SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Építettem 2 fullos szeméttelepet, 2 fullos újra hasznosítót, de a szemét egy harmadát tudják csak elszállítani. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak a sok szeméttel?
makett.tk
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Viszont neked is utánad kérdeztem mert szerteke tisztában lenne ha van rá lehetõségem,hogy kivel beszélgetek és igen csak problémás vásárlónak titulálnak téged kedves Gergõ😊
Mind a playersnél,mind a hardveraprón. És ennyi pozitív értékelés,és komment nem csalódhat. Negatívak meg mindig lesznek.
Nekünk bejött,neked nem. nincs ezzel semmi baj szerintem.
Elég sok a pozitív értékelése eddig és a leírtak alapján igen korrektnek tûnik. Lásd a hozzászólásokat és a piros pontjait.
TS-en is megerõsítették,hogy korrekt és semmilyen ilyesfajta dologról nem tudnak amit Te leírtál így engem nem gyõztél meg.
Max azzal,hogy veled valami nem oké 😊
Én is hívtam õket. rá 20 perccel odamentem és nem volt.. Mint kiderült mikor hívtam õket már akkor sem volt..
Players.hu tapasztalat:
Playersen kell várni tény,de legalább küldik.
Nagyon sok barátommal egyetemben tõlük vásároltam. Igaz,hogy várni kellet 3 napot kb de mindenki megkapta.
Viszont ha nem akarsz várni, akkor nem ajánlom.
Mert tény,hogy akár egy hetet is várni kell,mire megkapod.
Jó esetben csak napok kérdése.
Árban viszont verhetetlenek.
"Nekem majdnem minden városom teljesen iparmentes."
Én már annak is örülnék, ha HIBAMENTES LENNE!<#nevetes1>#nevetes1>
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Nagy Mûvekbõl vajon, majd lehet újabbakat építeni? (Remélem ez is valami jó drága DLC pack része lesz.)
Vagyis ez nem baj, csak éppen ezt az ember csak nagyon sokadik játékra tapasztalja ki.
Pl ti milyen mennyiségben raktok le autópályát a belvárosban? Vagy sima forgalmas utcával megoldjátok?
A halál csupán a kezdet...
Egyébként a segédrácsok szerintem igen megbízhatóak, ha mégis marad egy plusz kis háznyi hely a sarokban, akkor oda lerakok egy parkot és probléma megoldva. (Egyébként próbálgass és egy idõ után rájössz a legjobb kialakításra.)
A másik fele az amikor már túl nagy a táv és az övezet közepén lyuk tátong. Van erre valami tipp? Mert azt látom, hogy a játék automatikusan felrajzol csíkokat amikor utat építek, de az sokszor nem jó ebbõl a szempontból.
Van egyáltalán értelme alacsony meg közepes minõségû parkokat rakni? Mert én eddig mindig a legmagasabbat raktam, hogy a föld ingatlanértéke gyorsan megnõjön, ezáltál hamarabb kezdtek kiépülni a felhõkarcolók.
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
3Ds MAX :)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Városom rohamosan nõtt, és elérte a lakosság a bûvös 100ezer lelket. Ekkor azt vettem észre, hogy a városon végigfutó sugárúton és belefutó utakon áll a forgalom szinte, éppen hogy araszolnak. Mondanom sem kell, szívbaj rám jött, villamos volt, kimaxolva, buszgarázs is, helyi és távolsági egyaránt. Ekkor észrevettem, hogy az egyik kereskedelmi épület ami a dugó szívében volt kigyulladt, tûzoltó autó a dugóban vesztegelt, így nem ért oda, és 4-5 kereskedelmi toronyépület leégett. Erre enyhült a forgalom, kíváncsiságból a zónákat töröltem onnan, majd leromboltam mindet. És alig 1-2 óra alatt a dugó teljesen megszûnt. Sehol nem volt már, szóval ma is tanultam valamit:
NAGYON FIGYELJÜNK RÁ, HOVA TESSZÜK LE A KERESKEDELMI ZÓNÁT MERT OLYAN DUGÓT CSINÁL, HOGY AZON NEM SEGÍT SEMMI TÖMEGKÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Egy kis rövid történet..
Voltam playiten -Budapesten csak ezért a játékért mentem el. Na most azt képzeljétek el hogy 9:10 re értem oda!NEM viccelek 3-4 órás sorba állás volt
13 óra körül +/- 10 perc Értem be simcity elfogyott.. EMBEREK csak ezért mentem el. 2 órát utaztam és semmi örülnék ha valaki tudna nekem olcsón mondani. 3 darab kellene
Köszönöm!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Itt 7000 Ft de lehet várni kell mert csak elõrendelés van és lehet nem kapnak annyit amennyi kell a népnek. Én is kb 1 hetet vártam mire megkaptam a kódot de itt a legolcsóbb.
