SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
Földrengés volt korábban a közelben. Másoktól hallottam, hogy 150e városban leraktak egy szemétégetõt és az elég volt a szemét megoldására, nekem meg egy híján tele van a lerakó és mind a 4 égetõ mûködik...

Másik meg, hogy megindul a bûnözés elég durván, ahogy fejlõdnek maxosra a kereskedelmi épületek, van két nagy rendõrkapitányságom meg egy kisrendõrsöm a szélen, szinte maxos rendõrautókkal, amiket tudok fejleszteni fogok még... remélem jó lesz!

csuszi
arra van valami tipp mit kezdjek azzal, hogy egymás után 4szer dobott ki városod hibásan mûködik jelszóval 20-30perc játék után. kicsit frusztráló 5ször ugyanonnan elkezdeni, kidobva az ablakon 2 óra játékot.
megoldás esetleg vagy mit nézzek, mit kezdjek ezzel?
thx

MJ rulz Pink Team The Only One

Dzsini
Akkor amíg frissít, biztatásképp olvasd át a fejlécbõl az "Eddig ismert bugok" címû rövid olvasmányt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Örülni kell, hogy javítják, szerintem. Ezt meg egyszer csak kibírod.

Origin: Medden_EU

Megjött a game. Feltettem, de elég érdekesen viselkedik. Elsõ indítás, zöld csík alul 95%-ról indul, az utolsó 5%-kal eltököl 5-10 percig. Aztán azt mondja, hogy frissítve, újra kell indítani a programot. Gomb megnyom, hibaüzenet, launcher eltûnik. Originben játék indítás, hibaüzenet. Origin kinyír, újra belép, launcher elindul, 0%-ról vánszorog a zöld csík rohadt lassan. Mi a tosz ez? Már most van hozzá ilyen rohadt nagy méretû frissítés? Ok, ha kiadnak megjelenés után egy 10-20 megás patchet, de a csík mozgásából ítélve ez többszáz mega... Röhej.

Köszi.Az importot tudtam,az olajat nem.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Dzsini
Nagyon ritkán meteor hozhat egy pontnyi enyhe radioaktív sugárzást, nem lehet, hogy az volt?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
Igen, épp rájöttem, de köszi 😊

Dzsini
Meg olajból, meg importtal.

attiGT
WTF megint... radioaktív szennyezés került a rendezvényközpontom alatt, mit lehet tenni?... ez ilyen random esély arra, hogy csõdbe menjen a városod vagy mi?

Másik hülye kérdés:mûanyagot csak újrahasznosítással lehet elõállítani?😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Bemész és kiderül. 😊 Ha játékon belül rákeresel valaki, nem kell felvenned, anélkül is belenézhetsz a régióiba. Szóval nem zavarod, de csekkolhatod a régióját.

Tuvok
Na most egy hülye kérdés, de a multi listában a 16/16, vagy a 16/0 jelenti, hogy a régió televan ? <#idiota>

Tuvok
Na épp ez jutott eszembe, hogy ha rárakom a tisztító telep melletti trutymós vízre a vízpumpa telepet, és arra szûrõs pumpákat teszek nem egyszerût, akkor elvileg sokkal lassabban fogyhat ki a víz a pumpa alól, és talán a szennyezettség is elfogadható lesz <#nemtudom>

De sajnos helyem nincs ezt megvalósítani, úgyhogy ismerõssel lehet átköltözünk Kelet 2-re és nézünk egy régiót ahol már vannak/vagytok, ne lepõdjön meg senki ha esetleg felveszem barátlistára 😄 (TuvokHUN)

AKkor az azert van mert gondolom a szenyvíz kiömlõ helyére raktad a tisztítót... amugy még az se baj ha szaros a talajvíz csak így nagy vizpumpat kell raknod vízszûrõs szivattyúkkal ami drágább egy kicsit

Tuvok
Nem kiömlõm van, hanem (nagy) szennyvíztisztító telepem, és totál barna mellette a vízkészlet . Pedig se bánya, se gyár nincs ott .

A játék elején érdemes a vízes területeket elkeríteni, megjelölni pl föld úttal (óccsó) és így mindig lesz helyed a víz cuccokra. De igaz, tényleg hama elfogy a víz.

Én parasztokat telepítek a városba, azok a földre köpködnek és lesz talajvíz ha beszívja 😄

Dzsini
Nem a kiömlõ, a rendes tisztító pumpál tiszta vizet a föld alá.

Tuvok
Hát csak a szennyvíztisztító mocsokul szennyezi a vizet, plusz helyem sincs mellérakni sehol .

Szenyvíztisztító vissza pumpálja vizet a földbe és mellé kell építeni vízkutakat. Nem fogsz kifogyni a vízbõl.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Tuvok
Második év decemberére a második helyrõl fogy el teljesen a víz a másik városomban is, itt is beütött a sivatag-effektus 😞 Ez így nagyon gáz 😞

Lépj be a mûanyagos városodba, menj ki régió nézetbe és azt hiszem a legszélsõ jobb oldali ikonnál tudsz ilyeneket küldeni a másik városodnak.

Importálni a kereskedelmi lerakatban csak globális piacról tudsz. Az import-exoprt nem mûködik két város között ha jól tudom.

A fémipari központot hogy tudom növelni a napi profitot? Most fixen van egy összegen, hogy lehet növelni?
Az ilyenekhez nem értek..😊

bexinho
Komárom megye elég szépen alakul. Már ketten vagyunk (Tatabánya, Komárom), aki akar vagy nem fér be máshová, csatlakozzon nyugodtan! (multiplayer listában is elérhetõek vagyunk)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Processzorokat szeretnék gyártani. A szén- és az ércbánya megvan.
A mûanyag egy másik városban van. Azt hogyan tudom a városba importálni? A kereskedelmi lerakatban nem tudok mûanyagraktárat építeni.

