11758
  • Ironman2
    Zselétöltet,és sikosítógyártó vállalat:)))
  • Dzsini
    Szerencsére nem pirossal kérik :)
  • Sordoran
    Micsoda ötlet: a lakók szomorúak lesznek ha a DLC tartalmat nem veszed meg és helyezed le a városodban :D Ördögi EA
  • Dzsini
    A kaszinós-turistás városomban már aktívan kérik a vidámparkot a lakók :)
  • Aragorn831109
    Május 28-án jelenik meg.

• Aragorn831109
    Az vidámparkkal kapcsolatos achievementek (2db) már benn van a játékban. Egy pillanatra meg is zavart, mert az hittem, hogy azt is megkaptuk ingyen. :D
  • Dzsini
    Nem, viszont van pár érdekes térkép rajta.
  • Borg
    A városterületek nagyobbak az új régióban?
  • Dzsini
    Majd játszol vele, és meglátod, hogy neked mennyire tetszik. Ne várd azt tőle, amit az SC4 adott, és ne úgy játszd, mint azt.
  • Redokee
    Mármint? Láttam, hogy sok a lehúzás, de főleg azt láttam, hogy az a bajuk hogy kicsi a hely, meg hogy szívás ha hülye kerül az ember mellé.
  • Dzsini
    Nagyon más lesz, más mentalitást igényel - és emiatt sokan nagyot csalódtak benne.
  • Redokee
    Hálaéég.... Köszi. Akkor hétfőn csatlakozok hozzátok :) Régen simcity 4-et rongyosra játszottam. Bár ezt gondolom újra kell tanulni.
  • Dzsini
    Telepítés előtt se kell - a tokban a lemez mellett van egy kód, ha azt beírod Originbe, akkor lehúzza onnan. Az én lemezem se járt a gépben.
  • Redokee
    Kérdés: ha a dvd változatot rendeltem meg, telepítés után kelleni fog a dvd az indításhoz? Ugye nem? Eddig mindenem digital download volt, ami úgy mond mindig praktikus, de most rendeltem meg a DVD-s változatot és nem gondolkoztam előre.
  • Dzsini
    A három nemzeti csomag - franca, angol, német - a Deluxe része, az tulajdonképpen annak számíthat.

Ezen kívül közvetlenül fizetős DLC még nem jelent meg - előrendelők kaptak egy parkot most, van egy ingyen letölthető Nissan elektromos állomás, és az Egyesült Államokban fogkrémekhez lehet kapni DLC kódot attrakciókhoz.

Az első fizetős csomag talán majd a vidámpark készlet lesz, amiről voltak itt képek.
  • sata75
    ezek fizetős DLC-k, vagy csak úgy "jófejségből" adja az EA?
  • Dzsini
    Az új park baromi drága, viszont jól néz ki :) (és hatásos is, gazdagéknak)
  • Aragorn831109
    Kaptunk egy új parkot és egy 7 városból álló új régiót is a javítások mellé.

Jön majd az újabb update. :)

"Please note that our next big update will happen after the launch of our digital-only Mac version which will be available on June 11 worldwide. We’ll have more information and more cool stuff coming soon. Until then, enjoy Update 4.0."
  • Aragorn831109
    Elég sok mindent javítottak az 1.7 óta. Érdemes belenézni. :)
  • kigyi
    Te jó ég legutoljára még valamikor az 1.7 környékén játszottam. Valami érdemi változás azóta, vagy nyugodtan élhetem életem és majd játszhatok később? :D
  • Tuvok #9729
    Még a csapból is olaj folyik ... :D

• Dzsini
    Inkább számíts rá, és legfeljebb kellemesen csalódsz.
  • Ironman2
    Ha ezt is eljátsszák a Sims4-el,akkor nagyon dühös leszek!
  • Ironman2
    na jól van! mégcsak most javitják ki a villogó épületeket?
  • Dzsini
    SimCity Launch Park, an exclusive new park just for our dedicated fans who were early adopters.

• bruna #9724
    Holnap jön a 4.0 frissítés új régióval ! :) 4.0
  • boholy
    Létrehoztam egy régiot HunLand néven a Nyugat2-es szerveren
  • Tuvok #9722
    Mitől lehet, hogy tehervonat egyszerűen nem jön a teherkikötőbe ? Korábban naponta egyszer megjelent, de mostmár egyáltalán nem és a fülemen is olaj folyik, a teherautók nem bírnak vele .
  • szabo15
    Szia igen érdekel vegyél fel originen
  • HUmanHunter
    szélessáv muszáj hozzá sajnos
  • AntiHero
    Kár mert hiába van eredi játék mobilnettel folyamatosan eszi netet :\ Játszok 1 órát pörög mb-t...
  • Aragorn831109
    Nincs.
  • AntiHero
    Esetleg Offline mod van? mennyire megbízható, ha van?
  • catyus
    Szia!

Épp keresek egy játékost :))
    A régió Nyugat2, 5 városos, kész naperőmű.
    Érdekel?

Üdv
  • szabo15
    Aktiv régiot keresnék
  • AntiHero
    Hülye kérdés, de a játék mennyit mb-ot "eszik meg" amíg játszok? Már mint, hogy külföldön 1gb-os mobilnet-el érdemes e játszani, vagy hamar "megenné" az 1gb-os korlátot?
  • Sponnyabob
    Nálam nem, megvan ugyan az egér, de nem látszik a kurzor, még a főmenüben sem, pedig oda szoktam kilépni a biztonság kedvéért hogy elmentse. De most játszottam 1,5 órát és jó néhányszor, megnyitottam a népesség ablakot mégsem volt baj, pedig azt hiszem most nem volt semmi javítás.
  • Aragorn831109
    Nálam is volt már többször is, de nem kell emiatt újra indítani a játékot. (Legalábbis nálam nem kellett.) Csak nyomtam egy Esc-t ami bezárta a népesség ablakot, és újra előbukkant a kurzor.
  • tomigames
    írj érvényes kátyaszámot a originre.
    És még érvényes biztonságikodót
  • Sponnyabob
    Másnál is előfordul az a probléma, hogy néha mikor megnyitom a népesség ablakot egyszerűen eltűnik az egér mutatója? Ne jöttem rá mi az ellenszere eddig csak az vált be ha újraindítom a játékot. Ráadásul nem midig tűnik el, van hogy egy órát játszok nyugodtam aztán benézek a népesség nyilvántartásba, mert persze állandóan azt szajkózza hogy kevés a munkaerő, és paff el is tűnt.