SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
Mennyi ideig szoktak ezek a karbantartások menni?

Azt néztétek, hogy kb. két nap múlva elindul egy "Kihívás"?
Fõmenü, Simcity világ, ott Kihívások. Érj el egy régióban 2.500.000 népességet 😊.

csuszi
nem jó ötlet. többet rombolsz, és a vonatot is lassítod. lehet nem lesz meg a sok milla, ha behúzod a városba. nincs mese, szervezd át a várost. ettõl jó a játék 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

attiGT
az a gáz, hogy elszaporodott ez a városom is, 200k-nál van, lehet ha picit belenyúlnék a városba, több intézményt raknék, netán villamost és az azzal járó útátépítéssel csökkenteni tudnám a népességet és lehet akkor tudnék helyet csinálni ennek.
csak az a kérdés, hogy nem lesz gáz ha ilyen módon belenyúlok csakis hely csinálás végett illetve,hogy csökkentsem a népességet?

amúgy lehet vonatsínt is építeni, megpróbálom majd elõször odavezetni a teherkikötõhöz

Lekopogom, nekem eddig egyetlen bug sem jött elõ. Na majd ma, az új patch-tõl biztos 😊.
Szerintem is minden idõk egyik legjobb játékfordítása a Simcity-é. Hangulatos, hozzáértõ, ötletes, vidám, sok-sok apró poénnal.

bexinho
Köszi, csak azért kérdezem, mert lehet inkább megrendelem online a kódot, ugyanis a GAMESTORE nem válaszol az emailemre, és az oldalukon található üzenõfalon sem reagál... szombaton rendeltem meg, azóta várom... Inkább át sem veszem, ha egyszer csak megjön, mert addigra beszerzem máshonnan.

Origin-t néztem, hogy abban az esetben hogy lehet letölteni a játékot egy kóddal. Gondolom megkapom a kódot, és a TERMÉKKÓD BEVÁLTÁS-nál aktiválhatom, majd tölthetem le, ugye? 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Tuvok
A fenti listában szereplõ nyitott régiók mindegyike a Titan-szoroson van ?
Még egyetlen publikus régióval se találkoztam, ami ne a Titan lett volna 😊

Armi555
Csak a sima battlefield 3 van. Kiegészítõk nélkül!!

csuszi
nincs más mód, nem gyõzi más csak a tehervonat a rengeteg árut.

kigyi
BF3 limited nincs a listán véletlenül a választható játékok között? (Ha megveszem elvileg 25-ig lehet ugye választani játékot hozzá).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

attiGT
na itt a gond és még egy gond vele együtt.
egy ideje bugos lett a vonatom és gõzöm sincs minek köszönhetõen. nem szállít utasokat, kapja az áramot, mûködik, de egyszer csak kiír valami hibát, amire most nem emlékszem de ha legközelebb elõfordul megírom.

szal mindenképp vonaton kéne exportáljak? nem tudom, hogy meg tudom-e oldani, hogy áthelyezzem a vasúti sín közeléhez a teherkikötõt meg hozzá a vasúti akármit.

megint bedobnak valami javítást

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

na fasza!!! karbantartás van!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csuszi
😊
összejön úgy 4-5 milla is akár 😊
ennyi a nagy titok. felhalmoz, vonaton! elad.
verdával nem tudják eladni 24 alatt, a vonat az lezabálja a raktáradat secc pec, 10000 ládával visz egyszerre.

zorrobomber
Minimális esztétikai élményt nyújt a doboz.

Sordoran
Na, én is megrendeltem, holnap hozza a futár elvileg. Szépen, dobozban, mert úgy jobban a magaménak érzem 😊

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

elite
<#hehe>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Most vagy 1 óra munkám veszett el! <#rinya> Egyszer csak megállt a játék, majd kidobott az asztalra "A program mûködése megállt." üzenettel. <#falbav> Újra elindítva a játékot, ugyan azt a várost kaptam vissza, mint amikor elsõnek indítottam el. <#shakehead> Eddig ilyen nem volt vele. Lehet a mai 1.7-es patch miatt volt?! <#confused>

attiGT
Ácsi ezt nem értem most hirtelen. Ha mondjuk egy teljes napig csak felhasználásra állítok mindent, majd éjfél után 1 perccel átváltok exportra, akkor meglesz a 2 milliós profit? Létezik, hogy erre nem jöttem rá? :S

