SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Mármint úgy értem, hogy az is iparnak számít, és az is felszippantja a képzett munkaerõt.
Itt is, ha választasz, akkor nem fognak aktivációs kóddal szórakozni (tudván, hogy eladhatod), hanem egyszerûen beírják a játékaid közé. Ami persze nem akadályozza meg, hogy eladd, de csak SimCityvel és a többi játékoddal együtt 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezen kívül, ha van a közelben vasút és/vagy vízpart, akkor ugyanúgy, mint pl. a népfõiskolához vagy az egyetemhez lehet hozzáépíteni tengeri vagy vasúti kapcsolatot (tehát nem kell kapcsolódnia az épülethez, csak a közelben kell lennie), ami sokkal nagyobb árumozgást tesz lehetõvé egyszerre (a tehervonat pl. a 100 egység ötvözetet egy húzásra elviszi).
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
MJ rulz Pink Team The Only One
Baromi SZÁNALMASNAK tartom azokat, akik sírnak egy ilyen lista mellett...
és ha nincs érintkezésem vízzel? lehet kikötõm? (nem otthonról fórumozok, nem tudom próbálni...)
A teherkikötõ a nagy raktár. Aminek kb ötször nagyobb a kapacitása.
jött hogy free game lesz, erre hogy biztos valami szutykot pakolnak az ajánlatba - persze 99%ban azoktól, akik meg se vették.
most hol vannaka haterek? teljesen korrekt játékok, ilyenkor kussolás van...
a játék meg minden bug ellenére szenzációs. igaz, annak fényében mondom, hogy meg lennék lepve, ha a bugokat nem javítanák - ha nem lesz patchelve, akkor igen, tényleg csalódott lennék. de bízom a supportban, így 10-es. nagyon fasza 😊
van 4 kerskedelmi lerakatom, amik elviszik az 5 fullra fejlesztet érc és szénbánya termelését, globális piacon exportálom.
hajtottam a fejlesztésekre és a gép tanácsára megcsináltam a teherkikötõt(amivel erölködtem h víz mellé rakjam aztán nem is kel neki... grr ), majd kikötõt a teherkikötõhõz, és még raktárak is kellenek.
Ahogy nézem a perces fogyaszást, kicsivel fogyasztana kevesebbet mint a 4 raktár, viszont attól, hogy ilyenem is van, több eladandó nyersanyagom nem lesz, így úgy látom teljesen fölösleges volt fejlesztenem ebbe az irányba, elõnyöm nem származik belõle. Én nm veszek észre valamit, vagy tényleg ez a helyzet. (bocs az elirasokert, tea kerult a billbe, es regi rosszat uzemeltem be meg mig szarad..)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Volt olyan nap, hogy éppen elértem volna a limitet és akkor jött egy földrengés ami elpusztította az egyik raktáramat.😞
Úgy hogy türelem és sok munka.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Egy gyárban lehet több modul, de elegendõ mennyiséget csak több gyár tud összehozni neked, vagy hosszabb idõ felhalmozni egy gyárból.
Nekem az aktuális városomban 3 teljesen felépített ötvözet-kohó dolgozik egyszerre - ez egy ilyen sport 😊
Nekem be van állítva hogy exportáljon. csináljam azt hogy felhasználásra állítom a procikat és 0:01-kor bekapcsolom az exportot?
A gondom az, hogy a kereskedelmi központ 268k hasznot csinál, de 1.500.00 kéne a fejlsztéshez hogy legyen TV gyáram (ha jól tudom). A proci üzem megy rendesen 3 modullal, nyersanyag is van. Akkor mit kéne tennem hogy ezt a 268k-t másfél millióra emeljem?

#7262 : hát igen, aki nem szereti a lövöldéket, annak nincs túl jó dolga - nekem azért a Mass Effect bent marad a pakliban, elég jó élmény volt az.
Akinek nincs még meg, annak tudnám ajánlani a Mass Effcet 3-at, mint ajándék játékot, DLC-k nélkül is 25-30 órás játékideje van, jó történettel, sokszor újrajátszható, + van egy egész szórakoztató multiplayer módja (5 ingyenes multis DLC-vel). A korábbi részek pedig kifejezetten olcsóak.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
FPS/TPS kilõve.
PvsZ, Simcity 4 megvan.
Bejeweled hagyjukmár...
ME pffff gyíkság...
Maradt a NFS <#nemtudom>#nemtudom>
Þór vígi þessi rúnar
Aztán döntsd el mit akarsz... multi lövölde, autós, vagy félhorror akció játékkal játszani.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát ilyen kiadás sosem lesz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lövöldéket nem szeretem, Bejeweled, PvsZ - ugyan már, SC4-em van, Mass Effect vagy NFS?
Mass Effectbõl jó lenne egy teljes trilógiát összevásárolni (DLC-vel mindennel), virágboltban játszottam velük, megérdemelnék.
Az NFS viszont a Burnout Paradise után logikus lépés lenne, bár ha autókázni vágyom ott van az is...
Szerencsére nem azonnal kell választani 😊
úgyhogy bugos a szentem...
a villamosnál viszont nem tapasztaltam semmi ilyet. 4 keresztezõdés, mennek szépen.
úgyhogy van, hisz másnál van probléma, de nem keresztezõdésfüggõ.
A mohának mindig a déli oldala fás!
Nekem olyan dugóim vannak,hogy néha egy egész tömb leég mire odaérnek a tûzoltók.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!