SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
Akkor ez tehát valami hülye hiba lehet!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

A választottakról...
A Battlefield 3, Dead Space 3, Mass Effect 3, MOHW jól néznek ki de egyikkel sem tudnék úgy játszani, ahogy kellene..:S A mászkálós, lövöldözõs nem az én világom, hiába hogy mást is tud, de akkor is ez a lényegük...
Maradok az ismertnél, hiába hogy rosszul csinálták meg....😊 (NFS MW)

Dzsini
Azért azt vedd figyelembe, hogy a fórumra (bármelyikre) általában inkább a panaszosok irogatnak, nem azok, akik - minden nyûg ellenére - jól szórakoznak vele, jól mûködõ, élvezetes városokat húznak fel. Persze, kellemetlen, hogy pl. az újrahasznosítók leállnak (ez talán a legsúlyosabb probléma), de lehet csomó olyan várost építeni, ahol ez elkerülhetõ addig is, amíg kijavítják. Az én acélárura összpontosító városomban pl. alig laknak gazdag, mûvelt lakók, így gyakorlatilag nincs zöld hulladék - nem jelentkezik a probléma. Rengeteg játszanivaló van így is.

Természetesen nem hajt a tatár, nyugodtan várhatsz a vásárlással (ha tényleg nem érdekel egyik ajándék játék sem), idõvel mindenképpen csak jobb lesz. A lényeg az, hogy most sem játszhatatlan a játék, de egy fórumon mindenhol fõleg a panaszokat fogod olvasni, de abból nem szabad általánosítani 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hát, én speciel (igaz eddig csak 2-3 várost csináltam) semmi hibát nem tapasztaltam, csak hogy az autók tök nem logikus útvonalon közlekednek. (1-2 bug még biztos van, mint minden játékban). Az egyetlen igazi gond, hogy számomra kicsi a térkép. És nem lehet város kinézetû városokat csinálni (középen felhõkarcolók, közepes épületek, majd kertváros), csak külön külön, de én nem szeretek újat kezdeni, mert nem szeretek párhuzamosan játszani, ha elkezdek egyet, a régivel már nem foglalkozom.

Szóval, tök játszható, én is gondolkoztam megvegyem-e és nem bántam meg. Az meg, hogy 8,5K-ért kapsz még egy játékot, abszolút megéri (szerintem)

Origin: Medden_EU

Azért ha megnézed néhány ember városát, észreveszed ,hogy távolról sem játszhatatlan a játék, csupán idegesítõ itt ott.

Dzsini
Még 31-ig gondolkodhatsz, de aznap már el kell kezdeni letölteni, különben elvész.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rendkívül lehangoló ez a sok bug amit a játékról írtok. Ez az ingyen game egy kis lökést adott a vásárlás irányába, de újra beleolvastam a fórumba, az itt felmerülõ problémákba, és ismét visszaestem... Az egyiknek eltûnik a városa, a másiknak átnevezõdik, a harmadiknak szimplán leég, becsõdöl. Véletlenszerûen leállnak a pénztermelõ egységek, a dugók meg mindent borítanak. Akinek eddig jó volt a közlekedése, most a patch-ek után már annak sem jó. Az ingyen game is teljesen más mûfajokból választható, tényleg olyan, amire semmi szüksége annak akit a stratégia érdekel. Néhányakhoz hasonlóan én sem tudnék választani közülük....

Nem tudom elfogadható tényként kezelni, hogy csak azért, mert más progik is bugosak, akkor ez is. Olyan alapvetõ hibák jönnek ki, amit egy 10 fõs teszter csapat pár nap alatt simán feltérképez. Ez egy félkész game. Elkészült a külalak, de a belsõ mechanizmusok nem jól mûködnek. Pont az ellentéte az legelsõ simcity-nek ( nem vagyok mai gyerek, játszottam vele 😊 ). Zéró grafika mellett kellett a megfelelõ egyensúlyt létrehozni. Itt meg, ahogy a mai játékoknál általánosan, a látvány lett az elsõ, csak épp a lényeg vész el, a stratégia. A rettentõ sok bugtól egyszerûen nem lehet tudni, hogy azért nem jó valami mert hibás a város felépítése, vagy mert program hiba.