Atti:
Ezzel nekem is vannak gondok. Érzékenyebb annál, mint tûnik, nehéz elkapni azt az arányt amikor egyszerre kereskedelemre és felhasználásra is rá akarsz menni, nekem eddig 2 bõl 2x bedõlt. Inkább maradok a nyersanyag exportnál a nagy mûbe meg nyomom a fémet vagy ötvözetet (egyiket tolom a másikat exportálom) így mûködik.
csuszi
felgyûjtöd a cuccot és rászabadítod éjfél után 1 perccel a kereskedelemre a 3 millányi adagot.

attiGT
Nos valamit most nem értek.
Van egy bányászvárosom, ércet illetve szenet bányászom. Az érc bánya közelében van egy kereskedelmi lerakat, ahol az ottani ércet felhasználásra állítottam, mert van egy kohászati üzem is mellette, ahol fémet állítunk elõ, ez pedig megy exportra (29k). Van egy újrahasznosító központ is a közelben, ahol fém illetve mûanyag állítódik elõ, mûanyag is megy exportra, de csak 10k-t kapok csak érte egyelõre.
A közelben van a kereskedelmi központom is 2. szinten, egy fémfeldolgozó részleggel. Város másik felében van a szénbánya, ahol úgyszint található egy kereskedelmi lerakat, de ott valamiért ha felhasználásra állítom a szenet, akkor egy idõ után megtelik és nem üzelem a bánya se és a lerakat se, ezért ott exportra megy a szén (5k kb). Lehet a távolság miatt, ami a két bánya illetve a kohó közt van? Nem értem...
Itt a szénbánya közelében van a teherkikötõ, ahol nem tudok egyelõre mûanyag raktára építeni, mert a kereskedelmi központ 3. szintjén tudok csak olajipari részleget építeni. Ez a problémám végülis, hogy a 3. szinthez 2 millió profit kell, nekem eddig pedig a legmagasabb napi az 360k volt.
Mi a nyitja a dolognak?

Nah felhívtam az eat, sé azt mondták (amire természetesen lehetett számítani csak nem voltam benne 100%-ig biztos), hogy ha már megvan egy játék akkor azt nem lehet újra aktiválni, meg átadni sem lehet. Ergó választhatok az nfs mw és a moh között.. Nahát mindenkettõ borzalmas, szóval nem is tudom hogy egyáltalán elhasználjam e a lehetõséget :\

No a Dead Space-t nem fogom választani. Túl beteg játék. 😄
Jajj ne, új hangok jöttek a frissítéssel 😊 Eddig is túl zajos volt a fülemnek a játék, néha már inkább teljesen lehalkítom inkább. DE most még többet pittyeg.
Dzsini
Rászakadtak az ajándékjátékért sorba állók 😊
(ráadásul mindenki le is töltené rögtön)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bexinho
"No Response from Application Web Server

There was no response from the application web server for the page you requested.
Please notify the site's webmaster and try your request again later."

bexinho
Az Origin weboldala és az alkalmazása csak nálam rohadt lassú? Nem akar belépni, mindig "próbálkozz késõbb" hibaüzenetet kapok. De már egy órával ezelõtt is ez volt...

khalmi77
sajnos bármenynire is fostenger az MS office, jelenleg nincs egyenrangú alternatíva, csak egyszerûbb alternatívák, fõleg ha az excelt nézzük. 😞 szar de e\' va\'

khalmi77
ez van ezt kell szeretni ahogy mondják, ennyi 😄

I.C.ram
Neten van leírás, hogyan lehet angolosítani a játékot.
Tényleg nincs office OSx-re? ehh..
Egyébként én már töltök fel mindent google docsra, ott minden ott van felhõben, szerkesztheted akárhonnan, és mindenhol ugyanúgy néz ki.
khalmi77
ja persze ha az iskolában angolul tanítanák az office-t akkor nem lenne ilyen gond, de mivel "mindenki" magyarul tanulja meg mert hát miért ne, szopás ha angolt használsz. Persze arról már nem beszélve, hogy sok magyar multinál alap az angol office nem is használhatsz mást, ezért duplán szopó.

