11758
  • nyirog
    nekem bejön, csak legyen azért telepumpálva tartalommal, vagy ha csak ilyen sims cuccos szintű kieg akkor árban is annyi legyen 3-4 ezer ft
  • Balázs 17
    és ez tetszik valakinek?:O
  • Joschka
    CITIES OF TOMORROW videó!!!

ITT!!

• Fenrir
    Ez már kezd kicst a Fifth Element világára emlékeztetni :)
  • Deluxe22
    Jól néz ki ez az új kiegészítő :D

• Provitacio
    Érdekes ez a pénzküldéses dolog, mert néha működik és hiánytalanul megérkezik, néha pedig a küldemény csak egy része, vagy annyi sem. Ezért akinél működik, lehet, hogy csak szerencséje volt. Nálam is asszem két alkalom (a kettő között napok teltek el) minden ok volt. A legrosszabb, hogy azt a küldőtől le is vonja. Na de mindegy, majd javítják. Én az arkológiát sem értem, hogy miért nem tud annyi embert küldeni, amennyire szükségem van. Hosszú várakozás után elkezdtek szállingózni az emberkék, de valahogy 2-3 ezer betöltetlen állásnál folyamatosan ingadozik a betöltetlen állások száma, szóval valamiért képtelen feltölteni. Ez is lehet, hogy hiba, vagy pedig valamit nem jól csinálunk... :( (az utóbbira nagyobb esélyt látok).
  • Fenrir
    Én múltkor kb 6 milliónyi pénzt küldtem át az egyik városomból a másikba és kb 500 ezer érkezett meg. Volt olyan 2 milliós fuvar ami soha nem jött meg.
  • Aragorn831109
    Meg akkor nálam is, mert soha nem volt gondom. Pedig rendszeresen milliókkal dobálóztam. :D
  • Fenrir
    Én pontosan úgy csináltam ahogyan te leírtad, mindig megvártam az értesítést, hogy elment-megjött, de van olyan, hogy ha küldök 1 milliót akkor megjön 400 ezer, ha meg küldök megint akkor néha még ennyi sem érkezik meg.

Mivel írják, hogy tudnak róla és javítani fogják ezért úgy látszik, hogy ez csak nálad egyedi eset, hogy tök jól megy :)
  • Borg
    Ha a vásárlók elégedetlenek, azzal mit lehet kezdeni?

Mert Commercial Zone-ra a grafikon szerint nincs szükség, semmilyen szinten... amit van az megy, amit meg újonnan rakok azok nem nagyon élnek meg...
  • Tuvok #10739
    Nálam mindig megbízhatóan működött, a titka csupán, hogy küldéskor a küldő városban meg kell várni, míg a pénzszállító autó elindul és jön az üzenet, hogy zsé elküldve .
    Aztán átlogolás a másik városba, és szintén várni, amíg a pénzszállító autó megjön, és jön az üzi, hogy zsé megjött .
    Egy koszos ipari város hatalmas bevételéből tartok el másik 3 várost jelenleg, és sosincs gond az utalással, csak várni kell türelmesen .
  • Aragorn831109
    Ezt a linket ajánlom mindenki figyelmébe. Remélem a következő 1-2 kiegbe ezek mind belekerülnek majd.
  • Provitacio
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Arkológiából hogy lehet becsalni a városba az embereket? A sűrűsége már 8-as és szépen működik több százezer munkás, vásárló és diák előnnyel a városnak. Idő kell neki hogy ellepjék a betöltendő állásokat? Köszi előre is az infókat! :)
  • Provitacio
    Van olyan is ahol íves autópálya rész van bent vagy olyan is ahol keresztbe átmegy az út, azaz mindkét esetben két irányból lehet megközelíteni a várost.
  • Lokker
    Minden városterülethez csak 1 autópálya lehajtó van, vagy van olyan ahol 2 felől is be tudnak jönni a városba?
  • Fenrir
    Ugyanez van nálam is, állítólag ezt a hibát már javítják (megint).

