11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#10789 Ha nincs felépítve a városban, addig a hozzá tartozó unlock sem működik, hacsak nem engedélyezi valami más: pl. a teherkikötő + olajraktárat vagy a kereskedelmi központon vagy az olajipari központon át ki kell nyitni, hogy fel tudd építeni és üzemeltetni.
-
Borg #10788 A kereskedelmi központ jó valamire az unlockokon kívül? Vagyis ledózerolhatom őket, ha már úgyis megvan a kívánt raktár/gyár stb? -
#10787 És az alapterületet növeljék már meg!!! Az a nap lesz a legjobb a játék történetében. Könyörgöm! -
#10786 Na, még a végén tényleg játszható lesz régió szinten is. -
Aragorn831109 #10785 Hurrá, hurrá! :) -
#10784 na már írják hogy most javítgatják a nagy művek szinkronizációs problémáit a városok felé (->patch infók ->currently in development) -
#10783 támogatom, számomra mondjuk a méretarány beli elnézések is idetartoznak, de a kettő közül ez első még szerintem ki foglyák javítani, a másodikat biztos, hogy nem -
#10782 Szerintem a lakosságszám virtuális pumpálása és az ebből adódó kóros munkanélküliség nagyobb probléma, de ki hogy játszik :)
Én ettől függetlenül építgetem néha a városaimat, jól szórakozok vele. -
#10781 Az a baj, hogy csak toldoznak-foltoznak meg próbálkoznak.
A mai napig nem működik rendesen a régióban a szinkronizáció a Nagy Művek tekintetében. Úgy nem lehet játszani ha 7 városból 5 nem látja az építményt. így a bónuszból sem kap.
Ez pedig a megjelenés óta probléma. -
#10780 Valószínűleg nem álltak le a javítgatással a (bizonyára jó előre eltervezett és időzített) kiegészítő megjelenése miatt.
Csak ezentúl a patchek úgy fognak kinézni, hogy alapjáték javítások ÉS jövő városai javítások ÉS vidámpark javítások...
És továbbra is jönni fognak az apró bővítménykék is. -
#10779 de őszintén szólva úgy vagyok vele, hogy jó-jó meg jól néz ki ez a kiegészítő, sőt a témája is jó, de ennél sokkal több mindent lehetne belepakolni tartalmat ami passzol a jövőhöz, és nem hiszem h a videón bemutatott dolgokon kívül lenne benne más újdonság. Édes kevés sajnos. De tényleg inkább hagynák a picsába és tennék már rendbe az alapjátékot teljesen, habár most már épkézláb és vállalható nem úgy mint márciusban, de azért még sírdogál pár sebtapaszért -
#10778 hát igen én is úgygondolom h ennek ilyen 3-4 ezer forintosnak kéne lenni, mert kb sims cuccok szintű kiegészítő -
#10777 Majd ha az alapjáték talán egyszer bugmentesen játszható lesz. Akkor elgondolkodom a kiegészítőn. Persze ez a 8k-s ár elképesztően magas ennyi tartalomért. Szerintem külföldi oldalakról meg egyéb magyar oldalakról 4-5 k ért be lehet majd szerezni persze annyit még mindig nem ér nekem. max 3k-t ha ér ez a kieg. -
#10776 A próféta szóljon belőled. -
#10775 Majd le fogják árazni pár helyen, nemsokára black friday, aztán karácsonyi roham... lesz ez 10 dollár környékén hamar. -
#10774 Allkeyshop-on még nincs fent. -
#10773 majd kíváncsi leszek h a játék arról az oldalról ahonnan sokan a kulcsot vették hozzá, az a szuper olcsó, na hogy ott mennyibe fog kerülni -
#10772 Olcsóbban vettem az alapjátékot... -
MT16 #10771 Az új kiegészítő 8000Ft -
Borg #10770 A GUI változtatására van valami mod? Vagy esetleg valami billentyű kombó, amivel menet közben el lehet tüntetni? -
#10769 Nem a vásárlás helye számít, hanem az Origin nyelvbeállítása, és hogy milyen nyelvű változatot veszel. Itthon a dobozos változat magyar - lengyel - orosz nyelvű (vagy valami hasonló korlátozott) volt. Ha az Originen veszed meg, abban minden nyelvi változat benne van. -
#10768 Hali!
