11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
bake05 #8749 Csak interneten tudsz játszani,origin kell hozzá.Tehát ha nincs akkor létrehozol egy felhasználói fiókot.Feltelepíted a játékot,aktiválod azt csók. -
Csikszem79 #8748 Hogy lehet áramot és vizet küldeni az Arkológiának? -
#8747 Hali. Első játék amit megrendeltem :) Ha minden jól megy holnap vagy szerdán már meglesz a kulcs.Akkor most, hogy is van ez? Neten kell játszani? Vagy van benne offline is? -
donatus13 #8746 Nekem ilyen városeltűnés meg ilyesmi sosem volt, engem csak a bugok zavarnak, de abból is a legjobban a dugó. -
natalyel #8745 Ez olyan érdekes... Baromi morálromboló és kiábrándító ez a sok "meghibásodott" város, amiket nem lehet betölteni. Együttérzek veletek.
Az érdekes az, hogy vannak, akiknek meg - lekopogom - nem történik ilyen. Van 8 városom, két szerveren, eddig mindig mindegyikbe gond nélkül be tudtam/tudok lépni, és onnan folytatni, ahol abbahagytam.
Tök random lehet ez, vagy van valami egyezőség ezeknél a városoknál? Gondolok itt arra, hogy lehet, hogy van valamilyen építési sorrend, vagy egy felhasználói szokás - teszem azt játék ablak módban, és gyakran más ablak aktív, és egyszer csak valami miatt kifagy, vagy a city-ből való kilépéskor rögtön Kilépés van, nem Főmenü, ilyenek -, ami közös lehet azoknál, akiknél ez a hiba előfordul...
Valószínű random, de talán azoknak, akiknek becrash-el a városuk, érdemes lenne körülírniuk, hogy a legutolsó alkalommal, mikor még be tudtak lépni, nagyjából mit csináltak... Hátha lenne valami "mintázat", talán kiderülhet valami.
Vagy ez hülyeség? :) -
Bal0924 #8744 Jól jönne 1-2 javítás. mint pl.: utak(akár magasított út is jó lenne), végre mehetnének a dugón kívül a fontosabb járművek, metró, az áramot lehetne tényleg villanyoszlopokon elvinni, nem csak az utak alatt, megmég ami nem jut most az eszembe.. , de nektek igen. :D -
#8743 A kecskesimogatásos szöveget nekem is tolta valamelyik nap én bemérgedtem alt+F4 aztán pár óra múlva beengedett simán. -
#8742 AZ semmi, én már be sem tudom tölteni, az előzőleg hibásan működő városomat. Csak "kecskesimogatás" megy az elején, meg ezek a baromságok. Elbasztak egy végre jól működő városomat. Lassan visszamegyek SC4-ezni. Ez egy nagy NULLA így. -
Bal0924 #8741 Nem tudok várost építeni!! :S
Mindig csak elrontom, mikor már azt hiszem hogy minden jól megy, összeomlik az egész gazdaság... mindig csak mínuszokban végzem...:S
Majdnem mindig a dugók a baj, a rendőrök/mentők/tűzoltók nem jutnak el ahová kellene. Nem tuddom úgy kialakítani a várost hogy ne legyenek dugók. -
BYpsilon #8740 Szép új feltörekvő város és működik szépen.
-
bake05 #8739 Én egyelőre azzal is beérném ha az alap játék végre normálisan játszható lenne. -
buttonp #8738 Április bolondja :D:D:D bocsi mindenkitől! de jó lenne ha már lenne DLC :D -
donatus13 #8737 sc2hots ban is most warhoundok gyűjtik a mineralt, HAHAHA de kurva vicces... -
#8736 -
donatus13 #8735 De most miért kell erőltetni ezt a szar április elsejét amúgy? olyan gyenge.... -
twi452 #8734 Későn kelő típus :D -
#8733 ápr 1. ? :) -
buttonp #8732 Új DLC letölthető! Nagyobb térkép, metró, taxitársaság... eszméletlen! És inygen! -
#8731 szar lehet így élni...
