SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szépen köszönöm, visszagondolva valóban, a helyek számában lehetett a gond, mert megálló volt dögivel. Viszont így nem tudom, mennyi haszna van, ha a másik város, ahol nincs oktatás, nem igazán profitál abból a városból, ahol meg az ember gatyája is rámegy a fenntartásra. 😊
Most ez akkor, hogy mûködik? Ha valamire szükségem van(pénz, szolgáltatás, oktatás,stb), akkor azt automatikusan jelzi a régiónézetben, hogy nekem erre meg erre lenne szükségem, vagy én is megtudom adni valahol, hogy ez meg ez kellene nekem?
Az oktátás a két város között az alábbi módon megy:
Ahol nincs iskola abban a városba is kell iskolabuszmegálló mindenhova és azokhoz mennek. Csak akkor mennek a buszok át ha van szabad hely az iskolaváros iskolájában. Illetve ha például van 1 általános suli is abban a városban ahonnan azt akarod hogy átmenjenek a diákok viszont ott van szabad hely nem mennek át és ha a szomszédnak van egyeteme / közösségi fõiskolája attól nálad nem lesz magasabb ipari szint. Így csak a mûveltséget lehet növelni. Remélem tudtam segíteni
Hát igen, most kezdem én is vagy hatodszorra.
Ez valóban így van.Én anno legalább 10x csõdöltem be,de valahogy sikerült kikecmeregnem belõle.Úgy tényleg nem lenne semmi értelme,ha quick mentések lennének benne.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mivel ez egy város szimulátor igy elég érdekes lenne benne az hogy elrontottál valamit és visszaugrasz az elõzõ mentésre😄 A szimulátornak a lényege az hogy ha elrontasz valamit old meg valahogy. Az életbe se tudod újra betölteni a napod ha épp nem ugy alakult ahogy szeretted volna😄 Bár hozzáteszem jó buli lenne😄
Értem. Köszönöm.
Nekem hiányzik a mentés, vagyis hogyha valamit elront az ember akkor visszalehessen ugrani egy mentéshez.
A kezdeti egyetemváros.

Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!

Sziasztok! 3 város, egyikben rengeteg férõhely az oktatásban, de a másik két városból nem jönnek. Mi a megoldás? Iskolabusz van elég, tömegközlekedés, minden. Szükséges alapoktatást szervezni a többi városban is?
írj a fidesznek, majd beleírják az alkotmányba 😊
Az utak bármely típusának lerakása és átalakítása a lakosság számától független.

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Dzsini
Kétféle út van a játékban. A sima és a szélesebb fajta, ahol el vannak választva az útirányok és ezeknek több szintje (a keskeny a földúttól a 2x2 sávosig, az utóbbi a fákkal díszítettõl a hatsávos villamososig (az már nem látszik a képen)) - az elõbbin nem járhat villamos, az utóbbin igen. Egy típuson belül az útépítésnél baloldalt a felfele nyilas gombra nyomva tudsz egy-egy szakaszt fel-le alakítani (persze pénzért), de típust változtatni nem lehet, csak bontással.

A város tervezésekor már érdemes gondolni arra, hogy hol fogod elvezetni a villamost, és ott már alapból a szélesebb utat építeni, úgy megspórolsz egy adag bulldózerezést.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

És hány lakos kell, hogy engedélyezze a villamossines átalakítást? Vagy ez nem számít, ha van hely akkor lehet?
Érdemes elõre tervezni a síneket.
Oda, ahova majd villamost tervezel, eleinte költséghatékony ha közepes forgalmú utakat raksz le. Ezeket késõbb -bontás nélkül- két lépcsõben átalakíthatod középen villamossínekkel ellátott forgalmas sugárúttá.

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

A csövesekkel mit lehet kezdeni?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

A villamossineket elõre be kell tervezni? Útolag, csak igen nehezen(kevés a hely) lehet létrehozni?
Kell neki lerakat,ahogy a többi cuccnak is.

Tettem le kereskedelmi raktárat, de ott nincs az exportálható dolgok között.?
Építesz pölö procigyárat-az elhasználja,vagy exportálod.

