SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khalmi77
na felépítettem egyedül ezt az arkológiát, mûködésbe helyeztem most már kéne valami új cél... mondjuk egy über üzleti város, az elektornikai iparral nevetségesen könnyû a játék

elite
No problem.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Marfy
Én is komolyan vettem volna, ha nem olvastam volna róla korábban.

Akkor viszont elnézést kérek, nem rossz szándékból írtam.

elite
Na pontosan ezért kérdeztem!
Csak 20 giga szabad helyem van, ezért nem akartam volna most lehúzni, de akkor majd törlöm a maxpayne3-at, annyira úgy sem élveztem.
Köszi Dzsini! <#eljen>

Dzsini
Simán félreérthetõ, mert lehet olyan, akinek helyhiánya van, és ezért nem fog 8-10 gigát lehúzni csak azért, mert most nem fog játszani vele. Valószínûleg nem viccbõl kérdezte.

A játék pedig elvész, ha nem tölti le áprilisig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

elite
Hát éppenséggel komolyan vettem. <#nemtudom>

Poén volt, ott a smiley. Szerintem értette.

Dzsini
Félrevezetni nem kellene senkit, bemásoltam ide is, és capslockkal le van írva az ajánlatnál, hogy március 30-ig LE KELL TÖLTENI a játékot, különben elvész.

"FREE PC DIGITAL DOWNLOAD GAMES NOT DOWNLOADED FROM ORIGIN.COM BY MARCH 30, 2013 AT 11:59PM PDT ARE FORFEIT."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

De elég csak kiválasztani, nem kell letölteni. letölteni csak akkor kell ha játszani is akarsz vele (no offense) <#nevetes1>

Dzsini
A topic és az ismert hibák listájának nem olvasása vajon hova tartozik?

Jah, úgy tûnik...
elite
A szerencsejáték Istennek nem tetszõ dolog! <#nyes>

Nekem sehogy sem sikerült a kaszinót nyereségesre csinálnom.
Van már: Két kifutópályás repterem, komp, busz és vasút, egy kis színháztermem, és egy nagy sportcsarnokom. Azokban ha rendezvényt csinálok és minden nap megcsinálom akkor éppen hogy nyereségesek (beleszámolva a percdíjait ), viszont elvileg nagy turistacsalogató ereje van. A turizmusnál még hozzáadtam két dolgot a drága épületek közül aminek nagy turista vonzereje van, a játékbarlang még mindig -4e. Néha 1 percre átmegy plusz 6-10-be (nem 6ezer, csak simán 6), szóval nem értem. Dugó nincs. Egyszerûen nem értem én sem, hogy lehet turizmusból megélni, lassan a +10 000-s metropoliszom csõdbe megy.
Érdekelne, hogy vki próbálkozik kaszinózással és turizmussal?
Vmilyen oknál fogva az addig 30-40k napi nyereséget termelõ kaszinóim, egyik napról a másikra átálltak 30-40k napi veszteségre úgy, hogy egy idõre a vendégek és turisták száma visszaesett egészen nulláig. Egyszerûen vmiért még színházzal és csarnokkal sem nagyon jönnek a turisták, úgy, hogy reptér, busz, komp, villamos is van, csak szinte a helyi lakosokat csábítják be a rendezvények.
Alap ellátások tökéletesek, úthálózat is remek, több ütõere is van a városnak a legszélesebb út formájában.
Mi lehet a gond?

elite
Hát ha egymillióan akarnak egyszerre letölteni akkor ez van. 😊
De nem elég kiválasztanom, muszáj le is tölteni?

Na nekem free Game Download nem megy, Try again later van
Sziasztok,

egy kis segítségre lenne szükségem. Néhány barátommal egy nagy (16 városos) mapon játszunk. Van két külön városom (két külön nagy mû "vonzáskörzetében"), de nem tudtam magamnak ajándék pénzt küldeni, mert azt írta nincs kapcsolatom a várossal. Viszont úgy sikerült, hogy a barátomnak átküldtem, õ meg továbbküldte a másik városomnak. A probléma a második alkalommal jött elõ. Küldtem a havernak 1 mio pénzt, de hozzá csak 500.000 érkezett meg (a logban is ez látszik, nálam meg az, hogy elküldtem 1 mio-t). Mi ilyenkor a teendõ? Mi történhetett? In-game már több nap eltelt az elküldés óta, de még nem érkezett meg hozzá... Elvesztettem 500k-t?

köszi elõre is.

Est Sularus Oth Mithas

Vagy visszafejleszted az utat és lebontod a felhõkarcolót 😊

Dzsini
Saját tapasztalat: ha már maximum sûrûségen van az épület, akkor visszafejlesztheted az útját akár földútig is, amíg el nem hagyják az épületet és újra nem építik, addig megmarad.

Ez komoly, ha kiveszem a zónát a ház alól, akkor nem fejlõdik sûrûbbre? Ezt nem is tudtam, de ez egy nagyon fontos info, kösz!... ezzel akkor úgy nézhet ki a városrész, ahogy akarom, akkor lehet csinálni alacsony sûrûségû kertvárosokat... kipróbálom!

narumon
Nah megrendeltem...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ME nagyon jó, az elõzõ része egyik kedvenc játékom. Angol tudásom nem elég acélos, ezért a III. részt abbahagytam a közepénél, megvártam a magyarítást, úgyhogy az lesz szerintem. Ha jól emlékszem ME 3-ban is van multi?

