SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Csak vigyázz a széllel, mert az befújhatja a szart a házak közé és jön a nyávogás...

Þór vígi þessi rúnar

Ha sárga zónázás helyett rakom le a procigyárat, az jó, nem?
Mármint úgy értem, hogy az is iparnak számít, és az is felszippantja a képzett munkaerõt.
Dzsini
Kivéve, ha rögtön a játékaidhoz adják, ahogy teszik azt pl. azoknál, akik nincsenek abban a korban, hogy választhassanak (a felajánlott játékok jelentõs része 12+, de inkább 18+). Nekik, mivel nem választhatnak, automatikusan az SC4 és a Bejeweled kerül jóváírásra, megjelenik rögtön a játékok között.

Itt is, ha választasz, akkor nem fognak aktivációs kóddal szórakozni (tudván, hogy eladhatod), hanem egyszerûen beírják a játékaid közé. Ami persze nem akadályozza meg, hogy eladd, de csak SimCityvel és a többi játékoddal együtt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gondolkozzzzzaatok,ti ugye mondjuk nem szeretitek a Betõfídet a mészeffektet meg a nídfórszpidet ,hozzáteszem engem sem köt le egyik sem max ideig óráig,már unalmas a tucat lövöldözz bim-bumm,vezess Porschét meg nitrózzál játék ,de van aki igen és van aki fizet is egy sorozatszámért,ergo eladom és annyival ócóbb volt a SimCity.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

attiGT
Megjött a kulcsom hardverapros sráctól 7k HuFért 😊

Hát dez egy így menõ,már volt 25 db olaj kutam,meg mi másom alig 300-400 ezer minusz,de am reptér van,hajó is de még alig jön vmi
Dzsini
Akkor élj turizmusból, repülõtérrel. Nem minden város gyárthat tévét a világon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A sima "teherkikötõ" (rossz fordítás, a port az angolban nem kötõdik annyira a vízhez, mint nálunk a kikötõ szó) ugyanúgy mûködik, mint egy lerakat, csak sokkal nagyobb egy-egy mezõ hozzá, és akár 12 teherautója is lehet.

Ezen kívül, ha van a közelben vasút és/vagy vízpart, akkor ugyanúgy, mint pl. a népfõiskolához vagy az egyetemhez lehet hozzáépíteni tengeri vagy vasúti kapcsolatot (tehát nem kell kapcsolódnia az épülethez, csak a közelben kell lennie), ami sokkal nagyobb árumozgást tesz lehetõvé egyszerre (a tehervonat pl. a 100 egység ötvözetet egy húzásra elviszi).

Olyankor a játék,hogy gondolja ezt az exportosdit,amikor az autópálya be van álva,tök természetesen,mert csak 1 sávon lehet bejönni,vasút nincsen,teherkikõtõ még nem elérhetõ,akkor hogyan is kéne nekem pénzt termelni ??? :/ de ez most full komoylan felhúz ,170 ezres város,a belvárosba csak csúcsidõbe van egy kisebb fenakadás,de a pálya miatt nincs szálítás...
énis 😊
Eddig csak egy városom van, ahol hozzá lett kapcsolva a vasúthoz is. Az tény hogy így többet tudsz kaszálni vele. 😊
Ott van nekik a SC4 dölüksz.Ha kiveszik a ME3-at a listából,lelövöm õket.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

csuszi
szar is ízetlen kategória. szánalmas...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
kell hozzá vasúti elérés, vagy csak gyorsabb a kapcsolat ha van? egyszóval kötelezõ, vagy csak illik? 😊

Persze én se használtam még víz közelében. 😊
attiGT
Mivel most olvasgatok EA Simcity hivatalos fórumot, ott megy a sírás ezennel, hogy a nagy városépítõknek milyen FPS meg akció játékokat kínálnak a Bejeweled meg PvsZ és egy autós mellé.

Baromi SZÁNALMASNAK tartom azokat, akik sírnak egy ilyen lista mellett...

csuszi
noob kérdés:
és ha nincs érintkezésem vízzel? lehet kikötõm? (nem otthonról fórumozok, nem tudom próbálni...)

