SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
...hacsak nem állsz neki az egész Origines accountot eladni, és újravásárolni a SimCityt (és minden mást, amit még ott vettél), ha tovább akarsz játszani (új néven).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A SimCity 4 Deluxe meg megvan.😄 (külön-külön)
Ki mit fog választani a játék listából?😄
A felsoroltak közül én nem tudok választani.. :S
A NFS Most Wanted (Standard Edition), Ez most melyik akar lenni a régi vagy az új? 😊
Origin: Medden_EU
(amikor elõször jöttem ide, én se találtam (bannerban??), pedig elolvastam)
Origin: Medden_EU
Olyan elõfordulhat, hogy ha a szomszédtól veszel szolgáltatásokat, és õ játszik, amíg te nem, akkor mikor legközelebb megnyitod a városod meglepõdve tapasztalhatod, hogy a szomszéd pl már nem ad áramot, mert nincs neki, és hipp-hopp kellene építned egy erõmûvet. A multi szépségei
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
#7371 A beváltás nem 22-ig van, hanem legkésõbb addig mindenkinél megjelenik (és nem egyszerre mindenkinél, hanem hullámokban fog felugrani, tehát senki ne nyivákoljon, hogy másnál már ott van, nála meg még nincs - ha az Origin update lefutott, meg fog jönni hozzá is). A beváltás a március 25-ig aktivált játékoknál március 31-ig folyik.
és mégis hány hozzászólás lesz itt, miután valaki beváltotta már innen, hogy "nekem még nem ugrott fel, valami baj van?!"
Elsõ pár óra játék után azt kell mondjam, hogy egyelõre iszonyat jó a játék és még alig tudok valamit is bõvebben. 7000 HUFért simán megérte plusz kapok érte majd az általam választott játékot a listáról. Ugyanakkor szerintem írok EA-nek, hogy deluxe editionre upgradeljék a játékomat, szerintem nekik az olcsóbb lenne, mintha DS3-at vagy BF3-at kérném, bár ki tudja.
Európa: március 21., csütörtök 17:00 (PDT) / március 22., péntek 01:00 (CET)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nem kicsit addiktív játék.😊
SC-hez?Peccsen kívül semmit sem fognak ingyen adni,az szinte 100%..
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Be szoktam sírni az ilyen épületeken: McEleck manufaktúra, Shankey & Toebbet aukciós ház, Apapira Sokatir nyomdája, Laci zacija 😄
Egy kép az ikertornyaimról 😊

más méret optimális középszinten lakásoknak, más felsõ szinten. ugyanez sárga és kék mezõre is.
teszem azt csak hasraütés nem tudom, optimális a 4x4es négyzetek a közép lakásokhoz, de lehet hogy felsõ szinten csinál 1 3x3as épületet, a maradék kicsi sáv pedig ott ragad középszinten. ez mindhárom zónában és mindkét felsõ szinten igaz. az egyesen no problemo, hisz ott kicsi egységekbõl épül fel.
a kiszolgáló épületeket végignéztem:
ált isk, középiskola, könyvtár, fõiskola, nagy kórház, nagy tûzoltóság tökéletesen passzol a kijelölt szaggatott vonal és a városhatár közé. mm pontosan.
ennek a duplája kell pontosan nagy rendõrségnek, napelemnek, víznek, csatornának, egyetemnek.
minden full upgrade-ben értendõ.
amit nem tudok, hogy hogy viselkednek a fejlõdõ épületek a 3 zóna épületei, hisz ezekkel nem tudtam kísérletezni homokozóban. pedig tudni kellene a tökéletes tervezéshez. valaki tudja? valaki youtube, vagy más?
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
2. recycle, az fullozva addonokkal igen hozzápíthetõ cucc fullon, 2 mûanyag 2 ötvözet pl.
aztán ha már jól pörög, plusz recycle üzem, plusz proc stb.
MJ rulz Pink Team The Only One