SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrmilan
Ez baromi jó. Belépek a játékba, erre a városom valami Harper Woods-ra (amúgy New Milano) át van nevezve. Ez meg mi a pöcsöm? természetesen visszaállítottam. Valaki átnevezte? Át tudja más nevezni?

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Bocsi srácok, tudom sokat volt csak ilyen 5-6 oldal üzenet van nekem és most nincs erõm elolvasni ezt a sok kommentet, ez az ingyen játék ez kötelezõen az én accountomhoz érkezik, és mi a metódusa a kiválasztásnak ?

Köszi

Nincs mit! 😊

Mikor megvásároltam, eleve ott aktiváltam, pikk-pakk leszedte az originen keresztül és elég hamar fel is telepítette. Gondoltam minek germózzak a DVD-vel. 😊
mrmilan
Köszi!

Valami új patchnek nagyon ideje lenne már...
Bal felül Origin menüpont ---> Termékkód beváltása
mrmilan
Gyerekek! Hol a tökbe kell aktiválni az Originen belül a játékot?

CSak a nagykórháznál van wellness központ!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tuvok
Igen, a Természet cuccoknál, zöld nyíl mutat lefelé rajta .

A fa telepítés a parkoknál van?
Tuvok
Parkot ne tegyél az ipari negyedbe, mert fertõzött terület, és a látogatók hazaviszik a bacikat .
A kórházhoz csatolj wellness-központot, minél többet, a wellness-autók járják a várost és takarítanak .
És telepíts fákat mindenhová, minél több: FA, FA és FA !!

nem, McAfee van a gépen. Eddig semmi gond nem volt. tegnap játék után kikapcsolta, ma bekapcsoltam és nem megy fel 😞 lehet emgprobalom másik gépen ha nem változik semmit.
Ja,nekem is ez a problémám

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nagyon sok a beteg a városban, egészségügyi térképen az ipartelep piros. Parkot vagy kórházat kell a közelbe tennem? Van már nagy kórházam sok szárnyal meg kis klinikám is, mégis a fele város beteg. Mit lehet tenni?
nod32 használsz?
Sziasztok, nektek mey az Origin? Én ugyan be tudok jelentkezni, de egyböl offline és nem hajlando online csatlakozni. Ha neten az origin.com-on probálkozok, akkor kapásbol megy.
Nektek?
Dzsini
Nyirognak Digital Deluxe változata van, remélhetõleg majd dob képet róla. Elvileg úgy mûködik, hogy ha valahova lerakod az Eiffelt/BigBent/Brandenburgi kaput, akkor a környéken "fertõzi" meg az épületeket.
(képkeresõbe a "simcity digital deluxe german" (vagy french vagy british) szavakat beírva csomó screenshotot lehet már találni róla.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Elkezdtem egy nagy mûvet építeni. A nyersanyagot fel kell halmozni ahhoz, hogy odaküldje, vagy részletekben is küldi, mert nekem egyenlõre nem ment semmi sem. Be van kapcsolva a mûvön a felhasználás.
Kodlovag
Egyébként megvan valakinek az angol, német, akármelyik pakkja? Esetleg Deluxe verzió? Hogy lehet benne elérni, hogy mondjuk német stílusúra fejlõdjön a város? Gondolom nem csak bedobálja az új épületeket a régiek közé.
Képet tegyen már be valaki egy ilyen városról.

most 3 dlc van mindegyik 9.99 eu

A mohának mindig a déli oldala fás!

Kodlovag
A British, German meg akármilyen building pakkokat 10 dollár per darabért vesztegették, ha jól emlékszem. De egy olyan kiegészítõ, amely funkcionálisan is bõvíti a játékot, az szerintem közelíteni fog az alapjáték árához. Persze igazából nem tudom, mivel már jó ideje nem játszottam semmivel, csak direkt a SimCity miatt játszok újra. De majd mások megmondják, mik a szokásos árak.

csuszi
mennyi szokott lenni egy dlc?

MJ rulz Pink Team The Only One

Kodlovag
És a másik, ami a moddingból kiderült, hogy játék fájljai már tartalmaznak egy csomó dolgot a farmokhoz. Ebbõl bizony DLC lesz, csak gyõzzük kivárni. Megcsinálják a nagyobb méretû városokat, és szerintem azzal együtt megkapjuk a farmokat is.

