11758
  • Newfronter
    Az USA premierkor általában az EA játékok itthon már megvehetők, de Originen csak az európai megjelenéskor aktiválhatók. Lásd: Crysis 3
    VPN-es okossággal akár 4.-én vagy 5.-én is lehet itthonról is játszani, de ebben van egy minimális kockázat. Bár ha jól tudom az EA nem tiltja ezt a lehetőséget még.
  • godand
    Fura! Most kaptam email-t cd galaxistól, hogy március 4-tőlkapható lesz a játék. kedvezményesen 9590-ért illetve, hogy véglegesítsem a megrendelést. :)
  • Dzsini
    Szinte biztos lehetsz benne, hogy a regisztrált régiódnak megfelelően.
  • oneal1
    ha originin megrendelem akkor melyik nap válik elérhetővé? usa megjelenési napon vagy csak 8án?
  • Dzsini
    Köszi, ezt nem tudtam (nem volt még rá szükségem).
  • Newfronter
    Az Origin megengedi, mint ahogy a Steam is, de egyszerre csak egy helyen játszhatsz.
  • drmilo
    Biztos vagyok benne.
  • Dzsini
    Veszel belőle kettőt, vagy gondolod, hogy engedélyezik több helyre telepíteni?
  • drmilo
    Úgy logikus, mint a diablóban. Online tárolódik minden. Én örülök neki, mert az irodába is tudom tolni napközben, nem kell cipelgetni a mentést, mint régen :D
  • Ironman2
    Jól néz ki! Milyen messze rakták a bulldózer ikont,nehogy véletlenül arra nyomjunk? D
  • capa07
    A mentésről lehet tudni valamit? Hogy fog működni? Pár másodpercenként menteni fogja magát?
  • capa07
    A bétából
  • capa07
    Néhány kép a FB-ról:

• Sotyka
    Ma előrendeltem a limited kiadást, már nagyon várom, ha valaki más is előrendelte, és gondolja, vegyen fel originen :) (Sotyka94)
  • Ironman2
    Benéztem.Nem a filmben szerepelt,hanem a valós autóversenyben.Érdekes a cikk:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/will_wright_titkos_elete
  • Ironman2
    LOL.Nem is tudtam hogy Will Wright szerepelt az Ágyugolyó Futamban 1981-ben
  • Ironman2
    Kezd beigazodni:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/will_wright_szerint_a_felhoke_a_jovo_a_konzoloknak_annyi
  • Austin Bailey
    mint két b*zi
  • capa07
    Meglehet nézni, aki lemaradt volna róla: SimCity Live Chat (Feb 21, 2013)
  • capa07
    Will Wright Q&A with Ocean Quigley
  • godand
    Vajon mennyi lehetett a játék fejlesztési költsége?
  • Joschka
    Ja, meg utána a Bosszúállók, nem?
  • Joschka
    Hamarosan úgyis alaposabban szemügyre vehetjük majd a kicsikét!
  • nyirog
    lényegében egy mini mátrix, majd a hősök DLC-ben biztos lesz Neo meg Smiths ügynök fight utcáról utcára :D
  • Joschka
    Hát ahhoz képest, hogy honnét indult el a SimCity ez azért nem semmi serintem.:)
  • nyirog
    viszont a képeket a UI-ről megnézve, szerintem sehol se változtattak rajta, régió nézetben sem, ellenben az előző kijelentésemmel. Ugyanezek már a második bétában is meg voltak, elsőben nem tudom, abban nem vagyok biztos.
  • nyirog
    azt mondta szépen elidőzött vele. mondjuk én egy alternatív univerzumban megnéztem volna h ő mit alkotott volna a mai technológiával folytatás címszó alatt
  • Joschka
    Így jártál...DDDDDD
  • Joschka
    Éppen akartam már írni, hogy tuti, hogy Will papa is fogja majd tolni ezt a részt!...hehe
  • nyirog
    Lényegében nem sok újat mondott, a végén mondta h őt meggyőzte az új SC. Na most miért is mondott volna más eleve... -.-. Fülnyalogatás volt az egész, új infót nem hallottam. És a tököm abba h mikor már írni akartam live kommentet nekik akkor pont vége lett -.-""
  • nyirog
    Eddig nem sok érdemi hangoztt el, azt ecsetelgetik h mennyire fasza elveszni az apró részletekben, az öreg mesternek úgy tűnik h tetszik, mesélte h kb 10 percig követett egy rendőrautót megnénzi hmit csinál, tetszik neki h minden valós időben refelketál, hogy minden egyes cselekdetnek van következménye, ami látható is. Erre példa volt h ha lerombolsz egy gyárat akkor láthatod ahogy az eddig ott dolgozók munkanélküliek leszenk és állásinterjúról állásinterjúra járják a várost, vagy elszegényednek és csövesek lesznek.
  • Joschka
    Nézve ott lent a kis ablakban a bejátszást, elképesztően városokat lehet a játékkal összehozni.
  • Joschka
  • Joschka
    Ezt nem hagyhattam ki!

• Joschka
    Akkor légy szives majd ide írni, nekünk angolból pötyögőknek is...
  • nyirog
    na neee, will wright? :O kíváncsi vagyok mit gondol a jétékról
  • nyirog
    én max régió nézetben látok különbséget, amúgy eddig tisztán megy nálam :)
    IGN-es linket amit lejjebb mutattatok majd berakom holnap a banner alá :)
  • Joschka
    A középső krapek rengeteg vizet iszik...biztos sózott hagymát evett avas szalonnával.
  • Joschka
    Bár az egy teljesen más menügombsornak néz ki.
  • Joschka
    DDD...most már én sem...valamit el nézhettem.