11758
  • Bal0924
    Mennyi idő alatt frissül a Népesség mutató? állítólag magas az adó, pedig 7%, sok a haláleset, pedig a kórház félig üres.
    És a bacilusok ellen mi a megoldás?
  • Kahlest
    Szennyvíztisztító és a víztorony vagy abból is a nagyobbikat?
  • Bal0924
    Mivel tudom növelni egy ház sűrűségét, de a föld értékét nem?
  • bake05
    Hát mások városát is elnézve nem csak az enyémet,azért kicsit"vicc"hogy mindenki negatív mérleget produkál a városból.120 ezer lakosom van és egyszerűen nem lehet pénzt"kiszedni belőlük.1-2% adó emelésnél már hisztiznek és költöznek.De igény az van!Rendőr,mentő,tűzoltó,üzlet,víz,csatornázás,meg toronyóra lánccal!Minden várost az ipar tart játékban.Szerintem nincsen egyensúlyban az igény-ár arány.De lehet hogy csak hisztizek :) :P
  • csuszi
    recycle
  • Tuvok #8584
    Tegyél le egy szennyvíztisztítót, mellé vízpumpát . A tisztító a tiszta vizet lenyomja a földbe maga alá/mellé, így a pumpa alól sose fogy ki a víz .
  • Kahlest
    3 városból veszem a vizet iszonyat kevés van a falum alatt...hogy lehet infinite vizet csiholni? A kakit is 3 városba exportálom...vazze bajok jönnek mert lassan a kaki is elönt...
  • bake05
    Ez még nem is olyan vészes.Nálam már a mellettem lévő városnál van a sor vége...Marhára idegesítő és egy kicsit most frusztrál is ez a hiba.Proci gyáram van meg tv+számítógép.De mivel nincs olajam,hogy műanyagot állítsak elő így úgy kell megvennem a műanyagot a gyártáshoz.De mire beérnek a szállítók addigra rég leállnak a gyártással.
  • szabii98

12 perc körül láthatóak a közlekedési problémák XD durva
  • Rablacan
    Nem is értem miért..
  • Dzsini
    Kevesen mernek teljes sebességgel kijönni az alagútból...

...főleg, mióta a közvetlen a kanyarba települt egy benzinkút :)
  • bake05
    Na ez kész!Nálam olyan forgalmi dugó van,hogy még dugóhúzóval sem lehet helyre rakni!Levettem a kereszteződéseket de semmi hatása sincs neki.Azt hiszem az a legnagyobb gond,hogy csak egy kijárat van a városból.Remélem mielőbb jön az a forgalom javítás mert ez így totál káosz.
  • Taibi
    Kiiktattam a fő turista-csalogató épületeimet, és egyből helyreállt a rend.
    Érdekes, hogy kb 20ezer látogatónál minden utam tömve volt sárga taxikkal, de most kb 7-8ezernél meg nem is látok sárga járművet az utakon és sehol egy dugó.
  • csuszi
    park, sporty, öskola, fire. police, mentű :)
  • Peet81
    és azt hol tudom megemelni?
  • bake05
    Igen bővíti,most néztem.Most a szennyvíz tisztító mellé raktam a vízpumpát és így remélhetőleg nem fogy ki majd a víz.De ki is léptem egy 10 perc után mert"behülyült"a játék....
  • csuszi
    én arra tippelek, hogy bővíti a vízbázisod :)
  • csuszi
    ingatlanérték, nem adó.
    azt meg emelni tudod, kérdés akarod-e.
  • Peet81
    jah bocs nem ingatlanadó hanem ingatlanérték miatt :)
  • Taibi
    Eddig nem volt szinte semmi turizmusom, és tök jól mentek a dolgok.
    Most hogy rámentem erre a témára is, egyből káosz van.
  • Peet81
    szevasztok. az alacsony ingatlanadók miatt tüntetnek az emberkéim ez ellen mit tudok csinálni? előre is köszönöm a válaszokat :)
  • Borg
    Ha lebontod a turizmust, akkor is becsődölsz...
  • Taibi
    Ez nekem kínai. :D
    Amúgy most teljes káosz alakult ki az utakon. De már az autópálya csatlakozásánál áll a sor. Már jóformán az összes gyáram sír az alapanyag hiány miatt, mert az importtal érkező teherautók állnak a dugóban.
    Úgy látszik a komolyabb turizmust nem bírja el az úthálózatom, úgyhogy inkább lebontom a látványosságokat egyelőre, aztán remélem, hogy helyre áll a rend. H így menne tovább, akkor szerintem hamar becsődölnék, hiába a 10 milliós kincstár. :D
  • bake05
    Köszi.Mindig tanul valamit az ember :) Azt hiszem most mindjárt utána is nézek ennek a lehetőségnek.
  • Dzsini
    Két lehetőséged van vele, az egyik szennyezve juttatja vissza a talajba - egyszerűen kiönti, a másik viszont...
  • bake05
    Nem tudom.Miért mi lesz?
  • csuszi
    csatornavízzel mi lesz? :)
  • bake05
    Hali!Egy kérdésem volna.Ha a vízkészletem fogyóban van a városban,akkor honnan tudok szerezni?Mert a mellettem lévő városban nincs annyi mint amennyi kellene.Az én városomban pedig már nincs szinte vízkészlet.
  • zuzda
    Esetleg próbáld ki az itt leírt út berhelést:
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page

