11758
  • bake05
    Csak interneten tudsz játszani,origin kell hozzá.Tehát ha nincs akkor létrehozol egy felhasználói fiókot.Feltelepíted a játékot,aktiválod azt csók.
  • Csikszem79
    Hogy lehet áramot és vizet küldeni az Arkológiának?
  • Blinkye
    Hali. Első játék amit megrendeltem :) Ha minden jól megy holnap vagy szerdán már meglesz a kulcs.Akkor most, hogy is van ez? Neten kell játszani? Vagy van benne offline is?
  • donatus13
    Nekem ilyen városeltűnés meg ilyesmi sosem volt, engem csak a bugok zavarnak, de abból is a legjobban a dugó.
  • natalyel
    Ez olyan érdekes... Baromi morálromboló és kiábrándító ez a sok "meghibásodott" város, amiket nem lehet betölteni. Együttérzek veletek.

Az érdekes az, hogy vannak, akiknek meg - lekopogom - nem történik ilyen. Van 8 városom, két szerveren, eddig mindig mindegyikbe gond nélkül be tudtam/tudok lépni, és onnan folytatni, ahol abbahagytam.

Tök random lehet ez, vagy van valami egyezőség ezeknél a városoknál? Gondolok itt arra, hogy lehet, hogy van valamilyen építési sorrend, vagy egy felhasználói szokás - teszem azt játék ablak módban, és gyakran más ablak aktív, és egyszer csak valami miatt kifagy, vagy a city-ből való kilépéskor rögtön Kilépés van, nem Főmenü, ilyenek -, ami közös lehet azoknál, akiknél ez a hiba előfordul...
    Valószínű random, de talán azoknak, akiknek becrash-el a városuk, érdemes lenne körülírniuk, hogy a legutolsó alkalommal, mikor még be tudtak lépni, nagyjából mit csináltak... Hátha lenne valami "mintázat", talán kiderülhet valami.

Vagy ez hülyeség? :)
  • Bal0924
    Jól jönne 1-2 javítás. mint pl.: utak(akár magasított út is jó lenne), végre mehetnének a dugón kívül a fontosabb járművek, metró, az áramot lehetne tényleg villanyoszlopokon elvinni, nem csak az utak alatt, megmég ami nem jut most az eszembe.. , de nektek igen. :D
  • kigyi
    A kecskesimogatásos szöveget nekem is tolta valamelyik nap én bemérgedtem alt+F4 aztán pár óra múlva beengedett simán.
  • mrmilan
    AZ semmi, én már be sem tudom tölteni, az előzőleg hibásan működő városomat. Csak "kecskesimogatás" megy az elején, meg ezek a baromságok. Elbasztak egy végre jól működő városomat. Lassan visszamegyek SC4-ezni. Ez egy nagy NULLA így.
  • Bal0924
    Nem tudok várost építeni!! :S
    Mindig csak elrontom, mikor már azt hiszem hogy minden jól megy, összeomlik az egész gazdaság... mindig csak mínuszokban végzem...:S
    Majdnem mindig a dugók a baj, a rendőrök/mentők/tűzoltók nem jutnak el ahová kellene. Nem tuddom úgy kialakítani a várost hogy ne legyenek dugók.
  • BYpsilon
    Szép új feltörekvő város és működik szépen.
  • bake05
    Én egyelőre azzal is beérném ha az alap játék végre normálisan játszható lenne.
  • buttonp
    Április bolondja :D:D:D bocsi mindenkitől! de jó lenne ha már lenne DLC :D
  • donatus13
    sc2hots ban is most warhoundok gyűjtik a mineralt, HAHAHA de kurva vicces...
  • Carlos
  • donatus13
    De most miért kell erőltetni ezt a szar április elsejét amúgy? olyan gyenge....
  • twi452
    Későn kelő típus :D
  • csuszi
    ápr 1. ? :)
  • buttonp
    Új DLC letölthető! Nagyobb térkép, metró, taxitársaság... eszméletlen! És inygen!
  • csuszi
    szar lehet így élni...
    +
    8718. hátha mástól felfogod.
  • droidobivan
    Tele van hibával a game az iskolákba reggel 6 kor automatikusan munkatársakat keresnek napok óta mikor meg működik akkor is minimális létszámmal így viszont a város nem tud normálisan működni pár napig nem is találnak munkatársat és ez a bosszantó egy 100 ezres városba.
  • bake05
    Kezd nekem gyanús leni ez az EA.Nem azért adtak ezek nekünk egy ajándék játékot mert szarok voltak a szerverek.Hanem azért mert ez az egész játék egy nagy bug halmaz.Ez nem SimCity hanem Káosz City!!
  • bake05
    Szerintem addig még nem működik rendesen nem sok értelme van multizni.Én 2 egyéni próba város után beszálltam egy régióba.Majd vagy 10-12 órányi játék után kiderült,hogy a szomszéd város gazdája nem tud belépni a városába.Nem működöt a vasút nálam,nem tudtam üzletelni vele és még ilyenek.Szóval röviden"halálra"volt ítélve az egész.Legalább is ez az én véleményem.
  • mrmilan
    Elnézést a kifejezésért, de baszná szájba a rendszer a városom legutóbbi sikeresen működő verzióját. Hát nem igaz bazdmeg, hogy ezt szinte naponta el kell játszani az emberrel. Elegem van lassan ebből a bogaras szarból.
  • mrmilan
    Nagyon király!
  • donatus13
    De ha tényleg lenne egy olyan régió ahova csak tapasztalt playerek mennek, és olyanok akik nem lépnek ki, mondjuk olyan megkötéssel ,hogy mindenkinek 1 városa van, akkor oda csatlakozok én is szívesen, de annak nem látom értelmét ,hogy felránt valaki egy 150 k s várost, és akkor kilép...
  • Goose2106
    Hurkalevek földje:

