SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A parkok (továbbá, a városháza, tûzoltóság, rendõrség, mentõk, iskolák) a telkek árát viszik fel (hiszen a valóságban is jobb egy parkos, biztonságos helyen helyen lakni) és láthatod a zónák kijelölésénél, hogy milyenre van igény.
Tehát az épületek nagyságát (sûrûségét az utak határozzák meg), míg a szegény/átlag/gazdag épületeket a telkek ára határozza meg. A gazdagok több adót fizetnek, de sokkal több szolgáltatást is igényelnek és megérzik, ha kicsit is esik ezek színvonala (szóval rájuk többet is kell költeni)
Origin: Medden_EU
Fent a fejlécben van egy "Hasznos link" nevû hasznos link, azt egy kis angoltudással átolvasva az alapvetõ embermozgásokat meg lehet érteni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Jelvény jár az 1 milliós lakosságért a városban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A népességre milyen tippek, trükkök léteznek, mármint hogy egy 2-300k-s létszámot összehozzak?
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
- engedélyezni, tiltani, limitálni bizonyos városoknak az erõforrások vételezését (bár mindig csak a maradékot vehetik meg, de zavaró esetleg állandóan azt látni, hogy 0 a rendelkezésre álló szabad kapacitás)
- árak meghatározása az erõforrások kereskedelmére (de akár a rendõr, mentõ, stb. kapacitás szabad árazására - egy gazdag kaszinóváros pl. szívesebben megfizeti a szomszéd városoknak az erõs rendõrjelenlétet)
- régión belüli nyersanyagforgalom lehetõsége a jelenlegi ajándékokon kívül (itt lehetne a kereskedelmi specializációnak értelme, egy teherautó/vonat/hajóflottával valamilyen díjért lebonyolítani az ilyesmit)
Ezekrõl tudok, hogy olvasták a fejlesztõk, hogy ebbõl mit tudnak és milyen módon megvalósítani, azt sajnos nem tudni egyelõre, ahogy a városi rendeletekrõl sem (ami már az SC2000 óta jelen volt, nagyon hasznos lehetõség).
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Rebellion,Earth,Resurgence a free kiegészítõk neve.

Jelenleg három fullos rendõrkapitányságom van. 😊

Egy bizonyos területen, ahol több bolt is folyamatosan lerombolásra került a "nincs vásárló" rinya miatt, letelepítettem egy amfiteátrumot, ami a drága parkok közé tartozik. Az egész terület felfejlõdött, ezzel együtt az újonnan épülõ boltok is arra a szintre fejlõdtek, amilyen lakosok/vásárlók veszik õket körül. Máris kaptam az üzeneteket, hogy tetszenek nekik a boltok, jól megy az üzlet stb...
Szal a megfelelõ szintû parkok csodára képesek.
Hm..
A lakóknak az a bajuk hogy nincsenek üzletek, a kereskedelminek meg az hogy nincsenek vásárlók!
Hogy tudom rávenni a lakókat hogy vannak üzletek és járjanak oda?
namost lehet, hogy ez azt jelenti, hogy még nem találtam meg a megfelelõ összhangot és balanszot a lakó és kereskedelmi zónák közt.
tudnátok tippet adni? ha esetleg 2-3 helyére lakosokat telepítek, akkor megoldódhat?
másik kérdés... rendezvényközpontot építettem, elsõ nap rockkoncerten majdnem teltház volt, 220e felett kerestem vele. logikusan véve nem biztos, hogy napi szinten látogatnának ilyen mértékû rendezvényt a lakosok de a játékbeli idõt elnézve... lehet minden napra egyet rendezni?
Na itt van elõttem a választható ingyen játék de nem tudom melyiket is válasszam <#rinya>#rinya>
Szerintetek melyik éri meg a legjobban ?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Édesbogár, egyem a szívedet, de ehhez miért kellett a fél városon sugárirányban keresztülgyalogolnod?!?
Éjszakai csendélet az olajban dúskáló városban. Tudósaik egyedülálló hatékonyságú felfedezést tettek az olaj, a fúrótorony túlnyomásszabályzó égetõcsúcsa és egy bizonyos LEGO nevú játékelem viszonyatában (az a torony tetején csak szerintem egy lego-bábu fejrésze? ).
Az olajváros egyik lakóterülete a korai idõkben.
Átírtam originben a jelszavamat biztonságosabbra, a SimCity indításakor helytelen bejelentkezési információkkal kidob, visszaírni nem tudom, mert a regisztrációkot megadott jelszavamat itt már nem engedi, nehezebb kell neki. Mi a teendõ szerintetek?
Teljesen rákattantam, rég volt már ilyen játék, amivel ennyire kibillen az ember idõérzéke, és szinte alig tudja abbahagyni sok-sok óra után is.
Csodaszép urbanfotókat, zsánerképeket lehet csinálni 😊, csak bele kell mélyedni, és körül kell nézni alaposan nyugiban a városban.
Van még rengeteg, csak nem akarom spamolni vele a topikot. Majd talán idõnként...
De mások shotjait is olyan jó nézni, egyrészt szépek, sokszor ötletesek, másrészt egy jó megfigyelõ tanulhat belõle, és ötleteket is adhat.
Csendes Óceáni 1: Welcome to SimCity!
Antarktisz: ?dv?z?l a SimCity!
Európa Kelet 2: Üdvözöl a SimCity!
szenzációs. végülis csak 1 városom fog csõdbe menni emiatt.
de eleve vizes területen kell kezdeni, mert solk idõ mire kopár területen víz lesz a talajban a tisztítás után.
tehát vizes területen kezded mindkettõvel, és nem engedi apadni a csatorna.
MJ rulz Pink Team The Only One
Így is jókat lehet játszani.
vonatnál még mindig azt írja, hogy a vasútállomásnak vasúti kapcsolatra van szüksége a régióval, hogy mûködhessen.
ez meg WTF megint?
08:44.
Beépült titkosügynökünk napkollektor karbantartónak álcázva felvételeket készített a Chimerex Tudományos Rt. épületérõl.
11:55.
Célszemély, Shelly Mccann 11:50-kor elhagyta az objektumot. Megerõsített információk szerint Tárgyalni indult az O' Koschba Tanácsadóhoz, mely az ipari konszern kémhálózatának fedõszerve. A kép 11:55-kor készült a 7. és a 12. utca sarkán.
12:49.
Célszemély bement az O' Koschba Befektetési Tanácsadó irodaházába. A közeli parkolóban gyanús fekete Rolls-Royce-ok várakoztak.
13:09.
Célszemély a 4. emeleten a keleti szárnyon találkozott több szintén megfigyelt személlyel.
Lehallgatás folyamatban.
Vége.