Don Kartács :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN-ID:SanyaBoss
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gondolom itt is benne van, hogy hiába adott minden számukra, mindig van aki utcára kerül 😛
Mit jelent az, hogy "elfogyott a pénz"?
Itt a legalacsonyabbak az adók, mindenkinek van munkája, teletömtem õket parkokkal (merthogy a kézikönyv szerint is, ha nincs pénzük amit elkölthetnek, akkor a parkokba járnak vásárlás helyett), mindenki mûvelt, és mégis emiatt idõnként elhagyják a házakat, és szétszóródnak hajléktalanként?
Hogy lehet õket "gazdagabbá" tenni úgy, hogy az övezeti besorolásuk megmaradjon?
De hogy a picsába lehetett ennyi eszük öregem...
Jó lenne, ha ezt orvosolnák azért.
A hibát ott követték el, hogy a város épületeinek a munkaerõigényét a szorzott értékhez kapcsolták, amitõl idõvel rettenetesen elcsúszik a rendszer - ha a 400+200 valódi lakóhoz bármekkora városnál egy nagy gyárban járna a 400 szükséges munkaerõ, akkor már mindegy, hogy milyen nagy számokat vetít a kijelzõre, az aktuális hasznos (szimulált) értéket meg lehet nézni a lakosságszámra nyomva a második fülön, és nem lenne elég egy félmilliós virtuális lakosságnál 2 gyár 😊
Vagy fordítva - legyen X méret fölött egy lakótelepi ház "kimenete" 3200 dolgozó + 1600 vásárló (amibõl továbbra is csak 400+200-at szimulálja le), és akkor azok mind el tudják látni a megjelent virtuális munkahelyeket. Mindegy melyik megoldást választják, csak a jelenlegi keresztbe kapcsolt megoldás nem jó 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Látható, mennyi olaj van a területen (a fél térkép tök fekete "olajnézetben", oké, ez most nem látszik 😊 ). Egyet már le is bontottam, az alól majdnem teljesen kifogyott a drága nedû 😊. Lassan elfogy másik két kút alól is, ott felszabadul a terület, jöhetnek majd a lakók, helyettük még egyet le tudok majd rakni a fõiskola mellett lévõ szabad területre.
Se egyetem, se hulladékfeldolgozás nincs még. A recyclinget most tervezem valahova felülre, az új lakóövezet lerakásával egyidõben.
Ami még nem látszik, az bal sarokban az olajipari és kereskedelmi központok és azok csatolmányai, ill. a csatorna- és vízmûvek (water-recycling 😊 ), továbbá a regionális busz és a villamosremíz.
Az adózási egyenleg azért ilyen mínuszos, mert ugye a "városkiszolgáló", ill. a specializációs épületek nem termelnek adózott jövedelmet, így csak az olaj és az üzemanyag eladásból folyik be a pénz (napi 1-1.5milla), no meg az adók 6%-ra vannak lecsökkentve még mindig.
És a végére egy kis negyedik típusú találkozás 😊
Az Einstein-Rosen híd általi térugrás mellékhatása, hogy egy ideig az ojjektum körül null-dimenzió foszlányai nyúlnak át a mi dimenziónkba, így a zufó egy része egybeolvadhat bizonyos tárgyákkal. A buszsofõr be sem mert hajtani, a félelemtõl kõvé dermedt, a helyi mentõket kellett kihívni hozzá:
Mindig a szegények sz*vnak, a lakókocsis fickónak kiesett 3 óra a memóriájából. Vajh' miért?
A teszt szerver elérhetõ, tessék segíteni nekik.
Persze még mindig csak beszélnek a levegõbe, sehol egy patch dátum...
50ezer fõs város. 2!!! ipari épület, 3 ércbánya, 2 kohó, 2 procigyár, 2 pc gyár. És egy kevés kereskedelmi épület de folyamatos a sírás a munkaerõért, vicc 😄
És ami még picit zavaró, ugye proci gyár lerakásához kell 5 közepes fejlettségû ipari épület. Nem értem, miért nem jó a 3. szintû? Külön ipari zónát raktam le, hogy ott jelenjen meg gyorsan pár kisebb, mert hiába volt 5 csúcstechnikás, az nem jó, közepes kell. Csak szerintem logikátlan ez? (kihagytam a közösségi fõiskolát, egybõl egyetemet raktam, így nem volt sokáig közepes technológiája, hanem rögtön fejlõdtek tovább miután átépültek)