The existance of a 'soil' map is also an interesting tidbit - which seems to be meant originally for farming. It seems like they were orignally planning to have more "specialization" industry types, because I've found several references to a 'grain' and 'lumber' resource (among references to known resource types like coal and ore).

nálam is ezvan
Azért olvasni nem ártana..............
The portal will be live worldwide for everyone to select their game by March 22.
Kodlovag
Elkezdtem utánanézni, hogy próbálkozik-e már valaki a moddolással. És nem csak hogy elkezdték, de már eredményeik is vannak. Egy csomó mindent be tudnak olvasni a játék fájljaiból, sõt, már mûködõ teszt mod is készült! Valamilyen textúrát cseréltek le, és ezt még a béta tesztek alatt csinálták!
Sokkal hamarabb fognak jönni a modok, mint arra számítottam, vagy akár legszebb álmaimban reméltem volna. Nem nulláról kellett ugyanis indulniuk, hanem tulajdonképpen egy csomó mindent fel tudnak használni változatlanul a Sims3 meg a Spore moddolásánál megtanultakból.
A végeredmény egy SimCityPak nevû modding tool lesz, ami az SC4 ilive's Readerével lesz egyenértékû.

" Ha az Origin legfrissebb verzióját használod, mégsem jelenik meg a Napi ajánlat felugró ablak, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a help.ea.com/hu/origin címen.
"

"sajnos most nem elérhetõ kiemelt ajánlat"

😊 még várjunk vagy parázzunk...volt már aki megkapta?
vagy Magyarország lesz utolsó és a lejárat elõtti utolsó 1 órában hajnali 4-kor kap mindenki "lehetõséget" ? 😊

A mohának mindig a déli oldala fás!

Érdekes dolgot tapasztaltam: Kíváncsiságból levittem az adót 1%-al majd mivel 1000 minuszba ugrott 1000 pluszról, visszaraktam, de mínuszban maradt. Kiváncsiságból 2x eljátszottam és 5000 minuszba vágtam magam így. Ez természetes vagy bug?
Dzsini
Bulldózerrel. A történelem során kevés épületet mozgattak el, azok általában sok száz éves templomok voltak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

csuszi
nem.

csuszi
hibái és bugjai ellenére ez a játék nagyon ott van. pedig elég finnyás vagyok, eddigi 15 éves játékos pályafutásomon cirka 10 játékra mondanám hogy 10-es.
de ha nem bugtalanítanak kardomba dõlök 😊

Áthelyezni a rendõrséget/tûzoltóállomás/Kórház és a Maxi Villa, Átlehet helyezni valahogyan?

Kelet 2 😊
Dzsini
Ha van olyan bûnözõd, aki elég "szintet lép", akkor lehet látni ilyeneket.
(zsebtolvajként kezd, amihez kereskedelmi épület kell - ha sikerül neki, és nem kapják el, akkor következõre már valami komolyabb dologgal próbálkozik - így lesznek gyújtogatók, sikkasztók, késõbb akár gyilkosok is)

Épületeket áthelyezni nem lehetne véletlenül?😄

Ahh ez a mocskos vízügy szétszivat. Elvileg szûri a koszt a drágább nagy nehezen megvettem, erre mi van, mégsem szûri egészen koszos vizet szivattyúz. Másik oldalán tisztának tûnt, rátettem a simát, gyorsan megoldjam a gondokat, erre nem az sem tiszta 😄 Rohadt víz tudott eddig megszívatni, de most izzadok 😄
reménytelen
Na, ilyet még nem láttam 😄
Kelet szerver? 😛
Már lopnak is...
csuszi
volt hogy full zöld volt a város, az autók gyûjtötték, bevitték a feldolgozóba, az meg kiírta hogy áll a feldolgozás...ezt csinálta 2 napig, majdnem csõdbe mentem 😊

Nekem ott állnak tömve,és teljesen leállt a gyártás.5x csõdõltem be.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Benéztem a városodba, most mennek 😊.
Persze csak ha van szemét. Az elõbb elfogyott, így le is álltak.

Az enyémek - lekopogom - még nem "bugoztak" be sosem.

Köszi,ezt megpróbálom.Csak legyen annyi lóvém.

Az egy dolog, hogy hol mennek hol nem, de egy idõ után teljesen le is állnak.
csuszi
felépítettem még egy hasznosítót beinuldt mindkettõ. hol mennek hol nem, teljesen random 😊

nem, nem a napszakok miatt. nem, nem azért mert nincs elég szemét.
össze vissza ahogy kedve tartja...

Ehhhh...most kerültem nagy kakába..bedöglöttek az újrahasznosítók,így vásárolnom kell a nyersanyagot a procigyártáshoz.Hiába van 30 ezres raktáram,nem tudok összegyûjteni annyi procit,hogy meglegyen a napi másfél millám..
Valami ötlet esetleg?😊

csuszi
beauty... 😊

csuszi
arról van szó, hogy fix gridet beraknak? teszem, azt hot key-re elõjön egy háló, ami fix akármi történik...?

Carlos
még én sem kaptam.

Þór vígi þessi rúnar

Ha nem kaptam még e-mail akkor várjak vagy kezdjem zaklatni az EA supportot?