11758
  • Sordoran
    Változtak kicsit árak, vagy ez régiónként is eltérhet? Egy hete proci gyártás még "csak" 68ezer volt, most másik régióban, másik városban meg 100ezer. Városom hiába van 6800-as mínuszban óránként röhögve dől a lé, bár ez várható volt :D
    Ami zavaró, hogy a belvárosomban totál beállt a forgalom, nagy dugó van, és nehezen szűnik meg :S Buszok, villamosok vannak, de már kezd előretörni a gazdag réteg, akiknek az nem kell. Szerencsére a kereskedelmet nem zavarja, mert a város másik végében szinte üres sugárúton mennek a kamionok, így ez nincs veszélybe, nem úgy mint előző városomban...
  • mrmilan
    Jaja. Kispecializálni több mindenre, világpiacra ki a cuccot, és hátradőlni. Plusz nagyobb terület, és itt a kánaán!
  • natalyel
    Nálam van, hogy egyszerre két spec fut. Pl. olajbányászat és procigyártás. Vagy szénbányászat-ötvözetkészítés + procigyártás. Vagy turizmus + procigyártás-tv-gyártás.
    A vége sajnos mindig ugyanaz: proci-tvgyártás :). az hoz a legtöbbet.

Bár egy ideje már nem a TV a menő. Nem tudom, észrevettétek-e, de a számítógép többet hoz a konyhára... A TV eladási árát ugye levitték olyan 150ezer környékére (most nem vagyok játékközelben), a számítógépért meg olyan 180ezret fizetnek.
  • donatus13
    * kispecializálni egy várost több mindenre, a lényeg kimaradt:)
  • donatus13
    Én is most jutottam el oda ,hogy ezt az egész multira építést kalap kabát, kukába vágnám, mindenki kilépked semmi értelme az egésznek... inkább lenne nagyobb terület aztán kispecializálni egy várost...
  • NagyiBMX
    Marha jól néz ki! :)
  • Bal0924
    Mitől akadhatott ki a játék?
    Semmit se csináltam...
    Éppen egy olyan résznél akadt ki amit még soha nem csinált.. A teherkikötőbe vitte volna az első szállítmányát. (processzort)
  • mrmilan
    A körút, villamossal:
  • mrmilan
    Kilátás egy belvárosi bérház tetejéről:
  • Sordoran
    Turisták, reptér, látványosságok, hotelek.
  • Bal0924
    Az egyik videón láttam taxikat, azok mitől lesznek?
  • nyirog
    Remélem ösztönzőleg fog hatni majd az SC dev teamre és egy alaposan átgondolt tömegközlekedős kiegészítőt kapunk majd ősszel, vagy DLC-t (személyszerint egy dobozos, tartalommal megtömött kiegészítőnek örülnék jobban), patch formájában nem hiszem h lenne majd olyan h buszsáv - érdekel h majd CiM 2-ben ezt a buszsávot hogyan kezeli majd a játék :) Néztem h 3500 Ft-ért lehet majd venni megjelenés napján ajándék DLC-vel CDGalaxisban :O, szerintem kurva jó ár ezért a játékért.
  • csuszi
    ez egy játék. mit vársz, könnyes választ, jogit, vagy hivatalosat?
    nekem köszi jó lesz a poénos is...
    mindenhol a szart, meg az utálatot, meg a hibát kell látni. szar ilyen világban élned nem?
  • jocking
    Tökéletesen bunkó válasz, EA-éktől nem is várnék mást...
  • Bal0924
    Köszi
  • Goose2106
    ha jól sejtem, először az üzemeket látja el nyersanyaggal, majd utána exportál belőle!
  • Bal0924
    A Processzorgyárba a műanyagot és az ötvözetet csak akkor szállítják ha a kereskedelmi lerakatban nem exportálássá teszem hanem felhasználásra?
  • csuszi
    mondjuk szerintem dugotol fugg, penzszallito viszi, rendesen autopalyan. lepj ki be, attol elmulik kis idore a dugo, hatha akkor atevickel. login ki be aki kuldte az is.
  • csuszi
    random :S
  • Seriallkillah
    kb mennyi idő alatt szokott megjönni? mitől függ?
  • Goose2106
    Igen! Várni!
  • Seriallkillah
    Hogy kapom meg a szomszéd várostól kapott Simoleont?
    kell csinálni valamit hogy megkapjam?
  • csuszi
    :DDDD
  • Sordoran
    Viccesek... :D
  • Fenrir
    Ment már egy jó ideje, és elég nagy mennyiségű felesleges vizem van, nem az volt a gond.
  • csuszi
    ki be login.
  • Valdien
    Lesz Vigasz az Arkológiával.
  • Rablacan
    No.. Légyszi valaki F1! Valami nem az igazi a városomban. Azt már megszoktam, hogy a buszok beragadnak a megállóba.. Semmi gond, törlöm a megállót, minden megy tovább. Még azt is elnézem, hogy a sulibuszok ragadnak be a középiskolába.. Lebuldózerezem, és ha lesz pénzem felhúzok egy újat. No de akkor mi a fészkes fenét csináljak, ha a KÖLTÖZTETŐ AUTÓK ragadnak be? Bontsam le az összes lakónegyedet, és jelöljem ki újra? Esetleg a teljes úthálózatot? Íme a képen kb 20, de összesen kb 30 darab költöztető autó, mely egy háztömb körül kering, mint dögkeselyű a préda felett.. Szal mi tévő legyek? Tanácsok?
  • mrmilan
    Kis esti csendélet a külváros felől:
  • mrmilan
    Még egy kép. Középpontban az olajipari központ level1, illetve Los Milanos központi látnivalója, a tenger kapuja :)
  • csuszi
    víz. egyértelmű. brutális vízigénye van.
  • mrmilan
    Csak olajkitermelés a világpiacra, semmi több. A város önmagát is lazán eltartja.
  • Bal0924
    Segítség!

A középiskolában a buszok beakadtak és most nem tudnak bejárni az iskolába..
    Mit lehet tenni most?
  • mrmilan
    Los Milanos városa:
  • droidobivan
    valaki már találkozott olyannal hogy jó ideig munkatársat keres az egyetem?
    nálam ez a helyzet és nem tudom mitévő legyek.
    valakinek valami ötlete ?
  • Aragorn831109
    Megfelelő iskolázottságú simek és elgendő víz is kell a reaktor biztonságos működtetéséhez.
  • Porta
    Eladó egy origin fiók simcity limited edition + mass effect 3.
    10.000 Ft

Érdeklődni privátban
  • Fenrir
    Eddig nem volt gond vele, a város másik végében van az egyetem és oda nem jutott elég víz.

A tooltip viszont írja, hogy mennyire kell iskolázottnak lenned, hogy tudd működtetni az erőművet.
  • bake05
    Az iskolához semmi köze a reaktornak,a víz hiányhoz annál inkább.A reaktorokat vízzel hűtik mint a valós életben.Amikor lehelyezed a reaktort mondja is a faszinger,hogy jóval TÖBB vízre lesz szükség a városban a reaktorok hűtéséhez..
  • Fenrir
    Egy általános csak. Mindenki azt írja, hogy amikor elérhetővé válik az egyetem akkor azon kívül mindent le lehet dózerolni, de a játék különbséget tesz gyerek és diák között, ezért szerintem kell az elemi is. Már próbáltam egyszer, hogy nem volt, de sokan lázongtak amiatt, hogy nincsenek iskolák, ezért azóta megmaradt az elemi+egyetem páros.