Awake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
nah még 6-ost nem néztem meg de már kiváncsi vagyok rá 😄

GGMU

Narxis
O-M-G!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Na ez a 6. rész kurva jó lett! Ez már döfi!

theone91
Kábelre termett a sorozat nem országosra. 😞

theone91
😞

Majus 17 duplareszes finale. Kar erte.
theone91
A hatmilliós pilot után nem igazán kellett csodálkozni ezen. Én is inkább csak a valódi, jól felkészült lezárásban reménykedem, mint egy újabb évadban.

ForzaInter
Már csak abban lehet bízni, hogy lezárják rendesen. Remélem nem valami cliffhangert kapunk a végére.

Yo, Bitch!

Narxis
Neeeeeeeeeeeee

ForzaInter
Sajnos már biztos, hogy kasza lesz.

Yo, Bitch!

tommyknockers
Csak aztán a nézettség miatt nehogy kaszálják. Engem érdekel ez a sorozat, mert nem a tipikus sitcom, meg House, hanem egyedi a története. Az más kérdés, hogy nyomozós, de engem ez is leköt, fõleg, hogy a két világban az ügyek, hogy kapcsolódnak egymáshoz. De ha cliffhangerrel érne véget a sorozat, és nem lesz 2. évad... felgyújtok valamit.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Golyo69
jó lesz ez 😄 alakul a sori 😄

GGMU

theone91
Nyilvánvaló volt már a pilottól, hogy késöbb valamelyest elveszíti a kontrollt az álmok felett.

Narxis
omg, na mi lesz itt még... szegény Detective Britten. 😞

Nemmm...csak egyedi 😊
Na ezzel vajon mit akarnak üzenni az alkotók:

http://www.nbc.com/the-voice/video/Crossing-Over/1393802
ForzaInter
ez rohadt jó rész volt

Yo, Bitch!

theone91
Én inkább arra hajlanék, hogy spamregisztráció vagy, aki a "kapott" regisztrációt értelmes beszélgetésekre is felhasználja... 😄

Na jó elmondom az igazságot: anélkül, hogy felfedném magam, egy mindenki által ismert szoftveres csapatban dolgozom, és nekünk fejlesztõknek spéci verzióink vannak. Az a böngészõ, amit most használok, megjegyzi a felhasználónevet. Hamarosan letölthetõ lesz!
grebber
Hazudsz. txtbe felvan irva és copy paste!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Hát a zc mint zac, wx mint wax, kiveszem az a betûket, a 67 az pont 43-mal kevesebb, mint 110, hg az pld hg wells, az 5 könnyû, vg mint vége, kiveszem az és és e, és akkor már csak azt kell megjegyezni, hogy rw.
theone91
Te hogy jegyzed meg a felhasználóneved?... 😄

Amatõr volt, hogy az erdõben nem lõtte le egybõl a faszit. Legalább lábon.
Narxis
Brutál egy vége lett az 5. résznek.

Nekem is bejön. Kicsit zavaró, hogy a pszichológusok mindenre adnak magyarázatot - még arra is, hogy hogy a faszba találta meg a fiát a semmi közepén.
ForzaInter
én nem rajongok a nyomozós sorozatokért, de az nekem rohadtul bejön.. bár azért ez nem egy klasszikus nyomozós sorozat.

Yo, Bitch!

Narxis
lol épp most néztem meg a 4. részt. Ahhoz jött? Am. már kint van az 5. is. Most már tisztábban látom, hogy mikor melyik világban, egyszerûen csak kicsit uncsi a sorozat, egyszerû nyomozós vagy nem tom. Inkább hiányérzetem van mert áll egy helyben a fõ történetszál és ugyanazt érzem mint Alcatraz-nál, hogy ezt nem nagyon lehet bonyolítani.

ForzaInter
már van felirat

Yo, Bitch!

Golyo69
a 4. rõl még nemtok semmit...

GGMU

ForzaInter
Feliratról van valami hír?

Yo, Bitch!