A mûanyagtól, hogy tudok megszabadulni szerintetek? Fullon vannak a raktárak.
Sziasztok! Problémám lenne. Eredeti játékkal, origin regi ok, origin feltelepítés ok, bejelentkezésnél pedig: Az elsõ alkalommal rendelkezned internetkapcsolattal. Nem tudom, hogy most ilyenkor mi a megoldás? A választ elõre is köszönöm!
Na megjavult, úgy néz ki, hogy valami szerver hiba lehetett. Igaz, hogy újra kellett játszanom a tutorialt(nem tudom mér?), de a városom megmaradt legalább.
Faterx
Ja, nekem most aszongya' helytelen bejelentkezési adatok(?)
Mondom akkor frissítem az Origint, az meg leáll hiba miatt<#zavart2>
mrmilan
Számtalan helyen mehteheted. Esetleg: internet (vatera, expressz, apród..), bolhapiac, havernak kéz alól, ect. Mi a kérdés?

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Nektek is szórakozik a bejelentkezésnél?
Ha meguntam a játékot akkor esetleg hol tudnám eladni? Kösz
B0GE5z
eladóvá vált a játékom, origin accal mindenestül 3k huf privátban lehet érdeklõdni

Sziasztok! Most ismerkedem a játékkal, miután hálistennek lement az ára 7000 ft-ra. Na szóval az lenne a kérdésem , hogyan tudom jelezni, hogy pénzre, szolgáltatásra, nyersanyagra lenne szükségem. Nekem az is jó lenne, ha kaphatnék egy magyar nyelvû linket. Köszi!
Errõl a képrõl a GTA IV ugrott be 😄 faszán néz ki<#eljen>

mrmilan
Egy kis Párizs New York-ban. Vagy fordítva 😊 <#eljen>

Keresek olyan embereket szám szerint 6-ot akik minden nap játszanak a simcityvel. Indítanék egy régiót amiben együttes erõvel összedolgozunk és egymást segítve felhúzunk egy nagymûvet. Legyen ez bármelyik.
Aki benne van a dologba írjon e-mailt.
[email protected]
nyirog
mint anno a roller coaster tycoonban 😊

Az én vagyok😄D Nem is láttam hogy irt bárki is:S Neharagudj😄 Vegyél fel barátnak.
kill3r21
Jaja játélpénzbõl lehetne venni területet az jó lenne....és akkor ne egy csettre lenne
Én EU4-en néha, pont egy dreko90 nevezetû sráccal, aki Magyarország nevû régiót hozott létre, igaz a játékon belül nem válaszol, ha köszöngetek neki

Origin: Medden_EU

Európa kelet 2, de van városom Ek3, CsO1, Antarktisz, Teszt szervereken is.
A legtöbben-tudomásom szerint,Európa kelet 2-õn vagyunk.

Hali. Ki melyik szerveren játszik? Eddig nem sok magyarral találkoztam😄
Fenrir
Ha ugyanoda akarod lerakni akkor igen, ha máshová akkor hagyd mert az is növeli a közbiztonságot és plusz börtönkapacitás és járõrautó. Persze ha elbírja a büdzséd.

A halál csupán a kezdet...

Bocsi itt a kép:

Portyáznak a buszok. <#taps>

Ja és egy gyors kérdés: ha lerakom a rendõrkapitányságot akkor a rendõrõrsöt leromboljam??
Alapból kétszeres legyen, de korlátlanul lehessen új területeket vásárolni, amíg van hely. Tuti megoldás lenne és még multiban is mûködhetne.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

mrmilan
<#eljen>......<#ravasz1>

Én is csak ebben az esetben raknám fel újra a játékot. Legalább 2x akkora terep, természetesen a megfelelõ irányokban kibõvítve a jelenlegieket.
Tuvok
A korlátlant azért kicsit túlzásnak érzem, de legalább másfélszer, inkább kétszer ekkora esetén lehet elkezdenék még pár várost ...

Nagy változások jöhetnek!

"Érdekesség még, hogy szavazható volt a mostaninál kétszer nagyobb, vagy éppen korlátok nélküli városok ötlete, "

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mrmilan
Azt hiszem rám ez ügyben nem lehet panasz. Néha megtolom a topikot a mûveimmel 😊. Persze szûrõ nélkül, de most majd megszûröm kicsit õket, pár effekttel.

Dzsini
Hajrá, mindenkinek lehet gyártania a jobbnál jobb képeket, be vannak építve a színszûrõk, elég jól lehet mozgatni a kamerát - utána irány egy feltöltõoldal (pl. eho.st ), és lássuk 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.