Kereskedelmi lerakat, amit egybõl fel tudsz építeni, az a kis raktár.
A teherkikötõ a nagy raktár. Aminek kb ötször nagyobb a kapacitása.
csuszi
ment a sírás így szar a simcity úgy szar, szemét ea bekaphatja.
jött hogy free game lesz, erre hogy biztos valami szutykot pakolnak az ajánlatba - persze 99%ban azoktól, akik meg se vették.
most hol vannaka haterek? teljesen korrekt játékok, ilyenkor kussolás van...
a játék meg minden bug ellenére szenzációs. igaz, annak fényében mondom, hogy meg lennék lepve, ha a bugokat nem javítanák - ha nem lesz patchelve, akkor igen, tényleg csalódott lennék. de bízom a supportban, így 10-es. nagyon fasza 😊

A teher kikötõvel sokkal jobban jársz, mert kb négyszer-ötször annyi fér bele, mint a lerakatba. Mostmár a lerakatokat lebonthatod, és legalább lesz helyed, hogy oda mást építs fel. Az ércbõl és szénbõl pedig csinálj ötvözetet, mert az kb kilencszer annyit hoz a konyhára (5e helyett 48e), mint a nyers érc. Kohó kell hozzá.
Bocs a noob kérdésért de melyik az a nagy raktár?

Az elõbb kérdeztem már a témában, most még részletesebben:
van 4 kerskedelmi lerakatom, amik elviszik az 5 fullra fejlesztet érc és szénbánya termelését, globális piacon exportálom.
hajtottam a fejlesztésekre és a gép tanácsára megcsináltam a teherkikötõt(amivel erölködtem h víz mellé rakjam aztán nem is kel neki... grr ), majd kikötõt a teherkikötõhõz, és még raktárak is kellenek.
Ahogy nézem a perces fogyaszást, kicsivel fogyasztana kevesebbet mint a 4 raktár, viszont attól, hogy ilyenem is van, több eladandó nyersanyagom nem lesz, így úgy látom teljesen fölösleges volt fejlesztenem ebbe az irányba, elõnyöm nem származik belõle. Én nm veszek észre valamit, vagy tényleg ez a helyzet. (bocs az elirasokert, tea kerult a billbe, es regi rosszat uzemeltem be meg mig szarad..)
Mighty
Ha van rá pénzed, akkor húzz fel még egy raktárat és proci összeszerelõt. Az új raktárban csak proci lerakatot vásárolj és állítsd be felhasználásra. A proci összeszerelõben mind a négy gyártósor procit gyártson. Ha a raktárad már fullon van procival és elmúlt éjfél, állítsd át exportra. Ekkor jó esetben összejön a szükséges napi profit.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Én 13 fullos processzorgyárral, két nagyraktárral, két hajókikötövel, két teher vasuti pályaudvarral tudtam elérni a limitet. Nálam 4.500.000 volt a napi limit a TV gyár eléréséhez.
Volt olyan nap, hogy éppen elértem volna a limitet és akkor jött egy földrengés ami elpusztította az egyik raktáramat.😞
Úgy hogy türelem és sok munka.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Dzsini
Igen, ha helyben felhasználásra van állítva, akkor felhalmozod (hiszen nem használod fel), és 0:01-kor kapcsolod át exportra.
Egy gyárban lehet több modul, de elegendõ mennyiséget csak több gyár tud összehozni neked, vagy hosszabb idõ felhalmozni egy gyárból.

Nekem az aktuális városomban 3 teljesen felépített ötvözet-kohó dolgozik egyszerre - ez egy ilyen sport 😊

Nálam is eleve minimum 2 procigyár volt, fullra kiépítve. Mellette még adtam el továbbra is a fölös ötvözetet. 😊
A meglévõhöz nem elég összeszerelõ modul? Építsek még egy gyárat?

0:01 perccel kezdve?

Nekem be van állítva hogy exportáljon. csináljam azt hogy felhasználásra állítom a procikat és 0:01-kor bekapcsolom az exportot?

Mindenképpen több procigyár kell. 😊
Dzsini
A leggyorsabb és legegyszerûbb: több procigyár, egy nagyraktár, ahol begyûjtesz egy nagyobb adagot, és egyszerre adod el 0:01 perccel kezdve (lehetõleg vonaton, az a biztos).

