11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Dathy #8189 Srácok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van két kereskedelmi lerakatom a városban 3-3 érclerakóval és 4-4 szállítóautóval. Mellette két ércbánya maxos termelésen.
A probléma a következő...
24 szállítás fordul meg naponta csak az egyik lerakatban. A másikhoz be se járnak pedig már tele van töltve. Mindkettő exportra van állítva szóval nem értem, miért csak az egyikből hordják ki az ércet ráadásul ilyen ritkán. Összesen 8 szállító autó van exporton, akkor miért csak 24szer fordulnak egy nap?
Ötlet? -
rozsa88 #8188 Én nem, és megérte ;) -
Valdien #8187 Egyébként a katasztrófák rendesen haza tudják vágni a várost.
Elkezdtem egyet és az első másfél (!!) óra játékban 4 katasztrófát (földrengés, két gyík, tornádó) kellett átvészelnem.
4. után feladtam... -
rozsa88 #8186 Az én kis városom :)
Túlélt már földrengést, ufót, tornádót(2), és két gyík.
-
#8185 Talán sikkasztanak? o.O
Lenyúlták a postások :D
Amúgy passzolom :( -
vizoo #8184 Meg tudná mondani valaki, hogy miért nem érkezik meg sosem a pontos összeg a társamhoz, ha ajándékozok? Egyszer küldtem 1 mio-t, abból 500k érkezett meg, az imént pedig küldtem 5 mio-t és csak 4 érkezett meg belőle... :( -
#8183 Update 1.8
Road Improvements
Improvements to cases when connecting a new road to an existing road that goes over uneven terrain.
Tuned some of the road snapping priorities to address some edge cases where it wasn’t behaving as desired
Fixed a case where a new road would sometimes cause an existing road to change its shape drastically.
Made Upgrade Roads mini-tutorial appear at appropriate time.
Fix to four lane bridge to improve divider line placement.
Text Improvements
Clarified alerts about residents not moving in because of high taxes to state if it is residents, commercial businesses, or Industry that won't move in because of high taxes.
Improved text and icons on cities in region view.
Updated text for "Become a Suburban City" mission to improve clarity.
Updated requirements text for HazMat garage for clarity.
General
Police station can no longer hold more prisoners than the capacity.
Added missing roof texture for certain commercial building.
Added completion moment cinematic for Great Works.
Visiting police cars have avatar of neighbor above them.
Arcology Population reflects the population of the Arcology, not the city.
Fixed a clog in the pipes where sewage would sometimes get backed up and act jittery.
Region Wall will pop up when a new chat message has been received. -
godand #8182 Most megint valami patch-et tölt le. Lehet tudni mit javítottak? -
#8181 Egy felhőkarcoló alatt nőtt ki a földből, közvetlenül mellette egy bővített plázás park, szomszéd sarkon rendőrség, közkönyvtár és játékbarlang, utána egy közepes ház, majd néhány modern gyár . Ezek estek áldozatul :) -
#8180 -
#8179 Pedig a gyík ilyen célirányosan a szemétdomb felé szokott törtetni - aztán fel is zabálja. -
#8178 Egyik városomban sincs, szomszéd kukázik nálam is :) -
#8177 Kitaláljam hol van a szemétlerakód? :) -
#8176 Köszi, mindig próbálok kialakítani olyan városrészt, ahová magas is szívesen járok gyönyörködni . Csak hát néha van, aki nehezíti kicsit a dolgom ... :)
-
#8175 Az elején "normál" városműködés is hozhat óránként akár 20-30 ezret, és egy játékbarlang sem kerül sokba.
Hajnalban az álmos turistákkal távozik a SimAirWays kisgépe.
-
Szumi25 #8174 Ilyen engem is érdekelne, persze az se hátrány ha lehet csevegni és segítenek az embernek. Elvégre az ő érdekük is az, hogy mindenki megfelelően fejlődjön. -
rozsa88 #8173 Tudnátok mondani aktív régiót, ahol vannak is? :)
A Balaton regióm míg nem voltam kicsit kihalt :D -
natalyel #8172 Tuvok, egy a szélmalmos városrész nagyon szép :). -
Taibi #8171 És a játék elején? Turizmusra meg kaszinóra csak egy bizonyos idő elteltével lehet szerintem alapozni a bevételeket.
Ellenben ha pl teli van érccel a talaj, akkor csak nyitok egy ércbányát és egyből jön a "sok" lóvé az exportból. -
#8170 Turizmus, kaszinó, importból feldolgozás. -
Taibi #8169 Nyersanyagforrás nélküli alapterületen miből lehet sok pénzt csinálni? :) -
Bal0924 #8168 Megállt az óra a játékban.
Minden más mozog, még az egyetemen lévő kutatás is megy, de az óra megállt..:S -
Aragorn831109 #8167 Én 106 játékóránál járok és még nem volt gondom az újrahasznosítóval. :) -
Bal0924 #8166 És mikor tervezik kijavítani hogy járjanak más városok egyetemére? -
Ironman2 #8165 A szél pont felfelé fúj,igy alul vannak a lakónegyedek,középen az üzletinegyed,és felül vannak a gyárak,és jobboldalt a kikötők,nem is nagyon panaszkodnak az egészségügyi problémákra.Van szén,kőolaj,ércbányászat,állítom elő a fémet,és az ötvözetet is.Megnyitottam jobboldalt felül a kereskedelmi központot.Tüzoltóság,rendőrség,mentők fullon,van 1 általános,és 2 középiskola.Van 1 nagy buszpályaudvar,meg egy buszmegálló 30 busszal összesen.Dugó nincs is,és még mindig pluszban vagyok (széntüzelésü áram,van 5 blokkos szenyviztisztitóm,és szennyvizpumpa is van 2,no meg van 2 viztorony is) -
Ironman2 #8164 -
Ironman2 #8163 okés,kösz! -
#8162 A kertváros szélmalomharcot vív :)
-
rozsa88 #8161 75óra játékidőm van, nem hiszem hogy gáz lenne, reggel mikor a kakas felkiabál elindulnak a kukás és a szelektíves autók és gyűjtik a dzsuvát ;) -
Borg #8160 Még... -
rozsa88 #8159 Az nem gáz, nekem működik :D -
Borg #8158 Lényegében semmiről, még mindig nincs patch a recycling centerre. -
rozsa88 #8157 Na végre péntek!!!
Három nap után végre megint Simcity :)
de először átlapozok vagy 12 oldalt a fórumon, miről maradtam le... :) -
BYpsilon #8156 Így kell lehelyezni a 8 buszgarázst.
-
donatus13 #8155 Kelet 4 en mi most kezdtünk régiót, dodzylla néven megtalálsz:) -
#8154 Kelet 2 tele van ez azt jelenti nem lehet több embernek oda csatlakozni? Akkor melyikre érdemes menni ahol még sok a magyar? Kelet 3-ra? Most vettem meg a játékot, jó lenne olyan helyen kezdeni ahonnan majd nem kell áttelepülni. -
BYpsilon #8153 Rosszul vannak elhelyezve, ki kell fernie a 8 garázynak. Lehet rossz illesztési pontokon vannak és az első is lehet már rossz helyen. -
Ironman2 #8152 aha,kösz! és azt tudod hogy miért nem engedi lerakni a 8.buszgarázst a pályaudvarhoz?
-
#8151 jaj a kép lemaradt :)
-
BYpsilon #8150 A lélekszámban nincsenek benne sem a bejövő ingázik, sem turisták.
A felhőkarcolókat a gazdag réteg építi és kisebb a népességük.
Minél szegényebb a népesség annál kisebb helyen, kisebb épületben férnek el.