SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik meg, hogy megindul a bûnözés elég durván, ahogy fejlõdnek maxosra a kereskedelmi épületek, van két nagy rendõrkapitányságom meg egy kisrendõrsöm a szélen, szinte maxos rendõrautókkal, amiket tudok fejleszteni fogok még... remélem jó lesz!
megoldás esetleg vagy mit nézzek, mit kezdjek ezzel?
thx
MJ rulz Pink Team The Only One
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Origin: Medden_EU
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De sajnos helyem nincs ezt megvalósítani, úgyhogy ismerõssel lehet átköltözünk Kelet 2-re és nézünk egy régiót ahol már vannak/vagytok, ne lepõdjön meg senki ha esetleg felveszem barátlistára 😄 (TuvokHUN)
Én parasztokat telepítek a városba, azok a földre köpködnek és lesz talajvíz ha beszívja 😄
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Importálni a kereskedelmi lerakatban csak globális piacról tudsz. Az import-exoprt nem mûködik két város között ha jól tudom.
Az ilyenekhez nem értek..😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A mûanyag egy másik városban van. Azt hogyan tudom a városba importálni? A kereskedelmi lerakatban nem tudok mûanyagraktárat építeni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A harmadik alkalommal még be sem lépett és összeomlott..:S
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Bár amíg az útkeresõ motor nem jó, fene tudja. Tegnap pl. direkt néztem, hogy hol van szemetes kuka jel (ahonnan el kell szállítani a szemetet) és követtem a kukás autót. Összevissza ment a városban, sokszor jópár ilyen ház elõtt elment, mégse állt meg kihozni a szemetet.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
A városházán állandóan lázadoznak az emberek hogy túl sok a baktérium.
Már 3 kórházam is van, mindenhol jó a lefedettség pedig a népesség nem is indolokna még 3 kórházat. A térképeket szemlélve sehol nem látok szennyezést, nincs talajszennyezés, nincs vízszennyezés, nincs szemét az utcákon, nincs légszennyezés, egyszóval minden térkép FEHÉR és tökéletes. Egyszerûen nem találom meg hol a hiba!
Lehet hogy ez egy bug a játékban? Valakinek hasonló? Más fórumokon olvastam hogy építsek velness épületet stb, de hát még csak 3000 a lakosság, és mellesleg pénz sincs rá. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás. Amit megtudtam tenni, hogy teleraktam mindent parkokkal, meg sûrûn fákkal, de a tüntetõk nem mennek el!
Köszi elõre is a válaszokat !!!
Tehát akkor a maradék 160 ezer otthon rejszol? Munkanélküli? Átjár a másik városba dolgozni, és a saját városodban lakik?
Úgy érzem ez még csak a kezdet, mint egy kurva jó sorozat pilot része.
Elõbb kijavítanak minden bugot, aztán jöhet az alapterület megnövelése, aztán az extra funkciók, metro, farmok, új épületek stb.
Aztán jöhetnek a modderek, és akkor határ a csillagos ég.
Szeretném, ha lennének valódi épületek majd így, meki, tesco, mediamarkt, lidl, penny stbstbstb.
Ha már itt tartunk, jó volna a funkció ami volt a 4ben már: make building historycal.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Mindenesetre tényleg nem árt, ha egy kicsit lenyugszik végre a téma, és egyre inkább csak az érdekesebb, különlegesebb dolgok miatt van aktivitás.
- a szerverek jó állapotban vannak, csökkentek a bugok kártékonysága így belemerülnek a játékba
- elmúlt pár embernél a varázs és nem játszik 😄
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9