11758
  • nyirog
    tárgytalan, már megtaláltam egy hasonlót :)
  • nyirog
    ezt honnan szedted? :) a forráscikkben nem írnak róla semmi infómorzsát?
  • Ironman2
    Az első kieg,és nem dlc,szóval biztos dobozban is jön!
  • MT16
    Hűha! vajon fizetős lesz? érdekes koncepciónak tűnik
  • Ironman2
    Egy kép a közelgő kiegészítőből (Citiies of tomorrow):

• Braikingboss
    Amúgy ez a nagy mű hiba a szinkronizációval van összefüggésben szerintem mivel 5-en voltunk a régióban abból 2-en látták a nagy mű építkezést 3-man nem.
  • Fenrir
    Ami nagyobb fail, hogy a megjelenés óta nem működik rendesen a régióban a szinkronizáció...
  • Braikingboss
    Persze hogy a nagy mű bug még mindig nincs kijavítva király. Pedig tegnap meg is örültem mikor szedte a patchet de ugyan olyan szar bugos volt. Kiábrándító.
  • Aragorn831109
    Kijött két új patch:

7.2
    Mouse Responsiveness: Clicks will now be registered more accurately. This should improve the efficiency of mouse controls.

RCI Zoning: Placing RCI will now zone more reliably.

Trackpad: Fixed an issue where SimCity did not respond correctly to Trackpad clicks.

7.3
    School Buses: Fixed an issue where school buses would become stuck at a school and cause traffic.

Recycling Trucks: Recycling vehicles should no longer group together.

Graphics: Addressed the situation where low resolution building plot textures would display regardless of game graphical settings.

Terrain: Improves additional instances where terrain covers sections of roads under certain scenarios.

Crash: Fixed Crash bug some users experienced when modifying road segments attached to intersections under certain conditions.

MAC: Resolved the issue where closing SimCity would occasionally result in the game crashing and requiring a machine restart before playing again.

MAC: Fixed an issue where being hit by a meteor disaster would cause the grass throughout the city to turn white.
  • Ironman2
    http://www.thesimsstyle.net/2013/09/novas-informacoes-do-simcity-cidades-do-amanha.html

Sim City Cityes Tomorrow a kieg neve!!!
  • Ironman2
    Ah!! Jön az első kiegészítő csomag a Sim Cityhez!!
  • Provitacio
    Mi a tapasztalatotok a pénz szomszédnak való átküldéséről, illetve annak idejéről? Tudom, hogy már volt róla szó, de az minek a függvénye, hogy az egyik átér 1 perc alatt, a másik pedig fél óra alatt sem?
  • grimm13
    Sziasztok nem szeretnék "konkurenciaként fellépni" de most vettem meg a játékot pár napja és nyitottam én is egy régiót. EU. Kelet 3-on. Oldtown régió. Origin id: ZordKaszas. 2 hely van még szabadon, az egyiket sajnos elhagyták ... de legalább ugy hagyták ott mintha semmi sem történt volna :) csak a pénzt költötték el és le is rombolt mindent az illető. cöcöcö mind1 a lényeg várok mindenkit aki befér :D
  • Provitacio
    Küldöm az invitet!

Ha valakit még érdekel egy kezdő privát régió, írjon bátran. :)
    Várjuk szeretettel!
    Origin: Provitacio
  • Balázs 17
    Érdekel persze:_)
  • Provitacio
    Elvileg mi hamarosan 3-an leszünk a privát régióban veled együtt lennénk 4-en ha érdekel nyitottak a kapuk. Európa Kelet 4-en.
  • Balázs 17
    Hali
    Nem rég kezdtem és csatlakoznék olyanokhoz akiknek még nem milliós a városa... és legalább hárman vannak a régióban:)

Origin: _hun_balazs
  • elite
    Nekem ugyan ez a gondom. Privát régió 3 várossal. Egyik város úgy látja jóváhagyták és szállít is oda, a másiknál meg azt mutatja hogy jóváhagyás alatt. Hetek óta! Szóval mehet a kukába a régióm. Nagyon gáz.
  • Joschka
    Pedig az jó lenne.:)
  • Dzsini
    Csak leágazni nem lehet róla jelenleg.
  • Fenrir
    Ez nagyon beteg :)

Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy egy többsávos sugárutat nem a part mentén hanem kint a tenger felett húzok, ez baromi sok helyet megtakarítana :)
  • Dzsini
    Autóúttal és villamossal még mókásabb lehetne :)
  • Joschka
    Ez már nem is híd hanem hullámvasút!!!
  • sata75
    Az régi, itt az új verzió:)
  • Aragorn831109
    Valaki unatkozott. :)

• Braikingboss
    Van róla fórum téma tegnap nyitották. Ugyan az a problémám amit itt írnak. Remélem reagálnak is majd rá.

http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/great-work-pending/m-p/1499933#U1499933
  • Dzsini
    A support fórumon elvileg van lehetőség keresni, és ha megtalálod a hibát ott "nekem is"-ezni, vagy új témát nyitni.
  • Braikingboss
    Nem lehetne írni ticketet supportnak a hibáról? Nem találtam ilyen funkciót pedig nem ártana.
  • Aragorn831109
    Nálam ugyanez van csak már 3 napja. :D
  • Deluxe22
    Hát elég problémás a nagy mű építés. Amúgy is rossz a szinkronizáció, de ha azon a helyen előtted már elkezdte építeni pl. a napenergia telepet, de látod nem jelent meg, te megvetted pl. az Arkológiát akkor sose fogja elfogadni, hogy induljon az építkezés. Egyébként egy 5-10 perc alatt simán elfogadják és kezdheted szállítani az anyagokat :)
  • Braikingboss
    Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy belekezdtem egy nagy mű építésébe (nemzetközi repülőtér) de nem akarja elkezdeni. Feldolgozás alatt.. bürokrácia meg ilyen szövegeket ír de már vagy 1 órája várom hogy elinduljon az építkezés hogy szállíthassam az anyagokat hozzá. Mi lehet a hiba oka?? Vagy várjak türelmesen és egyszer elkezdi építeni?? :D
  • Aragorn831109
    Micsoda reklámtábla! Ilyet még nem is láttam. :)
  • Deluxe22
    Nekem van egy 800 ezres városom, annyi a titka hogy nagy sík terep kell, érdemes egy régi várost lerombolni földig és arra építeni fel. Akkor már van pénz a kasszában, és megmaradnak a ház sűrűségek, 10 perc alatt eléred a 200 ezres lakosságot. Ja és legyen ilyen négyzetes az út hogy elérd a legnagyobb sűrűséget minden háznál.
  • Aragorn831109
    Az már szép létszám. Én még 250.000-es lakosságnál följebb még nem jutottam.

• mrmilan
  • mrmilan
  • mrmilan
    Város a tengerparton:
  • Aragorn831109
    Már csak ennek a hülye Arkológiának kellene megjavulnia:

• Aragorn831109
  • Aragorn831109
    Fél napja épül a nagy mű (Arkológia). Úgy tűnik beakadt. Így még nem jártam.

A másik helyen viszont befejeztem a Nemzetközi repülő teret. Már úgyis csak egy kis nyersolaj hiányzott...