Golyo69
Jó volt a 3.ik rész is 😄

GGMU

ForzaInter
év újonca nálam eddig.. nagyon nagy kár, hogy kasza lesz😞

Yo, Bitch!

grebber
Most néztem meg csak a 2. részt! A vége érdekes volt!
Kíváncsi vagyok mit titkol a rendõr fõnök csaj meg a faszi!

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Jaja, megijedt a készítõ és gyorsan megcsinálta. 😛 😄

Golyo69
nah már van felirat 😄 😊

GGMU

Golyo69
hát nemtom..de már 4. ik rész is van.......

GGMU

Narxis
Jaja, én is. Hol van már a felirat? Ölni kell érte???

Golyo69
3.ik részhez várom a feliratot 😊

GGMU

desigo
+fav
Elsõ rész megnézése után felkeltette az érdeklõdésemet.
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz a folytatásban.

Az elsõ percben szemet szúr az,hogy az utcán a fele esernyõs emberekre szakad az esõ a fele meg csak szárazon tartogatja.
lol
ForzaInter
év egyik legjobb újonca, jó lenne ha legalább 1 évadot megélne.

Yo, Bitch!

Golyo69
hát reméljük azért annyit megél..sztem jó sori 😄

GGMU

theone91
Szerintem is könnyen megkülönböztethetõ a képi világ miatt...

Négymilliót hozott a második rész. Lehet, hogy még a 13 részes évadról is lemondhatunk? Kivéve ha valakinek nagyon tetszik a sorozat az NBC-nél.

Narxis
Igen ezt láttam, de nem mindig észrevehetõ, legalábbis számomra. Pedig a 720p HDTV X264-DIMENSION verziót szedtem le. Inkább hagyja a karján azokat a karkötõket vagy nem tom.

stargatelost
Egyáltalán nem zavaró. Amiben a felesége él, mindig sárga szûrõvel megy (sárgás a kép), amiben a fia, abban pedig mindig ilyen sötétebb, kékes szûrõ van. Nekem is sokszor ez segít, hogy megkülönböztessem melyik világban van éppen, de így mindig tudni lehet 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Na megvan, 00:30-nál.

Narxis
Brutál egy rész volt. Akkor az a világ amiben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fõnöke beszélt a végén a fickóval, abban a felesége él?

Elég zavaró és követhetetlen.

ForzaInter
hát igen sok jó sorozat van ami országos tv-n 1 évadot él meg, kábelen meg simán több évad lemenne belõlük.

Yo, Bitch!

theone91
Nem, ez inkább olyan mintha leparasztoznának minket. Azért ez sem mindegy. A redneck nem rassz, hanem sztereotíp jelzõ... Azért szerintem nyílvánvaló, hogy nem gondoltam komolyan, csak zanzásítottam... 😊

Nem országos adón kéne mennie, ez az egyik legnagyobb baj... Egy FX-en vagy egy AMC-n simán el tudnám képzelni. Ezeken a csatornákon virágoznak a nehezebben emészthetõ- és/vagy réteg-sorozatok.

Helló!

Mikor jönnek a rendes részek?
Narxis
Naaaaa ez azért olyan mintha minket lecigányoznának, ott se mindenki redneck. 😄

Amúgy a sorozat nagyon jó, remélem nem kaszálják el.

theone91
Hihetetlenül hangulatos volt a pilot. Nálam tutira nézõs... 😊

In medias res. Nem kellett ide semmilyen felvezetés ahhoz, hogy beszippantós atmoszférát keltsenek.

6,2 millióan látták a pilotot, ha a szám nem növekszik, akkor ez édeskevés lesz egy ilyen high-concepthez. Szerintem kapunk 13 részt és vége, úgyhogy nem számítok hosszú elbeszélésre, így inkább a tartalmas és hasonló színvonallal számolnék... 😊

#7-es kommenttel kell egyetértenem, az ilyen kicsit is komplexebb elgondolást nehezen emészti meg a Nascar-nézõ, elütött oposszumokat fogyasztó, puskaporos redneck, ezért is a szerény nézettség (meg lehet, hogy az NBC-nek nem kellett volna feltolni jóval a premier elõtt az oldalára a teljes pilotot).