Szóval hezitálok még erõsen. Nem a 8500 a sok, mert az tényleg örömteli, hogy a régiónkba nem ugyanannyiért árusítják a játékot, mint nyugati szomszédainknál. Hanem elvi kérdésként merül fel bennem, hogy egy banda, aki annyira pénzéhes, hogy ilyen állapotában kiadja a programját a nagyközönségnek, megérdemel-e tõlem egyetlen forintot is.

És csak azért kellett megosztanom ezt a néhány gondolatot, mert a game, a játék típus nagyon bejön. Nincs párja. Ez nem olyan, hogy ha egy fps nem tetszik, ott van másik 10. Tényleg szeretném megvenni, egyszer tuti meg is fogom, mert nem hagyom ki. Csak a jelenlegi állapotát nézve lehet, hogy csak egy fél év múlva kerül rá sor, amikor már olyan szinten áll, amikor tényleg játszani lehet vele, nem bétatesztelni.
Én éjfél óta gondolkodom rajta hogy melyik legyen..:S (mert már akkor megjött a letölthetõ lista..)

megjöt az ingyen játék
Dzsini
Hivatalos fórum, van ott témája az elveszett, hibás városoknak - régióknak, jelezd a problémát nekik.

Másoknak is, akiknek városbetöltési gondjaik vannak, ugyanez az eljárás ajánlott.

Nagyon ott van! <#hamm>

Hétvégén egy nagy mû építés?

Sajna melózok és csak akkor érek rá...
csuszi
na hát ez durva...
eltûnt a régióm, városostul...hát ez kibaszott tré.

MJ rulz Pink Team The Only One

Nekem meg percenként leég 3 ház.A tüzoltóautók,és épületek nem látszanak rendesen valamiért.Nagyon elcseszte a mentést a patch,mert új várost kezdtem,és az hibátlanul müködik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lybrahu

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Ilyen módon nem változtattak, valószínûbb az hogy azon a régión belül másoknak lett nagyobb városa, és az ingázók dugították el az autópályát. Amúgy még patch elõtt (és most utánna is) nekem is emiatt van lepauzolva 3db városom 1db 100, 1db 150 és 1db 250k-s. Nagyon remélem hamar javítják.

Ez a közlekedéses patch csak arra jó, hogy 3 perc alatt csõdbe vigye a városod. Eddig sosem volt dugó az autópályán. Most, hogy megjelent ez a patch, akkora dugó lett a nemzetközi autópályán, hogy a városomban mozdulni sem lehet. Semmilyen nyersanyagmozgásra nincs lehetõség, de mindenféle közlekedési eszközöm beállt mint a Jancsi szeg. Nagyon örülök, hogy hozzányúltak.
Nem mellesleg eddig 52-54000 körül volt a lakosságom, most leesett 18000-re, egy csõd után mindent leállítva felvittem 32000-re.
Ugyan kicsivel többen dolgoznak, csak az eddigi 3000 helyett 6000. Szóval még mindíg nevetséges. 24000 fiatalom lenne, vagy ennyien várják az égi pénzáldást.
Azt hiszem most 1-2 patch erejéig bele se lépek a játékba, mert havi -22000 a negatív.

csuszi
de ahhoz viszont nincs köze, hogy 3szor dob ki a játék nem megfelelõ mûködéssel, nem szinkronizál, és cirka 40 perc száll el. marha tré elõröl kezdeni, legalább mentegetne 10-15 percente.

csuszi
hm...ez lehet. holnap ki kellene próbálnunk. természetesen nem a 4kilós városommal 😊

Értem ez alatt, hogy a bugnak köze lehet-e ahhoz, hogy más játékos belenéz a városodban? Olyankor neked nem fejlõdik a városod, de az, aki benéz ugye élõnek látja, mûködik, változik a pénz, a forgalom, nõnek új házak, még korlátozottbelenyúlási lehetõsége is van a látogatónak... Nem lehet, hogy ez a része bugzik?

Nem lehet, hogy azokba nem enged be, amibe én benéztem?

csuszi
na jó a faszomba...
3szor dobott ki hogy nem megfelelõen mûködik. éjjel egykor biztos marhára le van terhelve a szerver.
és csak egy városba tudok bemenni...többibe be se enged.

