SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak sandbox módban lehet kikapcsolni a katasztrófákat...
khalmi77
Amúgy leteszteltem skacok, és elég a 100% oktatási szinthez és a 100%os technológiai szinthez egy egyetem és egy középiskola (bár én raktam könyvtárat, mert az király XD)

R0zs0máK
Jó, csak baromi irritáló, hogy sokadszorra kúródik el 150k+-os városom emiatt a szarság miatt...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Nem lehet valahogyan eltüntetni a szörnyet?

khalmi77
Nekem most az elmúlt 3 napban 3x volt földrengés, egyszer magával vitte a komplett teherkikötõmet 😄

Egy óriás szörny rátámadt a városomra... Nemelég szegényeknek hogy a fél város lakhatatlan és most ez is..:S

Közintézményeket csak sugárútra érdemes rakni,nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Olyan villamos hálozatot csináltam múltkor,h az egész pályán át ment és volt benne 2 db kereszteõzdés,mert ugye csak a fõutat nézzük,ami persze kanyarodhat is szépen,(rajzolós mód),és egy körforgalom,ahol 1 be 1 ki jövetel,ott meg persze õ is körözik egyet,és alap a zárt pálya 30 ezer utas fölötti mutatok
Ironman2: sokatmondó kép 😊. Ügyes...

A villamos témához (patch elõtti, most melózom):
Nekem is viszonylag jól mûködik, pedig sok keresztezõdés van az útvonalán. De hogy is lehetne keresztezõdések nélküli pályát csinálni, hisz a sugárútról nyílnak mindenfelé utak... Nekem majd tízezer embert szállítanak abban a városban, ahol zömében szegény és közepes lakosság él (a bányászat és az ipari termelés miatt). Nem lehet, hogy ahol túlsúlyban vannak a gazdagok, ott van villamosprobléma? Én úgy olvastam, hogy a gazdagok villamosra sem ülnek...

Persze ettõl függetlenül, meg attól, hogy fullos helyi buszjárat és fullos helyközi puszpályaudvarom is van - amelyek szintén tízezreket szállítanak - még mindig alakulnak ki több órás dugók.
Leginkább a délutáni és a késõ esti órákban, egyes kereskedelmi épületeknél, jellemzõen nagy sûrûségûeknél.

Nem tudom ennél többet mit tudnék még tenni... Kockaváros, viszonylag jól átgondolt tervezés (ezexerint mégsem 😊 ).

csuszi
hát az szopó...

MJ rulz Pink Team The Only One

Ahol nem építkeztem ott teljesen fekete a fû..😄

csuszi
nálam keresztbe kasul van. mégis jó. ez is a valakinél van, valakinél nincs bugok listáját gyarapítja.
csak reméljük nem sikkadnak el az ilyen bugok felett 😊

Tuvok
A megállókban 0 ember várakozik, a villamosokon 0/200 ember utazik, a nap minden szakában .

nyirog
biztos szar volt a film <#idiota>

khalmi77
Jól mûködik a villamos, ameddig nem rakod tele vagy 10db keresztezõdéssel. Utána veszít a hatékonyságából, legegyszerûbb egy zárt pálya, vagy egy egyenes.

khalmi77
Nekem ezt már az összes régiómban eljátszották, de még egyszer nem ment szét egy városom sem emiatt. Többeknek viszont igen, szal szopó...

csuszi
ezt mire alapozod?
nálam 3-4ezer embert szállít, busszal egyenértékû, csak sokkal gyorsabb.

Na végre jön egy frissités,talán most már játszhatok 😛
a héten 168/50 órát toltam,de ma kimaradt mert tnap túl sok bug zavart be,na de hátha most 😄
sziasztok, halottam, hogy aki elõrendelõ volt kap ingyen gamét. hol tudom igényelni?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

R0zs0máK
Nagyszerû, már a KELET 2-n is elkezdõdött ez a "Városod hibásan mûködik, helyreállítjuk" móka...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tuvok
Azért van még mit javítani a közlekedésen .
Persze a villamos gyakorlatilag kihasználatlan ...

khalmi77
Marha kíváncsi vagyok, mindenképp írj 😄

nyirog
na majd jövõhétre már biztosat tudok mondani, kb a 10.-11. évemben lehetek 😄

Tuvok
Na ez mint éhezõnek egy falat kenyér .

