11758
  • Sordoran
    Én a vízre tenném voksom, de majd valaki megmondja, aki volt már hasonló helyzetben. Mert ha csak az egyetem zárt be, többi iskola ment, akkor elvileg nem eshetett ekkorát a tanultság. Mondjuk attól is függ, milyen iskolák vannak azon kívül.
  • Fenrir
    A munkavállalók tanultsága miatt csökkent szvsz.
  • Sordoran
    Nem hiszem, hogy az a baj, hogy az egyetem nem ment, hanem az atomerőműben nem volt elég víz. Víz nélkül, meg hogy hűtsék a fűtőtesteket? Csoda, hogy nem olvadt le :P
  • Fenrir
    Pff, ez is remek, hogy 1 napot vízhiány miatt nem ment az egyetem, erre az atomerőműben máris mérsékelt, majd veszélyes lett a biztonsági szint...

Nevetséges...
  • BYpsilon
    Biztos hogy bug?
    Meg kellene nézni, hogy hányan ingáznak be és ki a városból. Pld nekem egyik városban állandó dugók voltak, mert bejövő ingázó volt $ értékű vásárlóból egy másik városból nagyjából 25e. Azt nem képes az autópálya egysávos lehajtója átereszteni magán, ha az mind járműként érkezik.
    Mihelyt a szomszédvárosból eltűntek a $ vagyonú lakosok, megszünt za ingázás, megszűnt a bejövő dugó.

Kicsit olvasgatva a neten próbáltam keresni olyat, hogy egysávos útnak mennyi az áteresztő képessége. Túl sok adat nincs. Egyedül olyat találtam hogy egysávos körforgalom napi belépő kapacitása 20-22e jármű. Szóval az bejövő dugó lehet teljesen reális
  • bake05
    Itt valami különleges csalit használhatott egy horgász és arra jön ennyi komp.Vagy ivási idő van náluk :P :D
  • bake05
    Hát sok értelme nincs is addig komolyabb játékot nyomatni,amíg nem javítják ki ezt a közlekedési hibát.Az hogy egy nő tervezte a játékban a közlekedést,számomra mindent elárul és így nem is csodálkozok rajta :P :D Női sofőr! Úr isten!! :P :D
  • Tuvok #8662
    Ahogy nézegettem a hivatalos fórumot, ezekkel a hibákkal van tele az egész, naponta nyílnak új topikok és íródnak új hozzászólások ugyanazokkal a problémákkal, úgyhogy a fejlesztők tisztában vannak velük, csak türelem . :)

Egy FAQ-ot viszont valaki nagyon összedobhatna már . :)
  • Valdien
    Kereskedelmi zónát (kék).
  • donatus13
    Főleg azért, mert az a patch csak a test szervert érintette tudtommal, és a rendeset szervereket nem, szóval más honnan van a problem.
  • rozsa88
    A tegnapi nap írtam, hogy a legutóbbi patch után beáll a forgalom, hatalmas dugók lettek mind az autópályán mind a városban, ma kipróbáltam másik két városomnál, hogy jelentkezik e a "jelenség" és IGEN, hatalmas dugók vannak indokolatlanul, ez így baromira játszhatatlan!!!!!!!!!!!!!!!!

Főleg azért idegesítő mert eddig semmi gond nem volt...
  • Neoncsoves
    industrial zonet kell lerakni vagy a kéket (nem jut eszembe a neve...) ?
  • Valdien
    Ha a föld értéke megfelelő és van elég $$$ lakos, akkor igen, maguktól elkezdenek épülni.
  • Neoncsoves
    jó ez így játszhatatlan... folyton leégnek az épületeim, a tűzoltók semmit sem csinálnak...

apropó, $$$ munkahelyeket hogy tudok létrehozni? automatikusan létrejönnek?
  • Kahlest
    Nos az autópályán hajnal kettőkör azt vettem észre hogy a kifelé vezető részén a városomig áll a sor, illetve végeláthatatlan a sor befelé jövet is...vicces :D
  • BYpsilon
    Ez bug. Nem tudom pontosan mitől függ, de egyik városomban ugyanez volt álltak végtelen sorban és nem mozdultak. Átrakva máshiva monden ok.
  • Valdien
    Igen, de ez is, mint sok más egyéb, egyértelmű dolog.
  • Bal0924
    A közép iskolához is kellenek buszmegállók?
  • Rablacan
    Értem én, hogy az iskolabuszoknak falkában kell "vadásznia" a notóriusan lógó diákokra.. De miért pont fél éjfélkor?
  • bake05
    Nem,közép iskola kell.Ha rámész az egérrel akkor ki is írja,hogy kevesebb gyújtogató és bűnöző lesz ha leteszed ezt az iskolát.Ha jól emlékszem.
  • Bal0924
    Megteszi a főiskola is?
  • Valdien
    Rákeresel a régió tulajdonosára a jobb fenti sarokban.
  • zolesz11
    És hogy lehet megtalálni???
  • woy
    Kelet 2-n nyitottam egy MAGYAR nevű régiót, 15 férőhely van még
  • bake05
    Közép iskola kell nekik azt hiszem.Akkor nem lógnak az utcán a skacok és nem lesznek pirománok meg bűnözök :)
  • zolesz11
    Hello, kezdő vagyok még a játékban, és lenne egy kérdésem:

