SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,még a virágboltban vettem õket.Csak egy .exe csere.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tuvok
Hm, hát akkor a fene fogja megenni .

Dzsini
Egyrészt valószínûleg a játékot beírják a játéklistádba, nem kódot kapsz, másrészt le van írva, hogy bármilyen módon továbbadni, eladni, stb. tilos az ajándékot. Ott van a hírek végén capslockkal 😊

...hacsak nem állsz neki az egész Origines accountot eladni, és újravásárolni a SimCityt (és minden mást, amit még ott vettél), ha tovább akarsz játszani (új néven).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Minden? From ashes, Omega, Leviathan, Citadel - ezek "csak" a sztoris, fizetõs DLC-k hozzá, darabja ~10 euroért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Akkor azt hiszem NFS Most Wanted... a többi nem érdekel, lövöldözõs/háborús..
A SimCity 4 Deluxe meg megvan.😄 (külön-külön)

Tuvok
Hát mivel egyik se érdekel, így az épp legdrágábbat választom, hogy eladjam jól .

Én egyértelmûen a ME3-at.Ahhoz megvan mindenem.A többi v. nem érdekel,v. megvan.

Nekem pölö volt olyan,hogy megugrott a zsé ha jól emlékszem.De lehet,hogy tévedek.

Dzsini
Ez az új, Criterion gyártmány.

Sziasztok!

Ki mit fog választani a játék listából?😄
A felsoroltak közül én nem tudok választani.. :S
A NFS Most Wanted (Standard Edition), Ez most melyik akar lenni a régi vagy az új? 😊

wtf, ti nem dolgoztok :S Én is inkább építeném a városom 😊

Origin: Medden_EU

Amúgy a fenti szöveget módosíthatnátok, hogy egyértelmû legyen, hogy aki régiót keres, az MULTIPLAYER LISTA részben talál.

(amikor elõször jöttem ide, én se találtam (bannerban??), pedig elolvastam)

Origin: Medden_EU

kelet 2n valaki tud meghívót küldeni egy régióba? 😊 ID: karolyzoli14
Kodlovag
Természetesen te játszol, ha nem játszol, nem is történik semmi.
Olyan elõfordulhat, hogy ha a szomszédtól veszel szolgáltatásokat, és õ játszik, amíg te nem, akkor mikor legközelebb megnyitod a városod meglepõdve tapasztalhatod, hogy a szomszéd pl már nem ad áramot, mert nincs neki, és hipp-hopp kellene építned egy erõmûvet. A multi szépségei

Pluskast
köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Amikor nem aktív egy játékos egy városban, akkor az alszik - még akkor is, ha mások épp játszanak az adott régióban, õk a legutóbbi mentett állapotban látják a várost.

Pluskast
Srácok egy kérdésem lenne. Lehet feltették már sorry elõre is de tegnap szereztem be a játékot. Szóval a kérdésem az, hogy a városom akkor is fejlõdik ha nem játszom vele vagy addig minden ugyanúgy marad amíg nem lépek be újból?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

attiGT
Én ettõl függetlenül megpróbálom, habár magam se adok sok esélyt rá, ismerve EA supportot :d

Dzsini
Plusz amit árulnak (és nem Bejeweled vagy SC4), ahhoz mindegyikhez van legalább két vödörnyi DLC 😊

Azt elhiszem. 😊

Jobb (nekik) másféle játékokat kínálni, akár még reklám hatása is lehet. Valaki beleszeret BF3-ba, azt majd megveheti a BF4-et is.

Dzsini
Tudom, és értem is a rációt mögötte, de attól még örültem volna neki 😊

Nem fogják betenni. Õk nem azt mérlegelik, hogy mi mennyibe kerül. Mivel valószínûsíthetõ, hogy a SimCity játékot vásárlókat nagyon is érdekli a SimCity ezért 80%-ba, mindenki az upgrade-t választotta volna. Tehát a friss játék piacát nyirbálták volna meg. Hiszen elõfordulhat, akár késõbb is, sokan upgradelnek majd deluxe verzióra, pénzért. De, ha most mindenkihez hozzávágták volna, akkor ezzel ki is végzik ezt a lehetõséget.

Dzsini
Nincs rajta, ezért írja, hogy neki az is jó lenne ingyenjáték helyett. Szerintem sokunknak 😊

BoneDragon
Én még mindig nem látom ezt a lehetõséget a listán. <#fejvakaras>

Jah, igaz. Akkor kezdõdik és 31ig tart. No hajrá <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Dzsini
Igen, azt egy kicsit én is hiányolom - a Deluxe Upgrade pakkot beletehették volna, 20 euro, a többi játék is hasonló vagy nagyobb értékben van. Ja, mellesleg az Originen akár 50%-os leárazás van szinte mindenbõl március 26-ig, tehát a Mass Effect 3-hoz 10 euroért meg lehet venni a Digital Deluxe upgrade pakkot, vagy a lövöldékhez ezer dolgot. Nem hülyék õk sem, szépen mûködik az árukapcsolás, aki szeretne, elkölthet néhány vödörnyi pénzt 😊

#7371 A beváltás nem 22-ig van, hanem legkésõbb addig mindenkinél megjelenik (és nem egyszerre mindenkinél, hanem hullámokban fog felugrani, tehát senki ne nyivákoljon, hogy másnál már ott van, nála meg még nincs - ha az Origin update lefutott, meg fog jönni hozzá is). A beváltás a március 25-ig aktivált játékoknál március 31-ig folyik.

