11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#10709 tárgytalan, már megtaláltam egy hasonlót :) -
#10708 ezt honnan szedted? :) a forráscikkben nem írnak róla semmi infómorzsát? -
Ironman2 #10707 Az első kieg,és nem dlc,szóval biztos dobozban is jön! -
MT16 #10706 Hűha! vajon fizetős lesz? érdekes koncepciónak tűnik -
Ironman2 #10705 Egy kép a közelgő kiegészítőből (Citiies of tomorrow):
-
#10704 Amúgy ez a nagy mű hiba a szinkronizációval van összefüggésben szerintem mivel 5-en voltunk a régióban abból 2-en látták a nagy mű építkezést 3-man nem. -
#10703 Ami nagyobb fail, hogy a megjelenés óta nem működik rendesen a régióban a szinkronizáció... -
#10702 Persze hogy a nagy mű bug még mindig nincs kijavítva király. Pedig tegnap meg is örültem mikor szedte a patchet de ugyan olyan szar bugos volt. Kiábrándító. -
Aragorn831109 #10701 Kijött két új patch:
7.2
Mouse Responsiveness: Clicks will now be registered more accurately. This should improve the efficiency of mouse controls.
RCI Zoning: Placing RCI will now zone more reliably.
Trackpad: Fixed an issue where SimCity did not respond correctly to Trackpad clicks.
7.3
School Buses: Fixed an issue where school buses would become stuck at a school and cause traffic.
Recycling Trucks: Recycling vehicles should no longer group together.
Graphics: Addressed the situation where low resolution building plot textures would display regardless of game graphical settings.
Terrain: Improves additional instances where terrain covers sections of roads under certain scenarios.
Crash: Fixed Crash bug some users experienced when modifying road segments attached to intersections under certain conditions.
MAC: Resolved the issue where closing SimCity would occasionally result in the game crashing and requiring a machine restart before playing again.
MAC: Fixed an issue where being hit by a meteor disaster would cause the grass throughout the city to turn white. -
Ironman2 #10700 http://www.thesimsstyle.net/2013/09/novas-informacoes-do-simcity-cidades-do-amanha.html
Sim City Cityes Tomorrow a kieg neve!!! -
Ironman2 #10699 Ah!! Jön az első kiegészítő csomag a Sim Cityhez!! -
Provitacio #10698 Mi a tapasztalatotok a pénz szomszédnak való átküldéséről, illetve annak idejéről? Tudom, hogy már volt róla szó, de az minek a függvénye, hogy az egyik átér 1 perc alatt, a másik pedig fél óra alatt sem? -
grimm13 #10697 Sziasztok nem szeretnék "konkurenciaként fellépni" de most vettem meg a játékot pár napja és nyitottam én is egy régiót. EU. Kelet 3-on. Oldtown régió. Origin id: ZordKaszas. 2 hely van még szabadon, az egyiket sajnos elhagyták ... de legalább ugy hagyták ott mintha semmi sem történt volna :) csak a pénzt költötték el és le is rombolt mindent az illető. cöcöcö mind1 a lényeg várok mindenkit aki befér :D -
Provitacio #10696 Küldöm az invitet!
Ha valakit még érdekel egy kezdő privát régió, írjon bátran. :)
Várjuk szeretettel!
Origin: Provitacio -
Balázs 17 #10695 Érdekel persze:_) -
Provitacio #10694 Elvileg mi hamarosan 3-an leszünk a privát régióban veled együtt lennénk 4-en ha érdekel nyitottak a kapuk. Európa Kelet 4-en. -
Balázs 17 #10693 Hali
Nem rég kezdtem és csatlakoznék olyanokhoz akiknek még nem milliós a városa... és legalább hárman vannak a régióban:)
Origin: _hun_balazs -
#10692 Nekem ugyan ez a gondom. Privát régió 3 várossal. Egyik város úgy látja jóváhagyták és szállít is oda, a másiknál meg azt mutatja hogy jóváhagyás alatt. Hetek óta! Szóval mehet a kukába a régióm. Nagyon gáz. -
#10691 Pedig az jó lenne.:) -
#10690 Csak leágazni nem lehet róla jelenleg. -
#10689 Ez nagyon beteg :)
Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy egy többsávos sugárutat nem a part mentén hanem kint a tenger felett húzok, ez baromi sok helyet megtakarítana :) -
#10688 Autóúttal és villamossal még mókásabb lehetne :) -
#10687 Ez már nem is híd hanem hullámvasút!!! -
sata75 #10686 Az régi, itt az új verzió:) -
Aragorn831109 #10685 Valaki unatkozott. :)
-
#10684 Van róla fórum téma tegnap nyitották. Ugyan az a problémám amit itt írnak. Remélem reagálnak is majd rá.
http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/great-work-pending/m-p/1499933#U1499933 -
#10683 A support fórumon elvileg van lehetőség keresni, és ha megtalálod a hibát ott "nekem is"-ezni, vagy új témát nyitni. -
#10682 Nem lehetne írni ticketet supportnak a hibáról? Nem találtam ilyen funkciót pedig nem ártana. -
Aragorn831109 #10681 Nálam ugyanez van csak már 3 napja. :D -
#10680 Hát elég problémás a nagy mű építés. Amúgy is rossz a szinkronizáció, de ha azon a helyen előtted már elkezdte építeni pl. a napenergia telepet, de látod nem jelent meg, te megvetted pl. az Arkológiát akkor sose fogja elfogadni, hogy induljon az építkezés. Egyébként egy 5-10 perc alatt simán elfogadják és kezdheted szállítani az anyagokat :) -
#10679 Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy belekezdtem egy nagy mű építésébe (nemzetközi repülőtér) de nem akarja elkezdeni. Feldolgozás alatt.. bürokrácia meg ilyen szövegeket ír de már vagy 1 órája várom hogy elinduljon az építkezés hogy szállíthassam az anyagokat hozzá. Mi lehet a hiba oka?? Vagy várjak türelmesen és egyszer elkezdi építeni?? :D -
Aragorn831109 #10678 Micsoda reklámtábla! Ilyet még nem is láttam. :)
-
#10677 Nekem van egy 800 ezres városom, annyi a titka hogy nagy sík terep kell, érdemes egy régi várost lerombolni földig és arra építeni fel. Akkor már van pénz a kasszában, és megmaradnak a ház sűrűségek, 10 perc alatt eléred a 200 ezres lakosságot. Ja és legyen ilyen négyzetes az út hogy elérd a legnagyobb sűrűséget minden háznál. -
Aragorn831109 #10676 Az már szép létszám. Én még 250.000-es lakosságnál följebb még nem jutottam.
-
#10675 -
#10674 -
#10673 Város a tengerparton:
-
Aragorn831109 #10672 Már csak ennek a hülye Arkológiának kellene megjavulnia:
-
Aragorn831109 #10671 -
Aragorn831109 #10670 Fél napja épül a nagy mű (Arkológia). Úgy tűnik beakadt. Így még nem jártam.
A másik helyen viszont befejeztem a Nemzetközi repülő teret. Már úgyis csak egy kis nyersolaj hiányzott...