SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a boldogság volt a lényeg, kevés adó, sok munka, és nõnek mint a gomba
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"másik kérdés. az tiszta hogy lehet szervezni az ingatlan értékét, de a sûrûséget mi befolyásolja lefelé, felfelé, hogyan lehet gyorsítani?"
mert ahogy elnéztem se a boldogság se az ingaltan értéke nem gyorsította. parkok szintén nem, épületek nem, valamit lehet benézek, de nem látom erre hogy lehetne hatni...
valaki?
MJ rulz Pink Team The Only One

levettem low grafikára hátha elõjön, de nem 😊
nem szép, én is csak az elején használnám, de akkor instant get
Nem csak sima turistacsalogatók vannak, ahol fotóznak az arrajárók, hanem van színház (ugyanúgy mûködik, mint a rendezvényközpont, hogy be kell kapcsolgatni), és van szálloda is (1100 fõs!).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
amúgy elvileg alt a bindje
Úgy van, hogy mondjuk a színház percenként 1000, egy eseményt megszervezni 6000 és ha teltház esetén kaszálsz 42000-t. Na most egy nap egyszer lehet megszervezni, a napi költsége így 24 000+6000, így csak akkor éri meg ha minden nap nyomkodod az esemény szervezése gombot, és teltházad van.
linkeltétek itt régebben pdfben a manualt.
visszalpoztam de nem találtam, plz valaki.
másik kérdés. az tiszta hogy lehet szervezni az ingatlan értékét, de a sûrûséget mi befolyásolja lefelé, felfelé, hogyan lehet gyorsítani?
Azt hittem ez ki/be kapcsolható valahogy.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
megéri megépíteni? vasút pályaudvar mellett lenne nem messze, azon a területen nem szokott nagy dugó/forgalom lenni, van közelben autópálya is...
How I can hide this grid??
hát nem tudom, végre nem méregetni kellene vaktában mekkora egy épület, mekkora hely kell majd neki, nem a támpontos össze vissza mozgó vonal kell, ami hol itt van hol ott, ráadásul csak útnál jön elõ.
ha lenne ilyen fix rács opcionálisan, akkor tudnám végre mekkora helyet különítsek el egy késõbbi épületnek, nem kellene állandóan rombolni...
Akkor örülök hogy nekem nincs.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ne szivass! Nem az útsegítõ szaggatottra gondolok.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy halványan látszik, ha bizonyos szögbõl nézed és világos a talaj.
de sehol nem találtam rá menüt vagy hot key-t.

Elsõ picike mínuszom a játéknak (szubjektív vélemény), hogy nagyon nehezen találok meg dolgokat, úgy érzem magam mint elõször OSX-en 😊 Minden a szemem elõtt van, mégsem tudom hova kattintsak.