11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Ironman2 #9749 Zselétöltet,és sikosítógyártó vállalat:))) -
#9748 Szerencsére nem pirossal kérik :) -
#9747 Micsoda ötlet: a lakók szomorúak lesznek ha a DLC tartalmat nem veszed meg és helyezed le a városodban :D Ördögi EA -
#9746 A kaszinós-turistás városomban már aktívan kérik a vidámparkot a lakók :)
-
Aragorn831109 #9745 Május 28-án jelenik meg.
-
Aragorn831109 #9744 Az vidámparkkal kapcsolatos achievementek (2db) már benn van a játékban. Egy pillanatra meg is zavart, mert az hittem, hogy azt is megkaptuk ingyen. :D -
#9743 Nem, viszont van pár érdekes térkép rajta. -
Borg #9742 A városterületek nagyobbak az új régióban? -
#9741 Majd játszol vele, és meglátod, hogy neked mennyire tetszik. Ne várd azt tőle, amit az SC4 adott, és ne úgy játszd, mint azt. -
Redokee #9740 Mármint? Láttam, hogy sok a lehúzás, de főleg azt láttam, hogy az a bajuk hogy kicsi a hely, meg hogy szívás ha hülye kerül az ember mellé. -
#9739 Nagyon más lesz, más mentalitást igényel - és emiatt sokan nagyot csalódtak benne. -
Redokee #9738 Hálaéég.... Köszi. Akkor hétfőn csatlakozok hozzátok :) Régen simcity 4-et rongyosra játszottam. Bár ezt gondolom újra kell tanulni. -
#9737 Telepítés előtt se kell - a tokban a lemez mellett van egy kód, ha azt beírod Originbe, akkor lehúzza onnan. Az én lemezem se járt a gépben. -
Redokee #9736 Kérdés: ha a dvd változatot rendeltem meg, telepítés után kelleni fog a dvd az indításhoz? Ugye nem? Eddig mindenem digital download volt, ami úgy mond mindig praktikus, de most rendeltem meg a DVD-s változatot és nem gondolkoztam előre. -
#9735 A három nemzeti csomag - franca, angol, német - a Deluxe része, az tulajdonképpen annak számíthat.
Ezen kívül közvetlenül fizetős DLC még nem jelent meg - előrendelők kaptak egy parkot most, van egy ingyen letölthető Nissan elektromos állomás, és az Egyesült Államokban fogkrémekhez lehet kapni DLC kódot attrakciókhoz.
Az első fizetős csomag talán majd a vidámpark készlet lesz, amiről voltak itt képek. -
sata75 #9734 ezek fizetős DLC-k, vagy csak úgy "jófejségből" adja az EA? -
#9733 Az új park baromi drága, viszont jól néz ki :) (és hatásos is, gazdagéknak) -
Aragorn831109 #9732 Kaptunk egy új parkot és egy 7 városból álló új régiót is a javítások mellé.
Jön majd az újabb update. :)
"Please note that our next big update will happen after the launch of our digital-only Mac version which will be available on June 11 worldwide. We’ll have more information and more cool stuff coming soon. Until then, enjoy Update 4.0." -
Aragorn831109 #9731 Elég sok mindent javítottak az 1.7 óta. Érdemes belenézni. :) -
#9730 Te jó ég legutoljára még valamikor az 1.7 környékén játszottam. Valami érdemi változás azóta, vagy nyugodtan élhetem életem és majd játszhatok később? :D -
#9729 Még a csapból is olaj folyik ... :D
-
#9728 Inkább számíts rá, és legfeljebb kellemesen csalódsz. -
Ironman2 #9727 Ha ezt is eljátsszák a Sims4-el,akkor nagyon dühös leszek! -
Ironman2 #9726 na jól van! mégcsak most javitják ki a villogó épületeket? -
#9725 SimCity Launch Park, an exclusive new park just for our dedicated fans who were early adopters.
-
bruna #9724 Holnap jön a 4.0 frissítés új régióval ! :) 4.0 -
boholy #9723 Létrehoztam egy régiot HunLand néven a Nyugat2-es szerveren -
#9722 Mitől lehet, hogy tehervonat egyszerűen nem jön a teherkikötőbe ? Korábban naponta egyszer megjelent, de mostmár egyáltalán nem és a fülemen is olaj folyik, a teherautók nem bírnak vele . -
#9721 Szia igen érdekel vegyél fel originen -
HUmanHunter #9720 szélessáv muszáj hozzá sajnos -
#9719 Kár mert hiába van eredi játék mobilnettel folyamatosan eszi netet :\ Játszok 1 órát pörög mb-t...
-
Aragorn831109 #9718 Nincs. -
#9717 Esetleg Offline mod van? mennyire megbízható, ha van? -
catyus #9716 Szia!
Épp keresek egy játékost :))
A régió Nyugat2, 5 városos, kész naperőmű.
Érdekel?
Üdv -
#9715 Aktiv régiot keresnék -
#9714 Hülye kérdés, de a játék mennyit mb-ot "eszik meg" amíg játszok? Már mint, hogy külföldön 1gb-os mobilnet-el érdemes e játszani, vagy hamar "megenné" az 1gb-os korlátot? -
Sponnyabob #9713 Nálam nem, megvan ugyan az egér, de nem látszik a kurzor, még a főmenüben sem, pedig oda szoktam kilépni a biztonság kedvéért hogy elmentse. De most játszottam 1,5 órát és jó néhányszor, megnyitottam a népesség ablakot mégsem volt baj, pedig azt hiszem most nem volt semmi javítás. -
Aragorn831109 #9712 Nálam is volt már többször is, de nem kell emiatt újra indítani a játékot. (Legalábbis nálam nem kellett.) Csak nyomtam egy Esc-t ami bezárta a népesség ablakot, és újra előbukkant a kurzor. -
tomigames #9711 írj érvényes kátyaszámot a originre.
És még érvényes biztonságikodót -
Sponnyabob #9710 Másnál is előfordul az a probléma, hogy néha mikor megnyitom a népesség ablakot egyszerűen eltűnik az egér mutatója? Ne jöttem rá mi az ellenszere eddig csak az vált be ha újraindítom a játékot. Ráadásul nem midig tűnik el, van hogy egy órát játszok nyugodtam aztán benézek a népesség nyilvántartásba, mert persze állandóan azt szajkózza hogy kevés a munkaerő, és paff el is tűnt.