Másik szögből:

Ajándékozás zökkenőmentesen, éjjel, 2 óra simcity idő alatt, 2M simpeták:
  • Ytar
    (EU Kelet 2)
  • Bazsa241
    Ha lenne single player mód, olyan akkor se lenne, hogy egy várossal tudjál normálisan mindenre specializálódni :) akkor is több várost kéne irányítanod ha mindent szeretnél. Amugy csak az első várost "nehéz" felhuzni. amikor a 2.at csinálod azt mar könnyu felhuzni ha segitesz neki ez első városoddal :)
  • Ytar
    régióba csatlakoznék. ID: ytarwot
  • donatus13
    De ez engem nem érdekel :) semmi kedvem 3 szor 0 rol elkezdeni egy várost
    aztán össze szenvedni őket a szar régió buggal. Nem akarok én semmit csak legalább a single player részt megcsinálták volna rendesen...
  • Bazsa241
    indíthatsz privát régiót ahol csak a te városaid vannak.
  • Bazsa241
    Te hallottal mar olyanról, h elmúlt valahonnan a rádióaktív sugárzás ahol hasonló jellegű katasztrófa volt? Nos ez a játékba se lesz másképp. Amúgy meg debil kérdésere debil válasz.
  • jocking
    Ha nem lennének debilek, akkor megmondták volna, hogy xy napig tart.
    Ha meg szerinted csernobil vicces, akkor költözz oda egy hónapra. Kíváncsi leszek, utána mennyire fogod viccesnek találni.
  • bexinho
    Pár kép kicsi városomról:

• kigyi
    Össze kellene gyűjteni a normális fazonokat és együtt kezdeni egy privát régiót.
  • Faterx
    ...de addig nem adod el...
  • natalyel
    Begyűjtöd az eladnivalót 1-2 full raktárban, majd 0:00-kor beállítod exportra.
  • RedDevilsza
    Üdv! Hol lehet a játékot megvenni legolcsóbban dobozos vagy csak kulcs verzióban?
  • Sordoran
    Nekem egy 4/4-es procigyárral és kereskedelmi lerakattal (nem teherkikötő) is már karcolgatja az 1 milliót, szóval +1 procigyárral el kéne érned a 1,5 milliós profitot.
  • Bal0924
    Hogyan tudom növelni az Elektronikai központ profitját?
    A processzorgyár teljes kapacitáson megy.
    Mit kell még építenem, hogy meglegyen a 1,5millió profitja, most 600ezer.

Építettem 1 teherkikötőt, teherhajó dokkot, de így is autóval viszik el az árut.