BFIII-t is nagyon nagyon nagyon jó játék, de a single player, az pár óra és letúrod. Jó látni, hogy ilyen vegyes a paletta.
Hát ha valamit, azért a BF3-mat érdemes kipróbálni multiban, ha bírja a géped.

Origin: Medden_EU

Nekem szerintem Mass Effect, mivelhogy kiderült, hogy RPG (ki gondolta volna?) és van benne választható RPG mode, vagy Story mode. Én meg bírom az RPG-t, RPG-s combat jöhet.

Dzsini
NFS-t választottam, mert lövöldével biztos nem játszom, MassEffectbõl pedig reménykedem, hogy lesz egy "Ultimate Trilogy", ami mindhárom rész összes DLC-jét tartalmazza, hogy ne kelljen összevadászni (majd egyszer pár év múlva). Autókázni meg akkor így van a Burnout Paradise mellé még egy.

elite
Na és? Egyelõre én sem multizom vele csak privár régióval játszom és tökéletesen elvagyok így.

khalmi77
én BF3 mert azt mondták multira, habár soha nem fogom elinditani, egyik név sem mond nekem semmit, SC4 meg már megvan. Szal én pont beleszartam az egészbe

Nekem BF3 lesz tuti.

Na ki mit választott már? 😊
Dzsini
én speciel a Paradiset sokkal jobban szeretem, az MW-bõl nagyon hiányzik valami, ami ott megvan

zorrobomber
Nálam single player-nél is plusz pont a letisztult interface, és átlátható játékmenet.

Dzsini
Aztán egyszer egy jót szórakozol pl. a SimCityvel, ami kvázi-multi, és akkor mi van?

Én is azt hittem, hogy nem fogok másokkal közös régiót építgetni, mert milyen hülyeség már az, hogy nem én mondom meg, hogy ide ezt, oda azt. Aztán mégis 😊

zorrobomber
Általános info: az NFS MW inkább Burnout Paradise 2 rendõrökkel.

narumon
Én inkább az utóbbit szeretem. Ez is kicsit gond hogy minden elmegy a multi irányba. Nem én nem akarok multizni. Ha mutlizok akkor kizárólag WOW vagy SC HAVEROKKAL. Nálam minden más kizárva.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Mint írtam nem a pénz a gond. Az nfs-el meg semmit nem tudnék kezdeni - számomra annak a játéknak az értéke valahol a 0 és 0 közé esik.

zorrobomber
Játszhatóság, flow, és a hex-es harc. Pörög az egész, mindenrõl kapsz értesítést. Multinál sokat számít. Nem feltétlenül attól jó egy játék, hogy szabályok garmadája van benne. Igen, sokmindent kivettek a 4-bõl, de szerintem ez jó pont. Így elment az egész az "easy to learn, hard to master" irányba. Nem az van mint a 4-nél hogy 100 óra után még úgy érzed semmit nem tudsz az egészrõl.

Tudtok mondani 1-1 érveket a játéklistához?😄

Nem azért írtam, hogy röhögjél... Az viszont tényleg nevetséges, hogy egy ilyen játékért még ennyit sem hajlandóak fizetni. Letöltöd mellé a nfs-et és ingyen volt az sc.
Én konzolvilágban vettem 8900-ért (PC-re természetesen)

Dzsini
Mindegy, hogy csak kódot veszel vagy lemezzel együtt, annyi különbség lehet, hogy a legtöbb helyen a dobozos az biztosan a magyar/orosz/lengyel változat (nincs angol benne), míg pl. az Originen vásárolt az mindennyelvû - a többi kitudja.

A kötés jelenleg végleges, az Origin nem ad lehetõséget ajándékozásra vagy ilyesmire.

A civ4 Egyértelmûen jobb! Még ma is fent van a gépemen 😊

narumon
Hát ez nagyon szar poén volt.

mrmilan
Én úgy voltam vele, hogy ha már 10 évet vártam fanatikusként erre a "folytatásra", akkor szinte bekötött szemmel is kényszert éreztem arra, hogy ez most azonnal kell nekem. Kellett vaze? Kellett! Megvettem, most pedig "EÖRÖTIBÓDOTTÁG" van.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

narumon
OFF
Grafikán kívül miben elõrelépés? Én nem találtam benne semmi olyan ami a 4-ben nem volt, de pl a diplomácia lehetõségek a negyede se annak ami a 4-ben volt)
ON

narumon
Oké ezt már megszoktam a mostani játékoknál (Heart of the Swarm is ilyen volt), de akkor ez a kötés örökös? (Blizznál mintha ajándékozható lenne), de akkor ezek szerint a 7e forintért a kód most a legjobb megoldás? (Néztem most 576kbyte van itt pár utcára tõlünk de honlapjuk szerint 12e a dobozos - csak azért, hogy legyen egy dobozom nem fizetem ki majd a dupláját. Nincs köztük semmi különbség?)

Ha letölthetné ingyen a gta 5-öt akkor is megkérdezné "szerintetek úgy megéri ha nem mûködik az újrahasznosító vagy várjak vele" ?
mrmilan
Úgy pörög a topik mint majom pöcsén a stanicli<#nevetes1>.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Dzsini
A dobozban is (a lemez mellett) ott van a sorszám, amit ha beírsz onnantól az Origin fiókodhoz köti azt a példányt. Nekem a lemez nem is járt a gépben.

zorrobomber
Civ 5 bizonyos tekintetben visszalépés a 4hez képest, más dolgokban viszont nagy elõrelépés! Bullshit hogy a 4 egyértelmûen jobb.