Köszi.

Dzsini
Nem, ötvözetre (csõ a képe) - kohóban szénbõl és ércbõl készül.

Az ötvözet alatt mit ért? Ércre gondol?

Majdnem. Na most:

Nálam is ugyanez a probléma,de nekem a bünözés miatt tüntetnek a városban,pedig nincs bünözés,szerintem simán bug!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam ilyen még sose volt. Egyetlen egyszer fagytam bele, de akkor alt+tabbal ki/be lépegettem.

Mi a baj a játékkal? 10perc alatt 3x is összeomlott és kilépett a fõmenübe..
A harmadik alkalommal még be sem lépett és összeomlott..:S

mrmilan
Nem olyan vészesen rinyálnak, de néha van egy-két elégedetlenkedõ lakó. Az meg szerintem elkerülhetetlen.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Az is van.

Bizony, bõvíteni kell egy égetõvel, ennyi az egész.

Mighty
Szemétégetõ a megoldás, ráadásul keveset szennyezi a levegõt. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

mrmilan
Egyébkén ezért is lenne jó, ha kicsit lehetne a beépíthetõ területet bõvíteni, mert unom ha azon variál a város (piros kukaikonnal), hogy mindjárt megtelik a lerakó, és nincs helyem másikat lerakni (persze lehet bontani, területet felszabadítani + másik város kukásaival dolgoztatni).

mrmilan
4 placcosra bõvített lerakóval + full kukásautó flottával is írja néha.

Az önmagában, hogy van szemétlerakód nem garancia, hogy össze is szedik a szemetet. Ilyenkor érdemes a szemeteskocsi flottádat bõvíteni.

Bár amíg az útkeresõ motor nem jó, fene tudja. Tegnap pl. direkt néztem, hogy hol van szemetes kuka jel (ahonnan el kell szállítani a szemetet) és követtem a kukás autót. Összevissza ment a városban, sokszor jópár ilyen ház elõtt elment, mégse állt meg kihozni a szemetet.

Sordoran
Oh fák... Tegnap direkt siettem, telefonon rendeltem meg a játékot, 15:54-kor, mert írták, hogy ha 16ig megrendelem, akkor már másnap megjön. Erre most kaptam e-mail-t, hogy átadták futárszolgálatnak, ma negyed 12kor... Vagyis csak holnap jön meg várhatóan. Nem bírom ki holnapig 😞

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

mrmilan
Nálam is jelentkezett a probléma. Sõt van szemétlerakóm, nincs fullon + hulladékhasznosító. Mégis írják néha, hogy belefulladnak a szemétbe. Hát fulladjanak bele. Ezeknek a (bugos) simeknek semmi sem tetszik.

Sziasztok szeretnék segítséget kérni !
A városházán állandóan lázadoznak az emberek hogy túl sok a baktérium.
Már 3 kórházam is van, mindenhol jó a lefedettség pedig a népesség nem is indolokna még 3 kórházat. A térképeket szemlélve sehol nem látok szennyezést, nincs talajszennyezés, nincs vízszennyezés, nincs szemét az utcákon, nincs légszennyezés, egyszóval minden térkép FEHÉR és tökéletes. Egyszerûen nem találom meg hol a hiba!
Lehet hogy ez egy bug a játékban? Valakinek hasonló? Más fórumokon olvastam hogy építsek velness épületet stb, de hát még csak 3000 a lakosság, és mellesleg pénz sincs rá. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás. Amit megtudtam tenni, hogy teleraktam mindent parkokkal, meg sûrûn fákkal, de a tüntetõk nem mennek el!
Köszi elõre is a válaszokat !!!
mrmilan
Kimazsolázom.

Dzsini
Pár napja reggel írtam egy hosszabb szösszenetet ide a fórumba a lakosságkijelzés felfújásáról, és az abból adódó problémákról.

mrmilan
Maradék 260 ezer akart lenni, bocs.

mrmilan
"300 ezer fõ az kb. 40 ezer valódi lakost (aki tényleg dolgozik vagy vásárol - lásd a lakosság adatlapján a második oldalon) jelent."
Tehát akkor a maradék 160 ezer otthon rejszol? Munkanélküli? Átjár a másik városba dolgozni, és a saját városodban lakik?

elite
Én is melózom, csak késõ esténként tudok játszani, és nem is minden nap. De a varázs azt hiszem évekig nem fog elmúlni. <#buck>
Úgy érzem ez még csak a kezdet, mint egy kurva jó sorozat pilot része.
Elõbb kijavítanak minden bugot, aztán jöhet az alapterület megnövelése, aztán az extra funkciók, metro, farmok, új épületek stb.
Aztán jöhetnek a modderek, és akkor határ a csillagos ég.
Szeretném, ha lennének valódi épületek majd így, meki, tesco, mediamarkt, lidl, penny stbstbstb.
Ha már itt tartunk, jó volna a funkció ami volt a 4ben már: make building historycal.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Dzsini
- Megtanulták az alap dolgokat a játékban, és nem jönnek az alapismereti kérdések.

Mindenesetre tényleg nem árt, ha egy kicsit lenyugszik végre a téma, és egyre inkább csak az érdekesebb, különlegesebb dolgok miatt van aktivitás.

Sordoran
- mert sokan dolgoznak/suliban vannak
- a szerverek jó állapotban vannak, csökkentek a bugok kártékonysága így belemerülnek a játékba
- elmúlt pár embernél a varázs és nem játszik 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9