Nem kereskedelmi, hanem elekrtonikai központ, elírtam bocs.

Nah polgármester Urak!

A gondom az, hogy a kereskedelmi központ 268k hasznot csinál, de 1.500.00 kéne a fejlsztéshez hogy legyen TV gyáram (ha jól tudom). A proci üzem megy rendesen 3 modullal, nyersanyag is van. Akkor mit kéne tennem hogy ezt a 268k-t másfél millióra emeljem?

Dzsini
Az NFS-hez elég bika videoteljesítmény kell, ráadásul ott elég fontos, hogy ne nagyon akadjon... viszont marha jó autók vannak benne 😊 (bár nekem a Burnout Paradise jobban bejött, az az elsõ játékom Originen)

#7262 : hát igen, aki nem szereti a lövöldéket, annak nincs túl jó dolga - nekem azért a Mass Effect bent marad a pakliban, elég jó élmény volt az.

Elvileg ma este kapok kulcsot a játékhoz, úgy tûnik, szerencsére belecsúszok még az akcióba.

Akinek nincs még meg, annak tudnám ajánlani a Mass Effcet 3-at, mint ajándék játékot, DLC-k nélkül is 25-30 órás játékideje van, jó történettel, sokszor újrajátszható, + van egy egész szórakoztató multiplayer módja (5 ingyenes multis DLC-vel). A korábbi részek pedig kifejezetten olcsóak.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Kodlovag
Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy ezek közül melyik fut el az integrált videokártyámon. Nincs túl nagy kedvem az ingyen játék mellé videokártyát vásárolni. És jól nézem, hogy egyetlen stratégia sincs közöttük? (Az SC4 nem számít...)

Carlos
Hát sajna nekem elég limitált a lehetõség:

FPS/TPS kilõve.
PvsZ, Simcity 4 megvan.
Bejeweled hagyjukmár...
ME pffff gyíkság...

Maradt a NFS <#nemtudom>

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
MoH-t felejtsd el.
Aztán döntsd el mit akarsz... multi lövölde, autós, vagy félhorror akció játékkal játszani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Sajnos tudom, még a Trilogy is csupa lyuk - fõleg PC-n 😞

Ciki vagy sem, egyiket sem ismerem. BF3, MoHW, DS3, NFS ezek közül fogom valamelyiket választani. Melyiket ajánljátok? 😊
Fpocok
"Mass Effectbõl jó lenne egy teljes trilógiát összevásárolni (DLC-vel mindennel)"

Hát ilyen kiadás sosem lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Korrekt válogatás, nem a legolcsóbb mókák, van benne mindenféle (bár fõleg lövöldék). A SimCity 4 külön poén 😊

Lövöldéket nem szeretem, Bejeweled, PvsZ - ugyan már, SC4-em van, Mass Effect vagy NFS?

Mass Effectbõl jó lenne egy teljes trilógiát összevásárolni (DLC-vel mindennel), virágboltban játszottam velük, megérdemelnék.
Az NFS viszont a Burnout Paradise után logikus lépés lenne, bár ha autókázni vágyom ott van az is...

Szerencsére nem azonnal kell választani 😊

csuszi
nekem is tényleg újraindult, volt boldgoság, 110et összekapartam, csak éppen újra leállt. most már ketten 😊
úgyhogy bugos a szentem...

a villamosnál viszont nem tapasztaltam semmi ilyet. 4 keresztezõdés, mennek szépen.
úgyhogy van, hisz másnál van probléma, de nem keresztezõdésfüggõ.

Köszi. Úgy reménykedtem a me3-ban és ott van basszus...
attiGT
BF3/DS3/MOHW vagy ME3. Ti melyiket válasszátok?

Europe by 5pm PST/midnight GMT on Thursday, March 21.

A mohának mindig a déli oldala fás!

zorrobomber
Ez 😊

attiGT
Este kapom meg a kulcsomat addig viszont olvasgatnék fórumokat. A hivataloson illetve a simtropolison kívül van még jó fórum?

Ja igen..ha a szomszédog nem "mûveltek" akkor nem is érdemes hozzájuk újrás kukást küldeni?
Nekem olyan dugóim vannak,hogy néha egy egész tömb leég mire odaérnek a tûzoltók.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!