Dzsini
Ezért volt olcsóbb, mert régiókorlátos. Mostanában ez a szokás, volt is belõle pár zûrzavar (orosz változatokkal pl.)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
nekem meg a macbook miatt újra kellett tanulni a MS office használatát, mert ezek a szarjankó buzik az MSnél nem csinálnak magyar office-t OS X-re, pedig van ott lóvé bõven, és ez nem pénz hanem presztízs. pff

Azaz! Magyar játékélményem elõször az Imperium Galaktika 2 volt, ráadásul ott magyarul is beszélt ugye. Nem hittem el, úgy néztem, mint 2 éve karácsonykor a 3d-s tv-t,meg a kinectet a media marktban.
zorrobomber
+1

De, láttál már ilyet. IT koromban sokat szidtam: Windows XP. Jöttek a külföldi auditorok, XP reinstall angolra(+meg kellett vennie a cégnek külön az angol verziót). Na az lámaság.
Azt ettõl függetlenül elismerem, hogy nagyon jó, le a kalappal. Csak olyan szempontból írtam, hogy valami haszna is legyen ha játszik az ember 😊 Na meg én fiatal koromban, abszolút nem volt magyar játék. Civ1-el toltam még 286-oson, de szép is volt. 😄

Origin: Medden_EU

khalmi77
ez borzasztó nagy idiotizmus, hogy a DVD-n látom az angol könyvtárat is, de nem engedi angolul telepíteni. Még nem is láttam ekkora lámulást életemben, hogy nem lehet valamit angolul játszani. Remélem ezt unlockolják, mert bár jó a fordítás, jobb lenne angolul.

csuszi
szenzációs a magyarja, le merem fogadni hogy jobb mint az eredeti. ilyen játékos szóhasználatra nem sok nyelv képes.

Igen, az alapfokú értés azért meg van nálam is, és én is játékból meg feliratos filmbõl tanultam nagyon sokat, ezt viszont már jó teljesen átlátni, és nehéz lett volna sok szakszót kiszótárazni értelmezhetõre. Annyira szeretek játszani, hogy a 100%-os sztori értés miatt, ha egy mód van rá, magyar felirattal játszok.
Mocsok ME3 nem jön bárhogy próbálom. grr
Igen, bár én annak köszönhetem angol tudásom alapjait, hogy régen mindent szótáraztam, ezért a szókincsem elég nagy lett. Ezt is inkább angolul vettem volna meg, de sajnos csak magyarul volt a boltban.

Egyébként nagyon jó a fordítás, boldoggá tesz, hogy mindent el tudok olvasni szótárazás nélkül, és JÓL vannak megfogalmazva a dolgok, tudták mirõl beszélnek, nem csak tükörfordítás. A kötvénynél és magyarázatánál rendesen meglepõdtem. Ott derült ki hogy képben voltak a fordítók.
oneal1
ezt nem hiszem el!😄😄😄 dettó én is szétszedtem mindent....😊

köszi!

!Forza Ferrari!

A fordítás egyetlen nagyon elszúrt dolga a teherkikötõ, én is megettem, szétbontottam minden hogy vízhez tegyem, aztán nem volt használható, mert raktár nélkül nem is mûködik.

Teherkikötõ az mint a kereskedelmi lerakat csak nagyobban
és csatlakoztathatsz hozzá igazi kikötõt és tehervonatot
Köszönöm, mert ugye a vasútnál/hajózásnál nem volt ilyen opció.

oneal1
jaaa, hogy a teherkikötõ az nem kikötõ hanem nagyobb lerakat?

!Forza Ferrari!

Dzsini
A sima lerakat nagyobb változata a (rosszul fordított) teherkikötõ, ahhoz lehet kapcsolni külsõ épületként a vasúti vagy tengeri kapcsolatot létrehozó modult ugyanúgy, mint az egyetemi vagy fõiskolai épületeket. Tehát nem kell közvetlen kapcsolódnia, de a közelben kell lennie.