és mégis hány hozzászólás lesz itt, miután valaki beváltotta már innen, hogy "nekem még nem ugrott fel, valami baj van?!"

attiGT
Azért kocka vagyok de 5-ig még sosem játszottam semmivel 😛

Elsõ pár óra játék után azt kell mondjam, hogy egyelõre iszonyat jó a játék és még alig tudok valamit is bõvebben. 7000 HUFért simán megérte plusz kapok érte majd az általam választott játékot a listáról. Ugyanakkor szerintem írok EA-nek, hogy deluxe editionre upgradeljék a játékomat, szerintem nekik az olcsóbb lenne, mintha DS3-at vagy BF3-at kérném, bár ki tudja.

Aki ugye póruljárt, annak adalék ( ha még nem volt ) az extra játékának beváltási idõpontja:

Európa: március 21., csütörtök 17:00 (PDT) / március 22., péntek 01:00 (CET)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Én amikor utoljára néztem 92 óránál jártam. 😄
Én még lelkes amatõr vagyok a 28 órámmal..igaz azt 3x csináltam meg durván.😊)

Ja. Nemrég léptem ki. Mostmár aludni kéne. 😄
Értem...még korán van...viszont láttam,hogy nemrég végeztél.😊
Nem kicsit addiktív játék.😊

SC4
Milyen deluxe edition free?SC?Ezt nem értem...
SC-hez?Peccsen kívül semmit sem fognak ingyen adni,az szinte 100%..

Hát szerintem illendõen deluxe edition free mellett döntök. Pénzügyileg jobb lenne valami külön játékot kérni inkább. Szerintetek?Vagy idõvel ingyen is megkapjuk ezeket meg további bõvítéseket úgy is?
Kodlovag
Ez itt a legújabb kisvárosom, Cotton-hajlat. Az összes sim örül, mert reggel van, felkel a nap, és végre vége van a nagy bûnözési hullámnak. Miután leromboltam az elõzõ rendõrörsöt, és ezzel kiszökött 40 bûnözõ a keményebb fajtából. Szegény rendõröknek túlórázni kellett egy kicsit.

már mindenki olvasta
Nemtudjátok miért van az, hogy elbontom az egész városom, és utána amikor a szûz terepre építkezek hiába rakok le tûzoltóautó, akkor miért nincsenek meg a tûzoltóautók???
NagyiBMX
Szép kis város 😊 Azért vigyázz fapados légitársaságokkal és az arabokkal <#banplz>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Tuvok
Nem tudom kik csinálták a fordítást, de hihetetlen jó munkát végeztek, sok éve az elsõ játék, amit tudok magyarul játszani 😊
Be szoktam sírni az ilyen épületeken: McEleck manufaktúra, Shankey & Toebbet aukciós ház, Apapira Sokatir nyomdája, Laci zacija 😄

Egy kép az ikertornyaimról 😊

reménytelen
Nézd meg az overlay-en, de azt hiszem egyébként, hogy pont kicsit csökkenti.
attiGT
Busz garázst a város szélére érdemes rakni? Vagy teljesen mindegy? Növeli a land valuet?

csuszi
kérdés. ami foglalkoztat, az a gridek rendszere.
más méret optimális középszinten lakásoknak, más felsõ szinten. ugyanez sárga és kék mezõre is.
teszem azt csak hasraütés nem tudom, optimális a 4x4es négyzetek a közép lakásokhoz, de lehet hogy felsõ szinten csinál 1 3x3as épületet, a maradék kicsi sáv pedig ott ragad középszinten. ez mindhárom zónában és mindkét felsõ szinten igaz. az egyesen no problemo, hisz ott kicsi egységekbõl épül fel.
a kiszolgáló épületeket végignéztem:
ált isk, középiskola, könyvtár, fõiskola, nagy kórház, nagy tûzoltóság tökéletesen passzol a kijelölt szaggatott vonal és a városhatár közé. mm pontosan.
ennek a duplája kell pontosan nagy rendõrségnek, napelemnek, víznek, csatornának, egyetemnek.
minden full upgrade-ben értendõ.

amit nem tudok, hogy hogy viselkednek a fejlõdõ épületek a 3 zóna épületei, hisz ezekkel nem tudtam kísérletezni homokozóban. pedig tudni kellene a tökéletes tervezéshez. valaki tudja? valaki youtube, vagy más?

MJ rulz Pink Team The Only One

NagyiBMX
Elõbb legyen processzor gyárad és trade depot-od(kereskedelmi valami, lerakat talán nem tudom mi a magyarja) és ha ez megvan akkor importálj mûanyagot és ötvözetet, aztán export processzor és csak pluszban jöhetsz ki. Aztán kezdd a TV gyártást.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

csuszi
1. kell a társadalom oktatása hogy lkegyen elég szemét hozzá
2. recycle, az fullozva addonokkal igen hozzápíthetõ cucc fullon, 2 mûanyag 2 ötvözet pl.
aztán ha már jól pörög, plusz recycle üzem, plusz proc stb.

Egy újrahasznosítóm van, de abban sincs elég cucc az újrahasznosításhoz ha jól emlékszem, ezért nem csináltam másikat. Az addonokon a hozzáépíthetõ cuccokra gondolsz?

csuszi
több recycle, addonozd!!

Jó ez a TV gyártás, csak mindig elfogy az ötvözet meg a mûanyag. Így importálnom kell mindkettõt, csakhogy ezek importja drágább mint maga a TV. valamit nem jól csinálok. Most azt próbálom hogy nem importálok, amit az újrahasznosító megcsinál procit az megy a TV gyárba, ha elfogy a nyersanyag akkor addig áll a TV gyártás. Nem importálok mûanyagot is meg ötvözetet is mert veszteséges leszek.

nyirog