+
8718. hátha mástól felfogod. -
droidobivan #8730 Tele van hibával a game az iskolákba reggel 6 kor automatikusan munkatársakat keresnek napok óta mikor meg működik akkor is minimális létszámmal így viszont a város nem tud normálisan működni pár napig nem is találnak munkatársat és ez a bosszantó egy 100 ezres városba. -
bake05 #8729 Kezd nekem gyanús leni ez az EA.Nem azért adtak ezek nekünk egy ajándék játékot mert szarok voltak a szerverek.Hanem azért mert ez az egész játék egy nagy bug halmaz.Ez nem SimCity hanem Káosz City!! -
bake05 #8728 Szerintem addig még nem működik rendesen nem sok értelme van multizni.Én 2 egyéni próba város után beszálltam egy régióba.Majd vagy 10-12 órányi játék után kiderült,hogy a szomszéd város gazdája nem tud belépni a városába.Nem működöt a vasút nálam,nem tudtam üzletelni vele és még ilyenek.Szóval röviden"halálra"volt ítélve az egész.Legalább is ez az én véleményem. -
#8727 Elnézést a kifejezésért, de baszná szájba a rendszer a városom legutóbbi sikeresen működő verzióját. Hát nem igaz bazdmeg, hogy ezt szinte naponta el kell játszani az emberrel. Elegem van lassan ebből a bogaras szarból. -
#8726 Nagyon király! -
donatus13 #8725 De ha tényleg lenne egy olyan régió ahova csak tapasztalt playerek mennek, és olyanok akik nem lépnek ki, mondjuk olyan megkötéssel ,hogy mindenkinek 1 városa van, akkor oda csatlakozok én is szívesen, de annak nem látom értelmét ,hogy felránt valaki egy 150 k s várost, és akkor kilép... -
Goose2106 #8724 Hurkalevek földje:
Másik szögből:
Ajándékozás zökkenőmentesen, éjjel, 2 óra simcity idő alatt, 2M simpeták:
-
Ytar #8723 (EU Kelet 2) -
Bazsa241 #8722 Ha lenne single player mód, olyan akkor se lenne, hogy egy várossal tudjál normálisan mindenre specializálódni :) akkor is több várost kéne irányítanod ha mindent szeretnél. Amugy csak az első várost "nehéz" felhuzni. amikor a 2.at csinálod azt mar könnyu felhuzni ha segitesz neki ez első városoddal :) -
Ytar #8721 régióba csatlakoznék. ID: ytarwot -
donatus13 #8720 De ez engem nem érdekel :) semmi kedvem 3 szor 0 rol elkezdeni egy várost
aztán össze szenvedni őket a szar régió buggal. Nem akarok én semmit csak legalább a single player részt megcsinálták volna rendesen... -
Bazsa241 #8719 indíthatsz privát régiót ahol csak a te városaid vannak. -
Bazsa241 #8718 Te hallottal mar olyanról, h elmúlt valahonnan a rádióaktív sugárzás ahol hasonló jellegű katasztrófa volt? Nos ez a játékba se lesz másképp. Amúgy meg debil kérdésere debil válasz. -
jocking #8717 Ha nem lennének debilek, akkor megmondták volna, hogy xy napig tart.
Ha meg szerinted csernobil vicces, akkor költözz oda egy hónapra. Kíváncsi leszek, utána mennyire fogod viccesnek találni. -
#8716 Pár kép kicsi városomról:
-
#8715 Össze kellene gyűjteni a normális fazonokat és együtt kezdeni egy privát régiót. -
#8714 ...de addig nem adod el... -
natalyel #8713 Begyűjtöd az eladnivalót 1-2 full raktárban, majd 0:00-kor beállítod exportra. -
#8712 Üdv! Hol lehet a játékot megvenni legolcsóbban dobozos vagy csak kulcs verzióban? -
#8711 Nekem egy 4/4-es procigyárral és kereskedelmi lerakattal (nem teherkikötő) is már karcolgatja az 1 milliót, szóval +1 procigyárral el kéne érned a 1,5 milliós profitot. -
Bal0924 #8710 Hogyan tudom növelni az Elektronikai központ profitját?
A processzorgyár teljes kapacitáson megy.
Mit kell még építenem, hogy meglegyen a 1,5millió profitja, most 600ezer.
Építettem 1 teherkikötőt, teherhajó dokkot, de így is autóval viszik el az árut.