11758
  • zuzda
    Köszi.
    Amúgy ennek a résznek a végén írja, hogy ezen dolgoznak most nagyon, hogy ne nekünk kelljen már pötchölni ezzel, hiszen alapból nem is látjuk, hogy hogyan vannak felosztva az útvonalak.
  • mrmilan
    Amúgy érthető volt .
  • mrmilan
    Azért ez tök jó, hogy nekünk kell kiügyeskedni (földutakkal) azt, amit a programozók eltoltak.
  • zuzda
    Egy nagyon érdekes része az útválasztás, ahol az ábrák is vannak. Még nem teljesen értem, de annyit igen, hogy ha van két út szakasz, egyik hosszabb, mint a másik, de két végük csatlakozik, egyiket egy kanyar, vagy kereszteződés felosztja (http://i50.tinypic.com/2qa8n0g.gif), akkor sem választják a hosszabb útvonalat az autók, ha a másik pl félig bedugul, mert még így is lesz helyük beférni a hosszabb szakaszra. De ki lehet kényszeríteni az útválasztást, ha a rövidebb, egybefüggő szakaszt pl. középen egy földúttal 'felosztod', csinálsz egy ideiglenes kereszteződést, majd törlöd ezt a kis földutat (http://i47.tinypic.com/2lxjrsh.gif). Ha jól értem, innentől már két szakaszból fog állni a rövidebb útvonal, és így hamarabb áttérnek a hosszabb, ám kevésbé tömött útvonalra.
    Már csak ki kell próbálni.

Remélem érthetően írtam :)
  • mrmilan
    Fasza. Csak én sajnos angolt annyira nem tudni jól, hogy ezt mind lefordítsam.
  • zuzda
    vagy így :)
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page
  • zuzda
    Kis szösszenet a közlekedésről:
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page
  • mrmilan
    Egyébként lassan nem is érdekel, hogy pirosan jelez valamelyik ikon a játékban. Tegnap este is: "elfogyott az olajipari nyersanyag, nézd meg hogy működik e a finomítód"...stb..stb. Ugyanúgy termel tovább a mező...
    Két városomba bevágtam egy-egy villamosvonalat próbaképpen, majd meglátom mit művelnek.
  • mrmilan
    Publikus a régió, vagy privát? Ha privát, akkor neked kell meghívni emberkéket oda.

• norbiii3
    Valaki tudna segíteni please? A multihoz milyen PORT okat kell feloldani? Routerem miatt minden játéknál gond van ha én csinálok szervert mert nem látják... Összes régió teli van, hoztam létre egyet de senki se látja szerintem vagy nem tudom mi lehet a gond hogy senkise lépett be több óra alatt.

Előre is köszönöm!
  • natalyel
    Hát igen... A tömegközlekedés...
    Nálam városról városra egyre nagyobb a gáz :). Én hülyülök, vagy kezdek elfelejteni várost igazgatni, nem tudom - vagy egyszerűen csak el van cseszve az egész közlekedés.
    Az első városomban nincs dugó, a 7. vagy 8. legutóbbiban pedig szinte egész nap totál beállnak az utak. 5-6 órákba telik, mire nagy nehezen tűrhetővé válik a közlekedés, erre jön az este (vagy reggel), és kezdődik minden elölről. Ha egyszer ott vannak a buszok, a villamos, mi a ... manóért nem csökken a forgalom? Dugig vannak a buszok állítólag, csak rakom le az újabbakat, és a kocsiforgalom is csak egyre nő még akkor is, ha a lélekszám nem változik. Ez rettentő idegesítő.
  • nyirog
    tudjátok, valamiféle villamos módot, vagy DLC-t szívesen fogadnék, mert nem akarom elhinni h 2 garázsnyi villamos nem elég. Angol buszokból kettő bőven fasza, 8 perc várakozást ír ki, vonatból meg tök mindegy ott úgy is az a lényeg h sosem elég, repteret meg nem rég építettem arról még nincsenek tapsztalataim csak annyi h szállitmányozásban tökéletesen betölti a teher vonat nem jövetele miatt keletkezett űrt :D.
  • norbiii3
    Vagy hogy kell elkezdeni játszani ?:) Valaki tud segíteni please?:)
  • norbiii3
    Kihez tudok csatlakozni ? mindegyik regio teli :S
  • Aragorn831109
    Végre van egy saját operaházam. :D
  • norbiii3
    Na megvettem :) Papírt kaptam csak :)
  • natalyel
    Kedvcsináló. Szingapúr:
    http://vimeo.com/49753231
    Vajon ez egy game-e? :)
    Válasz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    EZ NEM grafika, ez real fényképek sorozata, ún. time lapse eljárással készült videó, rádobva egy kis tilt shift effekt. De elég jó Simcity-érzés, nem? :)
  • bruna #8452
    Valakinek megvan a francia városépítő csomag ? Mert én megvettem , letettem az eiffelt és sehol semmi ,egy francia ház sem épül... Mitől lehet ez ? és ráadásul sandboxmode-ban...
  • norbiii3
    birom a gameshop-ot... 1x azt irja van készleten 1x nincs. Mire indulnék már azt irja nincs.. Telefont meg basszák felvenni.
  • ZSOOLT2
    Igen, valóban csak a deluxe-ban van plusz épületkészlet
  • Dzsini
    Az LE tartalom nem vásárolható meg külön jelenleg, a 3 épületkészlet viszont 10 euro/csomag áron (vagy a 3 együtt 20 euroért) fent van Originen.
  • norbiii3
    igy van. A delux 21 ezer ha jol lattam
  • Sordoran
    3 csomag van:
    - alap csomag: alap
    - Limited Edition: alap + LE tartalom
    - Deluxe Edition: alap + LE + 3 épületkészlet
  • twi452
    az a deluxe-ban van nem? :)
  • ZSOOLT2
    Viszont a Limited Editionben van angol, francia, német épületkészlet.
  • norbiii3
    Na megyek akkor veszek egyet :D
  • twi452
    Csak azt befolyásolja, hogy ha van egy elhagyott város és benne van a limitedes épület akkor azt normál verziós játékos nem tudja elfoglalni mert neki ugye nincs meg ez a dlc tartalom.

