109
Awake (NBC)
-
#69 Dettó. Túl sok emberi kapcsolat, inkább foglalkozzon Detective Brittenünk a Westfield case-el. -
zcwx67hg5vgrw #68 Nem tetszett ez a rész, szinte semmi nyomozás, de egy csomó emberi kapcsolat. -
#67 :DDD ez brutál lesz -
zcwx67hg5vgrw #66 A mai részhez egy kis promó
http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/awake_sneak_peek_jason_isaacs_gets/309851 -
zcwx67hg5vgrw #65 Á, én egyáltalán nem éreztem ezt. A pszichók Brittent győzködik, a maguk világában, de mivel mi tudjuk, hogy mindkét világban van belőlük 1-1, és a főcím szövegének is része a "that's exactly what the other shrink said", a néző szempontjából a két pszichológus semlegesíti, kioltja egymást. Britten is tudja, és mi is, hogy nincs igazuk. Különben pld. hogyan találta volna meg a fiát a semmi közepén, ha a másik valóság csak álom lenne. -
#64 a pszichológusok idegesítettek benne,sztem túl nagy szerepet szántak nekik, irritált hogy belénk akarták nyomni hogy nincs másik dimenzió csak bekattan a srác...szerencsére később kevesebb szerepet kaptak -
#63 Brutális volt ez a 7. rész. Szegény Detective Britten, én azért remélem nem adja fel. Az egésznek olyan bizarr hangulata van, nagyon nem kéne elkaszálni. -
zcwx67hg5vgrw #62 Ez érdekes, szerintem a többségnek az első rész tetszhetett meg, akkor derült ki, milyen lesz az egésznek a jellege, és ezért nézi a többit. Ha neked nem tetszett ez a kettős-élet vonal, akkor most mi tetszik benne? :)
Anélkül egy sima nyomozós sorozat, persze ettől még tetszhet. -
#61 az első rész nagyon nem tetszett, de meg kell hagyni részről-részre jobb lett és egyik kedvencemmé nőtte ki magát -
#60 1×06
A pingvin a Fight Club-ra emlékeztetett erősen. :D -
#59 nah még 6-ost nem néztem meg de már kiváncsi vagyok rá :D -
#58 O-M-G!!!
-
#57 Na ez a 6. rész kurva jó lett! Ez már döfi! -
#56 Kábelre termett a sorozat nem országosra. :( -
#55 :( -
zcwx67hg5vgrw #54 Majus 17 duplareszes finale. Kar erte. -
#53 A hatmilliós pilot után nem igazán kellett csodálkozni ezen. Én is inkább csak a valódi, jól felkészült lezárásban reménykedem, mint egy újabb évadban. -
#52 Már csak abban lehet bízni, hogy lezárják rendesen. Remélem nem valami cliffhangert kapunk a végére. -
#51 Neeeeeeeeeeeee -
#50 Sajnos már biztos, hogy kasza lesz. -
#49 Csak aztán a nézettség miatt nehogy kaszálják. Engem érdekel ez a sorozat, mert nem a tipikus sitcom, meg House, hanem egyedi a története. Az más kérdés, hogy nyomozós, de engem ez is leköt, főleg, hogy a két világban az ügyek, hogy kapcsolódnak egymáshoz. De ha cliffhangerrel érne véget a sorozat, és nem lesz 2. évad... felgyújtok valamit. -
#48 jó lesz ez :D alakul a sori :D -
#47 Nyilvánvaló volt már a pilottól, hogy késöbb valamelyest elveszíti a kontrollt az álmok felett. -
#46 omg, na mi lesz itt még... szegény Detective Britten. :( -
zcwx67hg5vgrw #45 Nemmm...csak egyedi :)
Na ezzel vajon mit akarnak üzenni az alkotók:
http://www.nbc.com/the-voice/video/Crossing-Over/1393802 -
#44 ez rohadt jó rész volt -
#43 Én inkább arra hajlanék, hogy spamregisztráció vagy, aki a "kapott" regisztrációt értelmes beszélgetésekre is felhasználja... :D -
zcwx67hg5vgrw #42 Na jó elmondom az igazságot: anélkül, hogy felfedném magam, egy mindenki által ismert szoftveres csapatban dolgozom, és nekünk fejlesztőknek spéci verzióink vannak. Az a böngésző, amit most használok, megjegyzi a felhasználónevet. Hamarosan letölthető lesz! -
#41 Hazudsz. txtbe felvan irva és copy paste! -
zcwx67hg5vgrw #40 Hát a zc mint zac, wx mint wax, kiveszem az a betűket, a 67 az pont 43-mal kevesebb, mint 110, hg az pld hg wells, az 5 könnyű, vg mint vége, kiveszem az és és e, és akkor már csak azt kell megjegyezni, hogy rw. -
#39 Te hogy jegyzed meg a felhasználóneved?... :D -
zcwx67hg5vgrw #38 Amatőr volt, hogy az erdőben nem lőtte le egyből a faszit. Legalább lábon. -
#37 Brutál egy vége lett az 5. résznek. -
zcwx67hg5vgrw #36 Nekem is bejön. Kicsit zavaró, hogy a pszichológusok mindenre adnak magyarázatot - még arra is, hogy hogy a faszba találta meg a fiát a semmi közepén. -
#35 én nem rajongok a nyomozós sorozatokért, de az nekem rohadtul bejön.. bár azért ez nem egy klasszikus nyomozós sorozat. -
#34 lol épp most néztem meg a 4. részt. Ahhoz jött? Am. már kint van az 5. is. Most már tisztábban látom, hogy mikor melyik világban, egyszerűen csak kicsit uncsi a sorozat, egyszerű nyomozós vagy nem tom. Inkább hiányérzetem van mert áll egy helyben a fő történetszál és ugyanazt érzem mint Alcatraz-nál, hogy ezt nem nagyon lehet bonyolítani. -
#33 már van felirat -
#32 a 4. ről még nemtok semmit... -
#31 Feliratról van valami hír? -
#30 Jó volt a 3.ik rész is :D