Hogyan tudok másokat is meghívni a régiómba(illetve mikor/hogyan csatlakoznak mások)?? Illetve csatlakozni másokhoz??

Mert ahol csatlakozni lehet ott mindegyik tele van.

És írjátok hogy vannak régiók és stb. de nem lehet őket megtalálni.

Előre is köszönöm a segítséget:)
  • Bal0924
    Köszi.
    De szinte mindenki jár iskolába és nagy a bűnözés...:S
    Állandóan gyújtogatnak..
  • Neoncsoves
    igen dolgozik... :\
  • Tuvok #8641
    A bűnözők alapból vannak, de a szerencsejáték erősen növeli a számukat .
    Kevesebben akkor lesznek, ha egy ritka, alig ismert faj, az úgynevezett "rendőrség" van a városodban . :D
  • rozsa88
    Ez most komoly ? :D

Rendőrség - oktatás
  • Bal0924
    A bűnözők mitől vannak, és mitől fognak el tűnni, vagy legalábbis kevesebben lenni?
  • Borg
    Dolgozik is valaki a tűzoltóságon?
    Nem azonnal kezd ám működni, amikor lerakod, előbb munkaerőt kell találniuk.
  • bake05
    Biztos ott is Húsvét van és lehet,hogy az nekik is fizetett ünnep.Vagy csak sztrájkolnak :P :D Na jó félre a viccet tényleg elég sok hiba van a játékban.Úgy is mondhatnám,hogy 10 rúgóért ez vicc!
  • Neoncsoves
    a büdös picsába, gondoltam 1 hét után újra elkezdem menedzselni a városomat, erre mi van? lerakom a tűzoltóságot, lerakok 2 garázst (3 tűzoltóautó van így!), de kurvára nem oltják a tüzet! Nem látom sehol őket, pedig nem küldök senkihez tűzoltóautót. Ott van az állomástól 2 sarokra az égő épület (nem is 1) és leég mind! ki se mennek a tűzoltók! nincs dugó sem, 2ezer fős városom van...
  • bake05
    Hali!Ez melyik régióban van?Hungarikum vagy mi ?
  • Radioaktiv
    Hali!
    Valtozatossag kedveert meg egy varosom tunt el az eterbe :(
    Belepni nem tudok, de ott van csak epp megsincs. Kezd az osszes tokom tele lenni ezzel a bugos f*ssal!
    lol#2: az egyik varosomban a kereskedelmi negyedek 3/4-e ugy dontott, hogy akkor ok mostantol hotelek lesznek...mindezt barmifele idegenforgalom, latvanyossag, szerencsejatek nelkul. Termeszetesen x naponta csodbe megy a fele, aztan megint felepulnek a hotelek. Mikozben kozepes munkaero foloslegem van, akik nem tudnak elhelyezkedni. Ez kesz..
  • rozsa88
    Osztom a vélemény, valamit nagyon elkúrtak, már bocs a szóhasználatért.

6 vasútállomás, teherkikötőknél teherpályaudvar, busz - villamos, komp, 60000 lakos, és én még se Pesten se Sanghay-ba nem láttam ekkora dugót.

Pedig nincs is túristalátványosság, munkaerő helyben, sima olajváros...
  • lviktor
    jocking: teherpályaudvar segít.
  • jocking
    Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egy napi 3 milliós bevételű városom most lépett az összeomlás útjára... Nem tudom, mit patcheltek az ai útválasztásán, de végig minden fontos helyen kimaxolt út van, p+r-ek mindenütt, 2 buszállomás, villamos, minden. Ennek ellenére akkora dugókat csinál, hogy a város kereskedelme teljesen megbénult, nem mozog anyag és kész termék se ki, se be...
    Valaki tudna valami jó tippet arra vonatkozóan, hogy az autópálya bejövő forgalmát hogy lehetne csökkenteni? Jelenleg egy folyamatos dugó az egész, aminek az eleje a szomszéd városnál, a vége meg nálam van...
  • natalyel
    Jaja, az, de szerintem "régión kívülről" jönnek... :)