Nyilván nem jó ezzel szórakozni, de amíg nem javítják a közlekedést, addig ez van :)
    Én kipróbáltam, csökkent is a dugók száma, és elkezdték használni a párhuzamos sugárutakat is.
  • Taibi
    Közben megoldódott magától a dolog... :)
    Viszont most előjött egy másik problem. Város átalakítása révén terület nyílt egy profi stadion lerakásához is. Ezzel egyidejűleg durván ellepték a az utakat a sárga taxik mindenfelé, és így kegyetlen mód beállt a dugó. Úgyhogy lehet le is rombolom a stadiont, mert így a gyáraimba se jut el az alapanyag, és azok is leállnak...
  • Austin Bailey
    én ezt várom ebben az évben
  • Fenrir
    Sajnos sokszor van, hogy a régiós dolgokat nem kapja meg az ember, nem tudom, hogy mit lehet ellene tenni.
  • Taibi
    Kicsit átszabtam a városom egyik negyedét, amivel együtt járt az is hogy leromboltam a városházát.
    Majd amikor az új helyén felépítettem ismét, már nem tudok hozzáférni a sávoz adózáshoz, hiába bővítem ki a megfelelő modullal. Pedig korábban mindenféle modul nélkül is tudtam sávonként állítani az adókat, köszönhetően a régiós fejlesztéseknek.
    Így most csökkent a bevételem a kevesebb adó miatt.
    Megoldás?
  • Fenrir
    Köszi, a problémám viszont az, hogy nem nagyon van ott víztábla ahol lenne hely vagy az nem probléma neki? Elég csak 1 szűrős szivattyú, hogy a többi nyomását növelje?
  • nyirog
    apróbetűsre: nem hinném, ha az idézetedet veszem alapul akkor pedig abszolút kétlem
  • mrmilan
    Igen, mert amikor visszaléptem a játékba (pl. másnap), be engedett lépni a városomba. Tehát látható volt a város, nem üres területet jelzett.
  • Dzsini
    Fejlécben link, jelezd a problémád.

Ha mindenkit szigorúan felszólítanánk arra, hogy véletlenül se olvasson vissza és ne nézzen rá a fejlécben szereplő dolgokra, akkor megtennék? Vajon működik a fordított pszichológia?
  • JezuskaDT
    És feldolgozták idővel?
  • mrmilan
    Én már nem is tudom hányszor állt feldolgozás alatt két városom is.
  • mrmilan
    Mert faszkalap az EA.