11758
  • csuszi
    nincs is annyi ember a régióban (már ha carentan a régió)
  • csuszi
    szerintem ez valami bug...
  • Kahlest
    Lesz teherpályaudvar is? Ja aszittem ebbe a kikötőbe megy a vonat, na megnézem köszi :)
  • Valdien
    Teherkikötő csak a nevében kikötő, nem kell hozzá víz, hogy letedd. Szóval leteszel egy teherkikötőt, utána egy teherpályaudvart és a tehervonatok megmentik a gazdaságod. :D
  • Kahlest
    Kikötő? csepp víz nincs a környéken :)
  • natalyel
    Ahh, köszi :). De nem gyúrtam rá egyáltalán, csak úgy jött...
    De már 1.1millió :).
  • Valdien
    Gratula. :)
    Nekem hirtelen megduplázódott az Arkológiának köszönhetően 150.000-ről 300.000-re.
  • natalyel
    Ééés megvan:

:)
  • Valdien
    Kereskedelmi központ ----> Teherkikötő ----> Tehervonat és teherhajó.
  • Kahlest
    Csak 3-at kéne visszaolvasnod...
  • Kahlest
    Van vonat állomásom...vagy lehet tehervonatot is venni?
  • Bal0924
    Sziasztok!

A letöltött frissítés, most miket javított? (nem angolul kérem, azt láttam, de semmit nemértettem belőle :S )
  • Valdien
    Vonattal, vagy hajóval sokkal egyszerűbb a szállítás. :)
  • natalyel
    Eltelt három nap, és 842ezer a látogatók száma.
    Kíváncsi vagyok meddig megy még fel :).
  • Kahlest
    Megőrülök ettől a dugótól...2 raktáram tele újrahasznosított cuccokkal és nem tudom eladni...
  • Dzsini
    A ma reggeli "nem dokumentált" patch a Test szerveren történt változásokhoz van, ami átkerül majd az összes szerverre előbb-utóbb.

Mivel bárki kapcsolódhat a tesztszerverhez, így mindenki megkapja az alternatív anyagokat is, tulajdonképpen két állapotú játék van egyszerre a gépen.
  • bake05
    Ez jó! Én meg húsvét örömére átkeresztelem a városom nevét sonka,torma,pálinka névre :D :P
  • bake05
    Biztos azért mert most lesz óra átállítás
  • Rablacan
    Hmm.. Nagyot röhögnék, ha ápr. 1-jén beközölnék, hogy a patch nem is csinált semmit, csak placebót kaptak a drága polgármesterek.. :D
    Vagy ne legyek ennyire negatív? :D
  • natalyel
    Újbóli ki-belépés ezt is megoldotta :).
    Amúgy a látogatók száma csak egyre nő. Már 700ezer napi látogatóm van. Nem is értem miért vagy hogyan :). Az utak továbbra is jól járhatóak.
  • natalyel
    Kiléptem-beléptem, már nem akad.
    Viszont a napszakok változnak, a pénz is áramlik, minden működik, de az óra megállt.
  • drmilo
    Arra én is kiváncsi lennék
  • natalyel
    Nekem meg kicsit akadós lett a játék... (?)
  • donatus13
    Én is megnéztem, kicsit javult de a két város közötti út még mindig totálisan bevan dugulva.
  • donatus13
    Jó lenne tudni mit csinált a patch note, legalábbis én nem találom sehol:D
  • Schultz1985
    Hát az új patch a dúgótt megoldotta kicsit szerintem de hogy a kukás autóim egymás után mennek és ahonnan kellene onnan nem isik el a szemetet :)
  • bake05
    Az a vicc hogy induláskor nincs még sávos adóztatás és feltépek mindent 12% adóra lakó,kereskedelmi,ipari.Mindenki boldog és vigyorog mind a tejbe tök.De mikor 15-20 ezer lakosnál leteszem a polgármesterinél a sávos adózás intézmény épületet vége a jó világnak.Belázadnak mint állat,még 10% ért is.Pedig előtte óránként 10-12 ezer volt a haszon,ami 1 napra nézve nem kevés.A fene se érti ezt. :O
  • lviktor
    teljesen igazad van. tegnap este én is ezen gondolkodtam. ha nem állsz rá iparra, kereskedelemre, és 30.000 fő feletti a lélekszám, akkor csak adókból nem lehet fenntartani a várost. hatalmas igények, drága szolgáltatások, az adók meg max. 12%-on lehetnek. ráadásul mi az, hogy a gazdagabbak nem szeretnek magas adót fizetni? a szegényebbekről kell lehúzni a 10-11-12%-ot, pedig a (drága) szolgáltatások többsége a gazdagok miatt lett kialakítva. nekem a tv gyártással sikerült pozitív mérleget csinálni a városomban. örülök, hogy ez legalább szép haszonnal dolgozik. ha az nem lenne, már rég bezárhattam volna. vicc!! ma megpróbálok egy igénytelen, 'buta', alsó osztályból felépülő bányászvárost működtetni, kíváncsi leszek az eredményre.
    http://kephost.hu/share-712F_515698BD.html
  • bake05
    Hee Hee! :D Az ötvözet szállító autóm rakományt visz a hulladék újrahasznosítóba.Majd amikor nem kell a döglött lőtéri kutyának sem,akkor vissza viszi a kohászati üzembe.Jelzem a hulladék újrahasznosító nem üzemel,és csak műanyag újrahasznosítás van rajta.

• Aragorn831109
    Kíváncsi vagyok ez milyen frissítés. :)
  • bake05
    Na ez tök jó.Valamelyest javult talán a közlekedés de...nem az igazi még.Am most meg a betonkeverős kocsi a kohászati üzemből jött ki.Hát ez kész :P :D
  • Aragorn831109
    A tengervíz sós, a talajvíz viszont édesvíz és utóbbi az iható. :)

Ha folyó van a közelbe, no az tényleg kiapadhatatlan vízforrás. :)
  • Valdien
    Nálam 0% adónál sincs elég pénzük. Oké, hogy nincs elég munkahely, de a 0% akkor is 0%.
  • bake05
    Nálam az érc szállító kocsik járnak folyamatosan be a proci gyárba.Csak tudnám mi a francnak?
  • bake05
    Na most indítottam el a játékot és frissíttet.Remélem a közlekedést is javították.
  • Czibu
    Azt írja az okos tippes cucc, hogy az eső újratölti a vízkészletet a városban... de kvvva ritkán esik.

érdekességképpen hozzáteszem, hogy a tenger mellett hogy a csudába fogyhat ki a talajvíz... ez ellen még ki kell valamit találniuk.
  • Kahlest
    Ez vmi bug hogy tele mindkét raktárom és nem viszik el a cuccot eladni? :D
  • Kahlest
    Leraktam mellé de fogy a víz mint állat :(
  • Tuvok #8591
    Nagyot célszerű .
  • Tuvok #8590
    Bizonyos parkok csak bizonyos telkek árát növelik, a leírásukban megtalálod :)