11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Ironman2 #9789 Még csak itt tartok a fejlődésben,kevés időm van most játszani -
Redokee #9788 No, ahogy mondtam, megérkezett a játék, csináltam is egy várost pár óra alatt, egész ráéreztem.
Ami gáz: annyira pici a város, hogy betelt. Lenne csomó fejlődési lehetőség, de nem tudom hová építsek még. Olajmágnás várost építettem.
Bár, arra nem jövök rá, hova lehet eladni az anyagot? Építettem kereskedelmi "bázist" is, de nem vágom. Van valami világpiac ahol lehet ezt szabályozni? Most finomítót akarok rakni, de az 400.000pénz.
A másik gáz: rámentem valami térképre, Görög a neve vagy mi, de sehol senki. Úgy értem, vannak városok meg emberek, de nem tuduk velük kereskedni. Miért? -
#9787 -
Aragorn831109 #9786 Csak panelházaid lesznek? :) -
Aragorn831109 #9785 Többnyire az EU kelet 2-n. -
Ironman2 #9784 Épül a szocializmus!
-
boholy #9783 -
boholy #9782 -
becne222 #9781 Szia! Erre való fent a multiplayer lista táblázat :) -
boholy #9780 Aragorn te melyik serveren tolod? sehol se talalok magyar regiot :S -
Aragorn831109 #9779 Emlékszem, hogy a Pharaoh c. játékban is fel kellett halmozni az építőanyagokat a raktárba és csak azután volt értelme felépíteni a piramist, naptemplomot, etc. :) -
#9778 És akkor meg lehetne oldani azt, hogy pl. a termelt ötvözet egy részét processzorgyártásra, másik részét építkezésre használom.
Az működik, hogy export + helyben felhasználás, de az előbbi nem. -
#9777 Igazából ez csak még 1 plusz opció lenne a kereskedelmi depókban, pl "Nyersanyag küldése a Nagy Műhöz". -
#9776 Persze, de aki nem tudja, annak nem egyértelmű, azért tettem hozzá. -
Coolfire #9775 Köszi.Akkor várunk,hátha valamilyen formában lehetővé teszik.Pedig ez lenne a multi lényege.Nem csak annyiban merülne ki,hogy szemetest,mentőt,rendőrt küldök,vagy áramot vizet veszek a szomszédomtól.. -
Aragorn831109 #9774 Mert az alkotók ezt máshogy értelmezték. :D
Helyben felhasználás = Felhasználod a városodban vagy a nagy műnél
Export = kikerül a régióból és máshol használáják -
#9773 Ajándékként átküldheted az alapanyagokat, de a kereskedelem ilyen célra sajnos jelenleg nem használható (pedig találtak ráutaló dolgokat a programban, ahogy a földművelésre is). -
#9772 Fontos, mert számomra logikus lenne az építkezésre küldést "export"-ként beazonosítani.
Tehát ha exportra van állítva ÉS be van kapcsolva az odaszállítás, akkor viszik oda az anyagot - de nem így van, a helyben felhasználás/import ÉS odaszállítás működik így. -
Coolfire #9771 A küldözgetésről jut eszembe:össze lehet már dolgozni a szomszédokkal?
Pölö az egyik szenet bányászik,a másik ércet a harmadik meg beolvassza.
De a többi dologra is értem.
Vagy ez még csak álom?:) -
Aragorn831109 #9770 Ez így van. :) -
#9769 ...ha van honnan :) (pl. a város megtermeli és helyben felhasználásra van állítva vagy importálja) -
Aragorn831109 #9768 Igen, csak türelmesnek kell lenni. :) -
#9767 Hogyan lehet küldeni nyersanyagot a nagy művek építéséhez? Csak bekapcsolom és automatikusan küldi a város? -
#9766 Lehet, hogy ott landol majd...DDDD -
Borg #9765 Jól hangzik. Ugyanakkor ha a következő patch működésképtelenné teszi ezt a modot, akkor nem lesz a városod is kuka? -
Aragorn831109 #9764
-
Aragorn831109 #9763 Néhány újabb kép. :)
-
Aragorn831109 #9762 Nekem ez a mod nyerte el a tetszésemet:
Tovább csökkenti a forgalmat, mert így autósok, sokkal hamarabb eljutnak a céljukhoz. :) -
Ironman2 #9761 LOL!!! -
#9760 players.hu -
#9759 Na, én meg kipróbáltam ezt a "Lementem a térképről" modot és tök jól működik....össze-vissza építkezhetek, utakat rakhatok le bárhol két város között a senki földjén is...hehe
-
#9758 Tényleg jó cuccok vannak...most nézegetem meg szedegetem le azt, amelyik tetszik...Ja, köszi az oldalt! -
#9757 egész jó kis modok vannak már simtropolison a játékhoz, én beraktam egy villanypóznát a vasútvonalhoz és 2 jármű textúrát (egy buszt és egy villamost), a BOC módot nem mertem :). Amit megfigyeltem, nagy gépen vannak berakva a módok, laptopon nincsnenek a játék a könyvtárában és semmi gondot nem okoz neki visszaállni az alap játék textúráira, tehát megy zökkenő és bökkenő mentesen, a telepítésük pedig csak egy ctrl+c és ctrl+v (gondolom a BOC mód fifikásabb természetéből adódóan). -
Brinn #9756 gameshop.hu-n találtam 8k-ért, neten pletykáltak olyanról hogy 30 dollár körül meg lehet venni. Erről tud valaki valamit?
A digital deluxe edition csak az origin-en keresztül érhető el? -
#9755 Pedig nem is használok modot.:) -
#9754 Jó, mi?...Az autók bele "másznak" az aszfaltba.DDDDD
-
szabi07 #9753 Szia én itt szoktam venni a játékokat korrektek fizetés után kb 2 perc és kapod a kódot. Legalább 7 szer vettem játékot tőlük. Én pay pal on szoktam fizetni.
-
Brinn #9752 Sziasztok,
meg szeretném venni a játékot, tudnátok ajánlani egy megbízható és olcsó boltot? Csak CD-kulcs kellene, a doboz/cd nem lényeg. -
Darkcobra020 #9751 Sziasztok!
Olyan játékost keresek akivel egy közös régiót indíthatnék, és talán közös videót is csinálhatnák! Akit érdekel írjon privát üzenetet! -
becne222 #9750 Sziasztok!
Jönne valaki játszani az új régióban ? Akit érdekel vegyen fel originen: bence222
Amúgy jól néz ki ez a régió főleg bányászvárosoknak de én a turisztika szerelmese vagyok :(