Magadnak válaszoltál?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

khalmi77
Ez a forgalmi patch nem AZ A NAGY forgalmi patch, sztem ne várjatok tõle semmit. Az még odébb van. Ez egy pöcsnyi hotfix.

Joschka
Nem, nem töröltem!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Nálam meg eltûnt egy teljes régió!!!!

Én szerintem semmit nem ér a forgalmi patch. Ugyanúgy retardok a sofõrök (az összes), össze vissza mennek, több utcányit kerülnek. A szirénával ellátott autók meg még mindig ugyanúgy állnak a piros lámpánál, akkor is ha nuku a keresztforgalom, de arról nem is beszélve, hogy a civil autók is simán beelõzik pl a tûzoltót... Még mindig elég használhatatlan, remélem még fognak valamit kezdeni a közlekedési problémával, mert ez amit most kiadtak bõõõõõven nem elég ahhoz hogy megoldja a mostani parákat ...

Akkor sziasztok mára abbahagytam a játékot, További jó játékot!

asszem hónap végéig van idõd

Ha most nem választok, délután még elõfog jönni, ugye?

Majd akkorra meglesz

Tüzoltók amúgy nem jöttek ki a garázsból nálam az új patch után.Valakinek volt ilyen gondja? Nem a nagy épület,hanem a kicsi

A felsoroltak közül melyik tud magyarul? (magyar feliratos..)

elsõ 2-nek már van magyarítása és a 3-nak is elkészül valszeg nyárra, de ha akkorra nem is akkor tuti hogy még idén. Csak a nyelv miatt ne hagyd ki, a legjobb történet amit számítógépes játékon keresztül mutatnak be! Imádom a ME univerzumot!

Szerintem ez meg izlések,és pofonok kérdése.Engem az angol nyelv tart vissza a Mass Effect 3-ban.

Kodlovag
Hideg és ködös októberi reggelre ébredt a kis bányászváros Hungaroring régióban. A háttérben Rose City felhõkarcolói.

Jó játék a Dead Space is,mert sokféleképpenlehet nyomni,meg co-opban is,de ahhoz olyan csapat is kell hozzá akik birják azt a játékot,elég nehéz összehozni azt,singlében meg nehéz,mert pillanatok alatt kinyirnak a szörnyek,és eléggé sebezhetetlenek

Ez a need for speed a legroszabb a szériában. Akinek pl nincs meg a mass effect 3 az mindenképp azt válassza, egy zseniális játék, de a bf3-mail is ellehet lenni.

Sajnos nekem is a NFS Most Wanted lesz, mert a többi nem az én stílusom.

Need for Speed forever!!!

Most amint kiléptem ezt kaptam!

Kodlovag
Nekem is, de én még nem választottam. Majd késõbb

Megjöttek az ingyenjátékok!!!!!

Valakinek van tapasztalata hogy mi történik akkor ha egy már meglévõ játékot választok ingyen gameként?

Joschka
Ja, megjött!!<#hehe>

dimre
Idõ elõtt megkezdték az "ingyen játék osztást".
Már csorog is lefele. <#smile>

X universe Home, sweet home

csuszi
az vajon ott van a javítási tervben, hogy nem bírok belépni antarctican egy város kivételével sehová?
másnál is vannak ilyen bibik?
próbálkozz késõbb duma. tegnap óta...

attiGT

Zombi apokaipszis abbol a szempontbol bejon, hogy utana eltunnek a hajlektalanok... Legalabbis mar ketszer megkajaltak a kis koloniajukat... 😊
Teherkikötõnél van tök üres szénraktáram két szállító autóval, a vele szemben lévõ szénbánya pedig üvölt, hogy tele a raktár, 3 szállító kocsival. Látom hogy a szállító bemegy a teherkikötõhöz, mégsem jelenik meg benne a szén. Miért lehet? Kihagyok valamit?
attiGT
Elég SZARnak tartom és hülyének a legtöbbet, megmondom õszintén. Földrengés, tornádó meg még mondjuk a meteor oké, de ilyen dínótámadás meg zombi apokalipszis, hagyjuk már.... Nem tudom milyenek vannak még, velem eddig tegnap óta ezek történtek de legjobban a dínóka mutatványa verte ki a biztosítékot 😄