SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Köszi
Mikor megvásároltam, eleve ott aktiváltam, pikk-pakk leszedte az originen keresztül és elég hamar fel is telepítette. Gondoltam minek germózzak a DVD-vel. 😊
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A kórházhoz csatolj wellness-központot, minél többet, a wellness-autók járják a várost és takarítanak .
És telepíts fákat mindenhová, minél több: FA, FA és FA !!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nektek?
(képkeresõbe a "simcity digital deluxe german" (vagy french vagy british) szavakat beírva csomó screenshotot lehet már találni róla.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Képet tegyen már be valaki egy ilyen városról.
A mohának mindig a déli oldala fás!
The existance of a 'soil' map is also an interesting tidbit - which seems to be meant originally for farming. It seems like they were orignally planning to have more "specialization" industry types, because I've found several references to a 'grain' and 'lumber' resource (among references to known resource types like coal and ore).
The portal will be live worldwide for everyone to select their game by March 22.
Sokkal hamarabb fognak jönni a modok, mint arra számítottam, vagy akár legszebb álmaimban reméltem volna. Nem nulláról kellett ugyanis indulniuk, hanem tulajdonképpen egy csomó mindent fel tudnak használni változatlanul a Sims3 meg a Spore moddolásánál megtanultakból.
A végeredmény egy SimCityPak nevû modding tool lesz, ami az SC4 ilive's Readerével lesz egyenértékû.
"
"sajnos most nem elérhetõ kiemelt ajánlat"
😊 még várjunk vagy parázzunk...volt már aki megkapta?
vagy Magyarország lesz utolsó és a lejárat elõtti utolsó 1 órában hajnali 4-kor kap mindenki "lehetõséget" ? 😊
A mohának mindig a déli oldala fás!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de ha nem bugtalanítanak kardomba dõlök 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
(zsebtolvajként kezd, amihez kereskedelmi épület kell - ha sikerül neki, és nem kapják el, akkor következõre már valami komolyabb dologgal próbálkozik - így lesznek gyújtogatók, sikkasztók, késõbb akár gyilkosok is)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Persze csak ha van szemét. Az elõbb elfogyott, így le is álltak.
Az enyémek - lekopogom - még nem "bugoztak" be sosem.
nem, nem a napszakok miatt. nem, nem azért mert nincs elég szemét.
össze vissza ahogy kedve tartja...
Valami ötlet esetleg?😊