Amúgy semmi különbség nincs. Ugyanúgy játszhatsz mindenkivel :)
  • Dzsini
    kb. 7 euro a Limited plusz értéke, ha 500 forintért megvan, akkor miért ne legyen? Nem kötelező használni, de jó szórakozás, ha épp olyan kedved van.
  • Sordoran
    Nem tudom pontosan milyen ez a kiegészítés, én nekem egyszer nem jutott eszembe, hogy jajj de jó lenne egy szuperhős, vagy Dr. Vu.
    Nálam a bűnözés, és az ipar fejlettsége sose probléma, sőt utóbbinál pont az a baj, hogy az ipar előbb fejlődik fel, mint a lakosság.
    Ha megvan a limited edition, tudsz játszani a többiekkel is, de ha elhagyja a városát, akkor azt nem tudod átvenni (talán ha nem rakta le egyikük házát se lehet!?).
  • norbiii3
    Ha nem rakom le akkor ugye nem lehet a rendőröket is ilyen speciális szuperhősökké fejleszteni ? Meg akkor nem lesznek ilyen jövőbeli hülyeségek? Meg ha Limited van nekem akkor multiban csak Limited példánnyal rendelkezővel lehet játszani vagy sima változattal rendelkező játékossal is?
  • Sordoran
    Ha jól tudom, kapsz két épületet, Maxisman és Vu házát. Előbbi segít a bűnözés ellen, másik pedig az ipart erősíti maga körül, de bűnöző, nem kell ragozni. Mindkettő nélkül meg lehet élni, csak plusz küldetéseket adnak, kis fun faktor, nem több.
  • twi452
    Ha jól tudom ez olyan, hogy vagy lerakod a "hős" épületét a városodba és akkor ott lesz vagy nem.
  • norbiii3
    Én is ezen gondolkozok mert 400-500 forint, viszont limitedben ha jol láttam annyi különbség van hogy fantasztikus dolgok kerültek bele.. ezek a hősök.. az viszont nekem nem nyerő. Szerintem elrontja a városépítés élményét az ilyen jövőbeli repülő butaságok meg szuperhősök. De lehet másnak az tetszik. Viszont itt meg boltban a Limited van csak . Szóval rendelnem kell igencsak. Limitedben alapból benne van vagy ra kell telepíteni külön ezt a hősök csomagot?
  • Sordoran
    A simát, limitedet akartam volna, 400 ft különbség, de nem volt elmondásuk szerint, webshop szerint meg volt, mindegy, nagyon nem zavar, annyi pluszt nem adna, sőt...
  • norbiii3
    Te a simat nyomod vagy te is Limited?:)
  • Sordoran
    Teljesen! Én péntek óta nyomom, van benne már 30 órám, és eddig semmi hiba nem volt. Megunhatatlan :)
  • norbiii3
    Köszi válaszod! Lényegében 500 Forint különbség van, de a limited már videon is túl képzeletbelinek tűnt azokkal a repülő hősökkel.De akkor a simát veszem meg. Megéri árát?:) Multi most már jól működik ?
  • Peet81
    ezt miért nekem válaszoltad? :)
  • elite
    Miért, ennyi erővel az UFO meg a Godzilla is elrontja, ha így vesszük. Engem nem zavar.
  • Borg
    Elég a sima. (mondom ezt úgy, hogy nekem limited van)