Többet sem építek atomerõmûvet..:S

nyirog
több kórház kell, én mit se törõdve vele építgetek, meg a már régebben taglalt módszerrel szerzem a vizet mert amúgy rohamosan tûnne el.

khalmi77
ezt egy dev írta, nem tudok linket de ha rákeresel kiadja neked is. Persze nem teszteltem le, mert ahhoz 24 órát kéne folyamatosan játszani

Szép. akkor jól el lesz a város...😊

nyirog
tehát 20 év alatt eltûnik? ezt honnan tudod? eddig úgy volt h nem tûnik el 😄

khalmi77
hát ha robbant egyet egy erõmû, akkor gáz van. 20 évet kell várni a játékban, hogy eltûnjön elvileg (1 nap = 1 hónap).

A városom fele radioaktív lett.:SSS
Akkor most el kell hagynom?:S

khalmi77
most már le lehet buldozerezni az ipari területek után hagyott "kitöltõ épületeket" is.

Nekem volt olyan város ami 200k-s és akkora dugó volt az egész városban hogy vörösen világított nonstopp minden út, és az autópájlyán 3-4 napba tellett mire beér a kereskedelmi autó. (Pedig volt nagy buszudvar, tele villamossal, és sok széles út). El is határoztam hogy abba a városba nem lépek be amég nem fixálják a közlekedést,lehet akkor most visszanézek.

Arra várok én is,mert az összes bedöglött,és hiába csináltam meg vért izzadva a 1,5 milkát a TV-hez,nem maradt lóvé nyersanyagra.Csak az újrásokra számíthatok..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Igen, nekem lefrissítette.
Hátha segít ezen a kis forgalmi dugón. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Ez a patch már él?

Dzsini
Ha 3-4 naponta ilyen falatokban jönnek a javítások, akkor jóbarátok maradunk 😊

....bárcsak az újrahasznosító is sorra kerülne hamarosan

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
helyes, helyes van itt fejlõdés

hurááááá, na go game.

Update 1.7

Traffic Improvements: Tuned traffic congestion and fixed some intersection traffic issues.
 Traffic improvements: Emergency Vehicles will drive in empty lanes to get around traffic at intersections.
 Traffic improvements: Emergency and Delivery vehicles get priority over regular traffic when leaving garage.
 All units and buildings can now be demolished using the bulldoze tool.
 Performance improvements for low spec systems.
 New Server: Asia 2 will be released Tuesday afternoon (PDT)!
bexinho
Valaki rendelt az elmúlt napokban a GAMESTORE-ról?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Nekem is volt már Silicon Valley a városom neve, meg Mucsaröcsöge, meg City17 satöbbi. Szóval az összes többi HC város neve, talán csak New Milano nem volt még. 😄
mrmilan
Kurva élet 😊 Azért kicsit megnyugtattál. Azt hitem egy újabb katasztrófa a meteorok után...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

khalmi77
nekem is volt ho harper woods lett, vicces dolog.

Olyan szinten nincs egyenlõre szinkronizálva a játék, hogy azt öröm nézni. Nesze neked multi élmény 😄

Kár hogy nem lehet más accra, szívesen választanék egy másik accra egy bf3-at amit átpasszolhatok havernak 😊 (mert nekem már megvan az me3 és a bf3 is, úgyhogy marad a ds3... vagy aplant vs zombies )

Köszi😊

Az pont az én városom neve. 😊 Szerintem valami gebasz van a HC régióval, mert én is amikor oda belépek általában más város név fogad a sajátomé helyett. Nem gyõzöm visszairkálni és teljesen random mód csinálja...