Gifting: We’re currently investigating gifting reliability to ensure that when sending money, the gifts both arrive successfully and contain the correct value.
  • Provitacio
    Sziasztok! Véleményetek szerint mi az oka annak, hogy 600 ezer pénzajándékból csak 100 ezer érkezik meg? Szintén egy hiba a városszinkronizációkban? Ha ezek után pár percre ismételten küldemény indul, az pedig soha nem érkezik meg....
  • sata75
    Nem hagyhattam ki bocsi:)
  • Ironman2
    Itt van egy videó a problémádra,de többet nem tudok segíteni,nem vagyok szakember,csak ajánlottam egy programot:

kérdésedet felteheted a technikai topikban,hátha ott tudnak segíteni!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332
  • Ironman2
    ügyes vagy!!
  • Lacoka12
    itt a kép amint megyitotam mi az a 2 piros
    http://www.mediafire.com/view/myfiles/#m7rmh4zop6x4hi4
  • sata75
    "BlueScreenView átvizsgálja az összes Minidump fájlok során létrehozott" kék halál "összeomlik, és megjeleníti az információkat a minden összeomlik egy táblázatban. Minden összeomlik, BlueScreenView megjeleníti a Minidump fájlnév, a dátum / idő a baleset, az alapvető baleset információkat megjelenik a kék képernyő (Bug Check Code és 4 paraméterek), és a részleteket a vezető vagy a modul esetleg ez okozta a balesetet (fájlnév, a termék nevét, a fájl leírását, és a fájl verzió).
    Minden baleset jelenik meg a felső ablakban megtekintheti a részleteket a eszközmeghajtók betöltése során a baleset az alsó panelen. Megjelölni a vezetők BlueScreenView hogy címeket található az ütközés verem, így könnyen megtalálja a vezetők Feltehetően talán ez okozta a balesetet. "
  • Ironman2
    "BlueScreenView scans all your minidump files created during 'blue screen of death' crashes, and displays the information about all crashes in one table. For each crash, BlueScreenView displays the minidump filename, the date/time of the crash, the basic crash information displayed in the blue screen (Bug Check Code and 4 parameters), and the details of the driver or module that possibly caused the crash (filename, product name, file description, and file version).
    For each crash displayed in the upper pane, you can view the details of the device drivers loaded during the crash in the lower pane. BlueScreenView also mark the drivers that their addresses found in the crash stack, so you can easily locate the suspected drivers that possibly caused the crash."
  • Lacoka12
    hogy müködik
  • Ironman2
    bluescrenview progi kiirja a hibát!

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
  • Lacoka12
    le futtatam egy memoria tesztet nem talált semmit
  • Fenrir
    Akkor futass le egy memtest-et.
  • Lacoka12
    nem tudum csak egy pillanatra láttam de ha jól láttam valami memoriával volt kapcsolatos

hozzá teszem win 7 64 bit-es rendszer 1 Gb ati videokártya 4 magos proszeszor 8 giga ram és kék halált ad be szép kis játék
  • Fenrir
    Mi a kék halál hibaüzenete?
  • Lacoka12
    nekem pár perc után kék halált ad be a játék valaki erre tud valanit más játéknál nem csinálja leggfrissebb minden driver
  • Aragorn831109
  • HyperMonkey
    Igen, ez baj. csak magának a lakóövezetnek még oké, de ipar, létesítmények, esetleg reptér stb... ezeknek már nagyon kicsi a hely.
  • Lokker
    Nekem is rögtön ez esett le. :D

Nekem is csak a területek nagyságával van bajom. Egyszerűen nem vagyok annyira kreatív, hogy kihasználjam a játék adta lehetőségeket, hogy egy jól megtervezett várost építsek (pedig ezt tanulom). Most már pedig lehet hidakat, alagutakat is csinálni de nem megy, egyszerűen mindig elfogy a hely.
  • HyperMonkey
    A képet látva, és ez a clean technológia vs ipari dolog... csak engem emlékeztet az Anno 2070-re?

Ami nem baj egyébként, szeretem azt a játékot.
  • I.C.ram
    Jó lenne, ha lehetne olyan városokat építeni már, amiben vannak változatos negyedek. Ez jelenleg képtelenség, mivel építek 5 házat, és már tele a régió... Jó lenne, ha lehetne erdei utakat, kertvárost, nyüzsgő belvárost és mezőgazdasági területet is EGY régióban építeni... Ezt hiányolom én, a nagyobb régiókat. Kell a francnak ez a sok toronyépület.
  • Dzsini
    Magasabb, és többzónás épületek - gondolom ipar+kereskedelem, mint régen a kis arkológiák.
  • Borg
    Tehát magasabb épületek... ahm... tehát a terület nem lesz nagyobb...
  • Ironman2
  • Provitacio
    Ha kiegészítő, szerintem akkor biztosan fizetős lesz... de hátha az autók repülni is tudnak és megszűnnek a dugók :)
  • Ironman2
    simfans.de