Lenne egy kérdésem. Ha én itt veszem meg Hollandiában a játékot akkor át fogom tudni állítani a nyelvet magyarra? (Igen tudom hogy itt drágább sokkal, de itt élek, nekem így egyszerűbb :)) -
#10767 Tessék. -
Esmodeus #10766 Sziasztok!
Kérhetnék egy-két információt a játék ONLINE részéről? HOgyan van felépítve, stb -
Newfronter #10765 Itthon azért ennél olcsóbb lesz, az tuti! :) -
Ironman2 #10764 Valamiből meg kell élniük! -
MT16 #10763 30 font?! ezeknek elment az eszük! -
Mondjuk eyecandy-nek eyecandy...
-
#10761 A méretarányokkal mindig hadilábon állt a játék, hol erre, hol arra (vagy az út túl nagy, vagy az épületek kicsik, vagy a távolságok nem stimmelnek, stb.) Az új SimCity térképei tényleg kicsik, teljesen függetlenül attól, hogy hány méter (2 kilométer mondjuk 20 perc séta, ami egy közepes falunak is kevés, itt meg hatalmas felhőkarcolók és ipari központok épülnek ki) :)
... és akkor az emberszámokat el se kezdtük belevenni a számításba :) -
Ironman2 #10760 én is az ára miatt nem fogom megvenni! -
Ironman2 #10759 sajnos annyiba kerül!! -
#10758 Értem... mondjuk ha sc3k-ban ezt a 64x64 métert nézem, akkor akkor egy sima (elvileg) kétsávos út járdával 64 méter széles, egy 4x4-es alapú felhőkarcoló 256x256 méter, szóval lehet hogy az a 64 az nem 64. Nekem kicsit nagynak tűnnek ezek a méretek, bár az is igaz, hogy még életemben nem láttam felhőkarcolót közelről.
Na mindegy, ha csak az út méretét nézem, akkor is egyértelmű a visszalépés. -
#10757 30 dodót nem ér, nemhogy fontot. -
#10756 Ezért a szarért képesek elkérni 30 fontot?
"4 new maps for free" Ezek hülyék... mit free? 30 font basszus. Az eredeti játék nem került ennyibe. -
Ironman2 #10755
The fancy buildings look a lot like The Sims 3 Into the Future buildings
No flying cars
Elevated trains over traffic
Drones that do deliveries and provide services
Huge mega towers (8 stories) that can have modules, housing up to 10k population.
There is an evil corporation (makes omega out of ore and coal, infects buildings into high earners but could bring down the city )
Can play with friends who do not have the EP
Future buildings are unlocked by placing Research Academy (it is like the France/GB/Germany buildings we had before)
Garbage building that zaps garbage out of existance
Power generator that gets power out of water
Ground scrubbers that turn ground pollution and radioactivity to air pollution that blows away with the wind (yay!!)
4 new maps for free
No offline mode
No larger maps.
Release on November 12th. -
Ironman2 #10754 -
#10753 Itt nincs mező, tehát csak erre lehet alapozni: egy Maxisos ezt mondta:
"There's no city plot grid. The cities are exactly 2048 x 2048 units, and our artists author objects in Maya on a 1 unit = 1m scale." - tehát kb. 4 négyzetkilométer.
A 4 sávos út plusz járda 24 méter széles a hivatalos álláspont szerint, de ezzel nagyjából vége is az arányos méreteknek. -
Borg #10752 Papírzsepit... -
#10751 Itt mekkora területet lehet beépíteni? Sc3k-ban elvileg kb 100 négyzetmérföld a legnagyobb térkép, vagy ha úgy tetszik, akkor 256x256 mező (egy mező 64x64 méter elvileg). -
Borg #10750 Jól néz ki, de "no larger maps"...