11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Newfronter #2479 Az USA premierkor általában az EA játékok itthon már megvehetők, de Originen csak az európai megjelenéskor aktiválhatók. Lásd: Crysis 3
VPN-es okossággal akár 4.-én vagy 5.-én is lehet itthonról is játszani, de ebben van egy minimális kockázat. Bár ha jól tudom az EA nem tiltja ezt a lehetőséget még. -
godand #2478 Fura! Most kaptam email-t cd galaxistól, hogy március 4-tőlkapható lesz a játék. kedvezményesen 9590-ért illetve, hogy véglegesítsem a megrendelést. :) -
#2477 Szinte biztos lehetsz benne, hogy a regisztrált régiódnak megfelelően. -
#2476 ha originin megrendelem akkor melyik nap válik elérhetővé? usa megjelenési napon vagy csak 8án? -
#2475 Köszi, ezt nem tudtam (nem volt még rá szükségem). -
Newfronter #2474 Az Origin megengedi, mint ahogy a Steam is, de egyszerre csak egy helyen játszhatsz. -
drmilo #2473 Biztos vagyok benne. -
#2472 Veszel belőle kettőt, vagy gondolod, hogy engedélyezik több helyre telepíteni? -
drmilo #2471 Úgy logikus, mint a diablóban. Online tárolódik minden. Én örülök neki, mert az irodába is tudom tolni napközben, nem kell cipelgetni a mentést, mint régen :D -
Ironman2 #2470 Jól néz ki! Milyen messze rakták a bulldózer ikont,nehogy véletlenül arra nyomjunk? D -
capa07 #2469 A mentésről lehet tudni valamit? Hogy fog működni? Pár másodpercenként menteni fogja magát? -
capa07 #2468 A bétából -
capa07 #2467 Néhány kép a FB-ról:
-
Sotyka #2466 Ma előrendeltem a limited kiadást, már nagyon várom, ha valaki más is előrendelte, és gondolja, vegyen fel originen :) (Sotyka94) -
Ironman2 #2465 Benéztem.Nem a filmben szerepelt,hanem a valós autóversenyben.Érdekes a cikk:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/will_wright_titkos_elete -
Ironman2 #2464 LOL.Nem is tudtam hogy Will Wright szerepelt az Ágyugolyó Futamban 1981-ben -
Ironman2 #2463 Kezd beigazodni:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/will_wright_szerint_a_felhoke_a_jovo_a_konzoloknak_annyi -
Austin Bailey #2462 mint két b*zi -
capa07 #2461 Meglehet nézni, aki lemaradt volna róla: SimCity Live Chat (Feb 21, 2013) -
capa07 #2460 Will Wright Q&A with Ocean Quigley
-
godand #2459 Vajon mennyi lehetett a játék fejlesztési költsége? -
#2458 Ja, meg utána a Bosszúállók, nem? -
#2457 Hamarosan úgyis alaposabban szemügyre vehetjük majd a kicsikét! -
#2456 lényegében egy mini mátrix, majd a hősök DLC-ben biztos lesz Neo meg Smiths ügynök fight utcáról utcára :D -
#2455 Hát ahhoz képest, hogy honnét indult el a SimCity ez azért nem semmi serintem.:) -
#2454 viszont a képeket a UI-ről megnézve, szerintem sehol se változtattak rajta, régió nézetben sem, ellenben az előző kijelentésemmel. Ugyanezek már a második bétában is meg voltak, elsőben nem tudom, abban nem vagyok biztos. -
#2453 azt mondta szépen elidőzött vele. mondjuk én egy alternatív univerzumban megnéztem volna h ő mit alkotott volna a mai technológiával folytatás címszó alatt -
#2452 Így jártál...DDDDDD -
#2451 Éppen akartam már írni, hogy tuti, hogy Will papa is fogja majd tolni ezt a részt!...hehe -
#2450 Lényegében nem sok újat mondott, a végén mondta h őt meggyőzte az új SC. Na most miért is mondott volna más eleve... -.-. Fülnyalogatás volt az egész, új infót nem hallottam. És a tököm abba h mikor már írni akartam live kommentet nekik akkor pont vége lett -.-"" -
#2449 Eddig nem sok érdemi hangoztt el, azt ecsetelgetik h mennyire fasza elveszni az apró részletekben, az öreg mesternek úgy tűnik h tetszik, mesélte h kb 10 percig követett egy rendőrautót megnénzi hmit csinál, tetszik neki h minden valós időben refelketál, hogy minden egyes cselekdetnek van következménye, ami látható is. Erre példa volt h ha lerombolsz egy gyárat akkor láthatod ahogy az eddig ott dolgozók munkanélküliek leszenk és állásinterjúról állásinterjúra járják a várost, vagy elszegényednek és csövesek lesznek. -
#2448 Nézve ott lent a kis ablakban a bejátszást, elképesztően városokat lehet a játékkal összehozni. -
#2447 -
#2446 Ezt nem hagyhattam ki!
-
#2445 Akkor légy szives majd ide írni, nekünk angolból pötyögőknek is... -
#2444 na neee, will wright? :O kíváncsi vagyok mit gondol a jétékról -
#2443 én max régió nézetben látok különbséget, amúgy eddig tisztán megy nálam :)
IGN-es linket amit lejjebb mutattatok majd berakom holnap a banner alá :) -
#2442 A középső krapek rengeteg vizet iszik...biztos sózott hagymát evett avas szalonnával. -
#2441 Bár az egy teljesen más menügombsornak néz ki. -
#2440 DDD...most már én sem...valamit el nézhettem.