lol
Négymilliót hozott a második rész. Lehet, hogy még a 13 részes évadról is lemondhatunk? Kivéve ha valakinek nagyon tetszik a sorozat az NBC-nél.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég zavaró és követhetetlen.
Yo, Bitch!
Nem országos adón kéne mennie, ez az egyik legnagyobb baj... Egy FX-en vagy egy AMC-n simán el tudnám képzelni. Ezeken a csatornákon virágoznak a nehezebben emészthetõ- és/vagy réteg-sorozatok.
Mikor jönnek a rendes részek?
Amúgy a sorozat nagyon jó, remélem nem kaszálják el.
In medias res. Nem kellett ide semmilyen felvezetés ahhoz, hogy beszippantós atmoszférát keltsenek.
6,2 millióan látták a pilotot, ha a szám nem növekszik, akkor ez édeskevés lesz egy ilyen high-concepthez. Szerintem kapunk 13 részt és vége, úgyhogy nem számítok hosszú elbeszélésre, így inkább a tartalmas és hasonló színvonallal számolnék... 😊
#7-es kommenttel kell egyetértenem, az ilyen kicsit is komplexebb elgondolást nehezen emészti meg a Nascar-nézõ, elütött oposszumokat fogyasztó, puskaporos redneck, ezért is a szerény nézettség (meg lehet, hogy az NBC-nek nem kellett volna feltolni jóval a premier elõtt az oldalára a teljes pilotot).