109
Awake (NBC)
  • Narxis
    Dettó. Túl sok emberi kapcsolat, inkább foglalkozzon Detective Brittenünk a Westfield case-el.
  • zcwx67hg5vgrw
    Nem tetszett ez a rész, szinte semmi nyomozás, de egy csomó emberi kapcsolat.
  • Narxis
    :DDD ez brutál lesz
  • zcwx67hg5vgrw
    A mai részhez egy kis promó
    http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/awake_sneak_peek_jason_isaacs_gets/309851
  • zcwx67hg5vgrw
    Á, én egyáltalán nem éreztem ezt. A pszichók Brittent győzködik, a maguk világában, de mivel mi tudjuk, hogy mindkét világban van belőlük 1-1, és a főcím szövegének is része a "that's exactly what the other shrink said", a néző szempontjából a két pszichológus semlegesíti, kioltja egymást. Britten is tudja, és mi is, hogy nincs igazuk. Különben pld. hogyan találta volna meg a fiát a semmi közepén, ha a másik valóság csak álom lenne.
  • Montanosz
    a pszichológusok idegesítettek benne,sztem túl nagy szerepet szántak nekik, irritált hogy belénk akarták nyomni hogy nincs másik dimenzió csak bekattan a srác...szerencsére később kevesebb szerepet kaptak
  • Narxis
    Brutális volt ez a 7. rész. Szegény Detective Britten, én azért remélem nem adja fel. Az egésznek olyan bizarr hangulata van, nagyon nem kéne elkaszálni.
  • zcwx67hg5vgrw
    Ez érdekes, szerintem a többségnek az első rész tetszhetett meg, akkor derült ki, milyen lesz az egésznek a jellege, és ezért nézi a többit. Ha neked nem tetszett ez a kettős-élet vonal, akkor most mi tetszik benne? :)
    Anélkül egy sima nyomozós sorozat, persze ettől még tetszhet.
  • Montanosz
    az első rész nagyon nem tetszett, de meg kell hagyni részről-részre jobb lett és egyik kedvencemmé nőtte ki magát
  • theone91
    1×06

A pingvin a Fight Club-ra emlékeztetett erősen. :D
  • Golyo69
    nah még 6-ost nem néztem meg de már kiváncsi vagyok rá :D
  • Narxis
    O-M-G!!!

• Narxis
    Na ez a 6. rész kurva jó lett! Ez már döfi!
  • theone91
    Kábelre termett a sorozat nem országosra. :(
  • theone91
    :(
  • zcwx67hg5vgrw
    Majus 17 duplareszes finale. Kar erte.
  • theone91
    A hatmilliós pilot után nem igazán kellett csodálkozni ezen. Én is inkább csak a valódi, jól felkészült lezárásban reménykedem, mint egy újabb évadban.
  • ForzaInter
    Már csak abban lehet bízni, hogy lezárják rendesen. Remélem nem valami cliffhangert kapunk a végére.
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeee
  • ForzaInter
    Sajnos már biztos, hogy kasza lesz.
  • tommyknockers
    Csak aztán a nézettség miatt nehogy kaszálják. Engem érdekel ez a sorozat, mert nem a tipikus sitcom, meg House, hanem egyedi a története. Az más kérdés, hogy nyomozós, de engem ez is leköt, főleg, hogy a két világban az ügyek, hogy kapcsolódnak egymáshoz. De ha cliffhangerrel érne véget a sorozat, és nem lesz 2. évad... felgyújtok valamit.
  • Golyo69
    jó lesz ez :D alakul a sori :D
  • theone91
    Nyilvánvaló volt már a pilottól, hogy késöbb valamelyest elveszíti a kontrollt az álmok felett.
  • Narxis
    omg, na mi lesz itt még... szegény Detective Britten. :(
  • zcwx67hg5vgrw
    Nemmm...csak egyedi :)
    Na ezzel vajon mit akarnak üzenni az alkotók:

http://www.nbc.com/the-voice/video/Crossing-Over/1393802
  • ForzaInter
    ez rohadt jó rész volt
  • theone91
    Én inkább arra hajlanék, hogy spamregisztráció vagy, aki a "kapott" regisztrációt értelmes beszélgetésekre is felhasználja... :D
  • zcwx67hg5vgrw
    Na jó elmondom az igazságot: anélkül, hogy felfedném magam, egy mindenki által ismert szoftveres csapatban dolgozom, és nekünk fejlesztőknek spéci verzióink vannak. Az a böngésző, amit most használok, megjegyzi a felhasználónevet. Hamarosan letölthető lesz!
  • grebber
    Hazudsz. txtbe felvan irva és copy paste!
  • zcwx67hg5vgrw
    Hát a zc mint zac, wx mint wax, kiveszem az a betűket, a 67 az pont 43-mal kevesebb, mint 110, hg az pld hg wells, az 5 könnyű, vg mint vége, kiveszem az és és e, és akkor már csak azt kell megjegyezni, hogy rw.
  • theone91
    Te hogy jegyzed meg a felhasználóneved?... :D
  • zcwx67hg5vgrw
    Amatőr volt, hogy az erdőben nem lőtte le egyből a faszit. Legalább lábon.
  • Narxis
    Brutál egy vége lett az 5. résznek.
  • zcwx67hg5vgrw
    Nekem is bejön. Kicsit zavaró, hogy a pszichológusok mindenre adnak magyarázatot - még arra is, hogy hogy a faszba találta meg a fiát a semmi közepén.
  • ForzaInter
    én nem rajongok a nyomozós sorozatokért, de az nekem rohadtul bejön.. bár azért ez nem egy klasszikus nyomozós sorozat.
  • Narxis
    lol épp most néztem meg a 4. részt. Ahhoz jött? Am. már kint van az 5. is. Most már tisztábban látom, hogy mikor melyik világban, egyszerűen csak kicsit uncsi a sorozat, egyszerű nyomozós vagy nem tom. Inkább hiányérzetem van mert áll egy helyben a fő történetszál és ugyanazt érzem mint Alcatraz-nál, hogy ezt nem nagyon lehet bonyolítani.
  • ForzaInter
    már van felirat
  • Golyo69
    a 4. ről még nemtok semmit...
  • ForzaInter
    Feliratról van valami hír?
  • Golyo69
    Jó volt a 3.ik rész is :D